70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardımcın olsun.dualarım seninle.iyi geceler..:79::80:

[/B][/COLOR]
verdiqin destek için teşekküler sorumluluktan kaçmak doqru kelime deqil bence daha önce yapmadıqım için tedirginim hem ben kaptan olursam sizi falakaya yatırırm ona göre oy verin banaa

hep destek tam destek allah yardımcın olsun rahat ol motor onemlı zaten cıkmıs sorularada baktıysan sıkıntı yokk ehlıyet senındırrr

elmayı napayım?? tam anlamadım yaa :18:
rendele kavur sonra tarcinla ye canim tatli istegin gidiyor....

basarilar canim basaracagina eminim....

hep destek tam destek allah yardımcın olsun rahat ol motor onemlı zaten cıkmıs sorularada baktıysan sıkıntı yokk ehlıyet senındırrr

rendele kavur sonra tarcinla ye canim tatli istegin gidiyor....

basarilar canim basaracagina eminim....

teşekkürler arkadaşlar beni motive ettiniz söz 1 hafta listelerinize kızmıcam ne isterseniz yiyin dermişimmm nasılsa kiloları siz alıcaksınız gittim fıstıklarrr iyigecelerrrrr :79: sopa yemeden sizde yatın bakiimm

hem benım ıcın de degısıklık olur tatlım rakıbım olmaya hazırmısın pekıııı

'Sorumluluktan kaçmak' doğru ifade değil de yerine istediğim anlamı vericek bişey bulamadım valla sonra sen nasıl olsa anlarsın diye öyle yazdım canımbiz falakaya yatırsan da seni böyle seviyoruz Ben razıyım başıma gelceklere....

Sınavında başarılar Senacım Allah yardımcın olsun...

[/B][/COLOR]

verdiqin destek için teşekküler sorumluluktan kaçmak doqru kelime deqil bence daha önce yapmadıqım için tedirginim hem ben kaptan olursam sizi falakaya yatırırm ona göre oy verin banaa

Hazır sayılırım diyim En azından motivasyon açısından daha iyi olur ikimize de...Gerçi ben haftaya çok kilo verebileceğimi sanmıyorum ama yine de elimden geleni yapıcam

Bu sırada yarın akşam arkadaşın doğumgününü kutlıycaz ya dua ediyorum şimdiden yaş pasta muhabbetinde ısrarcı olmasınlar diye

hem benım ıcın de degısıklık olur tatlım rakıbım olmaya hazırmısın pekıııı

evet bencede.. ben 22 yasındayım 1.73 boyundayım sen rakıbemmm?? ısrar etseler bıleee senınn ıradenı devreye sokacagından emınım .. yanılıyormuyummm sevgılı rakıbemmm

kızlar yardımcı olurmusunuz bısey sormak ıstıyorum
ya ben bu yesıl cayı ıcıyorum ama dogadan ın 20 lık poset yesıl caylarından aldım ondan ıcıyorum
iş yerınde oldugum ıcın mecburen
nasıl tuketmek gerekıyo sız napıyodunuz yaa :2:

canım bir su bardağı sıcak suya ısla 3 dk bekle al.afiyetle iç bu kadar

Ben de 24 yaşındayım 1,60 boyundayım Israr etseler de en fazla 2 çatal yerim...Yazık emeklerime valla o kadar zaman kilo vermek için tutuyorum boğazımı bi an önce hedefime ulaşmam lazım...

Canım yeşilçayın tadı pek güzel gelmiyor bana içersem içine limon dilimi atıyorum tadı daha güzel oluyor sen de öyle yapabilirsin

evet bencede.. ben 22 yasındayım 1.73 boyundayım sen rakıbemmm?? ısrar etseler bıleee senınn ıradenı devreye sokacagından emınım .. yanılıyormuyummm sevgılı rakıbemmm

iyi akşamlar kızlar şu sirkeyi nasıl tüketmem gerektiğini bana anlatır mısınız bi zahmet ne sirkesi ne kadar içicem ne zaman içicem vs.çünkü benim diyetin yanında metabolizmamı hızlandıracak bişeye ihtiyacım var çok yavaş ilerliyorum ya çok teşekkürler şimdiden

dikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
hoşbulduk tatlım saolasın
tatlım nilimben neden ayrılıyo 69 topiğine mi gidiyo neler oldu anlamadım?

katılıyorum

erginsena;17584509 ASLICIM ben bu işe pek girmek istemiyorum yapmak isteyen arakdaşlar olursa memnun olurum ama verdiqin destek için [COLOR="red" .!.:
sana nilime ve mektupa çok teşekkür ederim..[/COLOR]
tatlım yapmak istersen sen olmalısın

sorma ya güzel gezdım daha da gezesım var ayy bide kırşehirde 1.5 saat otobüs bekledık sogukta termenalde tahta oturakların üstünde şimdi kemıklerım sızlıyo

başarılar, iyi haberlerini bekliyoruz

bence hiç deneme tatlım gereksiz olduğu gibi mideye de zarar veriyor. metabolizma ancak sık sık yiyerek ve spor yaparak hızlanır.

iyi geceler..

Herkese günaydın :)

İlk kilo bildirimini ben yapayım, tam 80 kiloyum.

kızlar kızlar kızlarrrr nihayet gördüm oniiiiiiiiiii
tartıldım veeeee 69.2 kıloyummmm

yanı 1 haftada 70.8 den 69.2 ye düştümmmm
yanı 1.600 gıttı tabı bunda su ıcmemın ve sporun etkısı cokk dıye dusunuyorummmm
hadı bakalım 1 martta 67 kıloyu gorecegımm ınsallahhh
1 nısanda 63 kıloyuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…