günaydınn dünkü menümü baştan yazayım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates 2-3 tutam tere
5 adet zeytin
1 üçgen light peynir
ara
2 adet diyet bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
3 tane mercimek köfte
200 ml ayran
ara
vişneli k-bar(canım cok tatlı istiyodu cok üşümekten)
aksam
evde yemek yoktu annem ve ablam ın verdıgı yemeklerden yedım tatlıda koymus ama yemedım
2 adet kuru biber dolması
1 tabak kapuska yemeği(8 yk eder heralde)
125 gr light yoğurt
ara
biraz leblebi
2 lt su
süper menü inş mülakatın güzel geçmiştir ve işi almışsındırMerhaba kızlar dün menümü yazmayı unuttum galiba ama şimdi de hatırlamıyorum ne yedim ama kaçamaksız bi gündü...
Bugünkü menüm:
SABAH
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay
ARA
1 bardak sütlü kahve(şekersiz)
ÖĞLE
1 tane kadınbudu köfte
1 kase yeşil salata
ARA
3 tane kuru kayısı
AKŞAM
1 kase tavuk çorbası
1 kase cacık
Az önce de 2,5 tane ceviz yedim...
Menüme yorumlarınızı bekliyorum...
Bi de yarın sabah çok önemli bi mülakata gidicem kızlar noolur bana dua edin
sabah kahvaltı olmayınc aböyle oluyo canım aksama yükleniliyo hepslm kizlar buda benim menum
sabah limonlu sicak su
kavalti oglen bir
1 simit bir bardak ayran
ara
1 form cay
1 elma
aksam cok yuklendim
bol tavuk
4 kasik pilav
salata
yarim kase yogurtlu kabak
1 form cay
yatana kadar 3 l su 1 form cay
günaydın canım menün güzel görünüyor eqer öqlen ve akşam yemeqini erken yediysen sorun yok ama özellikle akşamı 6dan sonra yediysen fazla olmuş fazla derken öqlende akşamda çok fazla şey var en azından 2 öqündede 1er tanesini devre dışı bırakki rahat kilo verebilesin mesela leblebi çok gereksiz gün içinde zaten çikolata yemişsin bu yasaklı ürün dolma yemişsim içinde pirinç var leblebi yemişsin zaten sabah ekmek yiyip arada lightta olsa bisküi yemişsin bunlardan sadece 1 tanesini yemelisin cnm şimdi 2 gün vücut bunların etkisinde kalıcak lütfen bugün çok daha dengeli beslen ki cuma günü yüzün gülsün
[1] havuç 1 adet 26
[2] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[3] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 2 ADET 140
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] pınar light süt 1 100 ml 35
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Taze Yeşil Biber 20 gr 2.5
[10] un kurabiyesi 0.25 adet 16.25
[11] Süt 0.150 LİTRE 102
[12] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[13] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[14] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[15] Fındık 7 GRAM 45.5
[16] Portakal 0.5 ADET 25
[17] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[18] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[19] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
[20] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1184.73 kal.
senacımm buda benim dünki yediklerim pek iç açıcı değil gibi ama yorumlarını bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/saglik...-icilmeli.html (Su nasıl içilmeli?)
[/COLOR]
günaydın canım üzülme kıss bidahaki sefer daha dikkat edersin birde ben şunu farkettim kaçamak yapıp kilo almıcanı düşününce gerçekten almıyorsun baksana bnm yediklerimie hala kilo veriyorum ama bu seviyeye 8aydageldim biraz sabret bitanem bikaç ay sonra benden daha bilqili olacaksın bu konuda ve bu yaptıklarına gülüp geçiceksin ve kilon 6lı rakamlarda olacak yaz bugünün tarihini eylülde tekrar konuşalım bugünden ogüne neler deqişmiş
sorma kanka yaa annemler 3 haftadır bizdeler gelen giden yada gideceqimiz yerler bitmek bimiyor bir taraftan diyeti kaçırmıyım çabaları bi taraftan güne alışma telaşı sabah ve akşam anca girebiliyorum bende neyse inşallah düzene oturtucaz ama ben seni olıvıuma bekliyorum yani seni görmek istiyomm telini msnni yaz bakimm özelimee
Dualarımız seninle bitanem Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin böyle önemli zamanlarda sabah namazını kılınca ''fein tevellev fekul hasbiyallahü lailahe illahü aleyhi tevekkeltü vehüve rabbul arşil azim''bu duayı 100 defa okursan Rabbimiz sana yardımcı olur çok öenmli bir duadır kaydet biryere ayrıca menünü çok beqendim kuru kayısıyı meyve niyetine yiyorsan okey ama kabızlık için yiyorsan sabah aç karnına 5-6 tane yemeni tavsiye ederim çok iyi gidiyorsun aferinnazmin arkadaşlara örnek olsun canım
Canım bende iş arıyorum ama yaz yaklaşınca vazgeçiyorum çünkü eşimin 1 ay tatili var işe girersem bana izin vermezler diye her defasında yaz sonu iş bakmaya başlıyorum ama sonuç hep hüsran
Canım menülerinizi tam gün olarak yazmanızı rica ediyorum..
pilav yemiyebilirdin tavuk zaten seni doyurur yanında zaten salata ve yoqurtlu kabak yemişsin çöp tenekesi deqil midensen diyettesin hele hele akşam pilav son derece gereksiz daha dikkatli olman dileqiyle bol iradeler
hayatım okadar faydalı bir aletki bnm eşim az bi kilo alsın 3-4 gün evde mekik çekiyor ve hemen vücut şekle giriyor keşke kullansan
canım menülerini tam gün toplu olarak yazarsan hatalarını ve yanlışlarını görürüz
Canım ilgilenen arkadaş izinde cumaya gelir sana yardımcı olur yada link verebilecek arkadaşlar gelince sana lınk verir başarılar
hayatım günaydın aslında sana iyigeceler demek lazımhmm demek her hafta yükseliyorsun ne güzel bence sıralamaya okadar takılma haftalık verdiqin kilo daha önemli ben senin bu işi başaracaqından eminim tatlım
günaydın kızlar
sempatik fiyatı nekadar aletin?
arzu menün 5.30 ta bitiyse güzelmiş bence.bu hafta fazla veremedim ben yaf
Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
süper menü inş mülakatın güzel geçmiştir ve işi almışsındır
sabah kahvaltı olmayınc aböyle oluyo canım aksama yükleniliyo hep
canım aksam yemeğini 5:30 gibi yedik belkı daha bıle once öğlenide 12:30 da yiyorum k-barı da saaat 2 gibi yedim erken yedim yani araöğünü dolma olmasaydı daha ıyı olurdu evde yemek olmayınca zor oluyor esımde ıse yetısmesı lazım yoksa işyerinde düzenliyim yani leblebide son anda yedim yaa dolma yedim diye baska bısey yemeden kapatayım dıyordum olmadı off
ben yapılıyo diye biliyorum canımkızlar bişi sorcam size
benim malum zamanımın eli kulağında
o dönemde kilo bildirimi yapılıyo mu
eğer yapılıyosa benim halim harap valla
sabah tartıldım en son bildirim yaptığım kilodan 1 kilo fazlam var:18::18:
Günaydıııııınnnn
Uzun zamandır ne yiyip ne içtiğimi yazmıyorum valla... Akşam hepsini yazıcam ama sabahtan başlıyorum arkadaşlar
Kalkınca 1 adet incir üzerine suu
Şimdi
Katı yumurta
maydonoz
domates
2 dilim bol tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
çay
Nasılsınız bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?