70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım benm de 9 aylık bebeğim,emzirdiğimiz için katı diyet yapmak iyi olmaz.sütünde azalma falan hissediyosan dikkat et,ayda 5 kilo vermişsin fazla gibi geldi bana,ama sütünde değişiklik yoksa iyi,hızlı yakıyosundur.en iyi sen anlarsın canım.

sabah
2 dilim kepek ekmek
marul, roka
4 zeytin
elma çayı

ara
portakal

öğle
tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil çay
kuru incir

akşam
mantar sote

sabah
2 dilim kepek ekmek
marul, roka
4 zeytin
elma çayı

ara
portakal

öğle
tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil çay
kuru incir

akşam
mantar sote

cnm sabah ne peynir ne yumurtan var çok doyurucu olmaz ayrıca arada sadece portakal midende asit yapıp daha çabuk acıktırır gibi geliyor bana benim fikrim bunlar

cnm sabah ne peynir ne yumurtan var çok doyurucu olmaz ayrıca arada sadece portakal midende asit yapıp daha çabuk acıktırır gibi geliyor bana benim fikrim bunlar

çok geç kalktığım için pek bi şey yemedim öğle yemeği saatiydi resmen de doydum aslında elmalı bi karışım vardı bi topicde onu içiyorum 3 gündür açlık hissetmiyorum pek onunda etkisiyle ama normalde yiyorum peynir
haftada 2 gün de yumurtam var haşlanmış ya da lorlu omlet şeklinde
doktorcuğum uğraşıp yazıyo her gittiğimde tek tek ama okul zamanında düzgün uyguluyorum sadece tatiller ve hafta sonunda ipin ucu kaçıyo.

güncelliyorumm 3 tane köfte yedim.

canım öğle daha doyurucu ye arada ekmek yeme benceee.senacım sen ne dersinn??hoşgeldin

Son düzenleme:
[/B][/COLOR] Aslıcım sen yanlışlarını artık biliyosun ama senden ricam menülerini sabah öqle akşam şeklinde yazman ne zaman ne yediqini göreyim canım
Merhaba arkadaşlar,
Sizin gruba katılmak istediğimi yazmıştım geçenlerde ama hala bana cevap vermedi kimse
hoşgeldincanım
canım bu link açılmıyo hata veriyo
sabah açılmıştı canım şimdi bendede açılmadı

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.burdaki arkaşlık çok samimi geldi bende diyete başladım 27 yaşındayım 170 boy 71.3 kilo ile başladım sabah 69.8 pazartesi başladım diyete
hoşgeldin cnm
Canım reql döneminde kilo artışı olur sonrasında düşer ben kilo bildirimi yapıyorum ama sizi zorlamıcam yapmak istemezseniz reqliyim kilo bildirimi yapamıcam dersiniz listeye bu şekilde eklerim size kalmış yanii
menün gayet güzel ama ekmekler çok fazla olmuş kahvaltı dışında yemiyelim lütfen
kızlar benide aranıza alırmısınız lütfennnnn 79,80 le başladım şuan 72,60 düştüm ve artık motivasyona ihtiyacım var ve bende aranızda olmak istiyorummmm
hoşgeldin cnm
yok canım fazla deqil ben 2 ayda 16 kilo vermiştim
akşam yemeğim ezogelin çorba bi kase ik köfte bol salata 3 kaşık yoğurtt bir dilim ekmek yesem mi yemesem mi karar veremedim kızlar
Canım menülerini tam gün olarak yazarsan yorumlamak daha kolay olur öbür türlü yorum yapamam
Sehercim yok kızmıcam ye anam yee cuma günü görüşürüz

hoşgeldin canım menülerini yazarsan sana yardımcı oluruz tam gün olarak yaz lütfen..
yanlışlarla dolu bir menü ve her öqünde ekmek var
arada yediqin 2 dilim ekmek çok gereksiz [/B][/COLOR]
kilo çizelgeni yaparmısın lütfen
sabah
2 dilim kepek ekmek
marul, roka
4 zeytin
elma çayı

ara
portakal

öğle
tavuklu salata
1 dilim kepek ekmek
ara
yeşil çay
kuru incir

akşam
mantar sote
çok güzel çok beqendim
ara öqünde meyve yenebilir cnm yanlış bişey yok
güncelliyorumm 3 tane köfte yedim.

canım öğle daha doyurucu ye arada ekmek yeme benceee.senacım sen ne dersinn??hoşgeldin

Bütün gün bakamadım topiğe...Sabahın köründe çıktım evden mülakata gitmek için öğlene doğru geldim..Mülakatımda başarılar dileyen ve iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim...Güzel geçti sayılır mülakatım ama tabii ki hakkımda hayırlı olan neyse o olsun

Menüme gelicek olursak;

SABAH
1 domates
1 salatalık
2 kk lor peyniri
1 bardak şekersiz çay

ÖĞLE
1 kase tavuk çorbası
2 tane köfte
2 yk yoğurt

Arada bişey yiyemedim mülakat için beklerken aklıma da gelmedi zaten...Dün gece hiç uyuyamamıştım o yüzden eve gelir gelmez yemek yedim ve bi yattım 11'den sonra kalktımO yüzden akşam yemeği falan da yok...Sadece uyanınca canım tatlı istedi bi bardak ılık tarçınlı süt içtim birazdan tekrar yatıcam

bende aranıza katılmak istiyorumm sabah sabah eşimlee kilo yüzündenn tartıştık 5 ay oldu evleneli eşimde bende kilo aldıkk iş iddaya bindii zayıflamam gerekk boyum 1.75 kilom 70 idim ama 78 oldumm ya ve ben birde diabet hastasıyım dikkatt etmem gerek aslındaa banda yardımcıı olunn lütfenn irademe sahip olmaıyorum 5 aydır.... okuyodumm üniversite bitince işe girmedim şimdilik evdeyimm ve eve durdukça da bişelerr yiyorummm pufffff ve cetvelii nasıl yapıyorsunuzz banada öğretirmisiniz

Son düzenleme:
hayatım Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin bende 3.5 aydır haber bekliyorum daha bişey çıkmadı hayırlısı bakalım listen güzel ama akşam bir çorba olsun içseydin bebeqim tansiyonun falan düşer Allah korusun :26:
Merhaba arkadaşlar

Benide aranızza alırsanız sevinirim.31 yaşındayım 160 boyum 76 kilom

hoşgeldiniz kızlar listeye girmeniz için 1 hafta boyunca menülerinizi sabah öqle ve akşam olarak topluca paylaşmanız gerekiyor ikinci hafta listeye ekliyorum arkadaşlar size yardımcı olsunlar kilo çizelgenizi yapın bol iradeler

Arkadaşlar bugün rölyef kursum başlıyor 15 tatil bnm için bugün bitti şimdi kursa gidicem akşam görüşürüz sakın kaçamak yapmayın yarın cumaaaa

hoşbuldukk teşekkürr ederimm
1 bardak çay
3 dilimde beyaz peynir
4 te 1 kepek ekmeği
bunun gibimi yazmam gerek??

bende menünü beğendim senanın dediği gibi ekmek fazla geldi
hoşbuldukk teşekkürr ederimm
1 bardak çay
3 dilimde beyaz peynir
4 te 1 kepek ekmeği
bunun gibimi yazmam gerek??

canım tüm gün o larak yedıklerını sabah öğle ve aksam aralarıda yazarak liste halınde verıceksın aynı günün aksamı veya sabah yazabiirsin

dünkü menüm
sabah
3/4 simit 1 tane 20 gr pınar beyaz

ara
yaban mersini yedim biraz

öğle
1 kase ezogelin çorba
6 adet terbiyeli köfte(cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su

ara
yarım armut

akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 yk barbunya
küçük bir parça tavuk
yoğurtlu havuc salata
2.5 lt su
ara
yarım elma

aksam bıraz fazla kactı gıbı ama annemlerdeydım azar azar hepsınden yedım meyveyıde sonradan annem verdı yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…