ben sana bişey söliim mi ilk defa bu kadar tok ama hafif hissediyorum sağlıklı diyet böle oluyo galiba.önceleri kendimi çok aç bırakarak diyet yapıyodum sonra açlığa dayanamayıp ağlaya ağlaya yiyodum ne bulursamama şu saat itibariyle çok rahatım meyve bugün yok, almayı unuttum ama yarın alcam şimdi sıcak su içiyorum limonlu.ben soğuk içemiyorum da..saol canım benim inşallah haftaya gözümüz aydın olur:82:
ay valla çok sevindim cnm ya. ama dediğin gibi harfiyen yemek lazım az veya çok değil o yüzden meyven yoksa bir bardak süt iç ya da yarım kase yoğurt, ya da ne biliyim 2 ceviz. evde ne varsa. metabolizmayı soba diye düşünüyoruz. sönmemesi için ara ara odun atıyoruz:) yani aralar daha doğrusu her 3 saatte bir vücuda kalori girmesi çok önemli.
tebrik ederim ilk günü devirdik
Selam kizlar, nasilsiniz, bir kac gundur yazamadim, ama okudum, iyi gidiyor du bu hafta cok dikkat ediyordum ama iki gundur arkadaslar cagirdi onlara gittim haliyle yedirdiler icirdiler, ama neyseki cok fazla almamisim, kilo bildirimi yapamadim sabah simdi yapayim,
78 ile basladim,
gecen hafta, 76.8 dim
bugun 76.2 geldim
her hafta 600 700 gram arasi veriyorum bunada sukur....
Ben bugün yediklerimi yazmak istemiyorum
ama 900 gr verdim 78,50 kg oldum.
Selam kizlar, nasilsiniz, bir kac gundur yazamadim, ama okudum, iyi gidiyor du bu hafta cok dikkat ediyordum ama iki gundur arkadaslar cagirdi onlara gittim haliyle yedirdiler icirdiler, ama neyseki cok fazla almamisim, kilo bildirimi yapamadim sabah simdi yapayim,
78 ile basladim,
gecen hafta, 76.8 dim
bugun 76.2 geldim
her hafta 600 700 gram arasi veriyorum bunada sukur....
canım aynı kilodaymışıııızzz
herkes motivasyon için rakip seçiyo kendine bizde seninle yarışalım mııı
Oncelikle araniza yeni katildim..Cunku burada benimle beraber kilo verebilcek kimse yok motivasyon acisinda iyi olacagim icin yazmak istedim.Kendimi tanitayim oncelikle 62 kilodan 79 kiloya cikma rekorunu kirmak uzereyim bi ara spor yaptim.Dubaide yasiyorum allahin sicaginda yurumedigim yolu kalmadi sonra Dez kullandim ayni sirada ama 1 bucuk ayda sadece 8 kilo verebildim hem acliktan oldum hemde deli gibi spordan sonra yeter ya diyip biraktim 1 ay kadar istanbula geldim tatilde yaptim geri gelip ise basladim hopp tekrar 72 den 79 a geri geldim...Burada resturantlarda american sistemi porsiyonlar buyuk e is yemegi normal yemek derken aldi basini gitti..Iki gun once forumda kiloya gore siniflar ayrilmis bende baslayim dedim..aksam yurume bandinda 20 dakika tempolu 15 dakkika kosu yaptim gecen haftadan itibaren gunde 2 litre su icip gunduzleri corba ve yagsiz biskuviler aksamda corba salata sonrasinda aclik bastiriyorsa meyve ile idare ediyorum..79.3 kilom sabah buraya yazicam diye tartildim ama santiyeye gelicem diye botlar ve uzerinde swet vardi onlarida cikarsak 300 gr sanirim 79 kiloyum..Iki tane tartiyi yan yana koyup tartiliyorum aradaki farki hesaplamak icin...
Neyse hergun yazmayi planliyorum simdilik hedefim 60 olabilmek eski kiloma donmek ama zor sanirim bakicas :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?