70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi ben size ben nohut ve fasülye de yemiyorum dicem siz bana ne yedin de bu kiloya geldin diceksinizpatates kızartmasıı kilo verceksem yerim canım arkadaşım

şimdi ben size ben nohut ve fasülye de yemiyorum dicem siz bana ne yedin de bu kiloya geldin diceksinizpatates kızartmasıı kilo verceksem yerim canım arkadaşım

abooo canım benim sen çok kötü besleniyorsun zaman. kaslar için şart protein. diyet yaparken illa kastan da gidiyor. zayıf ama löp kollu mu olmak istersin

peki sen bu yemeklerde neyi beğenmiyorsan ona göre bi'şeyler yapalım. mesela kokuysa kokuya çözüm, eti çiğnerken oluşan hisse ona çözüm, tüm et yemekse kıyma, nohut yemeği sevmiyorsan rondoda ezelim vs. buluruz yedirmenin bi yolunu. ham yap bakayım geliyoorrr

şimdi çıkmam gerek yarın sabaha kadar karar verin yapacaksanız. sonra gelecek hafta ben 2 kilo verince ah vah edip dövünmeyin "tüh bak bir hafta nası geçti şimdiye ben de vermiş olurdum" diye

Allah seni zayıf etsin e mi güldürdün beni.eti köfte olarak seviyorum aslında öyle ızgara yaparım anam löp löp olmaktansa.dediğin gibi fasülye ve nohutu da rondodan geçiririm onları çiğnemeyi sevmiom bi tek.oldu bitti işte saol arkadaşım

hımm peki sirke asit mideye bi zararı olmazmı canım?

canım tabıkı mıdende sorun varsa yapma bende bu hafta gereyfurt kürüne başladım bır arkadas dıyet yapmadan haftada 1 kılo gıttgını soylemıstı onu denıyorum ac karnına1 greyfurtun suyunu ıcıyorum

hahahah ay çok sevindim değişik salatalar yaparız, ızgara köfteler yaparız, çorbalara katarız neler neler sen bi he de başlıyon mu yarın. ay gaza geldim çıkamadım siteden gözünüzü seveyim başlayın benimleeeeeeeee tey teyyy

canım diyet listeni begendım ama ben öğlenleri işte yemek yedıgım ıcın ne cıkarsa ona tabı oluyorum genelde mutlaka ıcınde et oluyor yemeklerın veya tavuk yarında balık var mesela ama gunlerı aynı olmaz yanı senle yoksa yarısalım derım yanı

canım seninle aynı konumdayız ama ben yürüyemiyorumda onada fırsat vermiyorlar.

bezdolap diyet listeni bende beğendm ama genellikle evde olmuyorum , bazen okulda tüm gün yemeye vaktim bile olmayabiliyor :18: size başarılar bizdençok vermeyin yaaa

bu arada sizde de var mı bilmiyorum ama ben artık insanlar içinde birşey yemekten bile çekiniyorum...daha erkek arkadaşımla oturup yemek yemedik bile, ne zaman "acıktın mı?" dese de ben açlıktan ölüyorda olsam böyle "yok bebeğim " fln diyorum...bi zayıflayayım görür :82:

bana kendisi diyo daha fazla yeme istersen sonra pişman oluyosun kendi kendine tepinip duruyosun diye.nasıl gözüm dönüyosa artık

"burningflame" ...bende onu duymaktan korkuyorum işteee ay ama böyle de az rezil olmuyorum...o gün bir arkadaşım "kızım biz senden çok yiyoruz sen bi kilo bile veremiyorsun" demişti..ben içinden " hooşşşttt görürüz bakalım" dedim

onları diyenler kış bitmeden seni görsünler bakalım.aslında öyle şeyler duymak ii oluyo biliyo musun ne güzel seni hırslandırır.benim erkek arkadaşım benimle dalga geçiyo bazen sinirlendirmek için acayip hırslanıyorum blumia olcam senin yüzünden diyorum o da diyo ki merak etme blumia olcak son insan sensin seni bi iskenderciye götürürüm eski haline geri dönersin dio.ama o da görcek gününü.aha yine sinirlendim yürüyüşe gitcem şimdi

ayy git bencede hasta olmasam bende gitcem ama ben takıldm kaldım evde...benim öğle yemeği vaktm geldi

selam kızlar sonunda evimdeyim ama hastayım yaaaa
kemiklerim sızlıyo ağrıdan oturamıyorum antıbıyotıkte ıcıyorum ama faydası yok napıcam ben yaaaa kız valla uzuuuuuun zamandır görüşmediğim kankalarımla görüştüm çok iyi oldu bi iki parca bısey aldım gezdım ohhh

ben geldiiiiiimmmmmm
valla geçmişi okumaktan başım ağrıdı yawwwoku oku bitmedi

neyseee sabah kahvaltımı yazayım

yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay

ara 1elma ve 1bardak süt

öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay

akşamda kuru fasulye pilav yapcam fasulye değilde pilavdan az yemem lazım artık ve bundan sonra en geç akşam yemeğimizi 19da bitirmiş olcaz
bazen geçe kalıyorum 20.30gibi buda benim canımı sıkıyodu çünkü bulaşık yıkamak hariç hiçbir hareket yok eritemiyoruz haliyle neyse dün ancak 50tane mekik çektim belim çok acıdı problem var belimdede 16yaşından beri böyle ağır bişey kaldırınca bel kemiğim yerinden çıkmış gibi yani bıçak saplanmış gibi acı oluyo 1 yıl önce gittiğimde dr'a bel fıtığı başlangıcı demişti napcam ben mekik dışında bilmiyorumki çocuklarla bu hafada yürüyüşede çıkamıyorum offf

Merhaba hanımlar.fırsat buldukca bu sayfayı takip ediyorum.hepininizin kilo takip çizelgenize bakıyorumda 3-5-10 vs kilo vermissiniz.ne kadar surede verdiniz bu kilolari?
Bu yaz yediklerime dikkat ederek birazda plates yaparak bir ayda 5 kilo vermistim.simdide kararliyim kesin gidecek bu kilolar fakat 3gundur asırı halsizlik var.egzersiz vs yapamıyorum.
5 subattan beri dikkat ediyorum yediklerime bugun 78 li rakamları gordüm.sizlerle birlikte kilo verecegim.

inşallah canım hoşgeldin valla bana bakma ben bu 3 kiloyu buraya girmeden önce verdim 3haftada faln yani çok kaçamk yapıyordum herşeyi tıka basa yediğim için fazla veremdim şimdiye kadar ama buraya girdim ya artık süper bi atmosfer motiveler havada uçuşuyor süper artık çok az yiyorum sağlıklı besleniyorum+ abur cubur hiç yemiyorum zararlı şeyler aman uzak olsunlar sende katıl hayatı zayıf yaşa şuan kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartılcam sonra yazıcam buraya kilo bildirimi cuma günleri oluyo sonra buraya girdim gireli yediklerime şimdi dahada dikkat ediyorum çokta hırslandım bu konuda

merhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....

sende hoşgeldin aramıza canım seni listeye artık girersin sende umarım neyse bende 62le hamile kaldım 68le doğuma gittim 2hamileliğimde 69la hamile kaldım 76yla doğuma gittim ve sonra 79olmuşum ine ine 76a indim dahada inicem inş.burası çok motive ediyo insanları dene görüceksin,,,benimde 19 aylık oğlum 7aylık kızım var 22 yaşındayım çalışmıyor evde takılıyorum işte ee sen kimsin bakalım tanıtmak istermisin kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…