70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beni katma o cok dıkkat edenlerın arasına topu topu 600 gr zor verdım bunada sukur ama senın ıyı bence 1 kg

canım yatmadan önce ısınma hareketleri yap on dakika o bile iş görürü yattığın sürede bile hızlı bir metabolizman olur. 5 marta kadar öyle idare et inan psikolojine de olumlu etkiler. her koşulda spor yaptığın için özgüvenin başarma hırsın artar

iştee bu

canım allah yardımcın olsun sen yaparsın ben güveniyorum.
[/B][/COLOR]

verdiqin destek için teşekküler sorumluluktan kaçmak doqru kelime deqil bence daha önce yapmadıqım için tedirginim hem ben kaptan olursam sizi falakaya yatırırm ona göre oy verin banaa

bacım falakaya benimle başla istersen
başlangıç kilom 78
geçen hafta 72,5
bugünkü kilom 72,3
bir haftada vere vere 200 gr vermişim
kendimle gurur duyuyorum yani ne deyim
neyse haftaya okullar açılsın tekrar vermeye başlarım İNŞALLAH.....(inşa eden allah)

Kızlar konu ile ihç alakalı değil ama iş arıyorum. İstanbul da oturuyorum. Şuan Dış ticaret operasyon işinde çalışıyordum istifa ettim.( iş yerindeki sorunlardan dolayı ) Bu arada 78,5 e düştüm akşam güncelleyeceğim. tablomu

canım tebrıkler verdıgın kılo için. ben ank da oturuyorum ıns ıstedıgın gıbı bır ıs bulursun canım

Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi

başlangıç 87 yada daha fazla doğumdan 3 hafta önce dr da gördüğüm rakam ve bir daha tartılmadım belki 90 ı geçmişimdir 90 diyorum başlangıç...

misafirlerim vardı.. 15 gündür kilo bildirimi yapmadım...
15 gün önce 70.1
bu hafta 68.5
giden 1. 600 gr
toplamda giden 21.5
hedef 62

haklısın böyle bişey yapılabilir
mekik falan çekeyim
sorunum göbeğimde zaten mutlaka faydası olur

Tekrar hoşgeldin Yolun çoğunu geçmişsin zaten azıcık kalmış aynen devam doğru yoldasın tatlım

vaaaayyy süpersin canım
çok güzel vermişsin kilolarını

Canım tekrar hoşgeldin daha önce yazmıştım ilk geldiqin gün ama tekrar giremedin sanırım ablanın nişanı hayırlı olsun hayatım Rabbim tamamına erdirsin
günaydın hanımlarrr senacımmmm
çok üzgünüm bu hafta kilo alanlardanım malesef bu tatilleri hiç yapmasalarr
başlangıç 81
geçen hafta 72
bu hafta 73
hedef 68
görüşmek üzereeee
neyse canım tatil bitiyor tatil bitiyo diye sevinen tek deli benimdir heralde
Tatlım tekrar tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm ilaç dozunun yanlış verilmesine amann canım çok dikkat et nolur hayatım nil özel nedenlerden dolayı gelemeyeceqini söyledi başka bir açıklama yapmadı

hayatım lütfen yanlış anlama diyete ilk başladıqımız hafta vücuttaki fazla su gittiqinden kilo kaybımız fazla oluyor ve burada kilo vermeye çalışan arkadaşlara haksızlık oluyor bundan dolayı bir sonraki hafta listeye ekliyoruz bu arada arakdaşlar kilo bildirimi yapıp bu hafta gelen arkadaşlar kimler listeyi yeni tutmaya başladıqım için kimin ne zaman geldiqine dikkat etmedim yada bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim kimseye haksızlık olmasın ..

Canım senin ve sudemin kilosu 2 haftalık olduqu için ikiye bölüp çıkan sonucu yazıcam hak geçmesin kimseye

geçen hafta yeni başlamıştım 2 kilo gitmişti demek suymuş senanın dediği gibi:)
bu hafta 70.2 den 69.4 e düştüm 800gr yani..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…