70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canııımmm anlıyorum seni.geçen gün de benim eltim kaynanam bendeydi.benim eltimin de 2 çocuğu var.bi de benim.cmt si bende ii bi temizlik yaptm çooookkk yoruldummm

menümm
sabah:
2 bardak çay
bir dilim ekmek
biraz yumurta beyazı katı
3 dilim sucuk(küçük)
peynir
3 zeytin
domates salatalık
öğle:
3 kaşık bulgur pilavi
çookk az tavuk eti
akşam:
5 kaşık bulgr pilavı
yarım kase çorba

2 litre su,4 hurma,çikolata(bitter),çayy

ah canııımmm anlıyorum seni.geçen gün de benim eltim kaynanam bendeydi.benim eltimin de 2 çocuğu var.bi de benim.cmt si bende ii bi temizlik yaptm çooookkk yoruldummm

canim bide olaya benim gozumden bakin benim oglumun rahatsizligindan dolayi oglumu konrol edemiyorum kendi evimi ona gore ayarlamisim banyo tuvalet mutfak ve yatak odasini genelde kitli tutuyom oglumun odasi var fakat orda yatmiyor benimle yatiyor babasida onun odasinda yatiyor hayatimiz evde genelde oturma odasinda geciyor tv duvara monte yerde hali ve koltuklardan baska birsey yok bide yemek masasi ama oda basima dert oglum hep ustune cikiyor tuvalete bile giderken telasla gidiyom gezmelerimiz sokak gezmeleridir insanlara gitigimde rahatsizlik vermemek icin oglumu sikmak zorunda kaliyom bende oglumu sikmamak icin aile gezmzlerini kestim zaten insanlar baslarina gelmedimi anlamazlar yani cocuk birseymi kirdi birseymi doktu cocuktur normaldir olabilir anlayisini gosteren insan sayisi o kadar azki anlatamam ama sunu soyleyeyim lutfen cocuklara karsi biraz daha anlayisli olalim bunu yasayan bir anne olarak ne kadar zor bir durum oldugunu ve anlayisin ne denli onemli oldugunu bildirmek istedim....

ah kuzum unutuldun mu?

ayy almayım canım saol balık,milföy güzel yedım yemegı
ya güzel olmadı zaten allahtan tok gelmişsiniz
canım saat geç oldu yeme artık. yarın öğlen kahveyele bir parça ye, hem belki isteğin de geçmiş olur o zamana kadar.

canım aşağıda yazılanları okurken ben de aynı şeyleri düşündüm. benim de kardeşim rahatsız ve akraba bile olsa -ki en çok akrabalar bu duyguyu hissettirir zaten- onlara gittiğimizdeki aman bişeyimiz dökülmesin kırılmasın bakışıyla muhatap olmaktansa gitmemeyi tercih ederim. ama sokak başka. gezmelerden kısıtlama evladını sakın. kimsenin sağlıklı dünyasında gürültüyle geçen bir kaç saati için meleklerimize ev hapsi yaşatacak değiliz. daha çok dışarıda olarak, daha çok gözükerek, insanların afedersin eşşeekk gibi farklılıkları hazmetmesini sağlayacağız.

bu arada aşağıda yazan arkadaşla ilgili değil yazdıklarım. çocuğunu etrafa tabiri caizse salan, şımartan aman çocuktur nasolsa bişey diyemezler diye kırıp dökmesini seyreden yüzsüzleri ayrı tutuyorum he elbette ufak tefek kazalar olacaktır. ne de olsa insan öncelikle, insana değer vermeli, eşyaya değil.

ya ben menümü yazmaya gelmiştim :) unuttum gitti valla.

neyse bugün çok fena bir gün oldu. uzun süre aç kaldım ve sonra resmen saldırdım. yemek pişmedi bekle alah bekle. elektirikler gitti fırın kaldı vs derken ancak yedim.
sabah klasik kahvaltı. aralarda meyve. öğlen bi tas çorba 2 dlm ekmek. akşam daa tee 9da bi sürü tavuk pilav salata. çok öznesiz beslenince menüyü de özensiz yazdım...

yarın ancak telafiyle geçer. kafadan 2 gün kaybetmiş olacağım. 2 kg vermeye nasıl yetişirim bilmiyom gari.

Şimdi ütü yapaçağım. Sırf hareket olsun diye :) artık ev işlerini bile hareket olsun diye yapıyorum ve daha fazla zevk alıyorum :)

tatlım ben ööle yazdım ama dağıtmalarına sinirleniyo surat yapıyo falan değilim hatta çağıran da benim.cleopatra ile bizim demek istediğimiz temizlik mevzuuydu.tabi eltim biraz vyrdum duymaz kaynımla beraber çok kısıtlamıyo.o kadar da olmaz ki inan savaş alanına döndü ev.canım senin dediğin gibi bi raahatsızlık olsa değil sırf şımarıklık ve kısıtlama olmayış.tatlım seni de çok iyi anlıyorum ama gerçekten çocuk sonuçta.ben de bişımarık büyütüyorum biliyorum.Allah yardımcın olsun.

canım benim eltimgil o senin çocuğunu salan şımartan cinsten.ben zaten yok çocuk kımıldamasın dökmesin kırmasın diyenlerden değilim.ama bi rahatsızlığı yoksa çocuğu biraz anladığı kadar uyarmak lazım dimi ama???

gunaydin kizlar ya cok kotuyum dukuluyom reglimin ikinci gunu cok halsizim bu arada dun menumu yazmaya korktum bu donemde yazmasam daha iyi zaten of cabuk bitsin ya dayanamiyom......
geçmiş olsun cnm

okurken bile bunaldım canım Allah yardımcın olsun..
senacımmmmm....... ben neden yokum listedeeee
yani bu hafta biraz kaçırdım diye liste dışımı bıraktın benii
Aslıcım ayy inanmıyorum yazmamışmıyım hemen düzeltiyorum bebeqimm
hafta sonu için ideal..

çok güzel bir menü tam istediqim gibi

sehercim iki öqün üstüste bulgur pilavı ve akşam öqününde 5 kaşııkkk

11 ŞUBAT 2011 YARIŞMA SONUÇLARI

papatya_77: 79.........76...........3kq ile birincimiz
chukuleta : 70.3......68.1.........2.200kq ile ikincimiz
bezdolap :82.2........80.1.........2.100kq ile üçüncümüz
fangolina : 78.1......76.4.........1.700kq ile dördüncümüz
cikolatakizzz: 70.8......69.2.........1.600kq ile beşincimiz
alaca : 75.4.......74.1.........1.300kq ile altıncımız
erginsena :72.2........71.2..........1kq ile yedincimiz
durusuuuu :78.5........77.5..........1kq ile yedincimiz
nihonjin :78...........77.............1kq ile yedincimiz
_bilge_ :69...........68.............1kq ile yedincimiz
bluemoon26:71...........70.............1kq ile yedincimiz
SemPatiK :79.4........78.5...........900qr ile sekizincimiz
CleOpaTRa :75.7........74.9...........800qr ile dokuzuncumuz
eertanis :79.3.........78.5...........800qr ile dokuzuncumuz
aysebahar :70.1.........68.5...........800qr ile dokuzuncumuz
nidah :70.2.........69.4...........800qr ile dokuzuncumuz
niqdelim :76.8.........76.2...........800qr ile dokuzuncumuz
arcak81 :72.2.........71.6...........600qr ile onuncumuz
sudem34 :74.7.........73.6...........550qr ile onbirincimiz
burningflame:74.1........73.6...........500qr ile onikincimiz
nillll :71.5........71..............500qr ile onikincimiz
mountainmist:69.7.......69.3...........400qr ile onüçüncümüz
shryvz :71.5........71.2...........300qr ile ondördüncümüz
mektupp :72.5........72.3...........200qr ile onbeşincimiz

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum

triendy21 :76............76............0000000qr yerinde saymış 100 mekik ceza
nightwinglover :79.8...........80...........+200qr ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza:
Pj_Muguet :73.7...........74.1.........+400qr ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza:
asl35 :72..............73...........+1kq ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza

green4 arkadaşımız izinli
yeni gelen arakadaşlar hoşgeldiniz

ASLICIM SENİN İÇİN CANIMM

tabi canım vurdumduymaz insanların geldiği eve, kişiye saygısı yoktur zaten. ben alaca'nın hissettiklerini bildiğim için bir nevi onun derdini anladığımı hissettirmek istedim.

sena'cım sana teşekkür etmiştim listeye dahil ettiğin için yazdıklarımı görmedin galiba. ilk haftadan dahil ettiğin için teşekkür ederim tekrar.

ya tabiki haklisiniz cocuklarin saglik problemi olmadigi zaman onlara dogruyu gosterip onlarin dogru hareket etmelerini saglamaliyiz buda anca yapilmasi gerekeni ve yapilmamasi gerekeni anlatmakla olur yoksa saldim cayira olayi anca cocuklarimiza zarar verir oda duyarsizliktir...ben zaten direk size yonelik soylemedim sadece derdimi anlatim kirmamisimdir umarim sizleri.... bu arada tabiki oglumu gezdiriyom yaz olsun kis olsun hergun en az iki defa cikartiyom alis veris merkezleri kisin tercihimiz.... parklar acik alanlar yazinki tercihimiz 4 saat falan gunluk gezdiriyom ayrica ona yonelik programlar var oralara goturuyom.....tabi hafta ici ben gezdiriyom hafta sonu babasi....

Dubaideyim buradada cok turk topluluklari var calisiyorum kimseyi gorme firsatim yok birde zaten burada ben bi kac kadin topluluklarina katildim gercekten cok bagli oluyorlar ama ben bagimsizim...Genelde hepsi 25 yas ustu ile 35 yas arasi tek cocuklu bayanlar agrilikli oluyor.Ama faliyetleri bana uymuyor kitap okuma etkinligi yok bir konuyu tartisma kahvaltisi cocuklari parka goturme gunleri..Yani ben cok katilmiyorum he hepsini severim davetlerini pek geri cevrimemeya calisiyorum ama vaktim yok zaten

Ya birde ben konumdam saptim bi dakka

Ben dun aksam biraz manti yedim biliyorum rejimide kendime sevdirmem lazim oda esim istedi diye yaptim mantiyi hic sevmem
Meyve yedim falan
15 dak kosu bandinda yurumek icin yurudum aksam isim vardi aksatmayim dedim...

sabah kahvaltisi
400 ml su
50 gr K flakes +100 ml Normal Sut
200 ml su
1 Cup Cay

13/12/2010 78.6 dun aksam tartildim bugun sabah unuttum cikarken hala onun derdindeyim :)

Günaydın canım gözümden kaçmış demekki ilk hafta derken nilin listesine baktım geçen hafta seni bu hafta eklemek üzere listesine not düşmüş pazar günü gelmişsin ona istinaden ekledim sonra sorun olmasın yeni gelen arkadaşlar yanlış anlamasın burda kimseye ayrıcalık tanımıyoruz herşey kurallar dahilinde gerçekleşiyor..

Günaydın arkadaşlarrr

MÜBAREK MEVLİT KENDİLİNİZİ VE SEVGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM SEVGİLERİMLE
KAPTANINIZ SENAAA

yeme ben yemedim :)
Sabah:
ekmek-peynir-domates
ara elma
öğlen
süt-kraker
ara küçük bir sandeviç
akşam
ufak bir kızmızı biber dolması
2 litre su

yok canım yemedim ama aç yattım resmen
şimdi de gözüm dönüyo
sabah da tartıldım şişlikten herlde kilo almış görünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…