70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim kızlar sabah uyanınca ballı limonlu su

kahvaltım
domates
biber
maydonoz bir tutam
2 dilim light ekmek
lihgt üçgen peynir bi adet

chukulete
canım mülakatın inşallah istediğin gibi geçer
bende bankaların mülakatlarına çok girdim o yüzden bilirim o psikolojiyi
Allah gönlüne göre versin canım

öğle yemeğimi yedim geldim
1 kase ezogelin corba(1 büyük kepce)
6 adet terbiyeli köfte (cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su

yoğurtda vardı aldım ama yemedım yesem fazla mı olurdu meyvemıde aldım arada yiycem
aksamda evde ıspanak yemeği ve tarhana corbası yıycektım ama annem yemeğe cagırıyo gıdersek nasıl olcak bılmem
:26:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete

a ne tesaduf bende 27 yasinda ve 170 boyundayim evlendim dubayiye yerlestim 68 kiloydum sonra ne oldu anlamadim 79 oldum...Ve normalde asil kilom 62 idi...Bu ironik yasam tarzi sadece L giyereken XL giymeme sebeb oldu simdi bir dur diyip geri donuyorum ictigim suyu burada develer icmez

evet canım o siteden yapıyorum çok işime yarıyo valla peynirde öyle canım 30 gr kk kadar diyetisyenim öyle söylemişti

sağol canım bi de zeytinin tanesi kaç gr:) bide 1 kaşık yemek kaç gr mesela..sana zahmet:)

arzu ben yoğurt çok yiyorum tok da tutuyo ye gitsin:)

menüm:

sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek

ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek

ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma

akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata

ara:1 adet meyve

2fincan yeşil çay, 2,5 lt su

benimde kilom 62 idi bende kendimi bu kilolarda buldum şimdi azimle eski kilolarıma dönücem hep beraber inş.su içmeyi azalttım nedense ara öğün 2 ceviz içi bir yeşil elma öğlen havuç salatası yoğurtlu bi kase ezogelin çorbası kızlar sizede tavsiye diyetisyenim öğleden sonra iki ara ögün verdi aklınızda bulunsun

kızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm

bende dün başladım aynen senin gibi motivasyona ihtiyacım var hoşgeldinnn

selam hanımlar ben de arada okuyorum yazdıklarınızı motivasyona hepimizin ihtiyacı var, 8.5 aylık bebeğim var 68 ile hamile kaalddım 98 le doğuma gittim dile kolay yanlış beslenme ve gevşeklik ve koskocaman 30 kilo iki ay önce başladım tam anlamıyla diyete 85 kiloydum şu an 75 im hedefim 65 sizce çokmu hızlı vermişim ne dersiniz emziriyorum da tedirgin oluyorum bu nedenle...

sağol canım bi de zeytinin tanesi kaç gr:) bide 1 kaşık yemek kaç gr mesela..sana zahmet:)

canım yemekleri porsyon olarak gösteriyo yemek kaşığıyla bilemiycemzeytinide şöyle hesaplıyorum 10 fındık 8 gr geliyo bakkalda tarttımzayıflamak için düştüğümüz duruma bakarmısınn yaaa zeytinide tane 1 gr olarak hesaplatıyorum çekirdeği çıkıyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…