canım geçen hafta kaçtın
canım aslında sabah 71 çıktım.bi de kahvaltı yaptım banyodan sonra tartıldım 71.7 çıktım ben de ortalam 71.2 yazdım.bide reglimin ilk günü aslında daha fazla vermişimdir ama neyse haftaya artık rakibem yaaa.:90:sağolun kızlarrr
rakibemmmm 300gr az olmuş sankii???
senaa sende 60ları en yakın zamanda göreceksin inşallah canım
aah ah bigün 50leri de görürüm belki:)
Ben bugün yediklerimi yazmak istemiyorum
ama 900 gr verdim 78,50 kg oldum.
kızlar ben bu hafta içi pek girip sizlerle paylaşamadım durumu fırsatım olmadı
ama bu gün tartıda 76,4 gördüm
79 dan bu kadar kolay 76,4 e inmek rüya gibi bu 2,6 kiloyu vermemde desteği olan herkesi öpüyorum...
artık çizelgemi güncellemek istiyorum...
ayrıca
yağ oranım %29,6 dan %29,0 a düşerken
su oranım %51,3 ten %51,8 e çıktı
kas oranımda %34,1 den %34,3 e çıktı...
gururluyum...
inş canım maşallah güzel kilo vermişsin.kızlar hepinize tebrikler hepiniz vermişsiniz...
sena böl anacım rakamları sen sorma
Allahımdan mayısa kadar 62 görsem...
bu azımle evelAllah
şu boğazımı tutsaydım 2 gün bende vermiş olurdum belkiönümüzdekimaçlara bakcaz artık
aa tamam tamam. ben, kişi kalıcı mı değil mi anlamadan listeye almamak için o bir haftalık süre var sanıyordum. bu açıdan olduğunu düşünmemiştim. neyse bu gazla ben haftaya da 2 kg veririm
nerdesin kız sen? başlamadın di mi o diyete?
verdiğin kiloyu da azımsama. ödem olur su tutar vs ama metabolizmik bir sorunun yoksa illa ki o sporun hakkını alırsın. haftaya belki birden 1.5 kg verince anlarsın dediğimi. ama kaçamak yapma tabi:)
İşen çıkıyorum. Sizleri bulmuşken hiç çıkarmıyım buradan :)canım aslında sabah 71 çıktım.bi de kahvaltı yaptım banyodan sonra tartıldım 71.7 çıktım ben de ortalam 71.2 yazdım.bide reglimin ilk günü aslında daha fazla vermişimdir ama neyse haftaya artık rakibem yaaa.:90:
canım tebrikler sen çıkıyorum diyince bende sana msj yazmıştım çıkmıyorsun demi?
selam kızlar bende geldim 70 kiloydum 77 oldum ya(şimdi tekrar kilo vermeye başladım bu yaz düğünüm var acil kilo vermem lazım ne olur yardımcı olur özellikle göbeğimin acil gitmesi lazım buarada çalışıyorum spora vaktim yok maleseff acill yardım
hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız :86:
Bundan önce diğer takımlardan birine girmiştim fakat çok fazla bildirim yapamadığım için gruptan ayrıldım şu anda durumum daha elverişli ve 2 ay önceki kilomdan 6 kg aşağıdayım zaten 2 ay diyetisyene gidip bıraktım şu andan kendim yapıyorum.
Kilom 75 boyum 1,70 yaşım 20 arkadaşlar :))
tatlım başladım başladım ama haber veremedim on beş dakika ancak girebildim nete.menüm:
sabah:biraz yağsız peynir domates (salatalık yoktu)bir dilim kepek ekmeği ve üç bardak şekersiz çay
öğle:ızgara köfte yedim 5 tane bi de salata
aralarda eti form bisküvi
akşam:salata biraz kabak yemeği ve bir dilim kepek ekmek
canlarım nasıl?
hoşgeldin aramıza
oo süpersin cnm ses çıkmayınca unuttun sandım. etleri de yemeyi başarmışsın helal olsun diyorum sana. ben de bazı küçük değişiklerle atlattım. haftaya iyi kilo vericez eminim. listen de gayet güzel. meyveni yemeyi unutma akşam
İşen çıkıyorum. Sizleri bulmuşken hiç çıkarmıyım buradan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?