70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar ben yatıyorum artı yarın görüşürüz hepinize ii geceler dünyanın en güzel ve gelecekteki en zayıf çıtır hatunları hepinize tatlı rüyalar öpüldünüz tarafımdan:79::79::79::79:

iyi geceler canım ne güzel moral verdin gece gece evet hepimiz zayıf güzel kadınlar olcaz hıhh zaten güzelizz

canlarım çok teşekkür ederim
Bazı özel sebeplerden dolayı ,böyle olması gerekiyor.ben yine fırsat buldukça
sizin yanınıza gelir hal hatır sorarım.ama bırakmak yok kilo konusunda devam edeceğim.
Erginsena .....canım sen bu işi yaparsın canım hakkını vererek.

Bende sizleri çok seviyorum
Ben ne zamandır bu topikdeyim kızlar,asla bıkmadım bıkmamda aksine çok güzel
bir ortam kurduk sizinle.ama bazen aksilikler oluyor.
Takipçinizim ona göre

menün güzel görünüyor hayatım
sağol canım

tam halde yazayım;

sabah:

1 kase sütlü special k

ara: elma, portakal

öğlen

salata, 2 küçük köfte, 2 kaşık pilav

ara: 1tk pekmez aktivia yoğurt içine.

ara: 7-8 badem

akşam bir tabak haşlama ıspanak 2 dilim ekmek, yoğurt

ara: bir bardak süt

yürümedim bugün, parktaki spor aletleriyle çalıştım bir 20 dakika ve dolaştım.

---- kızlar hangi menüydü unuttum ama ara öğünlere su, şekersiz çay yazıldığını görüyorum. yok öyle bi'şey:) "ara" dediğimiz şey, bizi çok acıktırmayacak, ana öğünde yemeğe saldırmamamızı sağlayacak, insülin seviyesini dengede tutacak şeylerdir ve dolayısıyla vücuda kalori girişi olması şarttır. 50 ile 150 kalori arası olması tavsiye edilir. suyu, şekersiz çayı, sade nescafeyi vs ara öğün saymayın yani.

herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
sehercim canım daha önce köriyi hiç kullanmdaım sadece tavuklardamı kullanılıyor :26:

canım menün çok az neden öqlen yemedin öqün atlamak sana kilo aldırır keşke patates kızartmasını öqlen yesydin..

günaydın dünkü menümü yazayım
sabah ac karnına 1 greyfurtun suyu
işe gelince 1 simit ve 1 üçgen peynir

ara: yok
öğlen
1 kase sebze corbası
1 porsiyon kuru fasulye
2 yk yoğurtlu kereviz
cacık

ara: 1 hazır kurabiye orta boy

aksam
1 kase sehrıye corbası
mevsim salata
1 hamburger köftesi(cok inceceikti ve yağsız tost makınesınde pişirdim)
2 tana küçük lahana sarması

2 lt su

senacım köriyi ben tavuğa yakıştırıyorum ama pilava ete de katan var daha başka blmiyorum ama.tavuğa denemeni tavsiye edrim ama süper.

günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaaar ay kendimi seda sayan gibi hissettim :18:
yarın CUMAAA...SAKIN KAÇAMAK YAPMAYIN BUGÜN

insanların suratıma bakarak aa kilo almışsın demelerinden bıktım artık.aynaya baktığımda şişmana yakın balık etli bir kadın görmekten xl giymekten bıktım artık.36 beden halimi özlemekten yoruldum.bazen amaan manken mi olacağım sanki derdim kendi kendime ama anladım ki kendimi kandırmaktan başka birşey yapmamışım.yürüyüşle 1 haftada 2 kilo verdim.1 hafta ara varince yürüyüşe bir de deli gibi saldırınca çikolatalara 1 kiloyu geri almışım.ama nasılsa veririm gene yürüyüşle kiloları.ama asla bırakmamam lazım yürüyüşü.herşeyi ye ama sporu hiç bırakma.kesin kilo veriyorsunuz.

evet bende yürüyüşle 85 ten 62 ye inmiştim zamanında sımdı nasıl yapıcam bende yürümek istiyorum ama bebeiş var ve yalnızım ve calısıyorum

arcak81; kontrol paneli > profili düzenle ' sayfasına giriyorsun...orada kişisel rütbe var canım ordan

"goldenmoon" ...sana kesinlikle katılıyorum...bende bu işe hem yürüyüş hemde platesle başladım...1 haftadır yataktan çıkamıyorum çok hastayım...ve inan kendimi çok eksik hissediyorum...güne sporla başlamayı özledim...evet zayıflayalım fln ama Allah herkes sağllık versin en başta

saol canım bi düşüneyim ne yazıcamı da yazayım

günaydın 70 kilonun çıtırları
nasılsınız bakalım?
kaptanım bizi bırakıp nereye gidiyorsun ?yarı yolda bırakma ekibini lütfen.
yarının gelmesini bu sefer hiç istemiyorum.bu okulları kim tatil yapıyor ya.........
yürüyüşümüde yapamıyorum diyetimede dikkat edemiyorum hepsi ayrı saatlerde kalkıp kahvaltı ediyor sonrada ayrı saatlerde yemek yiyor kendimi aşçı başı gibi hissediyorum.yakında her sofrada bir lokma almaktan ümit usta gibi olucam valla.
senacım kaptanımız bırakırsa bu iş senin elinden öpecek sanırım çok iyi yapacağına eminim.

slm hatunlarrrr nasılsınız ben bu topike pek uğrayamıyorum ama listedeyim yaniiii
bu hafta diyetim çok kötü geçtiiii şu tatillerr beni mahvediyo herkes evde çoluk çocuk sabah ne yiyelim akşam ne yiyelim diye düşünüyoz hepte karbonhitrat ağırlıklı
az yemeye çalışıyorum ama reglimdeyim onunda etkisiyle kısaca bu hafta yine veremedim ama inş. almamışımdır şi
mdi biraz çıkıp yürüyüm

yurdumun en çıtır adaylarına kucak dolusu sevgilerrrr nasılsınız kızlar?? sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu suyumu içtim sonra kahvaltı yaptım ne mi yedim hemen söylüyorum 6 zeytin kk light beyaz peynir domates ve biber tabiki şekersiz çay.... nasıl peki ben öğreniyorum bu işi sanırımm ne dersiniz kızlar bide elma sirkesi içiliyomuş varmı bi fikri olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…