70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENANIN MENÜSÜ
kahvaltı
1 bardak su
1 kandil simiti
1 küp beyaz/kaşar peynir
form çayı

ara
1 küçük muz

öqlen
yarım kase tarhana çorbası
yarım tabak kabuska

ara (misafirim vardı)
kibrit kutusu kadar pırasalı börek
kibrti kutusu kadar mantarlı börek
1 kaşık yoqurtlu havuç salatası
yeşilçay

akşam
yok

biraz sonra
5i 1 yerde çay içicem

2 litre su..

sudeeeeemmm nerdesin kankaa özledimm kıss :85:

lahana sarması hariç güzel menü yoğurtyiyebilirdin onun yerine veya corba içseydin

haklısınız lahana sarmasını annem sarmış ben de dayanamam hiççç ben saramıyorum vaktim yok epeydir yemiyodum vallahi özlemişimmnohut da dünden kalma malum işten geldim bi de dökülmesin diye.aslında karbonhidrat ama işte uff üzüldüm şimdiiii

tatlı diline geliyolardır.marifetli ellerinle damakta kalacak tatlar mı hazırlıyon kız?

fıstığım ya bu kadar az yemekle ayakta duruyosun ya sana helal olsun

kız senin burcun ne?27 lik çıtır

tatılde gezmeden fazla yıyemedım geze geze yaktım kalorılerı .de evimde kılo almasam ıyıdır.

iyiyim fıstık bi öğrencim başka zümreme geçmiş bana haber vermeden gectı dıye bıraz bozuldum ama hayırlısı

rejımın ılk gunu kabus gıbı gecıyo yaa basıma agrılar gırdı resmen ama zayıflamam lazım mayısta dugunum var:26:
ah canım düğün hazırlıkları yaparken zaten 2-3 kılo verırsın

fıstık ya bi denkgeleıp lafın belını kıramıyoruz ben o kadar çok uyuyorumki arada bi giriyorum nete

Merhaba kızlar dün menümü yazmayı unuttum galiba ama şimdi de hatırlamıyorum ne yedim ama kaçamaksız bi gündü...

Bugünkü menüm:

SABAH
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay

ARA
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)

ÖĞLE
1 tane kadınbudu köfte
1 kase yeşil salata

ARA
3 tane kuru kayısı

AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık

Az önce de 2,5 tane ceviz yedim...

Menüme yorumlarınızı bekliyorum...

Bi de yarın sabah çok önemli bi mülakata gidicem kızlar noolur bana dua edin

fıstık ne mülakatı iş başvurusu mu?

Evet canım ya iş başvurusu 1,5 senedir işsiz geziyorum artık iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı...
hayırlısı canım hakkında hayırlı bir iş olur umarım kız evlıysen bırak kocan beslesın seni.
ohh ohh kızlar gelmiş muahbbetin belini kırabiliriz.
hadi bakem zili çalıyorum

alaca ve dunedaın kızlar adlarınız ne sizin nıcklerınızı mı yazcez hep size seslenirken?

Son düzenleme:

oglak burcuyum.....

aksam menumu yazayim...eve geldim hemen uyudum tabiii sonra 2 saat kadar yatmisim kalktim
1 kase ezogelin corba
Biraz patates salata
Biraz Peynir

eger kendimi ii hissedersem yuruyus yapicam malum yeni uyandim:26:

Yok canım evli değilim, ama iş bulmadan da evlenceğimi hiç sanmıyorum...
fıstık yaşın kaç*
evli değilsen çeyiz felan fıstık baya masrafın olacak hayırlısı bıtanem ya
inşallah gönlüne göre iş bulursun

slm kizlar buda benim menum
sabah limonlu sicak su

kavalti oglen bir
1 simit bir bardak ayran

ara
1 form cay
1 elma

aksam cok yuklendim
bol tavuk
4 kasik pilav
salata
yarim kase yogurtlu kabak
1 form cay
yatana kadar 3 l su 1 form cay

kızlar benim bi mekik aletim var
hem yerim yok hemde kullanamadım hiç
ambalajı üstünde duruyor daha
internete satışa verdim almak isteyen olursa diye buraya da yazayım dedim

markası falan bunun aynısı
almak isteyen msj gönderebilir

kizlar selamlar, nasilsiniz, bu hafta biraz yogundum cumadan bu yana yazamadim, bu arada gecmis kandiliniz mubarek olsun, ayrica sevgililer gununuzde kutlu olsun, benim diyet guzel gidiyor ama birkac gundur spor yapamadim, kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum, ay hali olacagim bugun yarin benimki cok duzensiz ve agir gecer, bu haftayi bir atlatsaydim daha dinamik olacagim insallah, sizlerin yazilarinizi takip ediyorum, 11. 10. Bu haftada 9. Oldum, onumuzdeki haftada 8. Olabilirim, :))) insallah haftada 700-800 gr vererek bu kilolar gidecek, hepimize kolay gelsin...

79dan 77ye indim 1 ayda hala devam ediyorum diyete ama biraz yavaş veriyorum kiloları poffffff

ya sorma benim metabolizmamda kiloyu yavas veriyo sindire sindire resmen yani illa sok diyetler falanmi yapmam gerekiyor anlamadim nese durmak yok kafama cok pis koydum vericem kilolari

oglak burcuyum inatciyim istedigimi alirim :)))

yeni imzam bu olacak verene kadar :))

günaydın hanımlarr
nasılsınız görmeyeliiiii diyetiniz nasıl gidiyo inş. iyidirmektup yazar gibi olduuu
kahvaltımı ettim ne kadar az yesemde kal. hesaplayınca çok oluyo yaaa aç gezdim dün nerdeyse
kahvaltım
2 dl. ekmek
az peynir azda lor peynir
5 zeytin ama küçük ve tuzsuz
2 çay kaş. bal
1 adette yeşil biber
senacımmm kaptanım nasılsınnben yazana kadar gitmişsinn

Son düzenleme:
[/COLOR] günaydın canım üzülme kıss bidahaki sefer daha dikkat edersin birde ben şunu farkettim kaçamak yapıp kilo almıcanı düşününce gerçekten almıyorsun baksana bnm yediklerimie hala kilo veriyorum ama bu seviyeye 8aydageldim biraz sabret bitanem bikaç ay sonra benden daha bilqili olacaksın bu konuda ve bu yaptıklarına gülüp geçiceksin ve kilon 6lı rakamlarda olacak yaz bugünün tarihini eylülde tekrar konuşalım bugünden ogüne neler deqişmiş
sorma kanka yaa annemler 3 haftadır bizdeler gelen giden yada gideceqimiz yerler bitmek bimiyor bir taraftan diyeti kaçırmıyım çabaları bi taraftan güne alışma telaşı sabah ve akşam anca girebiliyorum bende neyse inşallah düzene oturtucaz ama ben seni olıvıuma bekliyorum yani seni görmek istiyomm telini msnni yaz bakimm özelimee
Dualarımız seninle bitanem Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin böyle önemli zamanlarda sabah namazını kılınca ''fein tevellev fekul hasbiyallahü lailahe illahü aleyhi tevekkeltü vehüve rabbul arşil azim''bu duayı 100 defa okursan Rabbimiz sana yardımcı olur çok öenmli bir duadır kaydet biryere ayrıca menünü çok beqendim kuru kayısıyı meyve niyetine yiyorsan okey ama kabızlık için yiyorsan sabah aç karnına 5-6 tane yemeni tavsiye ederim çok iyi gidiyorsun aferinn azmin arkadaşlara örnek olsun canım
Evet canım ya iş başvurusu 1,5 senedir işsiz geziyorum artık iyiden iyiye psikolojim bozulmaya başladı...
Canım bende iş arıyorum ama yaz yaklaşınca vazgeçiyorum çünkü eşimin 1 ay tatili var işe girersem bana izin vermezler diye her defasında yaz sonu iş bakmaya başlıyorum ama sonuç hep hüsran
oglak burcuyum.....

aksam menumu yazayim...eve geldim hemen uyudum tabiii sonra 2 saat kadar yatmisim kalktim
1 kase ezogelin corba
Biraz patates salata
Biraz Peynir

eger kendimi ii hissedersem yuruyus yapicam malum yeni uyandim:26:
Canım menülerinizi tam gün olarak yazmanızı rica ediyorum..
pilav yemiyebilirdin tavuk zaten seni doyurur yanında zaten salata ve yoqurtlu kabak yemişsin çöp tenekesi deqil miden sen diyettesin hele hele akşam pilav son derece gereksiz daha dikkatli olman dileqiyle bol iradeler
hayatım okadar faydalı bir aletki bnm eşim az bi kilo alsın 3-4 gün evde mekik çekiyor ve hemen vücut şekle giriyor keşke kullansan

79dan 77ye indim 1 ayda hala devam ediyorum diyete ama biraz yavaş veriyorum kiloları poffffff
canım menülerini tam gün toplu olarak yazarsan hatalarını ve yanlışlarını görürüz
bu kilo takip cizelgelerini nasil yapiosunuz ( cok tatlilar ve faydali oldugunu dusunuyorum..
Canım ilgilenen arkadaş izinde cumaya gelir sana yardımcı olur yada link verebilecek arkadaşlar gelince sana lınk verir başarılar

hayatım günaydın aslında sana iyigeceler demek lazım hmm demek her hafta yükseliyorsun ne güzel bence sıralamaya okadar takılma haftalık verdiqin kilo daha önemli ben senin bu işi başaracaqından eminim tatlım

herkese günaydın arkadaşlar güne yine yoqun başlıyorum bugün yine misafirim var inşallah bugünüde en az hasarla kapatırım ben kendime güveniyorum yemem öyle zararlı şeylerden Aslıııı hoşgeldin canım nasılsın bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…