70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla çok sevindim cnm ya. ama dediğin gibi harfiyen yemek lazım az veya çok değil o yüzden meyven yoksa bir bardak süt iç ya da yarım kase yoğurt, ya da ne biliyim 2 ceviz. evde ne varsa. metabolizmayı soba diye düşünüyoruz. sönmemesi için ara ara odun atıyoruz:) yani aralar daha doğrusu her 3 saatte bir vücuda kalori girmesi çok önemli.

tebrik ederim ilk günü devirdik

Selam kizlar, nasilsiniz, bir kac gundur yazamadim, ama okudum, iyi gidiyor du bu hafta cok dikkat ediyordum ama iki gundur arkadaslar cagirdi onlara gittim haliyle yedirdiler icirdiler, ama neyseki cok fazla almamisim, kilo bildirimi yapamadim sabah simdi yapayim,
78 ile basladim,
gecen hafta, 76.8 dim
bugun 76.2 geldim
her hafta 600 700 gram arasi veriyorum bunada sukur....

Allah bozdurmasın evet bi kaç ceviz yicem şimdi bi de bugün diğer günlerden farklı olarak ayıptır sölemesi sık sık tuvalete çıktım o yüzden daha bi mutluyum:81:

ya bi de ben şu kilo cetvelinden kilo nasıl değiştirilir bilmiyorum zaten cetvelimi de ben yapmadım triendycim yaptı sağolsun müsait olan biri bana anlatabilirse çok sevinirim 73.4 e indircem de:82:

hoşgeldin tatlım.az değil verdiğin kilo tebrik ederim.bu kaçırmalar mahvediyor zaten.

slm nigdelim tebrik ederim canim az diye dusunme tam gaz devam verecegiz insalah....

tesekkurler kizlar insallah verecegiz durmak yok, 600-700 derken bide bakmisiz 6 li rakamlari goruruz insallah, hepimize kolay gelsin

Oncelikle araniza yeni katildim..Cunku burada benimle beraber kilo verebilcek kimse yok motivasyon acisinda iyi olacagim icin yazmak istedim.Kendimi tanitayim oncelikle 62 kilodan 79 kiloya cikma rekorunu kirmak uzereyim bi ara spor yaptim.Dubaide yasiyorum allahin sicaginda yurumedigim yolu kalmadi sonra Dez kullandim ayni sirada ama 1 bucuk ayda sadece 8 kilo verebildim hem acliktan oldum hemde deli gibi spordan sonra yeter ya diyip biraktim 1 ay kadar istanbula geldim tatilde yaptim geri gelip ise basladim hopp tekrar 72 den 79 a geri geldim...Burada resturantlarda american sistemi porsiyonlar buyuk e is yemegi normal yemek derken aldi basini gitti..Iki gun once forumda kiloya gore siniflar ayrilmis bende baslayim dedim..aksam yurume bandinda 20 dakika tempolu 15 dakkika kosu yaptim gecen haftadan itibaren gunde 2 litre su icip gunduzleri corba ve yagsiz biskuviler aksamda corba salata sonrasinda aclik bastiriyorsa meyve ile idare ediyorum..79.3 kilom sabah buraya yazicam diye tartildim ama santiyeye gelicem diye botlar ve uzerinde swet vardi onlarida cikarsak 300 gr sanirim 79 kiloyum..Iki tane tartiyi yan yana koyup tartiliyorum aradaki farki hesaplamak icin...

Neyse hergun yazmayi planliyorum simdilik hedefim 60 olabilmek eski kiloma donmek ama zor sanirim bakicas :))

günaydın arkadaşlar

geçmişi okuyunca bakıyorumda herkes az yada çok kilo vermiş bu hafta.tabrikler kızlarr,devammm

günaydın hanımlar... dünkü menümü yazcaktım da vallahi unuttum ama sıfır kaçamk bi gündü :) ...bugün deftere yazacağım....ay bir an önce cuma olsa

herkese günaydınnnnnnnnnnn
ne güzel bir gün değil miii

kahvaltım...

1 haşlanmış yumurta ( pul ve karabiberli )
1 fincan yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar peynir

sena'mmmm eşim puding istio
aslında oda diyette ama sütlü tatlı bişi olmaz dio
yapayımmı bi zararı olur mu?

Kızlar dünkü menümü yazmayı unutmuştum:

SABAH
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1/3 domates
1/3 salatalık

ARA
2 tane galeta

ÖĞLE
4 tane köfte
1 kase yoğurt

ARA
2 tane kuru kayısı

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt

GECE
1 bardak tarçınlı süt

Kızlar haftasonu diye fazlaca kaçamak yapmıyosunuz di mi

Ben kaçamak yapamıyorum haftasonları çünkü özellikle denk getirmemiştim de bişeyi farkettim...Haftada 3 gün powerplate'e gidiyorum da pazartesi günü başladığım için her pazartesi de orda tartıyolar beni...O yüzden haftasonu da boğazımı tutmam gerekiyor

Hoşgeldin canım Cumadan cumaya kilo bildirimi var grubumuzda...Bugünden itibaren akşamları menülerini buraya yazarsan haftaya cuma yarışmasına katılırsın sen de...Bu sırada menüleri erginsena yorumluyor(azıcık sıkı tutuyor ama hepimiz böylece daha çok kilo veriyoruz galiba)Motivasyon konusunda endişen olmasın bu grupla benim moralim gayet iyi hem de sağlıklı beslenme düzenine geçiyoruz farkında bile olmadan...Kolaylıklar diliyorum sana diyetinde sağlıklı kilo vermeler

az once yemekten geldim menuyu yazayim ozaman

Mexica Usulu Tavuk Corba
Hindili sandvic yarim yedim
Icetea

sabahta 2 bardak su ve kahve ictim...

oglenden sonra icin 3 bardak su hedefim var ortalama bardak 200 ml

aksamda icersem 2 bardak sanirim bu gunu tamamlarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…