kendını tutamadıgın zaman suya dayannnnn yiiivvrummmm
Arkadaşlar sabahtan beri test çözüyorum gözlerim açılmıyor nerdeyse gidip yatıyım cumartesi ehliyet sınavım var iyi dileklerinize ve duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ve herkese tatlı rüyalar diliyorummm öpüldünüz çıtırlarrrriyigecelerrr
Kaptan olunca farklı olcağını mı sanıyosun sen bakiimyine menüleri yorumlama görevi senindir kaytarmak yok
Sorumluluktan kaçmana gerek yok canım çünkü ihtiyacın olduğu zaman eminim ki benim gibi bir sürü kişi sana yardımcı olmaya hazır olacak...Aramızdan birini oy birliği ile kaptan seçiyoruz canım aramızdan çıkarmak niyetinde değiliz grup lideri olmak gibi bişey bu
Arkadaşlar sabahtan beri test çözüyorum gözlerim açılmıyor nerdeyse gidip yatıyım cumartesi ehliyet sınavım var iyi dileklerinize ve duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ve herkese tatlı rüyalar diliyorummm öpüldünüz çıtırlarrrriyigecelerrr
rendele kavur sonra tarcinla ye canim tatli istegin gidiyor....elmayı napayım??tam anlamadım yaa :18:
hep destek tam destek allah yardımcın olsun rahat ol motor onemlı zaten cıkmıs sorularada baktıysan sıkıntı yokk ehlıyet senındırrr
rendele kavur sonra tarcinla ye canim tatli istegin gidiyor....
basarilar canim basaracagina eminim....
cikolatakızzz kilolarımızın yakın olduğunu ve senin de en az benim kadar kilo verme konusunda azimli olduğunu görüyorum...Sevgili rakibem monarosa da 10 günlük izin alıp gittiğine göre seni en azından haftaya rakibem olmaya davet ediyorumBöylece ikimiz de gaza gelip daha çok kilo veririz diye düşünüyorum ne dersin?
QUOTE]
[/B][/COLOR]
verdiqin destek için teşekküler sorumluluktan kaçmak doqru kelime deqil bence daha önce yapmadıqım için tedirginim hem ben kaptan olursam sizi falakaya yatırırm ona göre oy verin banaa
hem benım ıcın de degısıklık olur tatlım rakıbım olmaya hazırmısın pekıııı
Hazır sayılırım diyimEn azından motivasyon açısından daha iyi olur ikimize de...Gerçi ben haftaya çok kilo verebileceğimi sanmıyorum ama yine de elimden geleni yapıcam
Bu sırada yarın akşam arkadaşın doğumgününü kutlıycaz ya dua ediyorum şimdiden yaş pasta muhabbetinde ısrarcı olmasınlar diye
kızlar yardımcı olurmusunuz bısey sormak ıstıyorum
ya ben bu yesıl cayı ıcıyorum ama dogadan ın 20 lık poset yesıl caylarından aldım ondan ıcıyorum
iş yerınde oldugum ıcın mecburen
nasıl tuketmek gerekıyo sız napıyodunuz yaa :2:
evet bencede.. ben 22 yasındayım 1.73 boyundayım sen rakıbemmm?? ısrar etseler bıleee senınn ıradenı devreye sokacagından emınım .. yanılıyormuyummm sevgılı rakıbemmm
canım bir su bardağı sıcak suya ısla 3 dk bekle al.afiyetle iç bu kadar
canım bir su bardağı sıcak suya ısla 3 dk bekle al.afiyetle iç bu kadar
canım hoşgeldin aramıza bizden kopmazsan keyifle kilo verirsin başarılar
ablacım kaptan olmam konusunda verdiqin destekten dolayı teşekkür ederim
aşkımm hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun bitanem iyi bak kendine pzartesi iş başı nil ayrılıyormuş cnm çok üzülüyorum
bile bence git taktır 2-3 ay dene memnun kalmazsan çıkartırsın..
hoşbulduk tatlım saolasındikkat!!
Arkadaşlar kaptanımız nil bundan böyle aramızda olamıcak kaptan olmak isteyen arkadaşlar isimlerini bildirsinler seçim yapalım!...
katılıyorumslm senacımmmm nasılsın pek giremiyorum bu aralar amaaa pazartsidn sonra hep buralarda olucam inş.
nilee bende üzüldüm gittiği için ama demekki öyle gerekiyomuş
benim oyum sana canım bu işi en güzel sen yaparsın
tatlım yapmak istersen sen olmalısınerginsena;17584509 ASLICIM ben bu işe pek girmek istemiyorum yapmak isteyen arakdaşlar olursa memnun olurum ama verdiqin destek için [COLOR="red" .!.:sana nilime ve mektupa çok teşekkür ederim..[/COLOR]
sorma ya güzel gezdım daha da gezesım var ayy bide kırşehirde 1.5 saat otobüs bekledık sogukta termenalde tahta oturakların üstünde şimdi kemıklerım sızlıyohoşgeldin meslektaşım ne güzel gezdin valla.ben bebişten bi yere çıkmadım ve şu an çok sıkıldımmm.güya tatil ufffffffffffff.........
canım bu neki bi de green gelsin bakalım geçmişi o zaman oku
canım benim oyum da sana.sen yapasın bence
başarılar, iyi haberlerini bekliyoruzArkadaşlar sabahtan beri test çözüyorum gözlerim açılmıyor nerdeyse gidip yatıyım cumartesi ehliyet sınavım var iyi dileklerinize ve duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ve herkese tatlı rüyalar diliyorummm öpüldünüz çıtırlarrrriyigecelerrr
iyi akşamlar kızlar şu sirkeyi nasıl tüketmem gerektiğini bana anlatır mısınız bi zahmet ne sirkesi ne kadar içicem ne zaman içicem vs.çünkü benim diyetin yanında metabolizmamı hızlandıracak bişeye ihtiyacım var çok yavaş ilerliyorum ya çok teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?