İnsanlar hiç ummadıkları anda ummadıkları kişiler tarafından canları acıtıldıqından en sonunda taşlaşıp acımasız oluyorlar ve günün birinde birileri soruyor ''sen taş kalplimisin'' (halbuki bilmiyorlar onların sayesinde bu hale geldiqini)..
tamam bitanem hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah
Cleopatra canım menün akşama kadar gayet iyi akşam fazla aqır olmuş hele hele üstüne birde çerez
canımmm senin de kandilin mübarek olsun.AYRICA HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUNNN...HAYIRLI KANDİLLER.:90:Günaydın arkadaşlarrr
MÜBAREK MEVLİT KENDİLİNİZİ VE SEVGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM SEVGİLERİMLE
KAPTANINIZ SENAAA
Herkesin Mevlid kandili mubarek
Sevgililer gununuzde kutlu olsun :)))
tatlım üzülme hiç yaaa kıyamam sana.kaybeden o olur.biliyorum biz ne desek üzüleceksin ama kendini harap etme vardır herşeyde bir hayır...mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
geçmiş osun canım dikkat et fıtık çok zor.günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim ama sabah belim tutulmuştu zor kalktım yataktan bel ftığı var bende cocugu yatagından alırken zorlanıyorum kitlendi şimdi biraz daha iyi ama eğilirken zorlanıyorum. Haftasonu malum yine diyet bozuldu bugun tartıldım kilo aynı haftaiçi tam gaz devam insallah bu hafta kacamak yok!!
youn açık olsun...günaydın arkadaşlar,
kandiliniz mübarek olsun,
kahvaltım
1 çorba kasesi sütlü mısır gevreği
1 kk beyaz peynir
1 bardak bitki çayı
ara
1 tane mandalina
ben yarın yurtdışına gidiyorum arkadaşlarhaftasonuna kadar yokum menü bildirimi yapamam ama cuma ne yapıp edip kilo bildirimi yapmaya çalışırım,umarım oralarda diyetimi bozmam
görüşmek üzere...
ya aslinda ii devam ederken birde yaglar hizli erisin diye lahana yapragi kaynatik icsek fenada olmayacak
simdi bi kac tane uzum ve armut yedim aksama deli gibi acikmayim diye 2 saatte bir biseylerle oyaliyorum kendimi :))
500 ml suyumda 100 ger daha ictim
kendime excellde ne yapiyorsam programa yaziyorum allahim deliriyormuyum ne
Arkadaşlar akşam kandil nedeniyle proqramımız var giremiyebilirm yada geç vakitte girerim hepinizi öpüyorum tekrar hayırlı kandiller dualarınızdan bzileride ayırmayın canım arkadaşlarımm
11 ŞUBAT 2011 YARIŞMA SONUÇLARI
papatya_77: 79.........76...........3kq ile birincimiz
chukuleta : 70.3......68.1.........2.200kq ile ikincimiz
bezdolap :82.2........80.1.........2.100kq ile üçüncümüz
fangolina : 78.1......76.4.........1.700kq ile dördüncümüz
cikolatakizzz: 70.8......69.2.........1.600kq ile beşincimiz
alaca : 75.4.......74.1.........1.300kq ile altıncımız
erginsena :72.2........71.2..........1kq ile yedincimiz
durusuuuu :78.5........77.5..........1kq ile yedincimiz
nihonjin :78...........77.............1kq ile yedincimiz
_bilge_ :69...........68.............1kq ile yedincimiz
bluemoon26:71...........70.............1kq ile yedincimiz
SemPatiK :79.4........78.5...........900qr ile sekizincimiz
CleOpaTRa :75.7........74.9...........800qr ile dokuzuncumuz
eertanis :79.3.........78.5...........800qr ile dokuzuncumuz
aysebahar :70.1.........68.5...........800qr ile dokuzuncumuz
nidah :70.2.........69.4...........800qr ile dokuzuncumuz
niqdelim :76.8.........76.2...........800qr ile dokuzuncumuz
arcak81 :72.2.........71.6...........600qr ile onuncumuz
sudem34 :74.7.........73.6...........550qr ile onbirincimiz
burningflame:74.1........73.6...........500qr ile onikincimiz
nillll :71.5........71..............500qr ile onikincimiz
mountainmist:69.7.......69.3...........400qr ile onüçüncümüz
shryvz :71.5........71.2...........300qr ile ondördüncümüz
mektupp :72.5........72.3...........200qr ile onbeşincimiz
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
triendy21 :76............76............0000000qr yerinde saymış 100 mekik ceza
nightwinglover :79.8...........80...........+200qr ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza:
Pj_Muguet :73.7...........74.1.........+400qr ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza:
asl35 :72..............73...........+1kq ceza sınırını aşamadı 150 mekik ceza
green4 arkadaşımız izinli
yeni gelen arakadaşlar hoşgeldiniz
ASLICIM SENİN İÇİN CANIMM
Günaydın arkadaşlarrr
MÜBAREK MEVLİT KENDİLİNİZİ VE SEVGİLİLER GÜNÜNÜZÜ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM SEVGİLERİMLE
KAPTANINIZ SENAAA
günaydın arkadaşlar,
kandiliniz mübarek olsun,
kahvaltım
1 çorba kasesi sütlü mısır gevreği
1 kk beyaz peynir
1 bardak bitki çayı
ara
1 tane mandalina
ben yarın yurtdışına gidiyorum arkadaşlarhaftasonuna kadar yokum menü bildirimi yapamam ama cuma ne yapıp edip kilo bildirimi yapmaya çalışırım,umarım oralarda diyetimi bozmam
görüşmek üzere...
buqünkü menüm...
sabah:
aç karna 2,5 dubble bardak su.. (yarım litre ediyodur heralde)
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli tost
1 bardak yeşil çay
ara
1 bardak su..
öğle
3 tane sarma
1 bardak zero
ara
3 kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık ketçaplı makarna
2 tane sarma
bu arada akşam yemeğimi 6da yiyorum
saat 6dan sonra acıkırsam çerez,yoğurt,su vs qibi şeylerle qeçiştiriyorum
sena'mm nasıl menü????
ay bi ben bu gözel bakamadım ev işine temizlik yapmaktan nefret ediyorumŞimdi ütü yapaçağım. Sırf hareket olsun diye :) artık ev işlerini bile hareket olsun diye yapıyorum ve daha fazla zevk alıyorum :)
canım sen kaç yaşında sın ki?Dubaideyim buradada cok turk topluluklari var calisiyorum kimseyi gorme firsatim yok birde zaten burada ben bi kac kadin topluluklarina katildim gercekten cok bagli oluyorlar ama ben bagimsizim...Genelde hepsi 25 yas ustu ile 35 yas arasi tek cocuklu bayanlar agrilikli oluyor.Ama faliyetleri bana uymuyor kitap okuma etkinligi yok bir konuyu tartisma kahvaltisi cocuklari parka goturme gunleri..Yani ben cok katilmiyorum he hepsini severim davetlerini pek geri cevrimemeya calisiyorum ama vaktim yok zaten
Ya birde ben konumdam saptim bi dakka
Ben dun aksam biraz manti yedim biliyorum rejimide kendime sevdirmem lazim oda esim istedi diye yaptim mantiyi hic sevmem
Meyve yedim falan
15 dak kosu bandinda yurumek icin yurudum aksam isim vardi aksatmayim dedim...
sabah kahvaltisi
400 ml su
50 gr K flakes +100 ml Normal Sut
200 ml su
1 Cup Cay
13/12/2010 78.6 dun aksam tartildim bugun sabah unuttum cikarken hala onun derdindeyim :)
sevgililer günü hediyesi alacak parası olmadığı için bahane üretmiş olmasın cimri bişeyse paraya kıyamamıştır.kızlar dün herşey güllük gülistanlıkken erkek arkadaşım terk etti beni...hayatını zehir ediyormuşum ..dün kahvaltıdan başka birşey yiyemedim..mahvoldum...hiç iyi değilim...bir süre burada olup yazamam herhalde ama cuma günü bildirimimi yaparım...çok acı çekiyorum bildiğiniz gibi değilyine de sabah yürüyüşümü platesimi yaptım...vazgeçmek yok baş koydum bu yola ben....ama ben kimsenin hayatını zehir etmedim, etmezdim de.... ...neyse kızlar günaydın
merhaba kızlar benim yoğun mesai dönemim (sabah 8 akşam 9) başladı fazla giremeyeceğim internete ama cuma akşamları bildirimimi yapar hafta sonu menülerimi mutlaka sizlerle paylaşırım...
bu çalışma temposnda genel menüm şöyle şekillenecek;
sabah;
1 adet az kaşarlı denge light tost
1 adet kivi
5i bir yerde çay
ara;
1 yeşil elma veya 1 havuç
öğle;
1 kase çorba
bol yeşillikli limonlu salata
ara;
1 light süt(200 ml)
ara;
1 avuç beyaz leblebi yada 2-3 salatalık
1 maden suyu (sade)
akşam;
ızgara tavuk yada balık yada ekmek içsiz köfte (hergün başka biri ve tamamen yağsız)
bol salata yada 1 dilim kepek ekmeği
günde en ez 1,5-2 lt. su
tuz yok
günde 2 fincan 5i bir yerde çay(yada form çay)
sevgiler hepinize cuma ve hafta sonları görüşmek üzere...
sehercik nasılsın fıstık?
cleo cum sen naptın canım temzilediğin evi kirletmeye başladın mı?
ay bi ben bu gözel bakamadım ev işine temizlik yapmaktan nefret ediyorum
yan gelip yatmayı çok seviyorum
canım sen kaç yaşında sın ki?
sevgililer günü hediyesi alacak parası olmadığı için bahane üretmiş olmasın cimri bişeyse paraya kıyamamıştır.
zaman herşeyin ilacı insan ölüm acısına bile dayanıyo canım.....insana verilen acıyı dağlar bile taşıyamamış ama bizler katlanıyoruz
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun
sehercik nasılsın fıstık?
cleo cum sen naptın canım temzilediğin evi kirletmeye başladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?