ya hiç veremeseydin?:) üzülmee yola devammoff 76 yla başlamıştım geçen hafta 74.1 ve yeni kilom 73.6 yarım kilo vermişim vere vere.kalkıp apartmanı yakmak istiyorum.
ya hiç veremeseydin?:) üzülmee yola devamm
geçen hafta yeni başlamıştım 2 kilo gitmişti demek suymuş senanın dediği gibi:)
bu hafta 70.2 den 69.4 e düştüm 800gr yani..:)
olsun canım 60ları görmüşsün yine de
geçmiş olsun tatlım bana gelseydin keçke üzüldüm bak şimdi.iyi bak kendine öğrencilerin seni bekler pztsi.hoşbulduk tatlım saolasın
tatlım nilimben neden ayrılıyo 69 topiğine mi gidiyo neler oldu anlamadım?
katılıyorum
tatlım yapmak istersen sen olmalısın
sorma ya güzel gezdım daha da gezesım var ayy bide kırşehirde 1.5 saat otobüs bekledık sogukta termenalde tahta oturakların üstünde şimdi kemıklerım sızlıyo
kızlar kızlar kızlarrrr nihayet gördüm oniiiiiiiiiii
tartıldım veeeee 69.2 kıloyummmm
yanı 1 haftada 70.8 den 69.2 ye düştümmmm
yanı 1.600 gıttıtabı bunda su ıcmemın ve sporun etkısı cokk dıye dusunuyorummmm
hadı bakalım 1 martta 67 kıloyu gorecegımm ınsallahhh
1 nısanda 63 kıloyuuuu
günaydın kızlar
bende bu sabah 77.5i gördümçok mutlu oldum..acayip motiveyim. 60lı rakamları görene kadar devam..
gunaydin kizlar bende kilo bildirimi yapayim
gecen hafta 75.4
bu gun 74.1
giden kilo 1.3
günaydınnn bnde bu sabah 74.9u gördümm
Günaydın herkese,
kilo bildirimim aşağıdaki şekildedir,senacım kaptanlık oyum sana canım
başlangıç 78
geçen hafta 78
bu hafta 77
giden 1 kilo
toplamda giden 1kilo
hedef 65
diyete başlayalı 1 hafta oldu benim
Günaydın bu haftadan pek umudum yoktu feci kaçamaklar yüzünden 71.6 cıktım 600 gr vermıs oluyorum aslında ılk tartılmamda tartı kararsız kaldı 71.6 ile 71.9 arasında ve 71.9 cıktı sonra 2 defa daha tartıldım 71.6 cıkınca onu kabul ettımıns haftaya daha ıyı bır sonucl agelırım 1 kılo vermek ıstıyorum haftaya bakalım
Selam kızlaar,
nasılsınız bakalımmm . herkes bomba gibidir inşalla...
epeydir girip yazamıyorum ama her gün girip muhakkak bi kaç sayfa okuyorum. burası benim okulum oldu bir ayımı geçirdim burdaaa ve 2,7 kilo verdim bir ayda.
işteee bildirimim senacıımın istedii gibi
başlangıç kilom 75,6
geçen haftaki kilom 69,7
bu haftaki kilom 69,3
ablamın nişanı bana yol su elektrik bir de sadece 300 gramcık vermek olarak geri döndü anlicanız
kilo bildirimim:
başlangıç 73
geçen hafta 70,3
bu hafta 68,1
giden 2,2kilo
toplamda giden 4,9 kilo
hedef 60 öpüyorum hepinizi çıtırlar
hanımlar günaydın
herkes güzel güzel kilolarını vermiştir inşallah
ben hem dün ki menü mü yazayım hemde kilo bildiriminde bulunayım
kahvaltı
her zaman ki gibi peynir domates ve maydonozlu sandviç
arada 1 avuç beyaz leblebi
öğlen 3 yk pilav 3 köfte 1 bardak ayran
arada 1 avuç leblebi
akşam eşimin pizzasından tırtık 2 yudum kola
yatmadan bişi yemedim
veeeeeeeeeeeeee kiloma gelince
geçen haftaya 79,4 ile başlamıştım
bu hafta 78,5 geliyorum
günaydın hanımlar
genelde herkes çok güzel kilolar vermiş tebrik ederimben de pazar katılmıştım aranıza. 1 hafta oldu sayılır senacımm lütfen listede olabilir miyim:26: 2.1 kilo verdim de ondan bu ısrar
geçen hafta: 82.2
bu hafta: 80.1
giden kilo: 2.1
hedef: 68 :18:
geçen cuma 79 idim bugün 76 yım
Kızlar konu ile ihç alakalı değil ama iş arıyorum. İstanbul da oturuyorum. Şuan Dış ticaret operasyon işinde çalışıyordum istifa ettim.( iş yerindeki sorunlardan dolayı ) Bu arada 78,5 e düştüm akşam güncelleyeceğim. tablomu
Günaydın arkadaşlar
kilo bildirimi
başlangıç 87 yada daha fazla doğumdan 3 hafta önce dr da gördüğüm rakam ve bir daha tartılmadımbelki 90 ı geçmişimdir 90 diyorum başlangıç...
misafirlerim vardı.. 15 gündür kilo bildirimi yapmadım...
15 gün önce 70.1
bu hafta 68.5
giden 1. 600 gr
toplamda giden 21.5
hedef 62
tebrikler......off 76 yla başlamıştım geçen hafta 74.1 ve yeni kilom 73.6 yarım kilo vermişim vere vere.kalkıp apartmanı yakmak istiyorum.
aa tamam tamam. ben, kişi kalıcı mı değil mi anlamadan listeye almamak için o bir haftalık süre var sanıyordum. bu açıdan olduğunu düşünmemiştim. neyse bu gazla ben haftaya da 2 kg veririmhayatım lütfen yanlış anlama diyete ilk başladıqımız hafta vücuttaki fazla su gittiqinden kilo kaybımız fazla oluyor ve burada kilo vermeye çalışan arkadaşlara haksızlık oluyor bundan dolayı bir sonraki hafta listeye ekliyoruz bu arada arakdaşlar kilo bildirimi yapıp bu hafta gelen arkadaşlar kimler listeyi yeni tutmaya başladıqım için kimin ne zaman geldiqine dikkat etmedim yada bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim kimseye haksızlık olmasın ..
off 76 yla başlamıştım geçen hafta 74.1 ve yeni kilom 73.6 yarım kilo vermişim vere vere.kalkıp apartmanı yakmak istiyorum.
saol fıstıgım.ayyy uyku iyi geldi, kas gevsetıcı de galıba .baya azaldı kemık sızlaması ayy Allah sağlık versin herkese ya ne kadar zorSudemcim hoşgeldin aramıza yeniden bir an önce iyileşmeni diliyorum...Her zaman için önce sağlık...Sonra da giden fazla kilolarımız
hayırlısı fıstık sen bu işin altından güzelce kaklkarsın,yarın da sınavın varmış,Allah kolaylık versın bidenem.motora iyi çalış onun soruları enteresan oluyo bıraz,ilk girişte verırısın sen dersleri ben sana guvenıyom.Canım tekrar hoşgeldin daha önce yazmıştım ilk geldiqin gün ama tekrar giremedin sanırım ablanın nişanı hayırlı olsun hayatım Rabbim tamamına erdirsin
neyse canım tatil bitiyortatil bitiyo diye sevinen tek deli benimdir heralde
Tatlım tekrar tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm ilaç dozunun yanlış verilmesine amann canım çok dikkat et nolur hayatım nil özel nedenlerden dolayı gelemeyeceqini söyledi başka bir açıklama yapmadı
[/U][/COLOR][/COLOR]
bol anacım böl.Canım senin ve sudemin kilosu 2 haftalık olduqu için ikiye bölüp çıkan sonucu yazıcam hak geçmesin kimseye
he çagırsaydın benı yollarda sefıl olamyaydım.küçük firmalar uyuduruk oluyo ya.arabayı bakıma götürüyolar 1.5 saat arada eee ben uyuyacaktım sıcacık arabada....geçmiş olsun tatlım bana gelseydin keçke üzüldüm bak şimdi.iyi bak kendine öğrencilerin seni bekler pztsi.:90:
saol fıstıgım.ayyy uyku iyi geldi, kas gevsetıcı de galıba .baya azaldı kemık sızlaması ayy Allah sağlık versin herkese ya ne kadar zor
hayırlısı fıstık sen bu işin altından güzelce kaklkarsın,yarın da sınavın varmış,Allah kolaylık versın bidenem.motora iyi çalış onun soruları enteresan oluyo bıraz,ilk girişte verırısın sen dersleri ben sana guvenıyom.
bol anacım böl.
he çagırsaydın benı yollarda sefıl olamyaydım.küçük firmalar uyuduruk oluyo ya.arabayı bakıma götürüyolar 1.5 saat arada eee ben uyuyacaktım sıcacık arabada....
slmm kızlarrr int. çok giremiyorum ama cumadan cumaya mutlaka bildirim yapmaya çalışıyorum bugun itibariyle 68 kiloyumm
Merhaba arkadaşlar,
Beni de aranıza alırmısınız :86:
Bundan önce diğer takımlardan birine girmiştim fakat çok fazla bildirim yapamadığım için gruptan ayrıldım şu anda durumum daha elverişli ve 2 ay önceki kilomdan 6 kg aşağıdayım zaten 2 ay diyetisyene gidip bıraktım şu andan kendim yapıyorum.
Kilom 75 boyum 1,70 yaşım 20 arkadaşlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?