70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım teşekkür ederim ama ben pek sıcak bakmıyorum ben bu işi yaparım diyen bir arkadaş olursa çok memnun olurum sen düşünmezmisin cnm
kızlaaaarrrrrrrrrrrrr yaklaşık 1 saattir göbek atıyoruz annemle süper bişey hem hareket hem eğlencee tavsiye ederim hepinizeee

sabahları müziqi açıp delirmeyi bende çok seviyommm :124::124::124:

Canım menün çok güzel ama akşam bişeyler yeseydin daha çok beqenirdim en azından çorba..

elmayı napayım?? tam anlamadım yaa :18:

elmayı kabugunu soyup rendeleyıp kavuruyosan anladıgım kadarıylaaa
tarçınla soteleyıppp yıyosunnn
yada tatlı krızın tuttugundaaa bır kasık pekmez attt
yakacak bogazını hemde tatlı oldugu ve yaktıgı ıcınnn ıstemeyeceksınnn
ınsallahhhhhhhh

canım sen bılırsın ama muza fazla dayanma ıstersen..
o bıraz sakat

[

hayatım kadınbudu köfte yanında pilav yemediqin taktirde çok güzel bir menü oluşturmuş ayrıca ben çok sverşm olsada yesemmmm

hanımefendııı bakıyorum daaa hemenn çatalı bıçagı alıyoruzzz ne işşş
olsa da yesemmm dırekt hazır beklıyosun zatennn
dıyettesınnn hatırlatırımmmm ıstedıgın kıloya ulastıgındaaa olur yersınn canımm benımm

amani bu ne kiz hic birsey yok bu menude detoksmu yapiyon sen......
yok canım yaaa depresyona doğru gidiyorum heralde.:18:öğleyin eşimin uyanmasını beklerken bayağı acıkmıştım görülüyodur.ama akşam vcanım da sıkkındı zorla yedim.ammaaaaaa şimdi 3kare bitter yedim benim misafir gelmek üzere de tatlı krizi başladı ama bundan başka yokkkk.eşim de canım sıkkın diye bitter almış sağolsun tam 3 kutu
tatlım hazır seni bulmuşken ağrı durumunu da sorayım ben normal doğum da yapmadım nasıl olcak diye endişeliyim
kızlaaaarrrrrrrrrrrrr yaklaşık 1 saattir göbek atıyoruz annemle süper bişey hem hareket hem eğlencee tavsiye ederim hepinizeee
oooohhh ohh sefanız olsunn.
yok tatlım yaa benim bebiş maşallah buraya zor giriyorum şimdi uyuyo daa bi de iş vaktim olmaz.ama senin arkandayım desteklerim yardım ederim sana

süperr ben de yüzmek istiyorum.tabi önce öğrenmek istiyorumm

süperr ben de yüzmek istiyorum.tabi önce öğrenmek istiyorumm[/QUOTE]

tatlımm yuzme kursu da verıyolarrr ayrıcaa
yaa hastalanmaktan tırsıyorum aslında bıraz ama bısey olmaz ıns
kılo vereceksem eger; ölmedıgım takdırde sorun yokkkk

Kızlar yarın kilo bildirimi yapıyoruz unutmayalım sizden ricam nilin gelip gelmeyeceqi belli deqil onun için kilo bildirimlerinizi geçen haftaki kilonuzla bu haftaki kilonuzu yaparak yazmanız nil gelirse listeyi hazırlar gelemezse yeni aday olana kadar ben hazırlıcam ve farklı bir metot uygulucam ve bu uygulamaya haftaya başlıcaz bilginize..

Bugünkü menüm:

SABAH
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta

ARA
2 tane küçük galeta

ÖĞLE
4 parmak kadar balık(fish fingers var ya onlardan)
1 kase salata

ARA
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 taneden biraz az fırında levrek
1 kase salata

İlerleyen saatlerde ya süt içerim ya da meyve yerim....Yorumlarınızı bekliyorum...

Senacım ben de kaptanlık görevi için oyumu senden yana kullanmak istiyorum çünkü bu topiği en iyi senin idare edeceğini düşünüyorum

kesinlikle bu fikrine katılamıcam hayatım ben diyetteyim diye onu yeme bunu yeme laflarına gelemem nerdeyse 20 kilo verdim herşeyi yiyerek verdim ve böyle çok mutluyum diyet yaptıqımı anlamıyorum bile kadınbudu köfte olsaydı şimdi deqil yarın öqlen yerdim ama yerdim sonuçta bugün cnm bulgur pilavı istedi kalktım yapıp yedim 10 gün tekrar yemem o ayrı mesele canım ne isterse yiyorum ama kararınca doqru olanda bu bence..

teşekkür ederim cnm

menün gayet güzel cnm hem tok tutar hemde karbonu düşük ama balıktan sonra süt içmeni tavsiye etmem kaptanlık kelimesi bana soquk geliyor sıradan biri olmak daha sıcak geliyor ama aday olmadıqı için sanırım mecburum

cikolatakızzz kilolarımızın yakın olduğunu ve senin de en az benim kadar kilo verme konusunda azimli olduğunu görüyorum...Sevgili rakibem monarosa da 10 günlük izin alıp gittiğine göre seni en azından haftaya rakibem olmaya davet ediyorumBöylece ikimiz de gaza gelip daha çok kilo veririz diye düşünüyorum ne dersin?

süperr ben de yüzmek istiyorum.tabi önce öğrenmek istiyorumm

tatlımm yuzme kursu da verıyolarrr ayrıcaa
yaa hastalanmaktan tırsıyorum aslında bıraz ama bısey olmaz ıns
kılo vereceksem eger; ölmedıgım takdırde sorun yokkkk [/QUOTE]

tamam canım olarrr.:90:

Kaptan olunca farklı olcağını mı sanıyosun sen bakiim yine menüleri yorumlama görevi senindir kaytarmak yok

Sorumluluktan kaçmana gerek yok canım çünkü ihtiyacın olduğu zaman eminim ki benim gibi bir sürü kişi sana yardımcı olmaya hazır olacak...Aramızdan birini oy birliği ile kaptan seçiyoruz canım aramızdan çıkarmak niyetinde değiliz grup lideri olmak gibi bişey bu

Arkadaşlar sabahtan beri test çözüyorum gözlerim açılmıyor nerdeyse gidip yatıyım cumartesi ehliyet sınavım var iyi dileklerinize ve duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ve herkese tatlı rüyalar diliyorummm öpüldünüz çıtırlarrrr iyigecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…