lahana sarması hariç güzel menü yoğurtyiyebilirdin onun yerine veya corba içseydin
[/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız geçtimi biraz :26:
hayırlısıyla gidip gel canım özletme kendini
canım ben menünü çok beqendim yalnız lahana sarması yediqin zaman (yani içinde pirinç olan bişey yediqin zaman) gün içinde bakliyat nohut yememen lazım dengelemen açısından sehercim
hoşgeldin cnm başarılar
tatlı diline geliyolardır.marifetli ellerinle damakta kalacak tatlar mı hazırlıyon kız?valla sorma canım
dün qündüz 2den akşam 7e kadar bütün qün misafirim vardı
arkadaşım qeldi onunda bi oğlu var 9 aylık
anam bi qeldiler qitmek bilmediler mubarek
yerleştiler eve
mıknatıs mıyım anlamıyorum ki neyim milleti çekio da qelen qitmek bilmio :26:
fıstığım ya bu kadar az yemekle ayakta duruyosun ya sana helal olsunkızlar anca müsait oldum çoook yorgunum yarında misafirim var menülere bakamadım kusura bakmayın menümü paylaşıp hemen yatıcamm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tam ekmekten kaşarlı tost
beyaz peynir
ızgara sucuk
1 çay k. bal
form çayı
ara
yok
öqlen
1 küçük muz
ara
yok
akşam
2 tane hamsi
2 çatal salata
ceviz büyüklüqünde kurabiye
light gazoz
1.5 litre su
kandil simitini çok seviyorum bu hakkımı kahvaltıda kullanıcam sabretmesini ve zamanı geldiqinde yemesini çok seviyorum
kız senin burcun ne?27 lik çıtırvalla ole bi yazmisinki bende goren de 50 sanir is arasi dikkat edemedim tam :) 27 yasindayim...Ama boyle faliyetleri genelde calismayan bayan topluluklari yapiyor buralarda...nese beni acmadigi kesin :)))
ya ben aksam erken eve gittim esimle evde geciriris diye sevgililier gununu..okadar yemek hazirlayip sofrada birakip yemege ciktik..Isim guzel tarafi bide rejimimi bozmamak icin menunun en hafifi olan flapjack(bildiginiz krep biraz daha kalini) 1.5 tane yedim 2 dev bardak Icetea ictim..
ama hakkimi vereyim eve gider gitmez hemen etrafi toplayip yemek hazirlayip 30 dakka falan yuruyus yapmistim :)) ve gunun sonunda anlam ve onemine gore kandil programi izledim...
Kendime motivasyon icin yediklerimimin vucudumda kilo yapmadigini dusundum huzurluydum..sadece namaz kilamadim kandil programini izlerken :))) o kadar guzel anlatiliyorduki kapilmisim :))
Sabah menum
100 ml su
50 gr K Flakes + 75 ml sut
ortalama 2 saat sonra 500 ml su
1 cup cay
oglene kadar 1 lt daha icmeyi hedefliyorum....
tatılde gezmeden fazla yıyemedım geze geze yaktım kalorılerı .de evimde kılo almasam ıyıdır.rakibecimmmm noldu ayran içtik ayrı düşdük artık görüşemez olduk
nasılsın canımmm ben tatilde iyice bozdum diyeti şimdi toparlamaya çalışıyorum inş.tekrar 72 olucam bu cumaa
seninde maşallahın var tatile git kilo ver dön
iyiyim fıstık bi öğrencim başka zümreme geçmiş bana haber vermeden gectı dıye bıraz bozuldum ama hayırlısıcanım geç oldu ama iiyim tatlım dün fazlaca yorulmuşum erken yattım.sen nasılsın canımm??
öööölleee demee misafir evin bereketidir tatlım.biraz temizlik gerektriyor ama olsunn
hoşgeldin canmm.bizler bıraktığın gibiyiz bazılarımız biraz hafifledi ama.sen nasılsın .sayfalardan bellidir yeşim gelmedi.
geçmiş olsunn
güle güle..
ah canım düğün hazırlıkları yaparken zaten 2-3 kılo verırsınrejımın ılk gunu kabus gıbı gecıyo yaa basıma agrılar gırdı resmenama zayıflamam lazım mayısta dugunum var:26:
fıstık ya bi denkgeleıp lafın belını kıramıyoruz ben o kadar çok uyuyorumki arada bi giriyorum neteSENANIN MENÜSÜ
kahvaltı
1 bardak su
1 kandil simiti
1 küp beyaz/kaşar peynir
form çayı
ara
1 küçük muz
öqlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım tabak kabuska
ara (misafirim vardı)
kibrit kutusu kadar pırasalı börek
kibrti kutusu kadar mantarlı börek
1 kaşık yoqurtlu havuç salatası
yeşilçay
akşam
yok
biraz sonra
5i 1 yerde çay içicem
2 litre su..
sudeeeeemmm nerdesin kankaa özledimm kıss :85:
fıstık ne mülakatı iş başvurusu mu?Merhaba kızlar dün menümü yazmayı unuttum galiba ama şimdi de hatırlamıyorum ne yedim ama kaçamaksız bi gündü...
Bugünkü menüm:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay
ARA
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)
ÖĞLE
1 tane kadınbudu köfte
1 kase yeşil salata
ARA
3 tane kuru kayısı
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık
Az önce de 2,5 tane ceviz yedim...
Menüme yorumlarınızı bekliyorum...
Bi de yarın sabah çok önemli bi mülakata gidicem kızlar noolur bana dua edin
fıstık ne mülakatı iş başvurusu mu?
hayırlısı canım hakkında hayırlı bir iş olur umarım kız evlıysen bırak kocan beslesın seni.Evet canım ya iş başvurusu 1,5 senedir işsiz geziyorum artık iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı...
hayırlısı canım hakkında hayırlı bir iş olur umarım kız evlıysen bırak kocan beslesın seni.
tatlı diline geliyolardır.marifetli ellerinle damakta kalacak tatlar mı hazırlıyon kız?
fıstığım ya bu kadar az yemekle ayakta duruyosun ya sana helal olsun
kız senin burcun ne?27 lik çıtır
tatılde gezmeden fazla yıyemedım geze geze yaktım kalorılerı .de evimde kılo almasam ıyıdır.
iyiyim fıstık bi öğrencim başka zümreme geçmiş bana haber vermeden gectı dıye bıraz bozuldum ama hayırlısı
ah canım düğün hazırlıkları yaparken zaten 2-3 kılo verırsın
fıstık ya bi denkgeleıp lafın belını kıramıyoruz ben o kadar çok uyuyorumki arada bi giriyorum nete
fıstık yaşın kaç*Yok canım evli değilim, ama iş bulmadan da evlenceğimi hiç sanmıyorum...
fıstık yaşın kaç*
evli değilsen çeyiz felan fıstık baya masrafın olacak hayırlısı bıtanem ya
inşallah gönlüne göre iş bulursun
fıstık yaşın kaç*
evli değilsen çeyiz felan fıstık baya masrafın olacak hayırlısı bıtanem ya
inşallah gönlüne göre iş bulursun
79dan 77ye indim 1 aydahala devam ediyorum diyete ama biraz yavaş veriyorum kiloları poffffff
günaydın canım üzülme kıss bidahaki sefer daha dikkat edersin birde ben şunu farkettim kaçamak yapıp kilo almıcanı düşününce gerçekten almıyorsun baksana bnm yediklerimie hala kilo veriyorum ama bu seviyeye 8aydageldim biraz sabret bitanem bikaç ay sonra benden daha bilqili olacaksın bu konuda ve bu yaptıklarına gülüp geçiceksin ve kilon 6lı rakamlarda olacak yaz bugünün tarihini eylülde tekrar konuşalım bugünden ogüne neler deqişmişhaklısınız lahana sarmasını annem sarmış ben de dayanamam hiççç ben saramıyorum vaktim yok epeydir yemiyodum vallahi özlemişimmnohut da dünden kalma malum işten geldim bi de dökülmesin diye.aslında karbonhidrat ama işte uff üzüldüm şimdiiii
sorma kanka yaa annemler 3 haftadır bizdeler gelen giden yada gideceqimiz yerler bitmek bimiyor bir taraftan diyeti kaçırmıyım çabaları bi taraftan güne alışma telaşı sabah ve akşam anca girebiliyorum bende neyse inşallah düzene oturtucaz ama ben seni olıvıuma bekliyorum yani seni görmek istiyomm telini msnni yaz bakimm özelimeetatlı diline geliyolardır.marifetli ellerinle damakta kalacak tatlar mı hazırlıyon kız?
fıstığım ya bu kadar az yemekle ayakta duruyosun ya sana helal olsun
kız senin burcun ne?27 lik çıtır
tatılde gezmeden fazla yıyemedım geze geze yaktım kalorılerı .de evimde kılo almasam ıyıdır.
iyiyim fıstık bi öğrencim başka zümreme geçmiş bana haber vermeden gectı dıye bıraz bozuldum ama hayırlısı
ah canım düğün hazırlıkları yaparken zaten 2-3 kılo verırsın
fıstık ya bi denkgeleıp lafın belını kıramıyoruz ben o kadar çok uyuyorumki arada bi giriyorum nete
Dualarımız seninle bitanem Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin böyle önemli zamanlarda sabah namazını kılınca ''fein tevellev fekul hasbiyallahü lailahe illahü aleyhi tevekkeltü vehüve rabbul arşil azim''bu duayı 100 defa okursan Rabbimiz sana yardımcı olur çok öenmli bir duadır kaydet biryere ayrıca menünü çok beqendim kuru kayısıyı meyve niyetine yiyorsan okey ama kabızlık için yiyorsan sabah aç karnına 5-6 tane yemeni tavsiye ederim çok iyi gidiyorsun aferinnMerhaba kızlar dün menümü yazmayı unuttum galiba ama şimdi de hatırlamıyorum ne yedim ama kaçamaksız bi gündü...
Bugünkü menüm:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay
ARA
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)
ÖĞLE
1 tane kadınbudu köfte
1 kase yeşil salata
ARA
3 tane kuru kayısı
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık
Az önce de 2,5 tane ceviz yedim...
Menüme yorumlarınızı bekliyorum...
Bi de yarın sabah çok önemli bi mülakata gidicem kızlar noolur bana dua edin
Canım bende iş arıyorum ama yaz yaklaşınca vazgeçiyorum çünkü eşimin 1 ay tatili var işe girersem bana izin vermezler diye her defasında yaz sonu iş bakmaya başlıyorum ama sonuç hep hüsranEvet canım ya iş başvurusu 1,5 senedir işsiz geziyorum artık iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı...
Canım menülerinizi tam gün olarak yazmanızı rica ediyorum..oglak burcuyum.....
aksam menumu yazayim...eve geldim hemen uyudum tabiii sonra 2 saat kadar yatmisim kalktim
1 kase ezogelin corba
Biraz patates salata
Biraz Peynir
eger kendimi ii hissedersem yuruyus yapicam malum yeni uyandim:26:
pilav yemiyebilirdin tavuk zaten seni doyurur yanında zaten salata ve yoqurtlu kabak yemişsin çöp tenekesi deqil midenslm kizlar buda benim menum
sabah limonlu sicak su
kavalti oglen bir
1 simit bir bardak ayran
ara
1 form cay
1 elma
aksam cok yuklendim
bol tavuk
4 kasik pilav
salata
yarim kase yogurtlu kabak
1 form cay
yatana kadar 3 l su 1 form cay
hayatım okadar faydalı bir aletki bnm eşim az bi kilo alsın 3-4 gün evde mekik çekiyor ve hemen vücut şekle giriyor keşke kullansankızlar benim bi mekik aletim var
hem yerim yok hemde kullanamadım hiç
ambalajı üstünde duruyor daha
internete satışa verdim almak isteyen olursa diye buraya da yazayım dedim
markası falan bunun aynısı
almak isteyen msj gönderebilir
canım menülerini tam gün toplu olarak yazarsan hatalarını ve yanlışlarını görürüz79dan 77ye indim 1 aydahala devam ediyorum diyete ama biraz yavaş veriyorum kiloları poffffff
Canım ilgilenen arkadaş izinde cumaya gelir sana yardımcı olur yada link verebilecek arkadaşlar gelince sana lınk verir başarılarbu kilo takip cizelgelerini nasil yapiosunuz( cok tatlilar ve faydali oldugunu dusunuyorum..
kizlar selamlar, nasilsiniz, bu hafta biraz yogundum cumadan bu yana yazamadim, bu arada gecmis kandiliniz mubarek olsun, ayrica sevgililer gununuzde kutlu olsun, benim diyet guzel gidiyor ama birkac gundur spor yapamadim, kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum, ay hali olacagim bugun yarin benimki cok duzensiz ve agir gecer, bu haftayi bir atlatsaydim daha dinamik olacagim insallah, sizlerin yazilarinizi takip ediyorum, 11. 10. Bu haftada 9. Oldum, onumuzdeki haftada 8. Olabilirim, :))) insallah haftada 700-800 gr vererek bu kilolar gidecek, hepimize kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?