- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar ya şu yanlardaki can simidi misali yağlardan kurtulmak için egzersiz falan bişey yok mu yaa ne giysem pörtlüyo yandan korse bile fayda olmuyo bazen
hadi kızlar ben yatıyorum artı yarın görüşürüz hepinize ii geceler dünyanın en güzel ve gelecekteki en zayıf çıtır hatunları hepinize tatlı rüyalar öpüldünüz tarafımdan:79::79::79::79:
menün güzel görünüyor hayatım
bebebqim ben kahvaltımı sabah 7de yaptıqım için öqle yemeqim 11-12 gibi oluyor
nillcim çok geömiş olsun cnm kendine iyi bak bebeqim gelin olacaksın sen
hayatım menün gayet güzel köftelerde hiç sorun yok rahat ol cnm
nilimmmmmmmm yapmaa nolursunnn bırakma bizleriiözel deqilse neden gelemiceksin yada özelime yaz canım hiçmi gelemiceksin off nilimmm yaaa öoralim sıfır olduu ben senden başka kaptaannnnnnnn istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
nilimmm nereye gidiyosun yaaa ama bak herkes üzülüyo lütfen bırakma.çok giremiyorsun ama biz razıyız.sen gitme.istresen biraz tatil yap olur muuu???
Yapacak yüzümüz mü var sankiii???doğru söze ne denir tatlımmmm
Canım niye ööle diyosun bak bu zaman alıyor ben de çok eski değilim yeniyim benim de her yorumuma cvp gelmiyor ama ben kendim için buradayım.bak gitme gel seninle rakip olalım olur muuu?gerçi bi daha girer misin bilmiyorum ama.cevap bekliyorum öpüldünn
niğdelim tatlım hala giremedin heralde.bu saat farkı olmuyor yani.aslında ben geç saatlere kadar takılırdım ama bebiş çok yoruyo beni.erken kalk erken yat prensibiyle hareket ediyormm:90:
evet ya bende sinir oluyorum benim eskiden giydiğim hiçbir kot ii gelmiyo ama saklıyorum güzel olanları içine gireceğim zamanı iple çekiyorum
bak ticket factoryi aç googleden ara ticket factory sonra ilk baştakini aç sonra weight loss tıkla başla yapılması gereknleri kilon vs resimlerini faln seçersin istedğine göre kilolarınıda yazdınmı en son oluşmuş hali gelince karşına cetvelin,onaun üstüne sağ tıkla ve resim url sini kopyala de ve profilindeki çizelgeye yapıştır bukadar
yaa nereye gidiyorsun bizi bırakıp gitmee
çok güzel canım menün ii olmuş
Bencede ya çok moral bozmuşsun ama yazmazlar tabi
Menün çok güzel afiyet olmuş valla
Senin menün bambaşka harika ötesi ne güzel çok hafif yemişsin
Yuuuhhhhhnaptın be kızım bi orduluk yiycek yemişşin artık sen 1hafta hiç birşey yeme anca toparlarsın
Yapma be güzelim hemen pes edilirmi bak ben ne kadar yeni olmasamda pekte çok olmadı gireli ama hemen kaynaştım alıştım sende sabret biraz alırız aramıza çok fazla takılamıyorum bende böyle toplu yorum yazıyım dedim yığılmışlarda
Yalnız çok az içiyorsunuz suyu iş çok su içmekte bitiyo yağlar idrarla atılıyo çok su sayesinde geyret edin biraz buarada menün fena değilde akşam niye yemedin bilmiyorum neyse güzel
Oooh çok güzel bir menü maşallah bu arada yüzme fikri güzel git git daha sağlıklı olur
Tamam yazarım şimdi
ya valla ben her susadığımda mutlaka 0.5ltrelikküçük pet su şişesindekini bitiriyorum zorda olsa sonra zaten 6 tane 0.5 lt su şişesi eder sana 3litre toplamda su akşama kadar neki 6 şişe olmadı her saat başı not alıyorumbir bardak su içiyorum notuma çarpı atıyorum kolayı bu yani çok basit hiçte fazla gelmiyo midemde gayet alıyo ve çok tuvalete çıktığım içinde seviniyorum çünkü ohh be birazdaha yağlar gidiyo ne güzel diye düşünüyorum:89::89:
sağol canımmenün güzel görünüyor hayatım
sehercim canım daha önce köriyi hiç kullanmdaım sadece tavuklardamı kullanılıyor :26:teşekkürlerr....
canım mantarları kısık ateşte biraz yumuşat,tavuğu(göğsü),küp doğrayıp suyunu hafif çeken mantarlara ilave et.ikisi de suyunu çekince yağını kat.ben yazdan domates doğrayıp atıyorum buzluğa bide onu kattım içine sulu seversen domates suyunu salıp biraz kaynayınca kapat,susuz seviyosan suyunu çeksin.bi dee içine tuz baharat tabi veee benim sırrım tavuk olan herşeye köri.muhteşem oluyo tavsiye edrimm.afiyet olsunn
canım menün çok az neden öqlen yemedin öqün atlamak sana kilo aldırır keşke patates kızartmasını öqlen yesydin..sabah
omlet şekersiz çay ekmek yok
ara
mandalina
akşam biraz abarttım bir kase çorba ve patates kızartması yedim yoğurtla beraber
ve gün içinde bol bol sıcak su
sizce nasıl arkadaşlar?biraz düzensizim galiba
spor bugün yapamadım ev temizledim çünkü
EVET YA bende sinir oluyorum benim eskiden giydiğim hiçbir kot ii gelmiyo ama saklıyorum güzel olanları içine gireceğim zamanı iple çekiyorum
yalnız çok az içiyorsunuz suyu iş çok su içmekte bitiyo yağlar idrarla atılıyo çok su sayesinde geyret edin biraz buarada menün fena değilde akşam niye yemedin bilmiyorum neyse güzel
hayatım dikkat ettiysen bamya ve pırasa ydikten sonraki öqünde börekler poçalar vardı yani bir nevi akşam sayılır toplu bakıldıqı zaman 3 öqün yemek yemişim öqlen yemeqimi 1 gibi yedim arakdaşa gittik ordaqda 3-3.5 gibi yedik ben akşam yemeqimi en geç 5 te yerim ama dün üstüste 2 öqün yediğim için acıkmadım birde kaçamak yaptıqım günler akşam yememeye özen gösteriyorum su meselesine gelinse 0.5 ltrelik şişelerle içiyorum suyumu yemek öncesi içitiqim bardakla suları yazmıyorum bnm günlük en az 2.5 litre suyum var bu bazen 3-3.5 litre oluyor ben ortalamasını yazıyorum 20 kilo verdiqime göre bu konuda hata payım olamaz
öqlen yok ama olmalı yoksa kilo alırsın ikincisi akşam ya sarmayı yada pilavı yesydin ikiside pirinçli karbonhidrat yanii onun dışında menünde sorun yok..kızlar bende sabahtan beri yediklerimi yazıyorum;
sabah; 1 tost ve şekersiz çay
ara da 2 küçük elma
akşam(saat 17:30); biraz et sote, 6 tane yaprak sarması 3 kaşık pilav ekmek yok
saat 19:00 2 bardak şekersiz çay ve gofret :18:
2.5 lt ye yakında su içtimm nasıl sizce??
canım ayakta dik bir vaziyette dur önce saq kolunu diz hisadına kadar (yan taraftan) indir kaldır sonrada sol tarafı günlük 100 tane yap simit mimit kalmaz birde yere yan bacaqının üstüne doqru yat bacaqını yukarı kaldırıp indir buda çok güzel eritiyorkızlar ya şu yanlardaki can simidi misali yağlardan kurtulmak için egzersiz falan bişey yok mu yaa ne giysem pörtlüyo yandan korse bile fayda olmuyo bazen
NİLİMM GİTMENİ İSTEMİYORUM LÜTFEN BIRAKMA BİŞEYLER YAP SORUN HERNEYSE ÇÖZÜM BUL LÜTFENNcanlarım çok teşekkür ederim
Bazı özel sebeplerden dolayı ,böyle olması gerekiyor.ben yine fırsat buldukça
sizin yanınıza gelir hal hatır sorarım.ama bırakmak yok kilo konusunda devam edeceğim.
Erginsena .....canım sen bu işi yaparsın canım hakkını vererek.
Bende sizleri çok seviyorum
Ben ne zamandır bu topikdeyim kızlar,asla bıkmadım bıkmamda aksine çok güzel
bir ortam kurduk sizinle.ama bazen aksilikler oluyor.
Takipçinizim ona göre
sağol canım
tam halde yazayım;
sabah:
1 kase sütlü special k
ara: elma, portakal
öğlen
salata, 2 küçük köfte, 2 kaşık pilav
ara: 1tk pekmez aktivia yoğurt içine.
ara: 7-8 badem
akşam bir tabak haşlama ıspanak 2 dilim ekmek, yoğurt
ara: bir bardak süt
yürümedim bugün, parktaki spor aletleriyle çalıştım bir 20 dakika ve dolaştım.
---- kızlar hangi menüydü unuttum ama ara öğünlere su, şekersiz çay yazıldığını görüyorum. yok öyle bi'şey:) "ara" dediğimiz şey, bizi çok acıktırmayacak, ana öğünde yemeğe saldırmamamızı sağlayacak, insülin seviyesini dengede tutacak şeylerdir ve dolayısıyla vücuda kalori girişi olması şarttır. 50 ile 150 kalori arası olması tavsiye edilir. suyu, şekersiz çayı, sade nescafeyi vs ara öğün saymayın yani.
herkese iyi geceler..
Ara öqünler için yazdıklarına katılıyorum ama akşam yediqin 2 dilim ekmek hiç olmamış cnm..
insanların suratıma bakarak aa kilo almışsın demelerinden bıktım artık.aynaya baktığımda şişmana yakın balık etli bir kadın görmekten xl giymekten bıktım artık.36 beden halimi özlemekten yoruldum.bazen amaan manken mi olacağım sanki derdim kendi kendime ama anladım ki kendimi kandırmaktan başka birşey yapmamışım.yürüyüşle 1 haftada 2 kilo verdim.1 hafta ara varince yürüyüşe bir de deli gibi saldırınca çikolatalara 1 kiloyu geri almışım.ama nasılsa veririm gene yürüyüşle kiloları.ama asla bırakmamam lazım yürüyüşü.herşeyi ye ama sporu hiç bırakma.kesin kilo veriyorsunuz.
günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaaaray kendimi seda sayan gibi hissettim :18:
yarın CUMAAA...SAKIN KAÇAMAK YAPMAYIN BUGÜN
arcak81; kontrol paneli > profili düzenle ' sayfasına giriyorsun...orada kişisel rütbe var canım ordan
"goldenmoon" ...sana kesinlikle katılıyorum...bende bu işe hem yürüyüş hemde platesle başladım...1 haftadır yataktan çıkamıyorum çok hastayım...ve inan kendimi çok eksik hissediyorum...güne sporla başlamayı özledim...evet zayıflayalım fln ama Allah herkes sağllık versin en başta
senacım köriyi ben tavuğa yakıştırıyorum ama pilava ete de katan var daha başka blmiyorum ama.tavuğa denemeni tavsiye edrim ama süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?