70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya benim dün bağlantı gitti giremedim tekrar bugünde bağlantım yoktu ne zaman açılır bilmiyorum oyüzden ben bir müddet giremiycem kusura bakmayın şuan kardeşimin pcden yolluyorum annemin evinde yani, neyse stresten kahvaltı yapamadım ama kilomu yazıyım geç oldu ya artık anlayış gösterirseniz sevinirim kilom 76 valla ne inmişim ne çıkmışım sağlık ocağına spiral taktırmaya gidiyorum çocuklar annemde kalcak dönüşte tekrar tartılcam tekra yazabilirim belki benim evde hatalı çekiyo sanırım kilo bakalım mazeretimi bildirdim bir müddet yokum bağlantı gelene kadar:26::26:

geçmiş olsun tatlım bana gelseydin keçke üzüldüm bak şimdi.iyi bak kendine öğrencilerin seni bekler pztsi.:90:

günaydın kızlar
bende bu sabah 77.5i gördüm çok mutlu oldum..acayip motiveyim. 60lı rakamları görene kadar devam..

gunaydin kizlar bende kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 75.4
bu gun 74.1
giden kilo 1.3

günaydınnn bnde bu sabah 74.9u gördümm

kilo bildirimim:

başlangıç 73
geçen hafta 70,3
bu hafta 68,1
giden 2,2kilo
toplamda giden 4,9 kilo
hedef 60 öpüyorum hepinizi çıtırlar

geçen cuma 79 idim bugün 76 yım

off 76 yla başlamıştım geçen hafta 74.1 ve yeni kilom 73.6 yarım kilo vermişim vere vere.kalkıp apartmanı yakmak istiyorum.
tebrikler......
geçen hafta yeni başlamıştım 2 kilo gitmişti demek suymuş senanın dediği gibi:)
bu hafta 70.2 den 69.4 e düştüm 800gr yani..:)

rakibemm tebrikler kızzz ben de haftaya görmeyi umuyorum aaahh ah..
başlangıç:80
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.2
giden:300 gr
toplamda giden:8.8
hedef:65 (şimdiliik)

aa tamam tamam. ben, kişi kalıcı mı değil mi anlamadan listeye almamak için o bir haftalık süre var sanıyordum. bu açıdan olduğunu düşünmemiştim. neyse bu gazla ben haftaya da 2 kg veririm
off 76 yla başlamıştım geçen hafta 74.1 ve yeni kilom 73.6 yarım kilo vermişim vere vere.kalkıp apartmanı yakmak istiyorum.

nerdesin kız sen? başlamadın di mi o diyete?

verdiğin kiloyu da azımsama. ödem olur su tutar vs ama metabolizmik bir sorunun yoksa illa ki o sporun hakkını alırsın. haftaya belki birden 1.5 kg verince anlarsın dediğimi. ama kaçamak yapma tabi:)

Sudemcim hoşgeldin aramıza yeniden bir an önce iyileşmeni diliyorum...Her zaman için önce sağlık...Sonra da giden fazla kilolarımız
saol fıstıgım.ayyy uyku iyi geldi, kas gevsetıcı de galıba .baya azaldı kemık sızlaması ayy Allah sağlık versin herkese ya ne kadar zor

hayırlısı fıstık sen bu işin altından güzelce kaklkarsın,yarın da sınavın varmış,Allah kolaylık versın bidenem.motora iyi çalış onun soruları enteresan oluyo bıraz,ilk girişte verırısın sen dersleri ben sana guvenıyom.

Canım senin ve sudemin kilosu 2 haftalık olduqu için ikiye bölüp çıkan sonucu yazıcam hak geçmesin kimseye
bol anacım böl.

geçmiş olsun tatlım bana gelseydin keçke üzüldüm bak şimdi.iyi bak kendine öğrencilerin seni bekler pztsi.:90:
he çagırsaydın benı yollarda sefıl olamyaydım.küçük firmalar uyuduruk oluyo ya.arabayı bakıma götürüyolar 1.5 saat arada eee ben uyuyacaktım sıcacık arabada....

Aşkım çok teşekkür ederim bitanem benimm inşallah dediqin gibi bir defada veririm motor bana kolay geliyoy ayy yarını bi atlatsam ama dert bitiyormu marttada direksiyon varr :97:

slmm kızlarrr int. çok giremiyorum ama cumadan cumaya mutlaka bildirim yapmaya çalışıyorum bugun itibariyle 68 kiloyumm

slm kizlar kilo veren herkes tebrik ediyorum yola devam amaca ulasana kadar yilmak yok vermeyen arkadaslar uzulmesin haftayay biraz sikin kendinizi verirsiniz bazen durur normaldir

Merhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız :86:
Bundan önce diğer takımlardan birine girmiştim fakat çok fazla bildirim yapamadığım için gruptan ayrıldım şu anda durumum daha elverişli ve 2 ay önceki kilomdan 6 kg aşağıdayım zaten 2 ay diyetisyene gidip bıraktım şu andan kendim yapıyorum.
Kilom 75 boyum 1,70 yaşım 20 arkadaşlar :))

Hoşgeldin canım listeye girmen için 1 hafta hergün menülerini bizimle paylaşman gerekiyor cuma günüde bilidrim yapıyoruz ikinci hafta listeye ekliyoruz tekrar hoşgeldin..[/B]

sağolun kızlarrr

rakibemmmm 300gr az olmuş sankii???

senaa sende 60ları en yakın zamanda göreceksin inşallah canım

aah ah bigün 50leri de görürüm belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…