70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudemcim küçükken ayrı sorun büyüdükleri zaman çok daha zor Rabbim isteyene nasip etsin tatlımm

canım ii verdin valla.sadece emzirerek mi verdin.ben de kilo yaptı valla bu emzirme.sen doğumdan sonra 75 ol ye ye ye neymiş süt olsun sonra 80 ol

iyi akşamlar kızlar.oku oku bitmedi amma yazıyonuz
bakıyorum herkesin bi rakibi benle rakip olmak isteyen var mı ?
79 kilo ile başladım bi hafta sonra 77.5 hedefim 69 boyum 175

seni şevklendirecekse ben olurum cnm..

hazırım ya

hadin
ya muhabbetin belini kıralım
hazır
bütün kızlar toplandık

cnm kız ağlıyor... diğerleri uyudu....
bi emzirip geleyim....

içimden birden menümü yazmak geldi

sabah
1 bardak su
6 kuru kayısı

kahvaltı
1 kaşık pastırmalı yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
çeyrek domates
2 dilim salatalık
form çayı

ara
yok

öqlen
2 kaşık pastırmalı bulgur pilavı

ara
5i 1 yerde çay

akşam
fırında tavuk but 1 tane

ara
1 küçük elmalı kurabiye
yeşilçay

1-1.5 litre su..

ayy bende 68 e ınıyım ınş onu korumaya calıscam 2 ay koruyabılrısem 65 e ınmeye ugrascam 1.71n boyum ama 65 ın atına ıencegımı sanmıyorum ınsemde cılız olmak ıstemıuyorum diyetisyende ıdealımın 65 oldgunu soyledı bıde yuvarlak hesap olsun 65 hehe

hmmmmm anladım...

kız avatarımı sevdim ben... değiştirmeyeceğim

tam beni anlatıyooo
ben değiştireyim bari sen de bi düşün

sudemcim küçükken ayrı sorun büyüdükleri zaman çok daha zor Rabbim isteyene nasip etsin tatlımm
canım ınsanların fikirleri zaman içerisinde değişiyo. erken yaşta anne olmuşsun galıba mutlaka artıları kadar eksılerı olmuştur
herkesin ımtıhanı farklı oluyo işte

aysebahar maşallah 3 cocuk ve 68 kilodasın süper.
bende emzirirken kilo veremeyenlerdenim.tatlı krizleri beni mahvediyor.bu akşam sıcak çikolata içtim.bir hafta tatlı içecek yok

evet canım 20 ve 23 yaşındayken anne oldum

süper.senaım sana hayranım yaa çok güzel dengeliyosunn öğünlerini.

seni şevklendirecekse ben olurum cnm..

hazırım ya

cnm kız ağlıyor... diğerleri uyudu....
bi emzirip geleyim....
maşşallah kadın on parmak on marifet git te calorı kaybet gel emzir anam haftaya de birinci ol hatta.

hadi bakalımmsen nasıl oldun sudem ii misin canım.
saol hemsom benı almadın evine soğukta oturdum o pis terminalde vicdan azabı duyuyon demi
kas gevsetıcı,agrı kesici derken bugun gezmeye sinemaya bile gittim o kadar yani
hastalık çok zor ya bunu sadece iyileşene kadar anlıyorum
okul da açılacak ben gezdım ettım o kadar ama hiç dinlenmiş gibi hissetmiyom kendimi hasta hasta fellik fellik gezdım ya ondan galiba

aysebahar maşallah 3 cocuk ve 68 kilodasın süper.
bende emzirirken kilo veremeyenlerdenim.tatlı krizleri beni mahvediyor.bu akşam sıcak çikolata içtim.bir hafta tatlı içecek yok
ben de senin gibiyim canım Allahtan oğlum 14 aylık oldu da rejim yapabiliyorum.hala emiyo gerçi de

gençmişsin gerçekten ne güzel şimdi kocaman çocukların var.Allah bağışlasın talımmmm

süper.senaım sana hayranım yaa çok güzel dengeliyosunn öğünlerini.

bugün sınavdan sonra arkadaşıma gittim amway yapıyorum kızlar toplantı vardı ordada sadece bitki çayımı içtim eve gelince nedense çok yemiş gibi hissettim kendimi evde bir sürü ymek vardı hepside sevdiqim şeylerdi ama ben sadece tavuk yedim kalktım elmalı kurabiyeyide annemle kızım çok seviyor diye yaptım 1 tane yedim 6lı rakamları görmek istiyorum artıkkk

ben de senin gibiyim canım Allahtan oğlum 14 aylık oldu da rejim yapabiliyorum.hala emiyo gerçi de

gençmişsin gerçekten ne güzel şimdi kocaman çocukların var.Allah bağışlasın talımmmm

teşekkürler bitanem kızlar istanbulda oturanlar el kaldırsın bakimm bi görüşme düzenleyelimm

canııımm bak gitmeden dedim gel ağırlayım seni diye dinlemedin.kırşehirden geçerken seni anarım dedin bak gerçekten anıyosun şimditatlım şaka bi yana geçmişler olsun çok gezip yine hasta olma bak

inan çokk yakın canım az kaldı maşallah sana
teşekkürler bitanem kızlar istanbulda oturanlar el kaldırsın bakimm bi görüşme düzenleyelimm

amaaa beeennnn

hmmmmm anladım...

kız avatarımı sevdim ben... değiştirmeyeceğim

tam beni anlatıyooo
seni nasıl anlatıyo aç bakıyım biraz elinde silahlı bi kadın gülüyo haa

benim hayalımde 25 yaşında anne olmaktı bekarken de .26 oluyom artık.

kız pek yoğunsun maşş

canlar size doyum olmaz çoookkk yorgunum izninizle yatmaya gidiyorum herkese ii geceler öpüyorum herkesiiii:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…