kızlar dün erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını rezil etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
saol canım arkadaslar bende hayırlı kandiller dilerim Allah dularaınız kabul etsin inş.Herkesin Mevlid kandili mubarek
Sevgililer gununuzde kutlu olsun :)))
kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
o zaman o sadece başlangıcı yazmak için eklemiştir. çünkü seninle 2 gün önce yazıştığımızda ilk hafta su gittiği için haksızlık olur demiştin ve ben de ilk haftamdayım. bi de ayrıcalık olarak düşünüleceğini sanmıyorum hani çok heveslenince yazdın sandım. neyse bakalım önümüzdeki haftalara bakıcazGünaydın canım gözümden kaçmış demekki ilk hafta derken nilin listesine baktım geçen hafta seni bu hafta eklemek üzere listesine not düşmüş pazar günü gelmişsin ona istinaden ekledim sonra sorun olmasın yeni gelen arkadaşlar yanlış anlamasın burda kimseye ayrıcalık tanımıyoruz herşey kurallar dahilinde gerçekleşiyor..
kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
Kahvaltım...
aç karna 2,5 dubble bardak su.. (yarım litre ediyodur heralde)
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli tost
1 bardak yeşil çay
Kahvaltım...
aç karna 2,5 dubble bardak su.. (yarım litre ediyodur heralde)
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli tost
1 bardak yeşil çay
su içtim diye yazınca susadığımı farkettim
kalkıp su içtim
kırmızılı yeri okurken RAKI içtin sandım
suymuşşşşşş
İnsanlar hiç ummadıkları anda ummadıkları kişiler tarafından canları acıtıldıqından en sonunda taşlaşıp acımasız oluyorlar ve günün birinde birileri soruyor ''sen taş kalplimisin'' (halbuki bilmiyorlar onların sayesinde bu hale geldiqini)..kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
tamam bitanem hayırlısıyla gidip gelirsin inşallahgünaydın arkadaşlar,
kandiliniz mübarek olsun,
kahvaltım
1 çorba kasesi sütlü mısır gevreği
1 kk beyaz peynir
1 bardak bitki çayı
ara
1 tane mandalina
ben yarın yurtdışına gidiyorum arkadaşlarhaftasonuna kadar yokum menü bildirimi yapamam ama cuma ne yapıp edip kilo bildirimi yapmaya çalışırım,umarım oralarda diyetimi bozmam
görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?