70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar

Benide aranızza alırsanız sevinirim.31 yaşındayım 160 boyum 76 kilom

hoşgeldiniz kızlar..zaten sırf görünüm için değil sağlığımız için de kilo vermeliyiz.nevresema sen de dikkat et tatlım bak diyabetin de varmış.
canım menün genel olarak güzel nohut leblebi ve bademden birini tercih et derdiiii senacımmm ben de ondan öğrendimm
canııımmm geçmiş olsun.

rakibem menün gayet güzel.sen de ekmekten vazgeçemiyosun heralde.

ben de menümü yazyım
sabah:
1 dilim ekmek
lor peynirli omlet
1 zeytin
peynir
bal
çayy(2)
ara:
yok çok toktum
öğle:
yarım tabak etli patates yemeği
salata
ara:
1 elma
akşam:
bir tabaktan az ıspanak yemeği
bir kase yoğurt
ilerleyen saatlerde çayy ve az miktar meyve.

leblebiden vazgeçeyim akşam

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:86: ben 36 yaşında 163cm boyunda veeeeee maalesef 69kg iken 3 ay içinde 77kg çıkan yeni bir arkadaş tabi bir ara yine kg almıştım:84: haziran ayında evlencem diye 67 66 kg lara indim:98: sanırm çokçabuk alıp verebilen birisiyim ama artık sıkıldım beee kesin sabitlemek istiyorum o yüzden aranıza katıldım tabii kabul ederseniz bu arada stepper ile spor yappıyorum evde de gömleklerimizi astığım tam teşekküllü koşubandım da var eh artık bana yardımcı olursunuz değil mi:86::90:

slm kizlar menumu yazayim bari
sabah limonlu sicak su
kavalti
1kk beyaz peynir
5 zeytin
3 kasik yogurt
2 dilim tb ekmegi
salatalik domates

ara iki parmak kadar cikolata

oglen
bir kase corba

ara
1form cay
yarim kivi
1 mandalina

aksam
3 kofte
yarim kase yogur
yarim salatalik

yatana kadar 1 form cay
3.5 litre su

hşg cnm burda herkes birbirne destek

Canım menün çok güzel mazaretlerinide gözönünde bulundurursak şdare edebiliriz
Canımmmmm hoşgeldin aramıza ay çok memnun oldum canım seni gördüqüme yazdıklarına a'dan z'ye katılıyorum çok doqru şeyler öznurcum tpiqte başımın üstünde yerin var ne demek aramıza almamak olurmu hiç kilo çizelgeni yaparak aramıza katılabilirsin hayatım bu arada sitende diyet yemeklerine yer verirsen topik olarak o siteden çıkmayız canım eline emeqine saqlık sen ekle biz yapıp yeriz
hayatım meyveler çok fazla biliyorsunki meyveler masum görünsede bolbol karbonhidrat ve şeker içeriyorlar leblebi badem nohut hepsi bakliyat sen diyettesin kaş yapayım derken göz çıkarıyorusn cnm
eşini çaqır bakimm buraya
hayatım hayırdır ekmekli diyet çıktıda bizimmi haberimiz yokk 3.5 dilim ekmek yemiş kızıcamı bile bile bide yazmışş :84::84:
sehercim menün gayet güzel aşkam yemeqi düşündüqün meyveye hiç gerek yok zaten elme yemişsin cuma cuma fazla çıkma
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar kilo çizelgesi yapımı burada anlatılıyor ayrıntılı bi bakın..

Sehercim kilo çizelgesini günceleme görevini triendy21 yapıyordu ancak pcde sorun yaşıyor o gelene kadar yeni gelen arkadaşlara linki verirsen sevinirim cnm

hoşgeldin cnm listeye girmen için 1 hafta yediklerini bizimle paylaşman gerekiyor 2. hafta listeye ekliyorum ve mutlaka kilo çizelgenin olması şart ..

gayet güzel bir menüü

komutan bi elma bi incir yedim:44: akşamki leblebiyi çıkardım menüden

leblebiden vazgeçeyim akşam

hoşgeldinnn keşke komşum olsaydın senden çıkmazdım kız niye gömlek asıyosun güzelim bandaa aaaa

tamam canım meyveyi çıkardım bilee.zaten bu kaçamaklar yüzünden az kilo veriyorum şunu fark ettim ki yemeği ekmeği gayet güzel kesiyorum ama o arada yediğim abur cuburları kaçamakları kesemiyorum ve az kilo veriyorum niyeyse hep de bi bahanem var.yorgunsun seher,zaten o kadar çok hareket ettinki bak başında döünyo zaten halsizsin.....şeytan gittttt başımdaaaaannnn.triendy gelene kadar link ben de karışmaa

KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

hoşgeldin cnm listeye girmen için 1 hafta yediklerini bizimle paylaşman gerekiyor 2. hafta listeye ekliyorum ve mutlaka kilo çizelgenin olması şart ..

gayet güzel bir menüü

merhabalar aranıza katıldığım için çook mutlu oldum çizelgeyi yarın sabah topike koyarım :89: ben sabahları tartılıyorum ve ne hikmetse cuma günüdür bu gün de:76: kalbim temizmiş neyse yarın sabah kg cizelgemi sizlere sunarım ...menümü de size yazim ama fazla umutlu değil....
sabah 2 bardak su içiyorum (yıllardır )
kahvaltı yoğurt kk den az peynir 2 dilim tavuk janbon sanırım az sebze ızgara
öğlen yemedim:78:
ikindi yemedim
akşam da bir kase yoğurt ve içine doğranmış elma
aralarda zencefilli çay ve bol su
400adım stepper :82: evet pek iç açıcı değil biliyorum

tamam tatlım hersayfaya bunu yazarsan çünkü görmeyenler oluyor ben de girdikçe yazarım:90:

merhaba keşke komşu olsaydık gelip binerdin ben de gaza gelirdim ama stepper diye bir spor aleti var o daha pratik ve etkili ama koşu bandını da aslına uygun kullanmanın zamanı geldi bence aletleri aslına göre kullanmak gerek herkese merhabalar

Canım Allah senin için de hayırlısını versin.İnşallah sen de en kısa sürede hayırlı bir iş bulursun

Canım menünü beğendim hatta öğlen az yemişsin ve özellikle akşamı ne güzel hafif geçirmişsin...Sadece zeytinle ilgili bişey söylemek istiyorum eğer diyet zeytin falan değilse 5 zeytinden 1 yemek kaşığı zeytinyağı elde ediliyor yani çok masum sayılmaz...Sadece hatırlatmak istedim

Bu sırada evde hem de çocukla kilitli kalmışsın canım zor bi durum...Geçmiş olsun üzüldüm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…