ben yandım o zamanben yapılıyo diye biliyorum canım
kızlar aranıza yeni katıldığım için çok fazla bilgim yok kilo çizelgesi nasıl hazırlanır.
formata uygun değildir diyor bi türlü anlayamadım
kalorisepetinden mi bakıyosun canım kalorilere? bide 30gr beyaz peynir 1kk kadarmı oluyo bi hesaplayamadım ben şu gr kalori işini..
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
evet canım o siteden yapıyorum çok işime yarıyo valla peynirde öyle canım 30 gr kk kadar diyetisyenim öyle söylemişti
arzu ben yoğurt çok yiyorum tok da tutuyo ye gitsin:)öğle yemeğimi yedim geldim
1 kase ezogelin corba(1 büyük kepce)
6 adet terbiyeli köfte (cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su
yoğurtda vardı aldım ama yemedım yesem fazla mı olurdu meyvemıde aldım arada yiycem
aksamda evde ıspanak yemeği ve tarhana corbası yıycektım ama annem yemeğe cagırıyo gıdersek nasıl olcak bılmem
:26:
hayirli olsun diyelim yapmissin.....
a ne tesadufbende 27 yasinda ve 170 boyundayim evlendim dubayiye yerlestim 68 kiloydum sonra ne oldu anlamadim 79 oldum ...Ve normalde asil kilom 62 idi ...Bu ironik yasam tarzi sadece L giyereken XL giymeme sebeb oldu simdi bir dur diyip geri donuyorum ictigim suyu burada develer icmez
kızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm
bende dün başladım aynen senin gibi motivasyona ihtiyacım var hoşgeldinnn
sağol canım bi de zeytinin tanesi kaç gr:) bide 1 kaşık yemek kaç gr mesela..sana zahmet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?