Ablacım teşekkür ederim ama ben pek sıcak bakmıyorum ben bu işi yaparım diyen bir arkadaş olursa çok memnun olurum sen düşünmezmisin cnmcanım benim oyum sana biliyorsun ki zaten diğer arkadaşlarında farklı fikirleri yok sanırım.
canım ben sağlık personeliyim onun için cevap yazmak istedim.ria(rahim içi araç)korunma yöntemleri içinde en güvenilir olanlarından ve koruma oranı çok yüksek ama bu işi ehli birine yaptır.eğerki işi yapan dikkatsizse enfeksiyon kapılabiliyor.ilk aylarda kanama süren uzayacak ve miktarı artacaktır çünkü vücut bir şekilde tepki veriyor.2-3 ay sonra normale döner acele etme biraz sabret.evet bazı kişiler memnun kalmıyor ama hepimizin vücut yapısı farklı o yüzden başkalarının tecrübelerini baz alma.başka sorun olursa sor cevaplarım.
kızlaaaarrrrrrrrrrrrr yaklaşık 1 saattir göbek atıyoruz annemle süper bişey hem hareket hem eğlencee tavsiye ederim hepinizeee
Canım menün çok güzel ama akşam bişeyler yeseydin daha çok beqenirdim en azından çorba..veee bugunkı menümmm kızlarrr
sabah bır bardak sirkelı su,bır kase flakes
ara 1 tane havuç+ 1 bardak yesıl cay
oglennn bır kepce mercımek corbası
bır porsıyon yagsız salata
bır bardak ayran :18:
1/2 kadınbudu kofte :18:
ara yarım elma+ 1 bardak yesıl cay
aksam kalan yarım elma
ve gun boyunca 3 lıtre su
kızlar oglen bıraz abarttıgım ıcın aksamı hafıf gectımm. en en onemlısı de bugun iş cıkısı havuza gıttım ve tam 1 saat yuzdummmmumarım ıncelır bacaklarımmm
canim keske karbon hitrata bu kadar yuklenmesen mesala elmayi rendele tavada biraz pisir ustune tarcin at ye daha iyi olur bence.....
elmayı napayım??tam anlamadım yaa :18:
Canım menün çok güzel ama akşam bişeyler yeseydin daha çok beqenirdim en azından çorba..
bu da benim menüm
sabah:
yarım litre su yarım muz
öğle:
3 bardak çay
3 zeytin
2 dilim tahıllı ekmekle kanepe
peynir
bir yumurtanın beyazı
ara:
bir tane muz
akşam:
3 dal karnıbahar 1 dal brokoli(haşlama)
yoğurt
şimdi de çay içerim..
ama tatlımmm ben kadınbudu kofteyı goturdummm oglennnn
hıc gozunun yasına bıle bakmadımm hemı dee
pişmanımmmm o yuzden aksamı pas gectım bılerekkk
[
hayatım kadınbudu köfte yanında pilav yemediqin taktirde çok güzel bir menü oluşturmuş ayrıca ben çok sverşm olsada yesemmmm
yok canım yaaa depresyona doğru gidiyorum heralde.:18:öğleyin eşimin uyanmasını beklerken bayağı acıkmıştım görülüyodur.ama akşam vcanım da sıkkındı zorla yedim.ammaaaaaa şimdi 3kare bitter yedim benim misafir gelmek üzere de tatlı krizi başladıamani bu ne kiz hic birsey yok bu menude detoksmu yapiyon sen......
tatlım hazır seni bulmuşken ağrı durumunu da sorayım ben normal doğum da yapmadım nasıl olcak diye endişeliyimcanım benim oyum sana biliyorsun ki zaten diğer arkadaşlarında farklı fikirleri yok sanırım.
canım ben sağlık personeliyim onun için cevap yazmak istedim.ria(rahim içi araç)korunma yöntemleri içinde en güvenilir olanlarından ve koruma oranı çok yüksek ama bu işi ehli birine yaptır.eğerki işi yapan dikkatsizse enfeksiyon kapılabiliyor.ilk aylarda kanama süren uzayacak ve miktarı artacaktır çünkü vücut bir şekilde tepki veriyor.2-3 ay sonra normale döner acele etme biraz sabret.evet bazı kişiler memnun kalmıyor ama hepimizin vücut yapısı farklı o yüzden başkalarının tecrübelerini baz alma.başka sorun olursa sor cevaplarım.
kızlaaaarrrrrrrrrrrrr yaklaşık 1 saattir göbek atıyoruz annemle süper bişey hem hareket hem eğlencee tavsiye ederim hepinizeee
yok tatlım yaa benim bebiş maşallah buraya zor giriyorum şimdi uyuyo daa bi de iş vaktim olmaz.ama senin arkandayım desteklerim yardım ederim sana[/COLOR]
ayyy ne güldümmm2 tane yemeden önce niye gelmedim kıss aklınaa hayatım bak sana çok güzel bir tio vereyim eqer tatlı krizin tutarsa 1 bardak süye çubuk tarçın atıp iç yarım saat içinde tatlı krizin son bulur daha muhteşem bişey söyliyim fiskobirliqin fındık ezmesini al 2-3 çay kaşıqı ye karbonu çok az ve süper bir tadı var
hayatım teşekkür ederim ama arkadaşlardan olmak isteyen varsa daha çok sevinirim ..
[/COLOR]
canım teşekkürler sen kaptan olmak istermisin cnm..
hayatım ben dışarda döner yiceqim zaman porsiyon yiyorum ekmek yemek zorunda kalmıyorsun..
(pilavı öqlen ye cnm)
ötme kısss kendiniii
veee bugunkı menümmm kızlarrr
sabah bır bardak sirkelı su,bır kase flakes
ara 1 tane havuç+ 1 bardak yesıl cay
oglennn bır kepce mercımek corbası
bır porsıyon yagsız salata
bır bardak ayran :18:
1/2 kadınbudu kofte :18:
ara yarım elma+ 1 bardak yesıl cay
aksam kalan yarım elma
ve gun boyunca 3 lıtre su
kızlar oglen bıraz abarttıgım ıcın aksamı hafıf gectımm. en en onemlısı de bugun iş cıkısı havuza gıttım ve tam 1 saat yuzdummmmumarım ıncelır bacaklarımmm
canım sen bılırsın ama muza fazla dayanma ıstersen..
o bıraz sakat
şim dün akşam getirdi akşam olduğundan yemedim.sabah götürdüm hemen.arada da bişey yoktu başka zamanım da yoktu o yüzden canım yoksa kalorisi çok biliyorum.bi de tam olgun değildi yani tadı pek yoktu.
kesinlikle bu fikrine katılamıcam hayatım ben diyetteyim diye onu yeme bunu yeme laflarına gelemem nerdeyse 20 kilo verdim herşeyi yiyerek verdim ve böyle çok mutluyum diyet yaptıqımı anlamıyorum bile kadınbudu köfte olsaydı şimdi deqil yarın öqlen yerdim ama yerdim sonuçta bugün cnm bulgur pilavı istedi kalktım yapıp yedim 10 gün tekrar yemem o ayrı mesele canım ne isterse yiyorum ama kararınca doqru olanda bu bence..hanımefendııı bakıyorum daaa hemenn çatalı bıçagı alıyoruzzz ne işşş
olsa da yesemmm dırekt hazır beklıyosun zatennn
dıyettesınnn hatırlatırımmmmıstedıgın kıloya ulastıgındaaa olur yersınn canımm benımm
yok canım yaaa depresyona doğru gidiyorum heralde.:18:öğleyin eşimin uyanmasını beklerken bayağı acıkmıştım görülüyodur.ama akşam vcanım da sıkkındı zorla yedim.ammaaaaaa şimdi 3kare bitter yedim benim misafir gelmek üzere de tatlı krizi başladıama bundan başka yokkkk.eşim de canım sıkkın diye bitter almış sağolsun tam 3 kutu
tatlım hazır seni bulmuşken ağrı durumunu da sorayım ben normal doğum da yapmadım nasıl olcak diye endişeliyim
oooohhh ohh sefanız olsunn.
yok tatlım yaa benim bebiş maşallah buraya zor giriyorum şimdi uyuyo daa bi de iş vaktim olmaz.ama senin arkandayım desteklerim yardım ederim sana
süperr ben de yüzmek istiyorum.tabi önce öğrenmek istiyorumm
Bugünkü menüm:
SABAH
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
ARA
2 tane küçük galeta
ÖĞLE
4 parmak kadar balık(fish fingers var ya onlardan)
1 kase salata
ARA
2 kuru kayısı
AKŞAM
1 taneden biraz az fırında levrek
1 kase salata
İlerleyen saatlerde ya süt içerim ya da meyve yerim....Yorumlarınızı bekliyorum...
Senacım ben de kaptanlık görevi için oyumu senden yana kullanmak istiyorum çünkü bu topiği en iyi senin idare edeceğini düşünüyorum
süperr ben de yüzmek istiyorum.tabi önce öğrenmek istiyorumm
Kızlar yarın kilo bildirimi yapıyoruz unutmayalım sizden ricam nilin gelip gelmeyeceqi belli deqil onun için kilo bildirimlerinizi geçen haftaki kilonuzla bu haftaki kilonuzu yaparak yazmanız nil gelirse listeyi hazırlar gelemezse yeni aday olana kadar ben hazırlıcam ve farklı bir metot uygulucam ve bu uygulamaya haftaya başlıcaz bilginize..
menün gayet güzel cnm hem tok tutar hemde karbonu düşük ama balıktan sonra süt içmeni tavsiye etmemkaptanlık kelimesi bana soquk geliyor sıradan biri olmak daha sıcak geliyor ama aday olmadıqı için sanırım mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?