gunaydin kizlar..ben bu hafta menulerimi yazamadim ama haftaya yazarim ins.yazinca belki daha duzenli olur yemelerim.arcak,nidah ben mayis annelerinden yasemin.siz de emziriyorsunuz degilmi?sutunuzde azalma oluyormu?benim kizim iki kere ek gida aliyor,gecede surekli emiyor.siki rejim yaparsam vicdan azabi duyuyorum ne kadar emse kardir diye.bugunler geri gelmeyecek diye dusunuyorum.sizde nasil durumlar?
Bu aletin adı ne acaaba ?:26:simdide bu alete kafayi taktim evde yer yok
hem cokda pahali
Bu aletin adı ne acaaba ?:26:
gunaydin kizlar..ben bu hafta menulerimi yazamadim ama haftaya yazarim ins.yazinca belki daha duzenli olur yemelerim.arcak,nidah ben mayis annelerinden yasemin.siz de emziriyorsunuz degilmi?sutunuzde azalma oluyormu?benim kizim iki kere ek gida aliyor,gecede surekli emiyor.siki rejim yaparsam vicdan azabi duyuyorum ne kadar emse kardir diye.bugunler geri gelmeyecek diye dusunuyorum.sizde nasil durumlar?
slm kizlar bugun kotu bir gundu benim ve oglum icin evde kilitli kaldik aksam esim benim anagtari oglumun elinden alip cebine koymus sabah cikarken biz uyuyor oluyoruz oda hep kapiyi kilitleyip ise gitmis oglumla kavaltimizi yapip cikiyorduki anagtarin olmadigini fark etim esimi aradim cebinde unutup ise gitigini soyledi yani bugun hapis hayati yasadik zormus ya evde kilitli kalmak....tabi menulerimde bir aksaklik yapmadim ...:84::84::84:
geçmiş olsun cnm ya sinir bozucu bi durum aslında ama menüyü aksatmaman süper olmuş
trndy 21 donmusun canim asagida gordum seni.....nasil giti kilo verdimi canim
Kilo çizelgesi olmayanları listeye almıcam lütfen olmayanlar yapsınlar
yasemin hangisiydin sen canım barman mı?
emziriyorum bende bi değişiklik yok canım sütümde suyu çok içiyorum yeşillik ve meyve çok yiyorum,ekmeği azalttım tatlı nerdeyse hiç yemiyorum. diyet eğil sağlıklı beslenme aslında:) böyle olunca azalmadı sütüm çok şükür. inş hiç birimizinki azalmaz,bu arada süper kilo vermişsin yasemin maşallah kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?