70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım seni çok iyi anlıyorum bunları bende yaşadım aa çok kilo almışsın dediklerinde damat bey bana çok iyi bakıyor diyerek lafı insanların aqzına tıkardım dışarda incecik yeni nesli gördüqümde içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim halbuki kilom 90dı ama şimdi gerçekten o çıtırlar gibi olmama çok az kaldı Rabbimin izniyle olacak inşallah sadece yürüyüş yapma canım günlük yediklerinede dikkat et kahvaltı dışında ekmek yeme mecbur kalmadan tatlı türü hiçbişey yeme yemen gerektiqinde tadımlık ye inan kilolar hiç anlamadıqın kadar kolay gidiyor hadi kızlar hadi fıstıklarım yaza çok az kaldı incecik cicbici giysiler bizi bekliyor yazın verdiqimiz kilolarla herkesi şaşırtıcaz bizimmm onlardannnn hiçbir eksiqimiz yooooooookkkkkkkkkkkkk
ablacım çok teşekkür ederim ama ben nilin bizi bırakmasını istemiyorum kaptanlı yapabilirmiyim onuda bilmiyorum büyük sorumluluk bence..

Aslıcımm farkındayım cnm bizi ihmal ettiqinin bana kalsa seni burdan hiçbiryere yollamam ama bunu zorla deqil senin istemen gerekiyor cnm..

evet canım ben su an emzırdıgım ıcın ıcmıyorum ama onceden elma sırkesı ılık su ve bal sabahları ıcıyodum ıyı oluyo gercekten etkı edıyodu

selam herkese,

ben bugun itibariyle ilk 1 kilomu vermişim darısı diğer kiloların başına
kilo bildirimi yarın mı yapılıyordu:44:

katılıyorum rakibemm bende hep kullanırım tavukta köriyi

herkese iyi günler bugün de kilo verme de hepimize kolay gelsin
günaydınn
günaydın hanımlar
günaydınn
bizden de kucak dolusu sevgiler:90:canım küçük bir hatırlatma:zeytin biraz kalorili dikkatli ye olur mu??onun dışında güzel bi kahvaltı bir dilim de ekmek yiyebilirdin bence acıkırsın.:90:
selam herkese,

ben bugun itibariyle ilk 1 kilomu vermişim darısı diğer kiloların başına
kilo bildirimi yarın mı yapılıyordu:44:

tebriklerr yarın kilo bildirimi

bizden de kucak dolusu sevgilercanım küçük bir hatırlatma:zeytin biraz kalorili dikkatli ye olur mu??onun dışında güzel bi kahvaltı bir dilim de ekmek yiyebilirdin bence acıkırsın.

aaaa yazmayı unutmuşum 1 dilimde ekmek yedimmm

Ara öqünler için yazdıklarına katılıyorum ama akşam yediqin 2 dilim ekmek hiç olmamış cnm..

yanlış anlama bence bir sorun yok:) öğünde başka bir karbonhidrat olmadığı gibi, gün içinde hiç ekmek yok. bir de daha önce dediğim gibi gece 2 de yatıyorum, akşam yemeğini 7de yiyorum çoktan erimiş oluyor

bugün de dünden kalan haşlanmış ıspanağa biraz kıyma ekleyip yemeğini yapacağım

öğlen de 2 köfte bol salata ayran yerim diye düşünüyorum..

herkese kolay gelsin

yazdıklarınızı keyifle okuyorum arkadaşlar bende malesef 1,70 boy 77 kg ama ben çok kilo veremiyorum kalori hesabını pek yapamıyorum sanırım yüzüm yuvarlak gıdım var bundan nefret ediyorum beni çok daha kilolu gösteriyor bende kilolardan kurtulmak istiyorum geçen sene sırf yürüyüş birazda yediklerime dikkat ederek 5 ayda 5 kg zor verdim gene yürüyüşlere başlamam gerek en azından kendimi daha iyi sağlıklı hissediyorum.

yazdıklarınızı keyifle okuyorum arkadaşlar bende malesef 1,70 boy 77 kg ama ben çok kilo veremiyorum kalori hesabını pek yapamıyorum sanırım yüzüm yuvarlak gıdım var bundan nefret ediyorum beni çok daha kilolu gösteriyor bende kilolardan kurtulmak istiyorum geçen sene sırf yürüyüş birazda yediklerime dikkat ederek 5 ayda 5 kg zor verdim gene yürüyüşlere başlamam gerek en azından kendimi daha iyi sağlıklı hissediyorum.

kızlar benimle bu diyete harfiyen uymak isteyecek olan var mı? klasik bir diyet ama beraber sözleşirsek kaçamakları azaltırız diye düşünüyorum. yaklaşık 1300 kalori içeriyor. tam bir hafta uygulayıp sonuca bakarız ne dersiniz yarın başlayan var mı benimle??

1. GÜN
Sabah: - 1 kibrit kutusu az yağlı peynir - Salatalık ve domates- 1 ince tam buğday ekmeği
Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi
Öğle: 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
İkindi: 1 adet meyve
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece: 1 porsiyon meyve

2. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek
Kuşluk: 2 adet grisini
Öğle: 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
İkindi: 1 çay bardağı süt, 1 meyve
Akşam: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek

3. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates, 1 ince dilim ekmek
Kuşluk: 1 porsiyon meyve
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
İkindi: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
Gece: 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

4. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek
Kuşluk: 2 adet grisini
Öğle: 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız),1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi: 1 adet meyveli yoğurt
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
Gece: 2 porsiyon meyve

5. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk: bir bardak süt
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim
ekmek İkindi: 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam: 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek
Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
İkindi: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 60 g tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna

7. GÜN
Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek
Akşam: 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız),
1 ince dilim ekmek

Son düzenleme:
kızlar ben sabah kahvaltısı yapmadım sadece iki bardak sıcak limonlu su içtim az önce 3 tane mercimek köftesi yedim 2 tane de muz yedim muz biraz sakat biliorum ama dayanamadım

kalori hesabına takılma. üç beş tüyoyla bile şimdikinden daha fit olabilirsin, yazıştıkça da, kilo verdikçe de daha detaylı bilgilere sahip olursun. daha önce vermişsin kilo, onu biraz hızlandırırız:) yürüyüşlere başla buradaki listeleri incele.

ben zaten ne yiyeceğimi hiç bilemiyorum aslında benim bir programa uymam lazım ama ben et tavuk balık yiyemiyorum sık sık haftada bir ancak. hiç sevmem çünkü onların yerine ne yemeliyim

merhabaaa Canım bende senin gibi düşünüyordum ama burada arkadaşlarımızla beraber bu sürecin nasıl keyifli ve kolay olduğunu anlatamam hatta bazen iyi ki kiloluyum da bu ortamda bu insanların arasındayım diyorum kendi kendime...herşeyden önce sadece yürüyüşü yapıp akşam 1 meyve yiyerek ben 87 kilodan 79 a inmiştim... herşeyden önce kendini oraya tamamen adapte etme...bir sabah bir kalkacaksın pantolon belinden düşüyor ...inan bana paha biçilemez bir duygu

hep beraber zayıflayıp sonra da 'nasıl zayıfladık be'topiği açsak ne güzel olur

ne güzel şeyler yazmışsın öyle:81:
ben zaten ne yiyeceğimi hiç bilemiyorum aslında benim bir programa uymam lazım ama ben et tavuk balık yiyemiyorum sık sık haftada bir ancak. hiç sevmem çünkü onların yerine ne yemeliyim

kız hadi birini yemesen neyse de bu durumda nası yapçaz bilemedim o zaman sen bitkisel proteinlere abanıcan başka yolu yok:) buzlukta nohutun fasülyen hep hazır olacak. sen et yerine onlardan yersin. yine de en azından diyetin ilk günlerinde motivasyon yüksekken bi kaç kez et yersen fena olmaz.

ohoooo kızlar hadi ama yaa çok basit bi diyet. bu diyete kim en çok spor, su eklerse en fazla o kilo vericek, yarışırız hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…