aslında ben sizler kadar dikkat etmiyorum ona rağmen iyi bile gitti
bazı arkadaşlara bakıyorum mesela aralarda bitki çayı içmişler yada akşam yemek yememişler
valla ben de dün yemedim ama sabaha kurt gibi aç kalktım
o şekilde daha çok yiyorum sanki
dediğin gibi gitsinde 1 kilo gitsin
geri gelmesin önemli olan o
saol fıstıgım sende hosgeldın aramıza ben ızinde oldugum ıcin cogunuzla daha kaynasamadıksudem geçmiş olsun tatlım..
canım yatmadan önce ısınma hareketleri yap on dakika o bile iş görürü yattığın sürede bile hızlı bir metabolizman olur. 5 marta kadar öyle idare et inan psikolojine de olumlu etkiler. her koşulda spor yaptığın için özgüvenin başarma hırsın artarşu aralar hiç zamanım yok ki canım ya
işten çıkıp eve gidiyorum
akşamları mutlaka bi atraksiyonumuz oluyo
hafta sonuda kursum var bütün gün
5 marta kadar spor yapma gibi bi ihtimalim nerdeyse yok
şu sınav bi geçsin düzenli başlarım
canım az gitmesi daha iyi bence yani 1 yada 1,5 kgden sonrası bence kaslardan gıder ama tabı ılk hafta dıyete baslayanları saymıyorum ve cok kılolu olanları onlarda fazala gıdebılıyor. en ıdealı 1 kg bence kalıcı olması acısından
canım allah yardımcın olsun sen yaparsın ben güveniyorum.Arkadaşlar sabahtan beri test çözüyorum gözlerim açılmıyor nerdeyse gidip yatıyım cumartesi ehliyet sınavım var iyi dileklerinize ve duanıza ihtiyacım var hepinizi öpüyorum ve herkese tatlı rüyalar diliyorummm öpüldünüz çıtırlarrrriyigecelerrr
[/B][/COLOR]
verdiqin destek için teşekküler sorumluluktan kaçmak doqru kelime deqil bence daha önce yapmadıqım için tedirginim hem ben kaptan olursam sizi falakaya yatırırm ona göre oy verin banaa
geçen cuma 79 idim bugün 76 yım
Kızlar konu ile ihç alakalı değil ama iş arıyorum. İstanbul da oturuyorum. Şuan Dış ticaret operasyon işinde çalışıyordum istifa ettim.( iş yerindeki sorunlardan dolayı ) Bu arada 78,5 e düştüm akşam güncelleyeceğim. tablomu
saol fıstıgım sende hosgeldın aramıza ben ızinde oldugum ıcin cogunuzla daha kaynasamadık
canım yatmadan önce ısınma hareketleri yap on dakika o bile iş görürü yattığın sürede bile hızlı bir metabolizman olur. 5 marta kadar öyle idare et inan psikolojine de olumlu etkiler. her koşulda spor yaptığın için özgüvenin başarma hırsın artar
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 87 yada daha fazla doğumdan 3 hafta önce dr da gördüğüm rakam ve bir daha tartılmadımbelki 90 ı geçmişimdir 90 diyorum başlangıç...
misafirlerim vardı.. 15 gündür kilo bildirimi yapmadım...
15 gün önce 70.1
bu hafta 68.5
giden 1. 600 gr
toplamda giden 21.5
hedef 62
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 87 yada daha fazla doğumdan 3 hafta önce dr da gördüğüm rakam ve bir daha tartılmadımbelki 90 ı geçmişimdir 90 diyorum başlangıç...
15 gün önce 70.1
bu hafta 68.5
giden 1. 600 gr
toplamda giden 21.5
hedef 62
Canım tekrar hoşgeldin daha önce yazmıştım ilk geldiqin gün ama tekrar giremedin sanırım ablanın nişanı hayırlı olsun hayatım Rabbim tamamına erdirsinSelam kızlaar,
nasılsınız bakalımmm . herkes bomba gibidir inşalla...
epeydir girip yazamıyorum ama her gün girip muhakkak bi kaç sayfa okuyorum. burası benim okulum oldu bir ayımı geçirdim burdaaa ve 2,7 kilo verdim bir ayda.
işteee bildirimim senacıımın istedii gibi
başlangıç kilom 75,6
geçen haftaki kilom 69,7
bu haftaki kilom 69,3
ablamın nişanı bana yol su elektrik bir de sadece 300 gramcık vermek olarak geri döndü anlicanız
neyse canım tatil bitiyorgünaydın hanımlarrr senacımmmm
çok üzgünüm bu hafta kilo alanlardanım malesef bu tatilleri hiç yapmasalarr
başlangıç 81
geçen hafta 72
bu hafta 73
hedef 68
görüşmek üzereeee
Tatlım tekrar tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm ilaç dozunun yanlış verilmesine amann canım çok dikkat et nolur hayatım nil özel nedenlerden dolayı gelemeyeceqini söyledi başka bir açıklama yapmadıdoktora gitim geldim off sağlıgımızı kıme emanet edıyoruz ya ilaçların dozunu o kadar yuksek vermışkı doktor .eczacı doktoru arayıp dozunu azalttı.en iyisi doktora gıtmemek mı aceba gıde gıde saglam olacaz dıye sakata baglamasak.
sabah sabah bide kuaföre gitiim hasta hasta eccuk kendıme gelıyim dıye .
canım saolasın bu seneye kadar hıc boyle grıp felan yasamadıydım bı olur basım tutmaz sımdıde bacagımdan asagııs tutmuyo.canım benım bu kaçıncı grıp belırtı felan kalmadı artık.iyileşiyorum.5-10 gun sonra tekrar
tatlım haklısın da nasıl dıkat edıcem bılmıyom evde tek basımayım zaten doktor vucut dırıncın dusuk dıyo ota çöpe hasta oluyom.acılen ıyılesmem lazım
tamam kaptan
başlangıc kılo:77.6
gecen haftakı kılo bılmıyorum izinlıydım
2 hafta önceki kilo:74.7
bugunku kılo:73.6
kılo farkı:1100 gram
toplam verdiğim kilo:4
canım nilimben neden bıraktı gecmısı okuyamamdım benı aydınlatırmısın
tatlım sana yetişiyorum bak sen yemene bak tatılde kılo alcam dıye korkuyodum bak ben kılo verdım
saol caım benım
günaydın hanımlar
genelde herkes çok güzel kilolar vermiş tebrik ederimben de pazar katılmıştım aranıza. 1 hafta oldu sayılır senacımm lütfen listede olabilir miyim:26: 2.1 kilo verdim de ondan bu ısrar
geçen hafta: 82.2
bu hafta: 80.1
giden kilo: 2.1
hedef: 68 :18:
canım tebrıkler verdıgın kılo için. ben ank da oturuyorum ıns ıstedıgın gıbı bır ıs bulursun canım
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
15 gün önce 70.1
bu hafta 68.5
giden 1. 600 gr
toplamda giden 21.5
hedef 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?