70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar ya cok kotuyum dukuluyom reglimin ikinci gunu cok halsizim bu arada dun menumu yazmaya korktum bu donemde yazmasam daha iyi zaten of cabuk bitsin ya dayanamiyom......

günaydın tatlım.ben de öyleyim yaa aynı durumdayız tam 4 gündür.reglim başlamadan 2 gün önceden başlıyo halsızlik.tatlım ben elimden geldiğince dikkat ediyorum bu dönemde kilo kaybı daha fazla olur çünkü metabolizma daha hızlıymış.

[Canım bebek mi planlıyorsun folik asit alıyosun ya da eksiklik mi var??bu arada süpersin eminim en kısa zamanda güzel kilo vericeksin.bi dee bu detoks bandı ne:26:

1 ml suyumu oglene kadar icmis bulunmaktayim...Azimli sican betonu deler misali

Evet 3 aydir kullaniyorum folik asit bebek dusunuyorum insallah allah nasip ederse birazda kiloyu ondan vermek istiyorum az once bir blogta cok motive edici bir yazida okudum bomba gibi basladim gune :)...

detoks bandi simdi turkiyedede yaygin sanirim internet sitelerinde satiliyor. Burada gittigin her markette bulabiliyorsun..Ayaginin altina yapistirip vucudundaki tum toksinlerin atilmasini sagliyorsun.Valla aldigimda inanmadim esimle beraber denedik inanamadik ayagimizin altinda cikan oo katrana benim ilk gun simsiyah yapiskan bildigin katran gibi oysa ayagima yapistirdigim sey kupkuruydu..Ikinci gun acildi rengi esime devam ettik sigara kullandigi icin simdi yine tekrarliyacagiz..

Atılması en zor olan toksinler, dokularımıza işlemiş olanlardır (yani sudan: arsenik, civa, kurşun, platinyum v.b. gibi ağır metaller). Chelation, yukarıda adu geçen ağır metallerin toksik seviyelerini düşürme imkanı sağlar.
Doğu tıbbı yüzyıllardır toksinlerin, gün boyunca ayak gibi vücudun hayati organlarından uzak bir yerde toplandığı kanaatindeydiler. Detox Patch bu düşünceden yola çıkarak basit, toksitlerden arındırıcı, %100 doğal, güvenli ve etkili bir çözüm sunmaktadır.
* Stress
* Kas ve eklem sorunları
* Anksiyete
* Uykusuzluk veya eklem sorunları
* Bağışıklık Sisteminin Zayıflaması
* Sırt ağrıları
* Kan Dolaşımının Zayıflaması
* Eklem iltihabı
* Bel Ağrısı
* Kronik kas ağrısı
* Baş Ağrısı
* Bursit
* Atıkların yok edilmesi

toksinlere olum

inş en kısa zamanda kucağına alırsın tatlı bi bebiş.
detoks bandını duymuştum aslında belki farklı bişeydir diye sordum.hımm en kısa zamanda deneyim bari teşekkürler şekerim:90:

inş en kısa zamanda kucağına alırsın tatlı bi bebiş.
detoks bandını duymuştum aslında belki farklı bişeydir diye sordum.hımm en kısa zamanda deneyim bari teşekkürler şekerim:90:

insallah allah herkese nasip etsin

bu arada 500 ml bi su daha ictim yemek oncesi simdi yemege gidiyorum gorusurus

etti 1700 lt su :

sabah 8den beri temizlik yapıyorum
dün akşam qörümcemler kaynanamlar falan qeldi
bi qörümcemin 5
diğer qörümcemin 3 çocuğu var
e bide bende 1 tane var
etti 9 çocuk
2 qörümcem kaynanam eşim ben derken
evde tam 13 kişiydik
mahfoldu evim halılarıma çaylar mı dökülmedi
kurabiye yapmıştım heryer susam oldu
offfffffff insan bi qelmeden haber verir dimi bari ortalıkdaki kırılcak eşyaları kaldırırdım
sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bitti
hatta bitti de denilemez yerleri silcem o kadar
daha kahvaltı yapmadım
1 fincanın içine sallama yeşil çay ve elma çayı koydum ikisini bir içiyorum
çok yoruldum yaaa

bu durumun tek iyi yanı ise
dün akşam bana zayıflamıssın dediler :)

Son düzenleme:
hehe şımarıkım biraz

zaten bi kendimi eğitemedim kelin ilacı yokki...

ayy ne sinir bozucu ben çocuklu misafir sevmiyorum ya anaları bırakıyo ortalığa kırsın döksün umursamıyo kendı evleri gibi davranıyolar.
zaten evde misafir ağırlamıyorum ben yorgunlugu bana kalıyo
arkadaslarımla dısarda bulusuyoz hem gezıyoz hemde doya doya sohbet edıyoz diğer türlu bı mısafır gelmeden temızlık hazırlık ,bı gıdınce ,bıde mısafırin yanında iş yap onu getir bunu götür.
evimde bana yardımcı biri olsa ne güzel her gün mısafir gelsinde bu şekılde mısafırden sadece esım anlıyo geyık muhabbet ı o yapıyo köleliğini ben yapıyo.hatta bu yüzden büyük evde oturmaktan yada almaktan ,teraslı felan pek sıcak bakmıyorum.eşim zaten çocuk gibi 2 oda bı salonu batırıyo buyuk olsa daha cok batıracak.benım evde kocaman bı cocuk var ya o yuzden heralde.

deseydın mısafırlere sız her gun gelsenız ben daha cok zayıflarım

Son düzenleme:

bizimkileri ben çağırmıyorum ki
kendileri qeliolar
bide haber verseler qelmeden çok daha iyi olcak
belki önemli bir işim var dimi
insan bi müsaitmisin diye sorar
çat kapı qelen misafirlerden nefret ediyorum
çocuklu olsun o problem değil ama çocuğuna sahip çıkcaksın arkadaş
öle çayıra salınır qibi salıyolar çocuklarını
bide benim evim çok süslü püslüdür
simli çiçekler taşlı boncuklu aynalar vs faln var
vitrin takımım bile boncuklu pullu
ama hep kopartmışlar boncuklarını
Allahtan onlar qelince oğlumun odasını ve yatak odamın kapısını
kapattım yoksa oğlumun oyuncaklarını odasınıda mahfediceklerdi
sadece salonum mutfağım ve balkonumu battı
halıma çay dökmüşler,hanqi arada döktüler qörmedim kii
hiç seste çıkartmadılar sabah qördüm yaa
12e kadar oturdular bari yatakları açıpta qitseydiler

Son düzenleme:

valla halinize uzuldum valla benimkilerin hepsi Turkiye'de gelenim gidenim sadece gencler oluyor onlarada bi kahve bitti arkadas desen zaten yardimci oluyor..ama gel gelelim evde ben rahat duruyormuyum sanki heran biri gelecekmis gibi temiz tutmaya calisiyorum bide belim agriyor burada temizlikci bulmak olum gelsede hic turkiyedekinler gibi degil seninle pazarlik yapiyor onu yapmam bunu yapmam diye yaptiklari iste kendilerine benziyor...
Ama yinede herkesten uzak olmak en iyisi bi esin bir sen bitti dunya yansa onemsemiyorsun :))

ay tatlım ALLAH sabrını arttırsın senın yerınde olömayı hiç istemem zaten hiç süslü eşyam yok ama benım esyalarım cok degerlıdır esımınde evdekı cogu sey onun zevkı zaten.
ayyy Allah dagına göre kar verıyo ben dayanamam cıldırırım

canım hnagı ulkedesınkı yurt dısında turkler bırıbırıne cok baglı oluyo bırbirlerıne cok gıdıp gelıyolar
anam ablamın yanına bı gıttım mıllet hosgeldıne bı geldı ,ugurlamaya bı geldı ,evlerıne yemege caya bı davet ettıler.değişikti baya.kendımı askere gıdıyo gıbı hıssettım turkıyeye donecegım aksam dugün bayram gıbi sankı kutlama vardı hedıyelerle ugurlamya geldıler

canim benim bu donemde kilo vermem duruyor ama biter bitmez bir hafta boyunca guzel veriyom diger seferde oyle olmustu insala veririm....

merhaba kizlar.aysebahar,nigdelim burdamsiiniz??yaa bisey soracam menumuzu yazmak sartmi.yani ben cok yogun emzirdigim icin biraz duzensiz,olcusuz olabiliyor yediklerim.yazmasam daha iyi heralde..

merhaba kizlar.aysebahar,nigdelim burdamsiiniz??yaa bisey soracam menumuzu yazmak sartmi.yani ben cok yogun emzirdigim icin biraz duzensiz,olcusuz olabiliyor yediklerim.yazmasam daha iyi heralde..

canım nilimben zamanında katıldım gruba...

şart değil demişti...

ama arada bir yazıyorum güzel oluyor..

kızların ne yediklerine bakıp şunu ye bunu yeme diyoruz...

bende emziriyorum...

ölçüsüz olabiliyorum bende...

sena yazın demiş...

ama anlayışlı kızdır...

sen yinede arada yaz...

mesela ben bu sabah az peynir
2 zeytin...
2 bardak karışık çay...

ve su içmişim....:44::44:

gidip bişeyler yiyeyim...

çocuklardan yemek yemeye vaktim olmuyor...

memlekete gidiyorum canım ama kilo vermeyi unutmicam inşallah:)

aa gidiyormusun. bizim diyet yattı desene. ben de pek ısınamadım. kafama göre kendi menülerimi yapmak daha zevkliymiş meğer iyi gezmeler sana.

senaaaa beni listeye dahil etmişsin kıyamadın galibaaa çok teşekkür ederim. o zaman bunu hak etmek için bu hafta da 2 kg vericem sınavın da iyi geçmiş tebrik ederim. cmt sabah otobüste bi kızın elinde testler motor çalışıyordu aklıma geldin o sırada sena da girecekti diye:))

bugün tavuk yapıcam kızlar. iç pilavlı hem de:81: buyrun but tarafından

Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sabit bi listem olmasa da ama canım çikolata istiyo o isteği frenlemek biraz zor oluyor....Ya diğer tatlılar neyse de çikolatanın alternatifi yok bence Yani bu sefer tarçınlı ılık süt bile kesmez diyorum

bugunki menum
sabah sicvak su ve kucuk bir parca cikolata'kinder
kavalti
mantarli mozerela peynirli omlet
yarim domates yarim salatalik
4 tane zeytin
1 dilim tb ekmegi
1 tane cay

ara
1 kivi
1dilim ananas
yarim bardak tam meyve suyu

aksam(16:45)
firinda etli zebze yemegi yarim tabak
2 kasik pirinc pilavi
1 tane limonlu nareksili hindiba

yatana kadar 1 besi bir cay 3 litre su insalah baska birsey yemem

Kızlar bu haftanın listesi kaçıncı sayfada?[/QUO
benim gibi sürekli giremeyenler için taşıdım listeyi
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

senacımmmmm....... ben neden yokum listedeeee
yani bu hafta biraz kaçırdım diye liste dışımı bıraktın benii
ah kuzum unutuldun mu?

ayy almayım canım saol balık,milföy güzel yedım yemegı

Bugünkü menümü yazayım gerçi sabah çok geç kalktım o yüzden kahvaltı yok:)

SABAH(daha doğrusu 12 gibi)
1 bardak süt

ÖĞLE
1 tane tavuk butu
1 kase yoğurt

ARA
1 fincan 5'i 1 yerde çay
1 tane küçük galeta

AKŞAM
5 köfte kadar balık yedim(fırında yapılmıştı)
1 kocaman kase salata

Şu an çok tok hissediyorum kendimi...Gece de meyve yiycem bi tane

Bu sırada hala çikolata yemedim kendimi tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…