Oncelikle araniza yeni katildim..Cunku burada benimle beraber kilo verebilcek kimse yok motivasyon acisinda iyi olacagim icin yazmak istedim.Kendimi tanitayim oncelikle 62 kilodan 79 kiloya cikma rekorunu kirmak uzereyim bi ara spor yaptim.Dubaide yasiyorum allahin sicaginda yurumedigim yolu kalmadi sonra Dez kullandim ayni sirada ama 1 bucuk ayda sadece 8 kilo verebildim hem acliktan oldum hemde deli gibi spordan sonra yeter ya diyip biraktim 1 ay kadar istanbula geldim tatilde yaptim geri gelip ise basladim hopp tekrar 72 den 79 a geri geldim...Burada resturantlarda american sistemi porsiyonlar buyuk e is yemegi normal yemek derken aldi basini gitti..Iki gun once forumda kiloya gore siniflar ayrilmis bende baslayim dedim..aksam yurume bandinda 20 dakika tempolu 15 dakkika kosu yaptim gecen haftadan itibaren gunde 2 litre su icip gunduzleri corba ve yagsiz biskuviler aksamda corba salata sonrasinda aclik bastiriyorsa meyve ile idare ediyorum..79.3 kilom sabah buraya yazicam diye tartildim ama santiyeye gelicem diye botlar ve uzerinde swet vardi onlarida cikarsak 300 gr sanirim 79 kiloyum..Iki tane tartiyi yan yana koyup tartiliyorum aradaki farki hesaplamak icin...
Neyse hergun yazmayi planliyorum simdilik hedefim 60 olabilmek eski kiloma donmek ama zor sanirim bakicas :))
ayy haftasonu herkes gezmelerde sanırım
aman kaçamaklara dikkat :18:
ayy haftasonu herkes gezmelerde sanırım
aman kaçamaklara dikkat :18:
MERHABA arkadaşım,bu topike yeni katıldım ama birtürlü kilo çizelgesini nasıl yaptığınızı çözemedim linkini verebilirmisin sağol:26:
pek kimseler yok gibi canim.... seninle ayni kilodayiz acaba boyun kac
1.70bu arada öğle yemeğinde 5 tane mercimek köftesi yedim çok mu olmuş sizcee
Tamam Canım bu hafta rakibiz :) Tatlı bir rekabet diliyorum
Canım light süt ve light pudingler var onlardan yapabilirsin anma haftada bir tatlı yiyorsanız o zaman normal pudingte yapabilirsin..sena'mmmm eşim puding istio
aslında oda diyette ama sütlü tatlı bişi olmaz dio
yapayımmı bi zararı olur mu?
hanımlar nasılsınızzzzz
şu tatiller olmasa ben çok iyi gidiyodum 15 gündür yine başa döndümm
bu arada liste yayınlandımı benim gözümdenmi kaçtıı
senacımmm sınavların inş. güzel geçmiştirrr allah kolaylık versinn
Canım light süt ve light pudingler var onlardan yapabilirsin anma haftada bir tatlı yiyorsanız o zaman normal pudingte yapabilirsin..
Aslıcım yeni geldim eve senden başka sınavımı soran olmamış unutmadıqın için teşekkürler sınavım çok iyi geçti cnm 10 tane kadar görmediqimiz soru vardı mantıken cevapladım iyi gelecek cevaplar inşallah listey, şimdi düzenlicem canım bu haftalık böyle oldu kusura bakmayın arkadaşlar..
cnm daha sonuçlar belli deqil ama ben geçtiqimi dşünüyorum pozitif düşüncen için teşekkürler cnmCanım darısı direksiyon sınavının başına diyorumZaten senin kadar azimli birisinin başarabilceğini biliyodum ben
niye kimse girmiyor nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?