70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn dünkü menümü baştan yazayım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates 2-3 tutam tere
5 adet zeytin
1 üçgen light peynir

ara
2 adet diyet bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
3 tane mercimek köfte
200 ml ayran

ara
vişneli k-bar(canım cok tatlı istiyodu cok üşümekten)

aksam
evde yemek yoktu annem ve ablam ın verdıgı yemeklerden yedım tatlıda koymus ama yemedım
2 adet kuru biber dolması
1 tabak kapuska yemeği(8 yk eder heralde)
125 gr light yoğurt

ara
biraz leblebi
2 lt su

günaydın canım menün güzel görünüyor eqer öqlen ve akşam yemeqini erken yediysen sorun yok ama özellikle akşamı 6dan sonra yediysen fazla olmuş fazla derken öqlende akşamda çok fazla şey var en azından 2 öqündede 1er tanesini devre dışı bırakki rahat kilo verebilesin mesela leblebi çok gereksiz gün içinde zaten çikolata yemişsin bu yasaklı ürün dolma yemişsim içinde pirinç var leblebi yemişsin zaten sabah ekmek yiyip arada lightta olsa bisküi yemişsin bunlardan sadece 1 tanesini yemelisin cnm şimdi 2 gün vücut bunların etkisinde kalıcak lütfen bugün çok daha dengeli beslen ki cuma günü yüzün gülsün

süper menü inş mülakatın güzel geçmiştir ve işi almışsındır
sabah kahvaltı olmayınc aböyle oluyo canım aksama yükleniliyo hep

canım aksam yemeğini 5:30 gibi yedik belkı daha bıle once öğlenide 12:30 da yiyorum k-barı da saaat 2 gibi yedim erken yedim yani araöğünü dolma olmasaydı daha ıyı olurdu evde yemek olmayınca zor oluyor esımde ıse yetısmesı lazım yoksa işyerinde düzenliyim yani leblebide son anda yedim yaa dolma yedim diye baska bısey yemeden kapatayım dıyordum olmadı off

günaydın kızlar

sempatik fiyatı nekadar aletin?

arzu menün 5.30 ta bitiyse güzelmiş bence.bu hafta fazla veremedim ben yaf

erginsena
canım evimi bi görsen kutu kadar hiç bi yere sığdıramam bunu ben
çok faydalı biliyorum özellikle bel problemi olanlar için mekik çekemeyenlere birebir faydalı
beli zorlamıyorsun çünkü hiç
ben eski tipte mekik çekiyorum artık

[1] havuç 1 adet 26
[2] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[3] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 2 ADET 140
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] pınar light süt 1 100 ml 35
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Taze Yeşil Biber 20 gr 2.5
[10] un kurabiyesi 0.25 adet 16.25
[11] Süt 0.150 LİTRE 102
[12] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[13] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[14] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[15] Fındık 7 GRAM 45.5
[16] Portakal 0.5 ADET 25
[17] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[18] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[19] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
[20] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1184.73 kal.

senacımm buda benim dünki yediklerim pek iç açıcı değil gibi ama yorumlarını bekliyorum

kalorisepetinden mi bakıyosun canım kalorilere? bide 30gr beyaz peynir 1kk kadarmı oluyo bi hesaplayamadım ben şu gr kalori işini..

canim kesinlikle haklisin bugunlerde sitresteyim ondan mi ne bilmiyom aksam gozum doymak bilmedi once tavuk salata aldim ama anlamadim oglumun yemegin verirken bidaha onunla pilav yogurlu kabak yedim bide ogun atlayinca onunda etkisi oluyor galiba zaten esim yuzunde ne yemek olursa olsun muhakak yaninda pilav ister irsi mi ne bilmiyom oglum bile normalde konusamiyor ama sabahlari kalkinca sut diyecegine pilav ver diyor pilav ve sut kelimelerini kulaniyor kendisine cok guluyom ama benide pilavci yaptilar galiba

günaydın kızlar

sempatik fiyatı nekadar aletin?

arzu menün 5.30 ta bitiyse güzelmiş bence.bu hafta fazla veremedim ben yaf

canım 5:30 da bitmişti de işte en son biraz leblebi yedim aksam 9 gibi mi neydi hatırlamıyom
bende pek veremem yine 1 kg diyodum ama hayal bari sunu düz hesap yapıp 71 e iniversem şükredicem

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete

Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse

canim hos gelmisin aramiza bildigim kadariyla gunluk menulerini yazmaya calisiyon cumadan cumaya kilo bildirimi yapiyon birinci haftadan sonra kaptanimiz seni listeye ekliyor.....

kızlar bişi sorcam size
benim malum zamanımın eli kulağında
o dönemde kilo bildirimi yapılıyo mu
eğer yapılıyosa benim halim harap valla
sabah tartıldım en son bildirim yaptığım kilodan 1 kilo fazlam var :18::18:

Günaydıııııınnnn

Uzun zamandır ne yiyip ne içtiğimi yazmıyorum valla... Akşam hepsini yazıcam ama sabahtan başlıyorum arkadaşlar

Kalkınca 1 adet incir üzerine suu

Şimdi

Katı yumurta
maydonoz
domates
2 dilim bol tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
çay

Nasılsınız bugün??

Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete

hoşgeldiniz arkadaşlar

galiba kavaltinin etkisi cok buyuk

ben yapılıyo diye biliyorum canım

saol cok şükür dün aksam kötüydüm ama simdi iyiyim
bende yumurtalı bı kahvaltı düşünüyodum ama yetiştiremedim sabah işe gelince 3/4 simit ve 20 gr lık pınar beyaz yedim 1 kupa da şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…