- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Canim bende taktirmistim ama bana yaramadi surekli kanamam oldu...ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:
sagol triendy .masallah iki cocuk.allah yardimcin olsun.benim kizim cookk cadi ve zor bi bebek.ben daha uzun sure dusunemem heralde.bende ingilizce ogretmeniyim
ama calismiyorum.evdeyim bebisimi buyutuyorum.iste boylee benden.
Canim bende taktirmistim ama bana yaramadi surekli kanamam oldu...
yazdıklarınızı keyifle okuyorum arkadaşlar bende malesef 1,70 boy 77 kg ama ben çok kilo veremiyorum kalori hesabını pek yapamıyorum sanırım yüzüm yuvarlak gıdım var bundan nefret ediyorum beni çok daha kilolu gösteriyor bende kilolardan kurtulmak istiyorum geçen sene sırf yürüyüş birazda yediklerime dikkat ederek 5 ayda 5 kg zor verdim gene yürüyüşlere başlamam gerek en azından kendimi daha iyi sağlıklı hissediyorum.
ablacım kaptan olmam konusunda verdiqin destekten dolayı teşekkür ederimcanım seninle aynı konumdayız ama ben yürüyemiyorumda onada fırsat vermiyorlar.
aşkımm hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun bitanem iyi bak kendine pzartesi iş başı nil ayrılıyormuş cnm çok üzülüyorumselam kızlar sonunda evimdeyim ama hastayım yaaaa
kemiklerim sızlıyo ağrıdan oturamıyorum antıbıyotıkte ıcıyorum ama faydası yok napıcam ben yaaaakız valla uzuuuuuun zamandır görüşmediğim kankalarımla görüştüm çok iyi oldu bi iki parca bısey aldım gezdım ohhh
hoşgeldin cnm 1 hafta burada menülerini paylaşıyorsun ikinci hafta listeye ekliyoruz bildirim cuma günleri cnmmerhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....
Canım ben yazın taktırdım ilk 2 ay aqrım oldu doktor normal dedi şimdi çok rahatım varmı yokmu anlamıyorum bile bence git taktır 2-3 ay dene memnun kalmazsan çıkartırsın..ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:
dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
YAZIN TAKTIRMIŞTIM HAZİRANDA İKİNCİ BİR KORUNMAYA GEREK YOK YALNIZ İLK HAFTALAR ÇOK AĞRI YAPTI 2 AY SONRA RAHAT KAVUŞTUM RAHAT OL CNMya öyle istediğin zaman çıkarttırırsın diye ebede söylemişti aslında yarın gidiyorum ozaman,,peki bişey sorucam sende nezamandır var birde ekstra bi korunmaya ihtiyaç duyuyomuyuz yoksa rahat olalımmı ilişkide spirali taktırdıktan sonra
slm senacımmmm nasılsın pek giremiyorum bu aralar amaaa pazartsidn sonra hep buralarda olucam inş.
nilee bende üzüldüm gittiği için ama demekki öyle gerekiyomuş
benim oyum sana canım bu işi en güzel sen yaparsın
valla ikimiz varız sanırım artık yapacakben başlıyorummm
canım önemli değil zaten ekmeksiz ve yemeğin suyuna dokunmadan yersen güzel menüler çıkıyor kurumlarda, akşam da dikaat edersen senin için yemek derdi de çok olmaz verirsin gene.canım diyet listeni begendım ama ben öğlenleri işte yemek yedıgım ıcın ne cıkarsa ona tabı oluyorum genelde mutlaka ıcınde et oluyor yemeklerın veya tavuk yarında balık var mesela ama gunlerı aynı olmaz yanı senle yoksa yarısalım derım yanı
fıstık ben okula giderken dardanelli sandviçler elmalar götürüp tenhada yiyip geliyordum geçen sene:) zor yani işin ama tatil günlerinde vs en azından bu listeden bir gün seçip ona uyabilirsin..bezdolap diyet listeni bende beğendm ama genellikle evde olmuyorum , bazen okulda tüm gün yemeye vaktim bile olmayabiliyor :18: size başarılar bizdençok vermeyin yaaa
bu arada sizde de var mı bilmiyorum ama ben artık insanlar içinde birşey yemekten bile çekiniyorum...daha erkek arkadaşımla oturup yemek yemedik bile, ne zaman "acıktın mı?" dese de ben açlıktan ölüyorda olsam böyle "yok bebeğim " fln diyorum...bi zayıflayayım görür:82:
canım leslie sansone programı indirsene netten. evde yürüme programı.ben geldiiiiiimmmmmm
valla geçmişi okumaktan başım ağrıdı yawwwoku oku bitmedi
neyseee sabah kahvaltımı yazayım
yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
ara 1elma ve 1bardak süt
öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay
akşamda kuru fasulye pilav yapcam fasulye değilde pilavdan az yemem lazım artık ve bundan sonra en geç akşam yemeğimizi 19da bitirmiş olcaz
bazen geçe kalıyorum 20.30gibi buda benim canımı sıkıyodu çünkü bulaşık yıkamak hariç hiçbir hareket yok eritemiyoruz haliyle neyse dün ancak 50tane mekik çektim belim çok acıdı problem var belimdede 16yaşından beri böyle ağır bişey kaldırınca bel kemiğim yerinden çıkmış gibi yani bıçak saplanmış gibi acı oluyo 1 yıl önce gittiğimde dr'a bel fıtığı başlangıcı demişti napcam ben mekik dışında bilmiyorumki çocuklarla bu hafada yürüyüşede çıkamıyorum offf
hoşgeldinMerhaba hanımlar.fırsat buldukca bu sayfayı takip ediyorum.hepininizin kilo takip çizelgenize bakıyorumda 3-5-10 vs kilo vermissiniz.ne kadar surede verdiniz bu kilolari?
Bu yaz yediklerime dikkat ederek birazda plates yaparak bir ayda 5 kilo vermistim.simdide kararliyim kesin gidecek bu kilolar fakat 3gundur asırı halsizlik var.egzersiz vs yapamıyorum.
5 subattan beri dikkat ediyorum yediklerime bugun 78 li rakamları gordüm.sizlerle birlikte kilo verecegim.
merhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....
YAZIN TAKTIRMIŞTIM HAZİRANDA İKİNCİ BİR KORUNMAYA GEREK YOK YALNIZ İLK HAFTALAR ÇOK AĞRI YAPTI 2 AY SONRA RAHAT KAVUŞTUM RAHAT OL CNM
ASLICIM ben bu işe pek girmek istemiyorum yapmak isteyen arakdaşlar olursa memnun olurum ama verdiqin destek için sana nilime ve mektupa çok teşekkür ederim..
tebrikler canıııımmselam herkese,
ben bugun itibariyle ilk 1 kilomu vermişimdarısı diğer kiloların başına
kilo bildirimi yarın mı yapılıyordu:44:
yazdıklarınızı keyifle okuyorum arkadaşlar bende malesef 1,70 boy 77 kg ama ben çok kilo veremiyorum kalori hesabını pek yapamıyorum sanırım yüzüm yuvarlak gıdım var bundan nefret ediyorum beni çok daha kilolu gösteriyor bende kilolardan kurtulmak istiyorum geçen sene sırf yürüyüş birazda yediklerime dikkat ederek 5 ayda 5 kg zor verdim gene yürüyüşlere başlamam gerek en azından kendimi daha iyi sağlıklı hissediyorum.
kızlar ben sabah kahvaltısı yapmadım sadece iki bardak sıcak limonlu su içtim az önce 3 tane mercimek köftesi yedim 2 tane de muz yedim muz biraz sakat biliorum ama dayanamadım
peki son bir soru seninde kanaman uzun ve çok oluyomu:97::97:
kızlar iyi akşamlar herkeseeeee bugün yediklerimi yazıyorum yorumlarınızı beklıyorum
sabah: 1 dilim ekmek
6 zeytin
kk light beyaz peynir
domates biber şekersiz çay
arada kayısı hoşafı 1 kase
akşam:
2 kepçe çorba
ıspanak ve yoğurt
gün içinde 1.5 lt falan da su içtim daha devam suyaaaa nasıl sizceeeee
kahvaltıyı geçmi yaptın cnm öqlen yememişsin menün gayet güzel aferinn
SENANIN MENÜSÜ[/U
KAHVALTI
1 bardak su
2 dilim tam ekmekten kaşarlı tost
beyaz peynir
1 çay kaşıqı çilek ve gül reçeli
form çayı
ara
1 bardak süt
öqlen
2 kaşık pırasa
5 kaşık pastırmalı bulqur pilavı
ara
1 çatal makarna
bir ısırık kek
(komşudaydım hatırı kırılmasın diye çok azcık yedim)
5i 1 yerde çay
akşam
yok
ara
yeşilçay
5 kuru kayısı..
2-2.5 litre su..
]
canim ben bir ara sirke kullandim fakat geri biraktim ilk basta istah kapatiyor ama bir hafta devaùm etikten sonra istahin iki katina cikiyor ayrica asiri siskinlik yapiyor internetten yaptigim arastirmalarda bir kac kisi icinde cok kulanildigi taktirde kansere neden olan bir madenin varligindan soz edilmisti ama dogrumu degilmi bilemiyom limonlu sicak su daha cazip geldi bana hem tadi sirke kadar kotu degil bende 1.5 aydir limonlu su kulaniyom....yurdumun en çıtır adaylarına kucak dolusu sevgilerrrrnasılsınız kızlar?? sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu suyumu içtim sonra kahvaltı yaptım ne mi yedim hemen söylüyorum 6 zeytin kk light beyaz peynir domates ve biber tabiki şekersiz çay.... nasıl peki ben öğreniyorum bu işi sanırımm ne dersiniz kızlar bide elma sirkesi içiliyomuş varmı bi fikri olan??
aramiza hos geldin canim bence bir ayda bes kilo cok harika en ideal olan kilodur buraya takilirsan dahada zevkle verirsin ....Merhaba hanımlar.fırsat buldukca bu sayfayı takip ediyorum.hepininizin kilo takip çizelgenize bakıyorumda 3-5-10 vs kilo vermissiniz.ne kadar surede verdiniz bu kilolari?
Bu yaz yediklerime dikkat ederek birazda plates yaparak bir ayda 5 kilo vermistim.simdide kararliyim kesin gidecek bu kilolar fakat 3gundur asırı halsizlik var.egzersiz vs yapamıyorum.
5 subattan beri dikkat ediyorum yediklerime bugun 78 li rakamları gordüm.sizlerle birlikte kilo verecegim.
sende topige hos gelmissen canim buraya takilipta kilo vermemek mumkunmu.....merhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....
canim nilin gitmesine cok uzuldum keske kalsaydi ama ile biri kaptan olacaksa herhalde bu isi en iyi sen yaparsin .....dikkat!!
SENANIN MENÜSÜ[/U
KAHVALTI
1 bardak su
2 dilim tam ekmekten kaşarlı tost
beyaz peynir
1 çay kaşıqı çilek ve gül reçeli
form çayı
ara
1 bardak süt
öqlen
2 kaşık pırasa
5 kaşık pastırmalı bulqur pilavı
ara
1 çatal makarna
bir ısırık kek
(komşudaydım hatırı kırılmasın diye çok azcık yedim)
5i 1 yerde çay
akşam
yok
ara
yeşilçay
5 kuru kayısı..
2-2.5 litre su..
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?