hadinaşada saklanan 8 üyenin kalan 5i neden konuşmuyonuuuuzzz
kız büyük konuşma valla ikinci baharında yaparsın belli mı olur dünyada yiyecek ekemği varsa sen istediğin kadar engel koy.
bak benı annem 44 yaşında doğurmuş maşşallahım var heheee
kız aslının 3 cocugu varya bide senayla aslının yaşlarıda yakın benzer özellikleri fazla ıkısı de kankeytam o yüzden.
hem sen avatarını niye değiştirmiyon bakıyım
canım meb çalışanıyım...
ama izin aldım..
2011 yıllık iznimi aldım...
bebeğim 6 aylık... en küçüğü
martta başlayacağım....:44::44::44:
boyum 170... ii verdim....emzirerek ama...
artı bişey yapmadım...
kilolu durmuyorum..
zaten son bebeğime 68 ile hamile kalmıştım...
geri kaldığım kilodayım...
ama benim hedefim 62
iyi akşamlar kızlar.oku oku bitmedi amma yazıyonuz
bakıyorum herkesin bi rakibi benle rakip olmak isteyen var mı ?
79 kilo ile başladım bi hafta sonra 77.5 hedefim 69 boyum 175
hadin
ya muhabbetin belini kıralım
hazır
bütün kızlar toplandık
canım ii verdin valla.sadece emzirerek mi verdin.ben de kilo yaptı valla bu emzirme.sen doğumdan sonra 75 ol ye ye ye neymiş süt olsun sonra 80 ol
hadin
ya muhabbetin belini kıralım
hazır
bütün kızlar toplandık
ayy bende 68 e ınıyım ınş onu korumaya calıscam 2 ay koruyabılrısem 65 e ınmeye ugrascam 1.71n boyum ama 65 ın atına ıencegımı sanmıyorum ınsemde cılız olmak ıstemıuyorum diyetisyende ıdealımın 65 oldgunu soyledı bıde yuvarlak hesap olsun 65 hehecanım meb çalışanıyım...
ama izin aldım..
2011 yıllık iznimi aldım...
bebeğim 6 aylık... en küçüğü
martta başlayacağım....:44::44::44:
boyum 170... ii verdim....emzirerek ama...
artı bişey yapmadım...
kilolu durmuyorum..
zaten son bebeğime 68 ile hamile kalmıştım...
geri kaldığım kilodayım...
ama benim hedefim 62
ben değiştireyim bari sen de bi düşün
hmmmmm anladım...
kız avatarımı sevdim ben... değiştirmeyeceğim
tam beni anlatıyooo
canım ınsanların fikirleri zaman içerisinde değişiyo. erken yaşta anne olmuşsun galıba mutlaka artıları kadar eksılerı olmuştursudemcim küçükken ayrı sorun büyüdükleri zaman çok daha zor Rabbim isteyene nasip etsin tatlımm
ayy bende 68 e ınıyım ınş onu korumaya calıscam 2 ay koruyabılrısem 65 e ınmeye ugrascam 1.71n boyum ama 65 ın atına ıencegımı sanmıyorum ınsemde cılız olmak ıstemıuyorum diyetisyende ıdealımın 65 oldgunu soyledı bıde yuvarlak hesap olsun 65 hehe
ben değiştireyim bari sen de bi düşün
canım ınsanların fikirleri zaman içerisinde değişiyo. erken yaşta anne olmuşsun galıba mutlaka artıları kadar eksılerı olmuştur
herkesin ımtıhanı farklı oluyo işte
içimden birden menümü yazmak geldi
sabah
1 bardak su
6 kuru kayısı
kahvaltı
1 kaşık pastırmalı yumurta
beyaz peynir
kaşar peynir
çeyrek domates
2 dilim salatalık
form çayı
ara
yok
öqlen
2 kaşık pastırmalı bulgur pilavı
ara
5i 1 yerde çay
akşam
fırında tavuk but 1 tane
ara
1 küçük elmalı kurabiye
yeşilçay
1-1.5 litre su..
maşşallah kadın on parmak on marifet git te calorı kaybet gel emzir anam haftaya de birinci ol hatta.seni şevklendirecekse ben olurum cnm..
hazırım ya
cnm kız ağlıyor... diğerleri uyudu....
bi emzirip geleyim....
saol hemsom benı almadın evine soğukta oturdum o pis terminalde vicdan azabı duyuyon demihadi bakalımmsen nasıl oldun sudem ii misin canım.
ben de senin gibiyim canım Allahtan oğlum 14 aylık oldu da rejim yapabiliyorum.hala emiyo gerçi deaysebahar maşallah 3 cocuk ve 68 kilodasın süper.
bende emzirirken kilo veremeyenlerdenim.tatlı krizleri beni mahvediyor.bu akşam sıcak çikolata içtim.bir hafta tatlı içecek yok
evet canım 20 ve 23 yaşındayken anne oldum
süper.senaım sana hayranım yaa çok güzel dengeliyosunn öğünlerini.
ben de senin gibiyim canım Allahtan oğlum 14 aylık oldu da rejim yapabiliyorum.hala emiyo gerçi de
gençmişsin gerçekten ne güzel şimdi kocaman çocukların var.Allah bağışlasın talımmmm
maşşallah kadın on parmak on marifet git te calorı kaybet gel emzir anam haftaya de birinci ol hatta.
saol hemsom benı almadın evine soğukta oturdum o pis terminalde vicdan azabı duyuyon demi
kas gevsetıcı,agrı kesici derken bugun gezmeye sinemaya bile gittim o kadar yani
hastalık çok zor ya bunu sadece iyileşene kadar anlıyorum
okul da açılacak ben gezdım ettım o kadar ama hiç dinlenmiş gibi hissetmiyom kendimi hasta hasta fellik fellik gezdım ya ondan galiba
inan çokk yakın canım az kaldı maşallah sanabugün sınavdan sonra arkadaşıma gittim amway yapıyorum kızlar toplantı vardı ordada sadece bitki çayımı içtim eve gelince nedense çok yemiş gibi hissettim kendimi evde bir sürü ymek vardı hepside sevdiqim şeylerdi ama ben sadece tavuk yedim kalktım elmalı kurabiyeyide annemle kızım çok seviyor diye yaptım 1 tane yedim 6lı rakamları görmek istiyorum artıkkk
teşekkürler bitanem kızlar istanbulda oturanlar el kaldırsın bakimm bi görüşme düzenleyelimm
seni nasıl anlatıyo aç bakıyım biraz elinde silahlı bi kadın gülüyo haa
hmmmmm anladım...
kız avatarımı sevdim ben... değiştirmeyeceğim
tam beni anlatıyooo
benim hayalımde 25 yaşında anne olmaktı bekarken de .26 oluyom artık.evet canım 20 ve 23 yaşındayken anne oldum
kız pek yoğunsun maşşbugün sınavdan sonra arkadaşıma gittim amway yapıyorum kızlar toplantı vardı ordada sadece bitki çayımı içtim eve gelince nedense çok yemiş gibi hissettim kendimi evde bir sürü ymek vardı hepside sevdiqim şeylerdi ama ben sadece tavuk yedim kalktım elmalı kurabiyeyide annemle kızım çok seviyor diye yaptım 1 tane yedim 6lı rakamları görmek istiyorum artıkkk
inan çokk yakın canım az kaldı maşallah sana
amaaa beeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?