70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gece hiç uyuyamadım ya o yüzden anca kalktım...Biraz bişeyler tıkıncam şimdi acıktım ama ne yesem bilmiyorum....Akşamüstü powerplate'e gidicem ve yine pazartesi olduğundan tartı günüm o yüzden çok şey yememeliyim ki tartıda çok çıkmiim di mi Moralim bozulmasın sonra diyetten vazgeçesim geliyo

Bu sırada sevgililer gününüzü ve kandilinizi kutlarım:)

kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değil yine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın

Son düzenleme:

ah canım kıyamam ben sana
ayrılığın ne kadar acı bişey olduğunu biliyorum
zaman herşeyin ilacıdır meraklanma
hakkında hayırlısı olsun inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim ama sabah belim tutulmuştu zor kalktım yataktan bel ftığı var bende cocugu yatagından alırken zorlanıyorum kitlendi şimdi biraz daha iyi ama eğilirken zorlanıyorum. Haftasonu malum yine diyet bozuldu bugun tartıldım kilo aynı haftaiçi tam gaz devam insallah bu hafta kacamak yok!!

Herkesin Mevlid kandili mubarek

Sevgililer gununuzde kutlu olsun :)))
saol canım arkadaslar bende hayırlı kandiller dilerim Allah dularaınız kabul etsin inş.

öyle keyfine göre terkediliyomuymus şimdiki ilişkiler ne kadar kolaylastı böyle saygı yok malesef bosver canım sende üzülme hayırlısı olsun senı terk eden bırı ıcın üzülmeye değmez bence

Kahvaltım...

aç karna 2,5 dubble bardak su.. (yarım litre ediyodur heralde)
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli tost
1 bardak yeşil çay

o zaman o sadece başlangıcı yazmak için eklemiştir. çünkü seninle 2 gün önce yazıştığımızda ilk hafta su gittiği için haksızlık olur demiştin ve ben de ilk haftamdayım. bi de ayrıcalık olarak düşünüleceğini sanmıyorum hani çok heveslenince yazdın sandım. neyse bakalım önümüzdeki haftalara bakıcaz

fıstık üzülme be. saçmalarlar öyle, pişman olur nasolsa buraya yazmamazlık etme ben öyle koptum diyetten vs daha önce.

canım ne kadar tesselli versek de sen yine üzüleceksin ama en azından yanında birilerinin olduğunu bilmek iyi gelebilir
arkadaşında bugüne kadar ihç bişey belli etmeyip neden bi anda her şeyi bitirdi anlayamadım
keşke sana zamanında hatalarını yada sıkıldığı noktaları söyleseymiş

günaydın arkadaşlar,
kandiliniz mübarek olsun,

kahvaltım
1 çorba kasesi sütlü mısır gevreği
1 kk beyaz peynir
1 bardak bitki çayı

ara
1 tane mandalina

ben yarın yurtdışına gidiyorum arkadaşlar haftasonuna kadar yokum menü bildirimi yapamam ama cuma ne yapıp edip kilo bildirimi yapmaya çalışırım,umarım oralarda diyetimi bozmam
görüşmek üzere...

afedersin oo o agziyla totonu yesin

himm oglen yemegi olarak

1 Kase Brokoli Corbasi
Bol salata tuzsuz
Haslamis (Havuc Kabak Karnibahar fasulye)
Az et Ve Tavuk

2 lt su ictim

Kahvaltım...

1 bardak yeşil çay

kırmızılı yeri okurken RAKI içtin sandım

suymuşşşşşş

arkadaşlar mate ve funda yaprağı çaylarını tüketip zayıflayan var mı.hiç denediniz mi.varsa yorumlarını yazabilir mi.

ya aslinda ii devam ederken birde yaglar hizli erisin diye lahana yapragi kaynatik icsek fenada olmayacak

simdi bi kac tane uzum ve armut yedim aksama deli gibi acikmayim diye 2 saatte bir biseylerle oyaliyorum kendimi :))

500 ml suyumda 100 ger daha ictim

kendime excellde ne yapiyorsam programa yaziyorum allahim deliriyormuyum ne

buqünkü menüm...

sabah:
1 bardak yeşil çay

ara
1 bardak su..

öğle
3 tane sarma
1 bardak zero

ara
3 kaşık yoğurt

akşam
3 kaşık ketçaplı makarna
2 tane sarma

bu arada akşam yemeğimi 6da yiyorum
saat 6dan sonra acıkırsam çerez,yoğurt,su vs qibi şeylerle qeçiştiriyorum
sena'mm nasıl menü????

Son düzenleme:
İnsanlar hiç ummadıkları anda ummadıkları kişiler tarafından canları acıtıldıqından en sonunda taşlaşıp acımasız oluyorlar ve günün birinde birileri soruyor ''sen taş kalplimisin'' (halbuki bilmiyorlar onların sayesinde bu hale geldiqini)..
tamam bitanem hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah
Cleopatra canım menün akşama kadar gayet iyi akşam fazla aqır olmuş hele hele üstüne birde çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…