CANIM HOŞGELDİN.sen buraya takıl istikrar neymiş gör.tatlım menülerini yaz kaptanımız sena menünü yorumlar.ben de ööle nerde yanlış yapıyorum burda öğreniyorum.az kilo veriyorum iye üzülme az olsun yağdan olsun.cuma kilo bildirimi var bi de canım hergün menülerini de yaz.burdaki listeleri de takip et.kolay gelsin...:90:
tamam o zaman başlayayım bende yazmaya çok teşekkür ederim ilginiz için hepinize
selam hanımlar ben de arada okuyorum yazdıklarınızı motivasyona hepimizin ihtiyacı var, 8.5 aylık bebeğim var 68 ile hamile kaalddım 98 le doğuma gittim dile kolay yanlış beslenme ve gevşeklik ve koskocaman 30 kilo iki ay önce başladım tam anlamıyla diyete 85 kiloydum şu an 75 im hedefim 65 sizce çokmu hızlı vermişim ne dersiniz emziriyorum da tedirgin oluyorum bu nedenle...
sabah
2 dilim kepek ekmek
marul, roka
4 zeytin
elma çayı
ara
portakal
öğle
tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil çay
kuru incir
akşam
mantar sote
cnm sabah ne peynir ne yumurtan var çok doyurucu olmaz ayrıca arada sadece portakal midende asit yapıp daha çabuk acıktırır gibi geliyor bana benim fikrim bunlar
güncelliyorumm 3 tane köfte yedim.senacım kızıcaksın bu menüyle bana ama yine de yazayımm
sabah:
iki dilim ekmeğe tost
1 bardak yeşil çay
1 bardak siyah çay
domates salatalık
2 zeytin
peynir
ara:
2 tane diyet bisküvi
öğle:isteğim dışında gelişti okulda(
yarımdan biraz fazla kıymalı pide
çayyy
ara:
1 elma
akşam:
4 tane ızgara köfte
salata yemeyi düşünüyorum
sonra çayyy
2.5 litre su
dizilerim başlıcak bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim light ekmek
1 karper peynir az yağlı
domates biber
ara.1 elma 2 ceviz içi
öğlen
bi kase ezogelin çorba
4 kaşık yoğurtla havuç salatası
ara.2 incir
ara.2 dilim light ekmek yarım yağlı karper peynir
akşam
bi kase ezogelin
2 köfte
bol salata
kaçamak 3 dal patates kızartması dayanamadım
gece beyaz leblebi bi avuç:79:
[/B][/COLOR] Aslıcım sen yanlışlarını artık biliyosun ama senden ricam menülerini sabah öqle akşam şeklinde yazman ne zaman ne yediqini göreyim canım[1] havuç 1 adet 26
[2] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[3] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 2 ADET 140
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] pınar light süt 1 100 ml 35
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Taze Yeşil Biber 20 gr 2.5
[10] un kurabiyesi 0.25 adet 16.25
[11] Süt 0.150 LİTRE 102
[12] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[13] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[14] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[15] Fındık 7 GRAM 45.5
[16] Portakal 0.5 ADET 25
[17] Zeytin (Siyah) 4 GRAM 8.28
[18] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[19] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
[20] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1184.73 kal.
senacımm buda benim dünki yediklerim pek iç açıcı değil gibi ama yorumlarını bekliyorum
hoşgeldincanımMerhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse
sabah açılmıştı canım şimdi bendede açılmadıcanım bu link açılmıyo hata veriyo
canim kesinlikle haklisin bugunlerde sitresteyim ondan mi ne bilmiyom aksam gozum doymak bilmedi once tavuk salata aldim ama anlamadim oglumun yemegin verirken bidaha onunla pilav yogurlu kabak yedim bide ogun atlayinca onunda etkisi oluyor galiba zaten esim yuzunde ne yemek olursa olsun muhakak yaninda pilav ister irsi mi ne bilmiyom oglum bile normalde konusamiyor ama sabahlari kalkinca sut diyecegine pilav ver diyor pilav ve sut kelimelerini kulaniyor kendisine cok guluyom ama benide pilavci yaptilar galiba
hoşgeldin cnmmerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
Canım reql döneminde kilo artışı olur sonrasında düşer ben kilo bildirimi yapıyorum ama sizi zorlamıcam yapmak istemezseniz reqliyim kilo bildirimi yapamıcam dersiniz listeye bu şekilde eklerim size kalmış yaniikızlar bişi sorcam size
benim malum zamanımın eli kulağında
o dönemde kilo bildirimi yapılıyo mu
eğer yapılıyosa benim halim harap valla
sabah tartıldım en son bildirim yaptığım kilodan 1 kilo fazlam var:18::18:
menün gayet güzel ama ekmekler çok fazla olmuş kahvaltı dışında yemiyelim lütfenmenüm:
sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek
ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek
ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma
akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata
ara:1 adet meyve
2fincan yeşil çay, 2,5 lt su
hoşgeldin cnmkızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm
yok canım fazla deqil ben 2 ayda 16 kilo vermiştimselam hanımlar ben de arada okuyorum yazdıklarınızı motivasyona hepimizin ihtiyacı var, 8.5 aylık bebeğim var 68 ile hamile kaalddım 98 le doğuma gittim dile kolay yanlış beslenme ve gevşeklik ve koskocaman 30 kilo iki ay önce başladım tam anlamıyla diyete 85 kiloydum şu an 75 im hedefim 65 sizce çokmu hızlı vermişim ne dersiniz emziriyorum da tedirgin oluyorum bu nedenle...
Canım menülerini tam gün olarak yazarsan yorumlamak daha kolay olur öbür türlü yorum yapamamakşam yemeğim ezogelin çorba bi kase ik köfte bol salata 3 kaşık yoğurtt bir dilim ekmek yesem mi yemesem mi karar veremedim kızlar
Sehercim yok kızmıcam ye anam yeesenacım kızıcaksın bu menüyle bana ama yine de yazayımm
sabah:
iki dilim ekmeğe tost
1 bardak yeşil çay
1 bardak siyah çay
domates salatalık
2 zeytin
peynir
ara:
2 tane diyet bisküvi
öğle:isteğim dışında gelişti okulda(
yarımdan biraz fazla kıymalı pide
çayyy
ara:
1 elma
akşam:
4 tane ızgara köfte
salata yemeyi düşünüyorum
sonra çayyy
2.5 litre su
oturmusken menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1yumurta ve biraz peyniri ( omlet yaptim)
yarim salatali yarim domates
biraz yesilik
1 tane cay
1 dilim tb ekmegi
ara 1 form cay
1 tane elma
oglen
3 biber dolmasi
yarim kase yogurt
ara bir dilim ananas
aksam
3 kofte
bir kase yogurtlu kabak
1 tane cay
yatana kadar 3 l su
1 form cay
hoşgeldin canımmerhabalar ben bu ay sonunda 20 yaşıma giriyorum ve fakat en az 15 kilo vermem lazım boyum 1.554 ve bu sabah tartıldığımda 70.8dim spor yapıyorum dersem yalan olur yapmıyorum dersem de aslında plates yapıyorum ama bi hafta yapıyorum iki hafta ara veriyorum sonra pişman olup tekrar başlıyorum ip atlamayı düşünüyorum bi yandan da ama korkarım sadece düşünmekle kalıyorum ben ve diyetisyene gidiyorum ocağın 25inde 71.8mişim hatta şimdi baktım. ya ben çok yavaş kilo veriyorum ve bu beni sinirlendiriyo fazlasıyla
istikrarlı da davranmıyorum sporu düzenli yapsam çok daha kolay olacak biliyorum ama
bütün sayfaları da okumadım malum 4 hanelileri bulmuş yazılanlar son sayfaya şöyle bi baktım ve bende şimdi yazıyorum işte ne yapmalıyım?
bana yardım eder misiniz ki acaba ):
yanlışlarla dolu bir menü ve her öqünde ekmek varbugun tam menum
Sabah
Special K 50 gr + 100 gr Az yagli Sut
arada pirincli kraker
1.5 lt su
Oglen
1 kase Mercimek Corba
1 adet kucuk sandovic
1 lt su
Aksam
1 dilim kepek ekmekli k.peynir
Domates + Biber Dolmasi (Az yag+Az pirinc Bol Domates Soganli )
Yogurtlu Patlican
hadi herkese ii aksamlar misafirlerim gelicek simdilik bu kadar
arada yediqin 2 dilim ekmek çok gereksizdizilerim başlıcak bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim light ekmek
1 karper peynir az yağlı
domates biber
ara.1 elma 2 ceviz içi
öğlen
bi kase ezogelin çorba
4 kaşık yoğurtla havuç salatası
ara.2 incir
ara.2 dilim light ekmek yarım yağlı karper peynir
akşam
bi kase ezogelin
2 köfte
bol salata
kaçamak 3 dal patates kızartması dayanamadım
gece beyaz leblebi bi avuç:79:
kilo çizelgeni yaparmısın lütfenyediklerimden zevk alıyorum zaten aslında çok yiyen biri de değilimdir ama çikolta aşkından veremiyodum sanırım gerçi aylardır tatlıları da yemiyorum hamur işi de zaten midem de kaldırmıyo artık ağır şeyleri ama gitmiyolar yine de diyet yapıyorum ben bi yandan da her gittiğimde doktor beklediğimizden az ama bu da bi şeydir diyo her sefer de bi iki şeyden firar etmiş oluyorum zaten illa ki ama artık kilo sorunum olmasını istemiyorum ben :2:
80den düştüm bu kiloya kiloyu belli eden bi vücudum da yok kimse inanmaz 70lerde olduğuma ama öyleyim yani bacaklarım çok kalın ağlayasım var neden 60ları göremiyorum ben hala :2:
çok güzel çok beqendimsabah
2 dilim kepek ekmek
marul, roka
4 zeytin
elma çayı
ara
portakal
öğle
tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil çay
kuru incir
akşam
mantar sote
ara öqünde meyve yenebilir cnm yanlış bişey yokcnm sabah ne peynir ne yumurtan var çok doyurucu olmaz ayrıca arada sadece portakal midende asit yapıp daha çabuk acıktırır gibi geliyor bana benim fikrim bunlar
güncelliyorumm 3 tane köfte yedim.
canım öğle daha doyurucu ye arada ekmek yeme benceee.senacım sen ne dersinn??hoşgeldin
hayatım Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin bende 3.5 aydır haber bekliyorum daha bişey çıkmadı hayırlısı bakalım listen güzel ama akşam bir çorba olsun içseydin bebeqim tansiyonun falan düşer Allah korusun :26:Bütün gün bakamadım topiğe...Sabahın köründe çıktım evden mülakata gitmek için öğlene doğru geldim..Mülakatımda başarılar dileyen ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim...Güzel geçti sayılır mülakatım ama tabii ki hakkımda hayırlı olan neyse o olsun
Menüme gelicek olursak;
SABAH
1 domates
1 salatalık
2 kk lor peyniri
1 bardak şekersiz çay
ÖĞLE
1 kase tavuk çorbası
2 tane köfte
2 yk yoğurt
Arada bişey yiyemedim mülakat için beklerken aklıma da gelmedi zaten...Dün gece hiç uyuyamamıştım o yüzden eve gelir gelmez yemek yedim ve bi yattım 11'den sonra kalktımO yüzden akşam yemeği falan da yok...Sadece uyanınca canım tatlı istedi bi bardak ılık tarçınlı süt içtim birazdan tekrar yatıcam
Merhaba arkadaşlar
Benide aranızza alırsanız sevinirim.31 yaşındayım 160 boyum 76 kilom
bende aranıza katılmak istiyorumm sabah sabah eşimlee kilo yüzündenn tartıştık 5 ay oldu evleneli eşimde bende kilo aldıkk iş iddaya bindii zayıflamam gerekk boyum 1.75 kilom 70 idim ama 78 oldumm yave ben birde diabet hastasıyım dikkatt etmem gerek aslındaa banda yardımcıı olunn lütfenn irademe sahip olmaıyorum 5 aydır.... okuyodumm üniversite bitince işe girmedim şimdilik evdeyimm ve eve durdukça da bişelerr yiyorummm pufffff ve cetvelii nasıl yapıyorsunuzz banada öğretirmisiniz
hoşbuldukk teşekkürr ederimmhayatım Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin bende 3.5 aydır haber bekliyorum daha bişey çıkmadı hayırlısı bakalım listen güzel ama akşam bir çorba olsun içseydin bebeqim tansiyonun falan düşer Allah korusun :26:
hoşgeldiniz kızlarlisteye girmeniz için 1 hafta boyunca menülerinizi sabah öqle ve akşam olarak topluca paylaşmanız gerekiyor ikinci hafta listeye ekliyorum arkadaşlar size yardımcı olsunlar kilo çizelgenizi yapın bol iradeler
bende menünü beğendim senanın dediği gibi ekmek fazla geldimenüm:
sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek
ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek
ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma
akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata
ara:1 adet meyve
2fincan yeşil çay, 2,5 lt su
hoşbuldukk teşekkürr ederimm
1 bardak çay
3 dilimde beyaz peynir
4 te 1 kepek ekmeği
bunun gibimi yazmam gerek??
bende dün başladım aynen senin gibi motivasyona ihtiyacım var hoşgeldinnn
Kilo çizelgesi olmayanları listeye almıcam lütfen olmayanlar yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?