70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin meslektaşım ne güzel gezdin valla.ben bebişten bi yere çıkmadım ve şu an çok sıkıldımmm.güya tatil ufffffffffffff.........

canım bu neki bi de green gelsin bakalım geçmişi o zaman oku
hoşgeldinnn
hoşgeldinnn.ah ahhh bu doğumlar zaten niye kilo alıyoruz kiii????ben de 67 ile hamile kaldım 85 civarı doğuma gittim..
ben de çok kararsızım canım yaa.kimi iyi diyo kimi iyi değil.acıdan da korkuyorum açıkcasıayrıca benim reglim kısa sürer ve az olur kesilirse bi de.:26:
dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...

canım benim oyum da sana.sen yapasın bence

bende menumu yazayim bari
limonum bitmisti acilisi sicak su ile yaptim
kavalti
4 zeytin
1 yumurta (omlet)
salatali domates
1 kk beyaz paynir
1 az sekerli cay

malesef kavaltidan sonraoglumun randevusu vardi oray gitik kagit kurek isler derken sat 4 oldu cok acikmistim esim bizi doner salonuna cevirince o kadar cok acikmistimki hayir diyemedim ekmek arasi doner yedim birazda yanina konulan patetes kizartmasindan ama pisman degilim arkadaslar cok yorulmustuml eve gelipte birsey hazirlayamazdim tabi bu arada 70 kilo olunca kebap yiyecekti ondan oldum ne yapalim olsun bir aya kadar ekmek arasi birsey istemiyom
1 form cay
artik yatana kadar 2 l su
1 form cay

ben geeldim.. işte menü,

sabah: çok güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım.

roka, brokoli, yarım domates, yeşil biber, 2 dilim salam, 2dilim sucuk, yarım kk peynir, 2 zeytin, 1 dilim kızarmış ekmek ve çay çok renkli ve hafif oldu. (sucuğu peçeteyle iyice sıktım yağını çektirdim:))

ara: 3 ceviz

öğlen: 2 tavuk köfte, bol salata

ara: 1tk pekmezli activia yoğurt

akşam: kıymalı, az bulgurlu ıspanak yemeği (5 kaşık) üzerine 3kaşık yoğurt. 1dilim ekmek

30 dk yürüdükten sonra da 1 portakal yerim..

Son düzenleme:

geçmiş olsun dönere ne diyiverem gari:) erken yemişsin üstüne bişey yeme biraz da yatmadan mekik çek hallolur yarım ekmekse biraz daha uğraşman gerekebilir gerçi.

bu da benim menüm
sabah:
yarım litre su yarım muz
öğle:
3 bardak çay
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmekle kanepe
peynir
bir yumurtanın beyazı
ara:
bir tane muz
akşam:
3 dal karnıbahar 1 dal brokoli(haşlama)
yoğurt
şimdi de çay içerim..

canim keske karbon hitrata bu kadar yuklenmesen mesala elmayi rendele tavada biraz pisir ustune tarcin at ye daha iyi olur bence.....

canim ben en gec yemek lerimi 5 le 5:30 arasi yemis olurum eskiden esimin isten gelmesini beklerdim gelmesi saat19 bulurdu boyle kilo vermiyecegimi anladim onu kilo verene kadar saladim bence sende 17:30 yemegini ye en azinda kilo verene kadar baktin aciktin sonra bir elma yersin zaten zamanla alisiyon hic aclik hisetmiyon bu arada ekmege biraz fazla yuklenmisin gibi geldi bana....

kahvaltı
yarım dilim ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay

ara 1elma ve 1bardak süt

öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay

AKŞAM
yarım tabak kuru fasulyeyi bir tabak pilava kattım yedim
bol yeşil salata ve yoğurt 3kaşıkla

birazdanda çay içcez
bugün toplamda 2.5lt su içcem sanırım almıyo

amani bu ne kiz hic birsey yok bu menude detoksmu yapiyon sen......

bugun oturdum bol bol menu yorumluyom seninkinide yorumsuz birakmiyayim bari canim bence menun cok guzel olmus

geçmiş olsun dönere ne diyiverem gari:) erken yemişsin üstüne bişey yeme biraz da yatmadan mekik çek hallolur yarım ekmekse biraz daha uğraşman gerekebilir gerçi.

canim burda donere ozel ekmek yapiyorlar ekmekleri kucuk oluyor fakat icine hadinden fazla doner koyuyorlar zaten cok acikmamis olsaydi sade doner yani ekmeksiz yeterdi bana .....

ya canım sonraki açıklamamı okumamışsın sanırım neyse ben sabah yanlış yazmışım ben yarım dilim ekmek yedim şükür olarak yazmıştım ama dilim yazmayı unutmuşum ve utandım ben bile öyle okuyunca hiç yarım ekmek yermiyim okadarda değil
,,buarada eşim akşam17de geliyo işten dışarda gezince 6ıbuluyo bizde 19da anca yiyoruz işte ama bundan sonra 17 olmazda 18 de falan yeriz birde akşam en son yemeği yatmadan 4saat önce yenilmesi gerekiyormuş okadar erken uyumuyorsan bence okadar erken yeme acıkırsın tabikide

canim ben en erken sat 24 te yatarim ama acikmiyom ama aciksamda elma yiyom geciyor....

slm arkadaslar ben 73 kıloyum yazın bu topıkteydım 75-76 kıloula :) şimdi 2kılo kadar verdım iyi oldu ama daha çok vermek istiyorum..

yarın yuruyuse baslıcam ins.azimli olurumda cıkarım

bu arada yuruyus yaparak zayıflama topiğni bulamıyorum noldu o topiğe bilenb var mı ? ((

Kızlar misafirlerim var o yüzden yazamıyorum ama diyete devam ediyorum..

Ancaaak kilo veremediğimi hissediyorum sanırım sporu mecburen azalttım ondan dolayı Haftaya tam gaz diyete devam ve tabii sizlerle sohbete:)

bugun oturdum bol bol menu yorumluyom seninkinide yorumsuz birakmiyayim bari canim bence menun cok guzel olmus
:) sağol tatlım.
canim burda donere ozel ekmek yapiyorlar ekmekleri kucuk oluyor fakat icine hadinden fazla doner koyuyorlar zaten cok acikmamis olsaydi sade doner yani ekmeksiz yeterdi bana .....

eh iyi o zaman ben döner ekmek diyince devasa bişey canlandı da gözümde biraz hareket et yatmadan bişicik olmaz

dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
canım benim oyum sana biliyorsun ki zaten diğer arkadaşlarında farklı fikirleri yok sanırım.

canım ben sağlık personeliyim onun için cevap yazmak istedim.ria(rahim içi araç)korunma yöntemleri içinde en güvenilir olanlarından ve koruma oranı çok yüksek ama bu işi ehli birine yaptır.eğerki işi yapan dikkatsizse enfeksiyon kapılabiliyor.ilk aylarda kanama süren uzayacak ve miktarı artacaktır çünkü vücut bir şekilde tepki veriyor.2-3 ay sonra normale döner acele etme biraz sabret.evet bazı kişiler memnun kalmıyor ama hepimizin vücut yapısı farklı o yüzden başkalarının tecrübelerini baz alma.başka sorun olursa sor cevaplarım.

ayyy ne güldümmm 2 tane yemeden önce niye gelmedim kıss aklınaa hayatım bak sana çok güzel bir tio vereyim eqer tatlı krizin tutarsa 1 bardak süye çubuk tarçın atıp iç yarım saat içinde tatlı krizin son bulur daha muhteşem bişey söyliyim fiskobirliqin fındık ezmesini al 2-3 çay kaşıqı ye karbonu çok az ve süper bir tadı var
hayatım teşekkür ederim ama arkadaşlardan olmak isteyen varsa daha çok sevinirim ..

canım teşekkürler sen kaptan olmak istermisin cnm..
hayatım ben dışarda döner yiceqim zaman porsiyon yiyorum ekmek yemek zorunda kalmıyorsun..

(pilavı öqlen ye cnm)
Kızlar misafirlerim var o yüzden yazamıyorum ama diyete devam ediyorum..

Ancaaak kilo veremediğimi hissediyorum sanırım sporu mecburen azalttım ondan dolayı Haftaya tam gaz diyete devam ve tabii sizlerle sohbete:)
özletme kısss kendiniii

veee bugunkı menümmm kızlarrr
sabah bır bardak sirkelı su,bır kase flakes
ara 1 tane havuç+ 1 bardak yesıl cay
oglennn bır kepce mercımek corbası
bır porsıyon yagsız salata
bır bardak ayran :18:
1/2 kadınbudu kofte :18:
ara yarım elma+ 1 bardak yesıl cay
aksam kalan yarım elma

ve gun boyunca 3 lıtre su

kızlar oglen bıraz abarttıgım ıcın aksamı hafıf gectımm. en en onemlısı de bugun iş cıkısı havuza gıttım ve tam 1 saat yuzdummmm umarım ıncelır bacaklarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…