70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:

sagol triendy .masallah iki cocuk.allah yardimcin olsun.benim kizim cookk cadi ve zor bi bebek.ben daha uzun sure dusunemem heralde.bende ingilizce ogretmeniyim
ama calismiyorum.evdeyim bebisimi buyutuyorum.iste boylee benden.

Canim bende taktirmistim ama bana yaramadi surekli kanamam oldu...

sagol triendy .masallah iki cocuk.allah yardimcin olsun.benim kizim cookk cadi ve zor bi bebek.ben daha uzun sure dusunemem heralde.bende ingilizce ogretmeniyim
ama calismiyorum.evdeyim bebisimi buyutuyorum.iste boylee benden.

valla bende uzuuuuun bi süre düşünmüyordum ama oğluşum 3 aylıkken kalıvermişim hamile ne biiliyim oldu işte ama iikide olmuş çok tatlı bir kızım var maşallah adı gözde, valla şimdilik kızım emeklemiyor yerlerde sürünüyo dönüp duruyo oturuyo örümcekte geziniyo ondan bir sıkıntım yok ama batuhan yokmu valla gün boyu canımdan bezdiriyo çok yaramaz bi okadarda akıllı bi bıdık kızamıyorumda kızmaya başladımmı hemen şebeklik yapıyo bana bende yumuşuyorum o yolunu buldu valla kardeşinide pek seviyo ama bi okadarda kıskanıyo arada bi ama iikide bir kardeşi olmuş diyorum artık şükür allahıma ikiside sağlıklı ve ben 1 çırpıda kurtuldum çocuk yapmam artık darısı siz sonra isteyenlerin başına canım yaş kaç sorması ayıp ona göre hitap ediyim hani

Canim bende taktirmistim ama bana yaramadi surekli kanamam oldu...

şimdi çıkartırdınmı canım ya duruyomu yoksa:18:

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramıza bizden kopmazsan keyifle kilo verirsin başarılar
canım seninle aynı konumdayız ama ben yürüyemiyorumda onada fırsat vermiyorlar.
ablacım kaptan olmam konusunda verdiqin destekten dolayı teşekkür ederim
aşkımm hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun bitanem iyi bak kendine pzartesi iş başı nil ayrılıyormuş cnm çok üzülüyorum

hoşgeldin cnm 1 hafta burada menülerini paylaşıyorsun ikinci hafta listeye ekliyoruz bildirim cuma günleri cnm
Canım ben yazın taktırdım ilk 2 ay aqrım oldu doktor normal dedi şimdi çok rahatım varmı yokmu anlamıyorum bile bence git taktır 2-3 ay dene memnun kalmazsan çıkartırsın..

dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...

dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...

ya öyle istediğin zaman çıkarttırırsın diye ebede söylemişti aslında yarın gidiyorum ozaman,,peki bişey sorucam sende nezamandır var birde ekstra bi korunmaya ihtiyaç duyuyomuyuz yoksa rahat olalımmı ilişkide spirali taktırdıktan sonra

Son düzenleme:
dikkat!!

slm senacımmmm nasılsın pek giremiyorum bu aralar amaaa pazartsidn sonra hep buralarda olucam inş.
nilee bende üzüldüm gittiği için ama demekki öyle gerekiyomuş
benim oyum sana canım bu işi en güzel sen yaparsın

YAZIN TAKTIRMIŞTIM HAZİRANDA İKİNCİ BİR KORUNMAYA GEREK YOK YALNIZ İLK HAFTALAR ÇOK AĞRI YAPTI 2 AY SONRA RAHAT KAVUŞTUM RAHAT OL CNM

ASLICIM ben bu işe pek girmek istemiyorum yapmak isteyen arakdaşlar olursa memnun olurum ama verdiqin destek için sana nilime ve mektupa çok teşekkür ederim..

ben başlıyorummm
valla ikimiz varız sanırım artık yapacak yarın ensende olurum ona göre:))
canım önemli değil zaten ekmeksiz ve yemeğin suyuna dokunmadan yersen güzel menüler çıkıyor kurumlarda, akşam da dikaat edersen senin için yemek derdi de çok olmaz verirsin gene.
fıstık ben okula giderken dardanelli sandviçler elmalar götürüp tenhada yiyip geliyordum geçen sene:) zor yani işin ama tatil günlerinde vs en azından bu listeden bir gün seçip ona uyabilirsin..

bi de erkek arkadaşından çekinme ya hu o ne öyle:) ben diyet yapıyorum yürüyüs yapalım, bovlinge masa tenisine gidelim de. ben götürüyorum valla zayıf olmasına rağmen:) çok da güzel oluyor millet cafelerde pineklerken biz spor yapıyoruz
canım leslie sansone programı indirsene netten. evde yürüme programı.
hoşgeldin halsiz hissediyorsan ufak ufak hareket etmekle başla. bir kere merdiven çık, bir arkadaşını ara cepten dolaşarak konuş evde. gittikçe enerjikleşirsin.

sen de hoşgeldin çok bi şey yok 13 kiloyu 3 ayda verirsin

peki son bir soru seninde kanaman uzun ve çok oluyomu:97::97:

Son düzenleme:
selam herkese,

ben bugun itibariyle ilk 1 kilomu vermişim darısı diğer kiloların başına
kilo bildirimi yarın mı yapılıyordu:44:
tebrikler canıııımm
bende biraz verdim ama kesin sonucu yarın söyliyim

canım troidlerine baktırdın mı
kilo verememe sorununda ilk akla gelen şeydir
5 ayda 5 kilo çok az çünkü
sürekli diyet yap kilo gitmesin insanın motivasyonu çöker valla

kızlar ben sabah kahvaltısı yapmadım sadece iki bardak sıcak limonlu su içtim az önce 3 tane mercimek köftesi yedim 2 tane de muz yedim muz biraz sakat biliorum ama dayanamadım

canım tüm doktorlar sabah kahvaltısının önemli bir öğün olduğunu söylerler
her zaman bu şekilde zayıflamaya çalışırsan sıkıntı yaşarsın
gün içinde yediklerin çok az akşama dayanamayıp yemekleri götürürsen senin için daha kötü olur

kızlar iyi akşamlar herkeseeeee bugün yediklerimi yazıyorum yorumlarınızı beklıyorum
sabah: 1 dilim ekmek
6 zeytin
kk light beyaz peynir
domates biber şekersiz çay
arada kayısı hoşafı 1 kase
akşam:
2 kepçe çorba
ıspanak ve yoğurt
gün içinde 1.5 lt falan da su içtim daha devam suyaaaa nasıl sizceeeee

kahvaltıyı geçmi yaptın cnm öqlen yememişsin menün gayet güzel aferinn

SENANIN MENÜSÜ[/U
KAHVALTI
1 bardak su
2 dilim tam ekmekten kaşarlı tost
beyaz peynir
1 çay kaşıqı çilek ve gül reçeli
form çayı

ara
1 bardak süt

öqlen
2 kaşık pırasa
5 kaşık pastırmalı bulqur pilavı

ara
1 çatal makarna
bir ısırık kek
(komşudaydım hatırı kırılmasın diye çok azcık yedim)
5i 1 yerde çay
akşam
yok

ara
yeşilçay
5 kuru kayısı..

2-2.5 litre su..
]

İşte bir cuma öncesi gecesine daha geldik ve ,işte mönüm :82:

sabah: 2 adet gevrek ve beyaz peynir, 2 adet brokoli, 1 şekersiz çay...

ara: 2 adet un kurabiyesi

öğlen: 1,5 haşlanmış patates ve yoğurt

ara: yeşil çay ve diyet bisküvi..

akşam: yani şu an bir tane ayva....

bugün tatlı krizim vardı 2 kurabiye ile geçiştirdiğime çok şaşkınım...yanlız çok gerginim bu aralar
yarın ama 74 fln gelirim sanırım...çünkü 2 gün dozu aşırı aşmıştım...ayy neyyse önemli olan toparlanabilmek... sena abla tam bir tane daha kurabiye götürcektim sen aklıma geldin

Son düzenleme:

ay pastırmalı bulgur pilavını yesinler....canım istedi ya...akşam menüleri okumakta tehlikeli biraz

canim ben bir ara sirke kullandim fakat geri biraktim ilk basta istah kapatiyor ama bir hafta devaùm etikten sonra istahin iki katina cikiyor ayrica asiri siskinlik yapiyor internetten yaptigim arastirmalarda bir kac kisi icinde cok kulanildigi taktirde kansere neden olan bir madenin varligindan soz edilmisti ama dogrumu degilmi bilemiyom limonlu sicak su daha cazip geldi bana hem tadi sirke kadar kotu degil bende 1.5 aydir limonlu su kulaniyom....
aramiza hos geldin canim bence bir ayda bes kilo cok harika en ideal olan kilodur buraya takilirsan dahada zevkle verirsin ....
sende topige hos gelmissen canim buraya takilipta kilo vermemek mumkunmu.....
dikkat!!
canim nilin gitmesine cok uzuldum keske kalsaydi ama ile biri kaptan olacaksa herhalde bu isi en iyi sen yaparsin .....

menun cok guzel ben ne zaman boyle az yiyecem offf offfffffffffff......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…