ne güzel şeyler yazmışsın öyle:81:
kız hadi birini yemesen neyse de bu durumda nası yapçaz bilemedimo zaman sen bitkisel proteinlere abanıcan başka yolu yok:) buzlukta nohutun fasülyen hep hazır olacak. sen et yerine onlardan yersin. yine de en azından diyetin ilk günlerinde motivasyon yüksekken bi kaç kez et yersen fena olmaz.
şimdi ben size ben nohut ve fasülye de yemiyorum dicem siz bana ne yedin de bu kiloya geldin diceksinizpatates kızartmasıı kilo verceksem yerim canım arkadaşım
abooo canım benim sen çok kötü besleniyorsun zaman. kaslar için şart protein. diyet yaparken illa kastan da gidiyor. zayıf ama löp kollu mu olmak istersin
peki sen bu yemeklerde neyi beğenmiyorsan ona göre bi'şeyler yapalım. mesela kokuysa kokuya çözüm, eti çiğnerken oluşan hisse ona çözüm, tüm et yemekse kıyma, nohut yemeği sevmiyorsan rondoda ezelim vs. buluruz yedirmenin bi yolunu. ham yap bakayım geliyoorrr
hımm peki sirke asit mideye bi zararı olmazmı canım?
Allah seni zayıf etsin e mi güldürdün beni.eti köfte olarak seviyorum aslında öyle ızgara yaparım anam löp löp olmaktansa.dediğin gibi fasülye ve nohutu da rondodan geçiririm onları çiğnemeyi sevmiom bi tek.oldu bitti işte saol arkadaşım
hahahahay çok sevindim değişik salatalar yaparız, ızgara köfteler yaparız, çorbalara katarız neler neler sen bi he de başlıyon mu yarın. ay gaza geldim çıkamadım siteden gözünüzü seveyim başlayın benimleeeeeeeee tey teyyy
hahahahay çok sevindim değişik salatalar yaparız, ızgara köfteler yaparız, çorbalara katarız neler neler sen bi he de başlıyon mu yarın. ay gaza geldim çıkamadım siteden gözünüzü seveyim başlayın benimleeeeeeeee tey teyyy
canım seninle aynı konumdayız ama ben yürüyemiyorumda onada fırsat vermiyorlar.slm hatunlarrrr nasılsınız ben bu topike pek uğrayamıyorum ama listedeyim yaniiii
bu hafta diyetim çok kötü geçtiiii şu tatillerr beni mahvediyo herkes evde çoluk çocuk sabah ne yiyelim akşam ne yiyelim diye düşünüyoz hepte karbonhitrat ağırlıklı
az yemeye çalışıyorum ama reglimdeyim onunda etkisiyle kısaca bu hafta yine veremedim ama inş. almamışımdır şi
mdi biraz çıkıp yürüyüm
Canım seni çok iyi anlıyorum bunları bende yaşadım aa çok kilo almışsın dediklerinde damat bey bana çok iyi bakıyor diyerek lafı insanların aqzına tıkardım dışarda incecik yeni nesli gördüqümde içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim halbuki kilom 90dı ama şimdi gerçekten o çıtırlar gibi olmama çok az kaldı Rabbimin izniyle olacak inşallah sadece yürüyüş yapma canım günlük yediklerinede dikkat et kahvaltı dışında ekmek yeme mecbur kalmadan tatlı türü hiçbişey yeme yemen gerektiqinde tadımlık ye inan kilolar hiç anlamadıqın kadar kolay gidiyor hadi kızlar hadi fıstıklarım yaza çok az kaldı incecik cicbici giysiler bizi bekliyor yazın verdiqimiz kilolarla herkesi şaşırtıcaz bizimmm onlardannnn hiçbir eksiqimiz yooooooookkkkkkkkkkkkk
ablacım çok teşekkür ederim ama ben nilin bizi bırakmasını istemiyorum kaptanlı yapabilirmiyim onuda bilmiyorum büyük sorumluluk bence..
senacım bende istemem bırakmasını da bazen insan mecbur oluyor oda bırakmak istemediğini yazmış en azından bir süre yapamayacak heralde.ama kaptanlığı yapacağın konusunda çok eminim.maşallahın var zehir gibi hatunsun her yere yetişirsin sen.
Aslıcımm farkındayım cnm bizi ihmal ettiqinin bana kalsa seni burdan hiçbiryere yollamam ama bunu zorla deqil senin istemen gerekiyor cnm..
bezdolap diyet listeni bende beğendm ama genellikle evde olmuyorum , bazen okulda tüm gün yemeye vaktim bile olmayabiliyor :18: size başarılar bizdençok vermeyin yaaa
bu arada sizde de var mı bilmiyorum ama ben artık insanlar içinde birşey yemekten bile çekiniyorum...daha erkek arkadaşımla oturup yemek yemedik bile, ne zaman "acıktın mı?" dese de ben açlıktan ölüyorda olsam böyle "yok bebeğim " fln diyorum...bi zayıflayayım görür:82:
"burningflame" ...bende onu duymaktan korkuyorum işteeeay ama böyle de az rezil olmuyorum...o gün bir arkadaşım "kızım biz senden çok yiyoruz sen bi kilo bile veremiyorsun" demişti..ben içinden " hooşşşttt görürüz bakalım" dedim
onları diyenler kış bitmeden seni görsünler bakalım.aslında öyle şeyler duymak ii oluyo biliyo musun ne güzel seni hırslandırır.benim erkek arkadaşım benimle dalga geçiyo bazen sinirlendirmek için acayip hırslanıyorum blumia olcam senin yüzünden diyorum o da diyo ki merak etme blumia olcak son insan sensin seni bi iskenderciye götürürüm eski haline geri dönersin dio.ama o da görcek gününü.aha yine sinirlendim yürüyüşe gitcem şimdi
kız valla uzuuuuuun zamandır görüşmediğim kankalarımla görüştüm çok iyi oldu bi iki parca bısey aldım gezdım ohhhnarincim gofret küp kesme şeker kadardı ama asıl korkum bugünden börek yapıcaz kahvaltıda aqır geçecek yani asıl kaçamak bugün olucak malesef :18:
kanka çok özledim yaaben sana gitme dedim beni bırakma dedim ama sen gittiiinnn bari beni götürseydinn :84::84:
oooo papucum çoktan dama atılmış :95:
hoşgeldin canım hayır sorun olmaz kuralalrımız 1 hafta boyunca hergün menü paylaşımında bulunuyorsun ikinci hafta kaptanımız NİL listeye ekliyor ve her cuma kilo bildirimi yapıyoruz
yaa offffff
inşallah canım hoşgeldin valla bana bakma ben bu 3 kiloyu buraya girmeden önce verdim 3haftada faln yani çok kaçamk yapıyordum herşeyi tıka basa yediğim için fazla veremdim şimdiye kadar ama buraya girdim ya artık süper bi atmosfer motiveler havada uçuşuyor süper artık çok az yiyorum sağlıklı besleniyorum+ abur cubur hiç yemiyorum zararlı şeyler aman uzak olsunlar sende katıl hayatı zayıf yaşa şuan kaç kiloyum bilmiyorum yarın tartılcam sonra yazıcam buraya kilo bildirimi cuma günleri oluyo sonra buraya girdim gireli yediklerime şimdi dahada dikkat ediyorum çokta hırslandım bu konudaMerhaba hanımlar.fırsat buldukca bu sayfayı takip ediyorum.hepininizin kilo takip çizelgenize bakıyorumda 3-5-10 vs kilo vermissiniz.ne kadar surede verdiniz bu kilolari?
Bu yaz yediklerime dikkat ederek birazda plates yaparak bir ayda 5 kilo vermistim.simdide kararliyim kesin gidecek bu kilolar fakat 3gundur asırı halsizlik var.egzersiz vs yapamıyorum.
5 subattan beri dikkat ediyorum yediklerime bugun 78 li rakamları gordüm.sizlerle birlikte kilo verecegim.
merhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?