70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oglen menum
1 kase Misir corbasi
Bol salata Roka
100 gr izgara tavuk
Haslanmis sebze (karnibahar-havuc-kabak)

oglene kadar toplam 2.1 lt su ictim ortalama saat simdi 1 bucuk saat 2:15 civarlari yeni 500 ml suyu icmeye baslayacagim..

Kaportayida dinlendirmek gerek :)) sleep time :)

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

canim sende kilo cizelgeni yapsana hem motive ediyor insani.......

slm kizlar bende kavalti oglen karisik oldu bir simit bir bardakta ayran ictim sabah dukana gitim taze taze gelmisti canim cekti aldim zaten burda yiyecek konusunda kendim turkiyede yasiyor gibi hisediyom oturdugum mahalede 4 tane turk market var.....

Alacacım sen nerde yaşıyorsun?

off off sevgililer günü yüzünden pastayı geri çeviremedim bir kaç günlüğüne memlekete gidiyorum internet yok. cumaya gelirim. görüşmek üzere..

sehercik nasılsın fıstık?
cleo cum sen naptın canım temzilediğin evi kirletmeye başladın mı?
canım geç oldu ama iiyim tatlım dün fazlaca yorulmuşum erken yattım.sen nasılsın canımm??
öööölleee demee misafir evin bereketidir tatlım.biraz temizlik gerektriyor ama olsunn
hoşgeldin canmm.bizler bıraktığın gibiyiz bazılarımız biraz hafifledi ama.sen nasılsın .sayfalardan bellidir yeşim gelmedi.
ay bu qece sabaha kadar hiç uyumadık diyebilirim
oğlum ve ben qrip olduk ikimizde sabah 6dan sonra aralıksız uyuduk
e anca uyandık biz :2:
geçmiş olsunn
off off sevgililer günü yüzünden pastayı geri çeviremedim bir kaç günlüğüne memlekete gidiyorum internet yok. cumaya gelirim. görüşmek üzere..

güle güle..

ben de menümü yazayım.
sabah:
bir dilim ekmek
peynir
2 zeytin
domates salatalık
2 dilim patates kızartması ama çokk ince
bir büyük bardak yeşil çay
çeyrek elma
ara:
1 bardak süt
öğle:
mantar sote
peynir
3 bardak çay
4 tane lahana sarma
ara:
1 tane elma
akşam:
yarım tabak nohut
salata
2 litre su(daha tamamlayamadım ama)

lahana sarması hariç güzel menü yoğurtyiyebilirdin onun yerine veya corba içseydin

[/B][/COLOR]
ay bu qece sabaha kadar hiç uyumadık diyebilirim
oğlum ve ben qrip olduk ikimizde sabah 6dan sonra aralıksız uyuduk
e anca uyandık biz :2:
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız geçtimi biraz :26:
hayırlısıyla gidip gel canım özletme kendini
canım ben menünü çok beqendim yalnız lahana sarması yediqin zaman (yani içinde pirinç olan bişey yediqin zaman) gün içinde bakliyat nohut yememen lazım dengelemen açısından sehercim
rejımın ılk gunu kabus gıbı gecıyo yaa basıma agrılar gırdı resmen ama zayıflamam lazım mayısta dugunum var:26:

hoşgeldin cnm başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…