70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese off ağrıdan yatamıyorum yaaaaaaaa
nedir bu anlamadım insanın kemikleri sızlarmı ya oturamıyor yatamıyorum
kalsıyum mu eksık,magnezyum mu ,üşütmeden mi yoksa baska bısey mı anlamadım
Allahım şifa ver off pazartesi iş başı 3 günde iyileşmem lazım.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Az önce tvde izledim, üşütme ya da grip belirtisi olabilirmiş :44:

teşekkür ederim canımm
bitanem çok geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine pazartesi işe gideceksin
başarılar, iyi haberlerini bekliyoruz

bence hiç deneme tatlım gereksiz olduğu gibi mideye de zarar veriyor. metabolizma ancak sık sık yiyerek ve spor yaparak hızlanır.

iyi geceler..
inşallah canım teşekkür ederim
Herkese günaydın :)

İlk kilo bildirimini ben yapayım, tam 80 kiloyum.
günaydın canım geçen haftaki kilonuda yazarmısın ..
Canım tebrikler sanırım listeye haftaya gireceksin yanlışmı hatırlıyorum..

hayatım üşüttün sanırım sıcak tut kendini bu arada kilo bildirimi yapmıcakmısın cnm..

Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 72.2
bu hafta 71.2
giden 1 kilo
toplamda giden 18.8
hedef 60

arkadaşlar haftaya kilo bildirimlerinizi bu şeklide sıralayarak yapmanızı istiyorum

geçen hafta: 79.8
bu hafta: 80
fark: 200 gr aldım

bende bana uyar dermisim he he

merhaba kızlar günaydın herkese....bende kilo bildirimimi yapıyorum...geçen cumadan sonra cumartesi ve pazar içime ne düştüyse akşamları deli gibi yemiştim..makarna yanında ekmek vs...ayrıca bütün hafta hastaydım spor yapamadım ..hala da iyileşemedim delirmek üzereyim ...belki o iki gün aşırıya kaçmasaydım şu an 72 küsürlerde olabilirdim ama hayır tartı beni 74.1 gösterdi...yine de bununla atlattığıma inanın seviniyorum...bu süreci devam ettirmek kadar yeniden toparlanması da gerçekten zor ....evet ben cezalıyım

ama bütün çıtırları tebrik ediyorum oohh ne güzel döktürmüşsünüz yakında başlıkta 70li kilolarda insan kalmicak valla

bu arada birşey daha söylemek istiyorum...bizim burada yaptığımız şey, kilo verene kadar birbirini motive etmek ve yediklerine dikkat etmekten ibaret değil..biz burda hep birlikte sağlıklı ve bakımlı kadınlar olmak için resmen çok büyük bir alışkanlığımızı hatta hayat tarzımızı değiştiriyoruz...yaptığımız şey zor değil belki ama kolay da değil ...umarım haftaya 72lerde bir müge olurm

gunaydin kizlar bende kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 75.4
bu gun 74.1
giden kilo 1.3

canım geçen hafta kaç kiloydun..

Günaydın herkese,

kilo bildirimim aşağıdaki şekildedir,senacım kaptanlık oyum sana canım

başlangıç 78
geçen hafta 78
bu hafta 77
giden 1 kilo
toplamda giden 1kilo
hedef 65

diyete başlayalı 1 hafta oldu benim

Günaydın bu haftadan pek umudum yoktu feci kaçamaklar yüzünden 71.6 cıktım 600 gr vermıs oluyorum aslında ılk tartılmamda tartı kararsız kaldı 71.6 ile 71.9 arasında ve 71.9 cıktı sonra 2 defa daha tartıldım 71.6 cıkınca onu kabul ettım ıns haftaya daha ıyı bır sonucl agelırım 1 kılo vermek ıstıyorum haftaya bakalım

ee görülüyor ki rakibem beni geçmiş tebrik ederim senacım zaten ben sana yetişemezdim.

teşekkür ederim canım ama şunu düzeltelim rakip olmaktaki amaç sen beni geçtin ben seni geçtim olayı deqil canım daha fazla kilo vermemizi tetiklemek amacıyla yapılan birşey ayrıca 600qr gayet iyi bende seni tebrik ederim rakibem

kahvaltım
3 minik tuzlu kurabiye
1 fincan bitki çayı
2 bardak su...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…