ınsallah gecersın tatlım zaten motor en zor olan ona yuklen bıde gecmıs yılların sorularına bak genelde onlardan cıkıyor.. menume yorummm
yüzme çok güzel bir spor kesinlikle gitmelisin cnm tabiki faydası olur kolar ve bacaklar çok güzel çalışıyor başarılar cnm bnmde cumartesi günü ehliyet sınavım var dua edin kızlar..
bu günkü menüm:
sabah:
bir kase k flaks
bir küp şeker kadar beyaz peynir
2 minik dilim kaşar peynir
1 tane zeytin
ara:
suuu
öğle:
yarım kase tavuklu mantar sote
salata
ikiçatal sucuklu yumurta(kocamın kahvaltısından tırtık)
3 bardak çay
ara:
bir bardak tarçınlı süt
bir tane incir
akşam:
bir tabak pırasa
ara:
3 bardak çay
2 ısırım muz
2 litre su
menün çok az cnm dengeli beslenmeişsin hani bunun çorbası yemeği aç kalarak olmaz bu iş cnm dengeli beslenmeni öneriyorum cnm..
teşekkürlerr....gayet güzel bir menü olmuş işte bana böyle menülerle gelinn tavuklu mantar sote tarif lütfenn :26:
canım düzensiz va az olmuş sanki.hele akşam patates kızartmasısabah
omlet şekersiz çay ekmek yok
ara
mandalina
akşam biraz abarttım bir kase çorba ve patates kızartması yedim yoğurtla beraber
ve gün içinde bol bol sıcak su
sizce nasıl arkadaşlar?biraz düzensizim galiba
spor bugün yapamadım ev temizledim çünkü
benimde akşam menümde patates yemeği vardı bir küçük tabak yedim
bütün kazarmış yeşil biber 5 tane yedim bayılıyorum valla ekmeksizde yenmiyo
1dilimde ekmek yoğurtla bütünledim olayı bitti
3litre su toplamda
şuan bunu okuyan herkes içsin bakiim sularını
şimdide 1 tane elma yiyorum
benimde akşam menümde patates yemeği vardı bir küçük tabak yedim
bütün kazarmış yeşil biber 5 tane yedim bayılıyorum valla ekmeksizde yenmiyo
1dilimde ekmek yoğurtla bütünledim olayı bitti
3litre su toplamda
şuan bunu okuyan herkes içsin bakiim sularını
şimdide 1 tane elma yiyorum
canım düzensiz va az olmuş sanki.hele akşam patates kızartması
evet canım ya o hiç olmamalıydı kızartma benim neyime yaa
canım üç litre suyu nasıl içiyosun ya valla maşallah ben hiç içemiyorum içtiklerimde sıcak su başka türlü olmuyo yani
ben de çok su içemiyorum yaa.önceden 1 litre ancak içiyordum şimdi yanıma şişe alıyorum 2 litre ancak oldu.ama sanki fazla geliyo çünkü wc den çıkamıyorum.bi de açken içemiyorum midem bulanıyo mesela kahvaltıdan önce içemiyodum yeni yeni biraz içiyorum.ama sıcak hiç içemiyorum.benimm mide biraz hassas heralde kaldırmıyor herşeyi
canım üç litre suyu nasıl içiyosun ya valla maşallah ben hiç içemiyorum içtiklerimde sıcak su başka türlü olmuyo yani
ben de çok su içemiyorum yaa.önceden 1 litre ancak içiyordum şimdi yanıma şişe alıyorum 2 litre ancak oldu.ama sanki fazla geliyo çünkü wc den çıkamıyorum.bi de açken içemiyorum midem bulanıyo mesela kahvaltıdan önce içemiyodum yeni yeni biraz içiyorum.ama sıcak hiç içemiyorum.benimm mide biraz hassas heralde kaldırmıyor herşeyi
ay o simitler yok mu beni deli ediyor
göbeği içine çekerek kurtarırsın da o simitler kotlarda pırtlayınca sinir oluyorum :84::84:
bak ticket factoryi aç googleden ara ticket factory sonra ilk baştakini aç sonra Weight Loss tıkla başla yapılması gereknleri kilon vs resimlerini faln seçersin istedğine göre kilolarınıda yazdınmı en son oluşmuş hali gelince karşına cetvelin,onaun üstüne sağ tıkla ve resim url sini kopyala de ve profilindeki çizelgeye yapıştır bukadaranladım canım sen nerden yapıldığını anlatırsan ben hallederimm daha fazla yormim seni bebişlerlee
yaa nereye gidiyorsun bizi bırakıp gitmeeoooo maşallah ben görmeyeli epeyi bir yol katetmişsiniz kızlar süpersiniz
yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hoş geldiniz
ben bi kaç gündür giremiyorum,diyetime gelince şuan iyi bakalım hayırlısı cuma günü neler olacak ama ben size güveniyorum ya sizler harikasınız:18::18:
arkadaşlar;üzülerek söylüyorum ben belki bu haftadan sonra birdaha giremeyebilirim bazı sebeplerden dolayı bu yüzden sizden KAPTAN SEÇİMİ için yardım bekliyorum.cuma günü kilo bildirimi sonrası görevi teslim etmek istiyorum.hoş cuma günü girebileceğim bile meçhul ya ama son görevim inşallah gelirim. umarım anlayış gösterirsiniz.şimdi çıkmam lazım :58:
Bugünkü menüm:
SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLE
2 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
1 kase salata
ARA
2 kuru kayısı
Akşamı da çorba+ salata şeklinde düşünüyorum...Gece de süt ya da meyve ile idare ederim artık...
bencede ya çok moral bozmuşsun ama yazmazlar tabiya ben yanlis birseymi yazdim kimse yazima yorum yapmamis........
slm citirlar aksaminiz guzeliklerle dolsun
menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 kaynatilmis yumurta
4tane zeytin
2 catal beyaz peynir
1 kucuk salatalik 1 kucuk domates
1 dilim tb ekmegi
ara
1 tane elma
oglen
biraz pilav
biraz zeytinyagli yesil fasulye (ikisi yarim tabak)
ara
1 tane form cay
aksam
bir bucuk kepce iskembe corbasi
biraz rokka limonlanmis
yatana kadar 3.5 l su 1 form cay
Sabah :ekmek-peynir-su
ara;salata
öğlen:çorba-salata
ara:salata
akşam:tavuk-salata-1 dilim ekmek
2 litre su ve 1 bardak 5 i bir yerde
Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Bugün misafirlikteydim, abur cuburdan ve zararlı şeylerden başka hiçbir şey sunmadılar.
Önce sabrettim ama açlıktan gözüm döndüğü anda fazlaya kaçmadan bir şeyler yemeye çalıştım
İstediğim gibi bir gün geçiremedim maalesef.
sabah
2 bardak tek şekerli çay
2 dilim kepek ekmeği
4 tane zeytin
40 gr peynir
günün geri kalanında
tek şekerli kahve
2 mini halley
1 dilim kek
1 bardak asitli içecek
4 yağlı gevrek (kutularda satılan miniklerden)
Eve dönerken de pide tavuk döner ile ayran aldım kendime çünkü bu kadar abur cubur nedeniyle fena oldum
1,5 saat normal tempoda gezdim, bugün tek sporum bu.
1-2 bardak dışında hiç su içmedim
yapma be güzelim hemen pes edilirmi bak ben ne kadar yeni olmasamda pekte çok olmadı gireli ama hemen kaynaştım alıştım sende sabret biraz alırız aramıza çok fazla takılamıyorum bende böyle toplu yorum yazıyım dedim yığılmışlardaarkadaşlar ben topikden ayrıldım 2-3 hafta burdaydım ama aradıgımı bulamadım
örnegin siz ne yazarsanız yazın bir yorum taş çatlasın 2 yorum geliyor ama bazıları burda tanışmış kaynaşmış normal tabi onlardan berii ii geceler dese on tane cvp yazılıyo ee biz kendi kendimize takılıyoruz nese bu benle alakalı tabi aama olmadı herkese kolay gelsin kilolar gitsin diyorum bybyby
yalnız çok az içiyorsunuz suyu iş çok su içmekte bitiyo yağlar idrarla atılıyo çok su sayesinde geyret edin biraz buarada menün fena değilde akşam niye yemedin bilmiyorum neyse güzel
menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim pastırma
beyaz peynir
kaşar peynir
form çayı
ara
küçük bir mandalina
öqlen
2 kaşık bamya yemeqi
2 kaşık pırasa
3 gibi
2 çatal pirinç salatası
1 parmak kadar sütlü tatlı
poçanın 3te biri
böreqin 3te biri
yeşilçay
akşam
yok
ara
yok
1.5 litre su..
NİLİMMMM NOLUR GİTME CANIMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMM
oooh çok güzel bir menü maşallah bu arada yüzme fikri güzel git git daha sağlıklı olurselam çıtır olma yolunda emın adımlarla ılerleyen hatunlar
bugün kendımı kutlarım cook ıyıydımmm
sabah
1 kase flakes
ara 1 bardak yesıl cay
oglen 1 dılım kızarmıs ekmek+3 yemek kasıgı yogurt
ara 1 mandalına
aksam 1 kase kocaman akdenız salatası
veee hepsının yanında 3 lıtre su ıctım...
yarın kapalı yuzme havuzunda yuzmeye baslıyorum sızce bır faydası olurmu bacaklarım kalında :2:
haftada 6 saat yuzecegım oyle anlastıkk.. tavsıyenız varmı bu konuda..
canım düzensiz va az olmuş sanki.hele akşam patates kızartması
canım toplu yazsaydın daha iyi olurdu yorum yapmak diğer yazdıklarını kopyala yapıştır bakalım.sen de akşam kızartma yemişsin
ya valla ben her susadığımda mutlaka 0.5ltrelikküçük pet su şişesindekini bitiriyorum zorda olsa sonra zaten 6 tane 0.5 lt su şişesi eder sana 3litre toplamda su akşama kadar neki 6 şişe olmadı her saat başı not alıyorumbir bardak su içiyorum notuma çarpı atıyorum kolayı bu yani çok basit hiçte fazla gelmiyo midemde gayet alıyo ve çok tuvalete çıktığım içinde seviniyorum çünkü ohh be birazdaha yağlar gidiyo ne güzel diye düşünüyorum:89::89:canım üç litre suyu nasıl içiyosun ya valla maşallah ben hiç içemiyorum içtiklerimde sıcak su başka türlü olmuyo yani
kızlar bende sabahtan beri yediklerimi yazıyorum;
sabah; 1 tost ve şekersiz çay
ara da 2 küçük elma
akşam(saat 17:30); biraz et sote, 6 tane yaprak sarması 3 kaşık pilav ekmek yok
saat 19:00 2 bardak şekersiz çay ve gofret :18:
2.5 lt ye yakında su içtimm nasıl sizce??
canım hatan şu kiii akşam ağır yemişsin.et salata güzel olurdu.sen sarma yemişsin hadi neyse bi de pilav yemişsin olmadı bence.sabah öğle akşma azaltarak git yediklerini.akşama yükleme bak nasıl kilo veriyosun.:90:
evet haklısın canım yarından itibaren herşey terse döncekcanım hatan şu kiii akşam ağır yemişsin.et salata güzel olurdu.sen sarma yemişsin hadi neyse bi de pilav yemişsin olmadı bence.sabah öğle akşma azaltarak git yediklerini.akşama yükleme bak nasıl kilo veriyosun.:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?