günaydın herkese off ağrıdan yatamıyorum yaaaaaaaa
nedir bu anlamadım insanın kemikleri sızlarmı ya oturamıyor yatamıyorum
kalsıyum mu eksık,magnezyum mu ,üşütmeden mi yoksa baska bısey mı anlamadım
Allahım şifa ver off pazartesi iş başı 3 günde iyileşmem lazım.
teşekkür ederim canımm'Sorumluluktan kaçmak' doğru ifade değil de yerine istediğim anlamı vericek bişey bulamadım valla sonra sen nasıl olsa anlarsın diye öyle yazdım canımbiz falakaya yatırsan da seni böyle seviyoruz Ben razıyım başıma gelceklere....
Sınavında başarılar Senacım Allah yardımcın olsun...
bitanem çok geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine pazartesi işe gideceksinhoşbulduk tatlım saolasın
tatlım nilimben neden ayrılıyo 69 topiğine mi gidiyo neler oldu anlamadım?
katılıyorum
tatlım yapmak istersen sen olmalısın
sorma ya güzel gezdım daha da gezesım var ayy bide kırşehirde 1.5 saat otobüs bekledık sogukta termenalde tahta oturakların üstünde şimdi kemıklerım sızlıyo
inşallah canım teşekkür ederimbaşarılar, iyi haberlerini bekliyoruz
bence hiç deneme tatlım gereksiz olduğu gibi mideye de zarar veriyor. metabolizma ancak sık sık yiyerek ve spor yaparak hızlanır.
iyi geceler..
günaydın canım geçen haftaki kilonuda yazarmısın ..Herkese günaydın :)
İlk kilo bildirimini ben yapayım, tam 80 kiloyum.
Canım tebrikler sanırım listeye haftaya gireceksin yanlışmı hatırlıyorum..kızlar kızlar kızlarrrr nihayet gördüm oniiiiiiiiiii
tartıldım veeeee 69.2 kıloyummmm
yanı 1 haftada 70.8 den 69.2 ye düştümmmm
yanı 1.600 gıttıtabı bunda su ıcmemın ve sporun etkısı cokk dıye dusunuyorummmm
hadı bakalım 1 martta 67 kıloyu gorecegımm ınsallahhh
1 nısanda 63 kıloyuuuu
günaydın herkese off ağrıdan yatamıyorum yaaaaaaaa
nedir bu anlamadım insanın kemikleri sızlarmı ya oturamıyor yatamıyorum
kalsıyum mu eksık,magnezyum mu ,üşütmeden mi yoksa baska bısey mı anlamadım
Allahım şifa ver off pazartesi iş başı 3 günde iyileşmem lazım.
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 72.2
bu hafta 71.2
giden 1 kilo
toplamda giden 18.8
hedef 60
arkadaşlar haftaya kilo bildirimlerinizi bu şeklide sıralayarak yapmanızı istiyorum
teşekkürler arkadaşlar beni motive ettiniz söz 1 hafta listelerinize kızmıcamne isterseniz yiyin dermişimmm nasılsa kiloları siz alıcaksınız gittim fıstıklarrr iyigecelerrrrr :79: sopa yemeden sizde yatın bakiimm
merhaba kızlar günaydın herkese....bende kilo bildirimimi yapıyorum...geçen cumadan sonra cumartesi ve pazar içime ne düştüyse akşamları deli gibi yemiştim..makarna yanında ekmek vs...ayrıca bütün hafta hastaydım spor yapamadım ..hala da iyileşemedim delirmek üzereyim...belki o iki gün aşırıya kaçmasaydım şu an 72 küsürlerde olabilirdim ama hayır tartı beni 74.1 gösterdi...yine de bununla atlattığıma inanın seviniyorum...bu süreci devam ettirmek kadar yeniden toparlanması da gerçekten zor ....evet ben cezalıyım
ama bütün çıtırları tebrik ediyorum oohh ne güzel döktürmüşsünüzyakında başlıkta 70li kilolarda insan kalmicak valla
bu arada birşey daha söylemek istiyorum...bizim burada yaptığımız şey, kilo verene kadar birbirini motive etmek ve yediklerine dikkat etmekten ibaret değil..biz burda hep birlikte sağlıklı ve bakımlı kadınlar olmak için resmen çok büyük bir alışkanlığımızı hatta hayat tarzımızı değiştiriyoruz...yaptığımız şey zor değil belki ama kolay da değil ...umarım haftaya 72lerde bir müge olurm
teşekkürler cnmGünaydın herkese,
kilo bildirimim aşağıdaki şekildedir,senacım kaptanlık oyum sana canım
başlangıç 78
geçen hafta 78
bu hafta 77
giden 1 kilo
toplamda giden 1kilo
hedef 65
diyete başlayalı 1 hafta oldu benim
ee görülüyor ki rakibem beni geçmiş tebrik ederim senacım zaten ben sana yetişemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?