70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım yaaa hepsi evladımız gibi oluyo am demi.insan bekliyo ama üzülme sen:90:
slm canım nasılsın?iyi dileklerin için tşk.hadi bakalım emin adımlarla ver kiloları...
sen en az hasarla kapatırsın tatlım yaaa güveniyorum sana.bi de fazla diye üzülmüştüm ya senin dedğin gibi kilo almamışım hatta vermişim sevindim.ama senacım anan çok hareketli geçiyo günlerim.dün nohutu yedim sonra temizlik yaptım oğlumla ilgilen belge hazırla heralde erittim yeiklerimi
günaydın kızlar

sempatik fiyatı nekadar aletin?

arzu menün 5.30 ta bitiyse güzelmiş bence.bu hafta fazla veremedim ben yaf
günaydınnn geç oldu amanasılsın tatlı rakibemmmm?nasıl gidiyo mu kilolar 6 lı rakamları da gördün maş.darısı başımaaayetişeyim sana:))
Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
hoşgeldiniz o zamn
canım yapılıyo tabi.takma kafan ööle oluyo zaten o günlerin bitsin bak o zaman.
kızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm

hoşgeldiniz kızlar.cuma günleri kilo bildirimi var.günlük menülerinizi yazın ki kaptanımız sena yorumlasın.

akşam yemeğim ezogelin çorba bi kase ik köfte bol salata 3 kaşık yoğurtt bir dilim ekmek yesem mi yemesem mi karar veremedim kızlar

senacım kızıcaksın bu menüyle bana ama yine de yazayımm
sabah:
iki dilim ekmeğe tost
1 bardak yeşil çay
1 bardak siyah çay
domates salatalık
2 zeytin
peynir

ara:
2 tane diyet bisküvi

öğle:isteğim dışında gelişti okulda(
yarımdan biraz fazla kıymalı pide
çayyy

ara:
1 elma

akşam:
4 tane ızgara köfte
salata yemeyi düşünüyorum
sonra çayyy
2.5 litre su

Son düzenleme:

slm canim fark etim kac gundur hic goremiyordum iyisin umarim........ diyetini sakin bozma devam kilolarimiz gidecek .......

oturmusken menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1yumurta ve biraz peyniri ( omlet yaptim)
yarim salatali yarim domates
biraz yesilik
1 tane cay
1 dilim tb ekmegi

ara 1 form cay
1 tane elma

oglen
3 biber dolmasi
yarim kase yogurt

ara bir dilim ananas

aksam
3 kofte
bir kase yogurtlu kabak
1 tane cay
yatana kadar 3 l su
1 form cay

merhabalar ben bu ay sonunda 20 yaşıma giriyorum ve fakat en az 15 kilo vermem lazım boyum 1.554 ve bu sabah tartıldığımda 70.8dim spor yapıyorum dersem yalan olur yapmıyorum dersem de aslında plates yapıyorum ama bi hafta yapıyorum iki hafta ara veriyorum sonra pişman olup tekrar başlıyorum ip atlamayı düşünüyorum bi yandan da ama korkarım sadece düşünmekle kalıyorum ben ve diyetisyene gidiyorum ocağın 25inde 71.8mişim hatta şimdi baktım. ya ben çok yavaş kilo veriyorum ve bu beni sinirlendiriyo fazlasıyla
istikrarlı da davranmıyorum sporu düzenli yapsam çok daha kolay olacak biliyorum ama
bütün sayfaları da okumadım malum 4 hanelileri bulmuş yazılanlar son sayfaya şöyle bi baktım ve bende şimdi yazıyorum işte ne yapmalıyım?
bana yardım eder misiniz ki acaba ):

cnm kendini bu kadar sıkma ne kadar kilo veremiyorum dersen o kadar zorlaşır. az da yesen yedklerinden zevk al bu benim fikrim

bugun tam menum

Sabah
Special K 50 gr + 100 gr Az yagli Sut
arada pirincli kraker

1.5 lt su

Oglen
1 kase Mercimek Corba
1 adet kucuk sandovic

1 lt su

Aksam
1 dilim kepek ekmekli k.peynir
Domates + Biber Dolmasi (Az yag+Az pirinc Bol Domates Soganli )
Yogurtlu Patlican

hadi herkese ii aksamlar misafirlerim gelicek simdilik bu kadar

rakibem 80den inmişsin buralara,60lara ne kalmışkii:) bu arada ben menüyü beğendim şahsen:)

dimi ya ne hallere düştük:))) sağol tatlım

dizilerim başlıcak bugünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim light ekmek
1 karper peynir az yağlı
domates biber

ara.1 elma 2 ceviz içi

öğlen
bi kase ezogelin çorba
4 kaşık yoğurtla havuç salatası

ara.2 incir

ara.2 dilim light ekmek yarım yağlı karper peynir

akşam
bi kase ezogelin
2 köfte
bol salata
kaçamak 3 dal patates kızartması dayanamadım

gece beyaz leblebi bi avuç:79:

dizilerim başlıcak bugünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim light ekmek
1 karper peynir az yağlı
domates biber

ara.1 elma 2 ceviz içi

öğlen
bi kase ezogelin çorba
4 kaşık yoğurtla havuç salatası

ara.2 incir

ara.1 dilim light ekmek yarım yağlı karper peynir

akşam
bi kase ezogelin
2 köfte
bol salata
kaçamak 3 dal patates kızartması dayanamadım

gece beyaz leblebi bi avuç:79:

cnm kendini bu kadar sıkma ne kadar kilo veremiyorum dersen o kadar zorlaşır. az da yesen yedklerinden zevk al bu benim fikrim

yediklerimden zevk alıyorum zaten aslında çok yiyen biri de değilimdir ama çikolta aşkından veremiyodum sanırım gerçi aylardır tatlıları da yemiyorum hamur işi de zaten midem de kaldırmıyo artık ağır şeyleri ama gitmiyolar yine de diyet yapıyorum ben bi yandan da her gittiğimde doktor beklediğimizden az ama bu da bi şeydir diyo her sefer de bi iki şeyden firar etmiş oluyorum zaten illa ki ama artık kilo sorunum olmasını istemiyorum ben :2:
80den düştüm bu kiloya kiloyu belli eden bi vücudum da yok kimse inanmaz 70lerde olduğuma ama öyleyim yani bacaklarım çok kalın ağlayasım var neden 60ları göremiyorum ben hala :2:

cnm çikolatta krizlerinde gün kurusu kayısı içine kakao koy muhteşem oluyorrrrrrrrr bi çay kaşığı bide istersen hormon tahlilleri yaptır

CANIM HOŞGELDİN.sen buraya takıl istikrar neymiş gör.tatlım menülerini yaz kaptanımız sena menünü yorumlar.ben de ööle nerde yanlış yapıyorum burda öğreniyorum.az kilo veriyorum iye üzülme az olsun yağdan olsun.cuma kilo bildirimi var bi de canım hergün menülerini de yaz.burdaki listeleri de takip et.kolay gelsin...:90:

canım sanki ekmekk fazla olmuş.kraker,sandvç,ekmek akşma yine ekmek ve pirinç

cnm çikolatta krizlerinde gün kurusu kayısı içine kakao koy muhteşem oluyorrrrrrrrr bi çay kaşığı bide istersen hormon tahlilleri yaptır

krizlerim geçti artık canım çekmiyo tadını unuttum sanırım çikolatanın ve diğer tatlıların
ama tatlı çekerse canım yaparım bunu aklımda bulunsun teşekkür ederim.
hormon testi yapıldı hiçbi sorun yok her şey normal bütün değerler kan değerlerine de bakıldı hiçbi engel gözükmüyo ama bilmiyorum bende neden sonuç alamadığımı

kizlar tesekkur ederim yorumlariniz icin, iyi olmaya calisiyorum, grip arti regl, yatiyorum, spor yapamiyorum, bu hafta pek giden olmayacak sanirim, umarim, onumuzdeki hafta daha iyi olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…