70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm:
sabah:
bir kase k flaks
bir küp şeker kadar beyaz peynir
2 minik dilim kaşar peynir
1 tane zeytin
ara:
suuu
öğle:
yarım kase tavuklu mantar sote
salata
ikiçatal sucuklu yumurta(kocamın kahvaltısından tırtık)
3 bardak çay
ara:
bir bardak tarçınlı süt
bir tane incir
akşam:
bir tabak pırasa
ara:
3 bardak çay
2 ısırım muz
2 litre su

Son düzenleme:

gayet güzel bir menü olmuş işte bana böyle menülerle gelinn tavuklu mantar sote tarif lütfenn :26:

gayet güzel bir menü olmuş işte bana böyle menülerle gelinn tavuklu mantar sote tarif lütfenn :26:
teşekkürlerr....
canım mantarları kısık ateşte biraz yumuşat,tavuğu(göğsü),küp doğrayıp suyunu hafif çeken mantarlara ilave et.ikisi de suyunu çekince yağını kat.ben yazdan domates doğrayıp atıyorum buzluğa bide onu kattım içine sulu seversen domates suyunu salıp biraz kaynayınca kapat,susuz seviyosan suyunu çeksin.bi dee içine tuz baharat tabi veee benim sırrım tavuk olan herşeye köri.muhteşem oluyo tavsiye edrimm.afiyet olsunn

Son düzenleme:
sabah
omlet şekersiz çay ekmek yok
ara
mandalina
akşam biraz abarttım bir kase çorba ve patates kızartması yedim yoğurtla beraber
ve gün içinde bol bol sıcak su
sizce nasıl arkadaşlar?biraz düzensizim galiba
spor bugün yapamadım ev temizledim çünkü

benimde akşam menümde patates yemeği vardı bir küçük tabak yedim
bütün kazarmış yeşil biber 5 tane yedim bayılıyorum valla ekmeksizde yenmiyo
1dilimde ekmek yoğurtla bütünledim olayı bitti

3litre su toplamda
şuan bunu okuyan herkes içsin bakiim sularını
şimdide 1 tane elma yiyorum

canım düzensiz va az olmuş sanki.hele akşam patates kızartması

canım toplu yazsaydın daha iyi olurdu yorum yapmak diğer yazdıklarını kopyala yapıştır bakalım.sen de akşam kızartma yemişsin

canım üç litre suyu nasıl içiyosun ya valla maşallah ben hiç içemiyorum içtiklerimde sıcak su başka türlü olmuyo yani

canım üç litre suyu nasıl içiyosun ya valla maşallah ben hiç içemiyorum içtiklerimde sıcak su başka türlü olmuyo yani

ben de çok su içemiyorum yaa.önceden 1 litre ancak içiyordum şimdi yanıma şişe alıyorum 2 litre ancak oldu.ama sanki fazla geliyo çünkü wc den çıkamıyorum.bi de açken içemiyorum midem bulanıyo mesela kahvaltıdan önce içemiyodum yeni yeni biraz içiyorum.ama sıcak hiç içemiyorum.benimm mide biraz hassas heralde kaldırmıyor herşeyi

herhalde biraz da kış olduğu için içemiyoruz yaz gelince bol bol içeriz artık ama yaza kalmasın kış bitmeden zayıflayalım yaa

ben de çok su içemiyorum yaa.önceden 1 litre ancak içiyordum şimdi yanıma şişe alıyorum 2 litre ancak oldu.ama sanki fazla geliyo çünkü wc den çıkamıyorum.bi de açken içemiyorum midem bulanıyo mesela kahvaltıdan önce içemiyodum yeni yeni biraz içiyorum.ama sıcak hiç içemiyorum.benimm mide biraz hassas heralde kaldırmıyor herşeyi

fazla oldu kusura bakmayın:26:

ay o simitler yok mu beni deli ediyor
göbeği içine çekerek kurtarırsın da o simitler kotlarda pırtlayınca sinir oluyorum :84::84:

EVET YA bende sinir oluyorum benim eskiden giydiğim hiçbir kot ii gelmiyo ama saklıyorum güzel olanları içine gireceğim zamanı iple çekiyorum

anladım canım sen nerden yapıldığını anlatırsan ben hallederimm daha fazla yormim seni bebişlerlee
bak ticket factoryi aç googleden ara ticket factory sonra ilk baştakini aç sonra Weight Loss tıkla başla yapılması gereknleri kilon vs resimlerini faln seçersin istedğine göre kilolarınıda yazdınmı en son oluşmuş hali gelince karşına cetvelin,onaun üstüne sağ tıkla ve resim url sini kopyala de ve profilindeki çizelgeye yapıştır bukadar

yaa nereye gidiyorsun bizi bırakıp gitmee

çok güzel canım menün ii olmuş

ya ben yanlis birseymi yazdim kimse yazima yorum yapmamis........
bencede ya çok moral bozmuşsun ama yazmazlar tabi

menün çok güzel afiyet olmuş valla

Sabah :ekmek-peynir-su
ara;salata
öğlen:çorba-salata
ara:salata
akşam:tavuk-salata-1 dilim ekmek
2 litre su ve 1 bardak 5 i bir yerde

senin menün bambaşka harika ötesi ne güzel çok HAFİF YEMİŞSİN

YUUUHHHHHnaptın be kızım bi orduluk yiycek yemişşin artık sen 1hafta hiç birşey yeme anca toparlarsın

yapma be güzelim hemen pes edilirmi bak ben ne kadar yeni olmasamda pekte çok olmadı gireli ama hemen kaynaştım alıştım sende sabret biraz alırız aramıza çok fazla takılamıyorum bende böyle toplu yorum yazıyım dedim yığılmışlarda

yalnız çok az içiyorsunuz suyu iş çok su içmekte bitiyo yağlar idrarla atılıyo çok su sayesinde geyret edin biraz buarada menün fena değilde akşam niye yemedin bilmiyorum neyse güzel

oooh çok güzel bir menü maşallah bu arada yüzme fikri güzel git git daha sağlıklı olur

tamam yazarım şimdi

ya valla ben her susadığımda mutlaka 0.5ltrelikküçük pet su şişesindekini bitiriyorum zorda olsa sonra zaten 6 tane 0.5 lt su şişesi eder sana 3litre toplamda su akşama kadar neki 6 şişe olmadı her saat başı not alıyorumbir bardak su içiyorum notuma çarpı atıyorum kolayı bu yani çok basit hiçte fazla gelmiyo midemde gayet alıyo ve çok tuvalete çıktığım içinde seviniyorum çünkü ohh be birazdaha yağlar gidiyo ne güzel diye düşünüyorum:89::89:

kızlar bende sabahtan beri yediklerimi yazıyorum;
sabah; 1 tost ve şekersiz çay
ara da 2 küçük elma
akşam(saat 17:30); biraz et sote, 6 tane yaprak sarması 3 kaşık pilav ekmek yok
saat 19:00 2 bardak şekersiz çay ve gofret :18:
2.5 lt ye yakında su içtimm nasıl sizce??

canım hatan şu kiii akşam ağır yemişsin.et salata güzel olurdu.sen sarma yemişsin hadi neyse bi de pilav yemişsin olmadı bence.sabah öğle akşma azaltarak git yediklerini.akşama yükleme bak nasıl kilo veriyosun.:90:

kızlar ya şu yanlardaki can simidi misali yağlardan kurtulmak için egzersiz falan bişey yok mu yaa ne giysem pörtlüyo yandan korse bile fayda olmuyo bazen

evet haklısın canım yarından itibaren herşey terse döncek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…