canlar size doyum olmaz çoookkk yorgunum izninizle yatmaya gidiyorum herkese ii geceler öpüyorum herkesiiii:90:
ben akıllanmam yacanııımm bak gitmeden dedim gel ağırlayım seni diye dinlemedin.kırşehirden geçerken seni anarım dedin bak gerçekten anıyosun şimditatlım şaka bi yana geçmişler olsun çok gezip yine hasta olma bak
dayaqı yiyince akıllanırsın kankaben akıllanmam ya
hasta hasta soguk portakal suyu içtim akıllanmadım
hasta hasta abalkonda sogukta çamaşır serdım ıyıce kötü oldum akıllanmadım
duş alıp yolculuğa cıktım akıllanmadım
buugn yıne duş alıp gezmeye gittim.....
ben istanbuldayım anadolu yakasında
çocuklarla görüşmek pekte kolay olmuyo.ocak anneleriyle buluşmuştuk bi defa
olur canım nereye gidiyosun bakalım :82:
iyi geceler fıstıkcanlar size doyum olmaz çoookkk yorgunum izninizle yatmaya gidiyorum herkese ii geceler öpüyorum herkesiiii:90:
döv beni sena ama popoma vurda bıraz küçülsün boşa gitmesindayaqı yiyince akıllanırsın kanka
kaç yaşındalar :26:
hadi sende yat benımkı saatlerdır uyuyor nette tv de bana kaldı ohhKızlar benimki söyleniyooüfleyip püfflüyoo hadi bende yatıyım bari sinirlenmesin birirleri iyigeceler tatlı rüyalar benim çıtırlarımaa
aysebahar maşallah 3 cocuk ve 68 kilodasın süper.
bende emzirirken kilo veremeyenlerdenim.tatlı krizleri beni mahvediyor.bu akşam sıcak çikolata içtim.bir hafta tatlı içecek yok
ayy bende 68 e ınıyım ınş onu korumaya calıscam 2 ay koruyabılrısem 65 e ınmeye ugrascam 1.71n boyum ama 65 ın atına ıencegımı sanmıyorum ınsemde cılız olmak ıstemıuyorum diyetisyende ıdealımın 65 oldgunu soyledı bıde yuvarlak hesap olsun 65 hehe
ben değiştireyim bari sen de bi düşün
canım ınsanların fikirleri zaman içerisinde değişiyo. erken yaşta anne olmuşsun galıba mutlaka artıları kadar eksılerı olmuştur
herkesin ımtıhanı farklı oluyo işte
maşşallah kadın on parmak on marifet git te calorı kaybet gel emzir anam haftaya de birinci ol hatta.
saol hemsom benı almadın evine soğukta oturdum o pis terminalde vicdan azabı duyuyon demi
kas gevsetıcı,agrı kesici derken bugun gezmeye sinemaya bile gittim o kadar yani
hastalık çok zor ya bunu sadece iyileşene kadar anlıyorum
okul da açılacak ben gezdım ettım o kadar ama hiç dinlenmiş gibi hissetmiyom kendimi hasta hasta fellik fellik gezdım ya ondan galiba
seni nasıl anlatıyo aç bakıyım biraz elinde silahlı bi kadın gülüyo haa
benim hayalımde 25 yaşında anne olmaktı bekarken de .26 oluyom artık.
kız pek yoğunsun maşş
maşş ya çok güzel kılo vermişsin hedefe baya yakınsın ayy benimde hedefen yaklaştıgım gunler gelsın artık yaaaaaaateşekkürler canım inş sende verirsin...
hadi cnm inş verirsin....
emzirdim ama benim sıpa hala uyanık...
bende zayıflayamıyorum kaldım öyle[/QUOTE
zayiflarsin durmaz alirsin kiloyu vermeye calisirsin durur...bozma moralini irade senin vucut senin o sana hukmedemez bende motivasyonu bi kadin spiker vardi americali onun internette zayiflama surecini izledim kadin 80 kusur kilodan 55 falan inmis oo baldirlar kocamanken bildigin cita olmus bide mayolu kilolu fotolari vardi yani aradaki farki gorsen kesin kilo vermek istersin
bebekler ikizmi cnm2 yaşındalar biz 7 aylıkken buluşmuştuk.
iyi geceler kızlar.
hayırlısıyla gidip gel cnm özletme kendinimemlekete gidiyorum canım ama kilo vermeyi unutmicam inşallah:)
ayy bana doyum olmaz biliyorum ama uykum var kaçtım bay
kalanlar hadi bakem muhabbetin belini kırın gitsin
takıl peşimize biz zayıflatırız canım seni hoşgeldin bu aradabende zayıflayamıyorum kaldım öyle
Günaydınnnn arkadaşlarrr
sanada 3G ile baqlanırız
sehercim tatlı rüyalar canım rüyanda beni gör çok yedin diye seni kovalarkenn
ooo şekerim kusura bakma da kapıyı açmışsın hastalığı buyur etmişsin olmazzzzz bi eğitimciye yakışmaaaazzzzben akıllanmam ya
hasta hasta soguk portakal suyu içtim akıllanmadım
hasta hasta abalkonda sogukta çamaşır serdım ıyıce kötü oldum akıllanmadım
duş alıp yolculuğa cıktım akıllanmadım
buugn yıne duş alıp gezmeye gittim.....
yolun açık olsun..memlekete gidiyorum canım ama kilo vermeyi unutmicam inşallah:)
canım bebek mi planlıyorsun folik asit alıyosun ya da eksiklik mi var??bu arada süpersin eminim en kısa zamanda güzel kilo vericeksin.bi dee bu detoks bandı ne:26:Benim sizin gibi kahvalti yapabilme luksum yokFakat yediklerimi yazmak istedim
200 ml Ilik Su + Folik Asit (1 adet Hergun icerim )
50 gr Balli K Flakes +75 ml Yarim Yagli Sut
1 cup Kahve
oglene kadar planim 2 adet 500 ml Su icmek onuda hazirladim
12/02/2011 79.3 kg aksam 25 dak yurume bandinda tempolu yuruyus + 15 dak kosu :81:
13/02/2011 78.6 kg aksam 20 dak yurume bandinda tempolu yuruyus + 10 dak kosu :81:
Ayrica vucudumdan toksinler gidip yaglar hizli yansin diye detoks bandi kullaniyorum
Günaydınnnn arkadaşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?