üzülme canım yaaa hepsi evladımız gibi oluyo am demi.insan bekliyo ama üzülme sen:90:tatlı diline geliyolardır.marifetli ellerinle damakta kalacak tatlar mı hazırlıyon kız?
fıstığım ya bu kadar az yemekle ayakta duruyosun ya sana helal olsun
kız senin burcun ne?27 lik çıtır
tatılde gezmeden fazla yıyemedım geze geze yaktım kalorılerı .de evimde kılo almasam ıyıdır.
iyiyim fıstık bi öğrencim başka zümreme geçmiş bana haber vermeden gectı dıye bıraz bozuldum ama hayırlısı
ah canım düğün hazırlıkları yaparken zaten 2-3 kılo verırsın
fıstık ya bi denkgeleıp lafın belını kıramıyoruz ben o kadar çok uyuyorumki arada bi giriyorum nete
slm canım nasılsın?iyi dileklerin için tşk.hadi bakalım emin adımlarla ver kiloları...kizlar selamlar, nasilsiniz, bu hafta biraz yogundum cumadan bu yana yazamadim, bu arada gecmis kandiliniz mubarek olsun, ayrica sevgililer gununuzde kutlu olsun, benim diyet guzel gidiyor ama birkac gundur spor yapamadim, kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum, ay hali olacagim bugun yarin benimki cok duzensiz ve agir gecer, bu haftayi bir atlatsaydim daha dinamik olacagim insallah, sizlerin yazilarinizi takip ediyorum, 11. 10. Bu haftada 9. Oldum, onumuzdeki haftada 8. Olabilirim, :))) insallah haftada 700-800 gr vererek bu kilolar gidecek, hepimize kolay gelsin...
sen en az hasarla kapatırsın tatlım yaaa güveniyorum sana.bi de fazla diye üzülmüştüm ya senin dedğin gibi kilo almamışım hatta vermişim sevindim.ama senacım anan çok hareketli geçiyo günlerim.dün nohutu yedim sonra temizlik yaptım oğlumla ilgilen belge hazırla heralde erittim yeiklerimiherkese günaydın arkadaşlar güne yine yoqun başlıyorum bugün yine misafirim varinşallah bugünüde en az hasarla kapatırım ben kendime güveniyorum yemem öyle zararlı şeylerden Aslıııı hoşgeldin canım nasılsın bakimm
günaydınnn geç oldu amagünaydın kızlar
sempatik fiyatı nekadar aletin?
arzu menün 5.30 ta bitiyse güzelmiş bence.bu hafta fazla veremedim ben yaf
Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse
hoşgeldiniz o zamnmerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
canım yapılıyo tabi.takma kafan ööle oluyo zaten o günlerin bitsin bak o zaman.kızlar bişi sorcam size
benim malum zamanımın eli kulağında
o dönemde kilo bildirimi yapılıyo mu
eğer yapılıyosa benim halim harap valla
sabah tartıldım en son bildirim yaptığım kilodan 1 kilo fazlam var:18::18:
kızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm
selam hanımlar ben de arada okuyorum yazdıklarınızı motivasyona hepimizin ihtiyacı var, 8.5 aylık bebeğim var 68 ile hamile kaalddım 98 le doğuma gittim dile kolay yanlış beslenme ve gevşeklik ve koskocaman 30 kilo iki ay önce başladım tam anlamıyla diyete 85 kiloydum şu an 75 im hedefim 65 sizce çokmu hızlı vermişim ne dersiniz emziriyorum da tedirgin oluyorum bu nedenle...
hoşgeldiniz kızlar.cuma günleri kilo bildirimi var.günlük menülerinizi yazın ki kaptanımız sena yorumlasın.