70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben yediklerimi yazmıyorum yemediklerimi söyliyim yağ yok şeker yok 1000 kalorinin üstüne çıkmıyorm artı spor

slmmm kızlarrr herkese günaydın nasılız bakalım.güzzel bi kahvaltı yaptım.ev işlerini tamamladım.bebişim uyuyor eeee güzel bi günnn :)))

hoşgeldinn canım.hadi bakalım bu azimle yola devam.menünü paylaşmışsın.canım şidi bu sabah kahvaltısı değil heralde.ekmeği sabah ye 1 vya 2 dilim.öğle ve akşam yarımda olsa ekmek yeme.ayrıca bol su iç bak dubai sıcaktır da işin kolay o yüzden.başarılar...

Son düzenleme:
slm kizlar bugun regl olmaya basladim kac gundur hep tatli kirizine girme sebebim buymus meger......:2::2::2::2::2: ayrica dunden beri girip olmusum benim bu hafta cekecegim var anlasilan:2::2:

MERHABA arkadaşım,bu topike yeni katıldım ama birtürlü kilo çizelgesini nasıl yaptığınızı çözemedim linkini verebilirmisin sağol:26:

hosgeldin canim... diyet guruplarindan kilo cizelgesi nasil yapilir diye bir bolum var orda detayli anlatiyor......

esim yiyordu o yemesin diye kendimi feda ettim ama kepekliydi santiye kosullarinda calisiyorus ikimizde ondan birazda direnc icin...hos boyle diye diye aldimya :))

sabah kahvaltisi valla yazmadim cogu zaman evden 7 den once ciktigim icin yapamiyorum ama %95 yagsiz pirinc biskuvileri vardi oda ilac alicam diye bir iki tane yedim ama duzenli olarak folik asit kullaniyorum..

dubai cehennemin dunya distiribitoru bu aralar biraz olsun esiyor ama bu kisa kollu giymeye engel degil :))
zaten yazin kilo verirken bundan biraz olsun yararlandim ama sayet o sicaklarda biraz daha yuruseydim kesin bi yerde ruhumu teslim ederdim

gece de hava 50 derece olurmu hic tobeee

dunedain hoşgeldin

sabahı öğleni atlattık akşama da hamsi var ayıptır söylemesi. fırında yaparım artık diyetin raconuna uyarız

misafirliğe giden hanımlar, aman ha, "şekerim bizim oğlan çok yaramaz", "hayatım bizim adam da öyle" derken tabağınıza koyulanları çaktırmadan löpletmeyin

yemediklerimiz, giyeceklerimizin teminatı olacak ona göre

hosbulduk :)) valla sevdim ben bu siteyi facebooktan gina gelmisti en azindan faydali birseyler goruyorus :))
kilo olayina bayildim zaten bayan olarak hemen derdimiz olan kiloyu anlatiris biribirimize

yarin sabah tartilicam hergun yazicam

hanımlar nasılsınızzzzz
şu tatiller olmasa ben çok iyi gidiyodum 15 gündür yine başa döndümm
bu arada liste yayınlandımı benim gözümdenmi kaçtıı
senacımmm sınavların inş. güzel geçmiştirrr allah kolaylık versinn

niye kimse girmiyor nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

selamlar..

haftasonları böyle olur kk yapacak bişey yok:)

sabah: 1 kibrit kutusu peynir, salatalık, domates, 2 dilim ekmek
ara: 2 adet grisini
Öğle:1 kepçe mercimek çorbası , 8 yemek kaşığı sebze yemeği, yarım kase yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 çay bardağı süt, 1 elma
Akşam: bolca hamsi buğulama, biraz patatesinden, salata
vakit geçince de 1 portakal yerim.

bu arada menü de kaçamak olmamasına rağmen baya dolgun olmasının sebebini açıklayayım. haftanın bir ya da iki gününü ertesi gün çok az ya da hiç kilo vermeyecek şekilde ayarlıyorum. o günlerde bolca vitamin alıyorum, vücudun diyet dengesini şaşırtıyorum ve ertesi gün tekrar 200-300 gr veriyorum böylece yo-yo etkisine de maruz kalmıyorum

Son düzenleme:
sena'mmmm eşim puding istio
aslında oda diyette ama sütlü tatlı bişi olmaz dio
yapayımmı bi zararı olur mu?
Canım light süt ve light pudingler var onlardan yapabilirsin anma haftada bir tatlı yiyorsanız o zaman normal pudingte yapabilirsin..

Aslıcım yeni geldim eve senden başka sınavımı soran olmamış unutmadıqın için teşekkürler sınavım çok iyi geçti cnm 10 tane kadar görmediqimiz soru vardı mantıken cevapladım iyi gelecek cevaplar inşallah listey, şimdi düzenlicem canım bu haftalık böyle oldu kusura bakmayın arkadaşlar..

Canım darısı direksiyon sınavının başına diyorumZaten senin kadar azimli birisinin başarabilceğini biliyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…