hoşgeldin meslektaşım ne güzel gezdin valla.ben bebişten bi yere çıkmadım ve şu an çok sıkıldımmm.güya tatil ufffffffffffff.........selam kızlar sonunda evimdeyim ama hastayım yaaaa
kemiklerim sızlıyo ağrıdan oturamıyorum antıbıyotıkte ıcıyorum ama faydası yok napıcam ben yaaaakız valla uzuuuuuun zamandır görüşmediğim kankalarımla görüştüm çok iyi oldu bi iki parca bısey aldım gezdım ohhh
onları diyenler kış bitmeden seni görsünler bakalım.aslında öyle şeyler duymak ii oluyo biliyo musun ne güzel seni hırslandırır.benim erkek arkadaşım benimle dalga geçiyo bazen sinirlendirmek için acayip hırslanıyorum blumia olcam senin yüzünden diyorum o da diyo ki merak etme blumia olcak son insan sensin seni bi iskenderciye götürürüm eski haline geri dönersin dio.ama o da görcek gününü.aha yine sinirlendim yürüyüşe gitcem şimdi
canım bu neki bi de green gelsin bakalım geçmişi o zaman okuben geldiiiiiimmmmmm
valla geçmişi okumaktan başım ağrıdı yawwwoku oku bitmedi
neyseee sabah kahvaltımı yazayım
yarım ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay
ara 1elma ve 1bardak süt
öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay
akşamda kuru fasulye pilav yapcam fasulye değilde pilavdan az yemem lazım artık ve bundan sonra en geç akşam yemeğimizi 19da bitirmiş olcaz
bazen geçe kalıyorum 20.30gibi buda benim canımı sıkıyodu çünkü bulaşık yıkamak hariç hiçbir hareket yok eritemiyoruz haliyle neyse dün ancak 50tane mekik çektim belim çok acıdı problem var belimdede 16yaşından beri böyle ağır bişey kaldırınca bel kemiğim yerinden çıkmış gibi yani bıçak saplanmış gibi acı oluyo 1 yıl önce gittiğimde dr'a bel fıtığı başlangıcı demişti napcam ben mekik dışında bilmiyorumki çocuklarla bu hafada yürüyüşede çıkamıyorum offf
hoşgeldinnnMerhaba hanımlar.fırsat buldukca bu sayfayı takip ediyorum.hepininizin kilo takip çizelgenize bakıyorumda 3-5-10 vs kilo vermissiniz.ne kadar surede verdiniz bu kilolari?
Bu yaz yediklerime dikkat ederek birazda plates yaparak bir ayda 5 kilo vermistim.simdide kararliyim kesin gidecek bu kilolar fakat 3gundur asırı halsizlik var.egzersiz vs yapamıyorum.
5 subattan beri dikkat ediyorum yediklerime bugun 78 li rakamları gordüm.sizlerle birlikte kilo verecegim.
hoşgeldinnn.ah ahhh bu doğumlar zaten niye kilo alıyoruz kiii????ben de 67 ile hamile kaldım 85 civarı doğuma gittim..merhaba arkadaslar.bende araniza katilmak istiyorum ve sizlerinde destegiyle kilo vermeye devam ins.listeyi duzenleyen arkadas beni de ekleyebilirmi acaba?? benim 9 aylik kizim var.65 le evlendim,76 ile hamile kaldim veee 96 ile doguma girdim.simdide 78,5 oldum.hedefim 65 .coook calismam lazim coookk....
ben de çok kararsızım canım yaa.kimi iyi diyo kimi iyi değil.acıdan da korkuyorum açıkcasıya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:
dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
canım benim oyum da sana.sen yapasın bence