tabi yapayım da nasıl yapayım ki kilo çizelgesini ben bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ki bana
Merhaba arkadaşlar
Benide aranızza alırsanız sevinirim.31 yaşındayım 160 boyum 76 kilom
hoşgeldiniz kızlar..zaten sırf görünüm için değil sağlığımız için de kilo vermeliyiz.nevresema sen de dikkat et tatlım bak diyabetin de varmış.bende aranıza katılmak istiyorumm sabah sabah eşimlee kilo yüzündenn tartıştık 5 ay oldu evleneli eşimde bende kilo aldıkk iş iddaya bindii zayıflamam gerekk boyum 1.75 kilom 70 idim ama 78 oldumm yave ben birde diabet hastasıyım dikkatt etmem gerek aslındaa banda yardımcıı olunn lütfenn irademe sahip olmaıyorum 5 aydır.... okuyodumm üniversite bitince işe girmedim şimdilik evdeyimm ve eve durdukça da bişelerr yiyorummm pufffff ve cetvelii nasıl yapıyorsunuzz banada öğretirmisiniz
canım menün genel olarak güzel nohut leblebi ve bademden birini tercih et derdiiii senacımmm ben de ondan öğrendimmkızlar bugünkü menümü yazıyım
sabah
yarım simit
bi tane haşlama yumurta
maydanoz
ara
2 kaşık light yoğurt
bir incir
öğlen
100 gram tavuk sote
4 kaşık light yoğurt
bi domates maydanoz
bi kpçe çorba
ara
6 badem
akşam
1 kepçe çorba
yarım tabak nohut susuz
salata yicem
gece:1 elma ve bi avuç leblebi
canııımmm geçmiş olsun.slm kizlar bugun kotu bir gundu benim ve oglum icin evde kilitli kaldik aksam esim benim anagtari oglumun elinden alip cebine koymus sabah cikarken biz uyuyor oluyoruz oda hep kapiyi kilitleyip ise gitmis oglumla kavaltimizi yapip cikiyorduki anagtarin olmadigini fark etim esimi aradim cebinde unutup ise gitigini soyledi yani bugun hapis hayati yasadik zormus ya evde kilitli kalmak....tabi menulerimde bir aksaklik yapmadim ...:84::84::84:
menüm
sabah:
2 dl tb ekmeği
çok az yağlı 1yum.lı menemen(3 kaşık kadar)
peynir,zeytin,1 turp,Ihlamur
ara:1 port
öğle :
3 adet ceviz büyüklüğünde fırında köfte
1,5 dl tb ekmeği
1kase yoğurt
yağsız beyaz lahana salatası
ara: 1 elma,1ceviz
akşam:
1kase çorba
haşlanmış z.yağlı brokoli
yoğurt
lahana salatası
ara:1-2 meyve
hoşgeldiniz kızlar..zaten sırf görünüm için değil sağlığımız için de kilo vermeliyiz.nevresema sen de dikkat et tatlım bak diyabetin de varmış.
canım menün genel olarak güzel nohut leblebi ve bademden birini tercih et derdiiii senacımmm ben de ondan öğrendimm
canııımmm geçmiş olsun.
rakibem menün gayet güzel.sen de ekmekten vazgeçemiyosun heralde.
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:86: ben 36 yaşında 163cm boyunda veeeeee maalesef 69kg iken 3 ay içinde 77kg çıkan yeni bir arkadaştabi bir ara yine kg almıştım:84: haziran ayında evlencem diye 67 66 kg lara indim:98: sanırm çokçabuk alıp verebilen birisiyim ama artık sıkıldım beee kesin sabitlemek istiyorum o yüzden aranıza katıldım tabii kabul ederseniz bu arada stepper ile spor yappıyorum evde de gömleklerimizi astığım tam teşekküllü koşubandım da var eh artık bana yardımcı olursunuz değil mi:86::90:
Canım menün çok güzel mazaretlerinide gözönünde bulundurursak şdare edebilirizdünkü menüm
sabah
3/4 simit 1 tane 20 gr pınar beyaz
ara
yaban mersini yedim biraz
öğle
1 kase ezogelin çorba
6 adet terbiyeli köfte(cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su
ara
yarım armut
akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 yk barbunya
küçük bir parça tavuk
yoğurtlu havuc salata
2.5 lt su
ara
yarım elma
aksam bıraz fazla kactı gıbı ama annemlerdeydım azar azar hepsınden yedım meyveyıde sonradan annem verdı yıne
Canımmmmm hoşgeldin aramızaBayanlar iradenizi takdir ettim vallahi bravo yılmayın azim çok önemli.. Ara vermek yok bırakmak yok hadi bakalım sonra kilolaları verince benim siteye beklerim sizi tarifkolik . coma :)) Gerçi bu aralar diyet tarifleride yazacağım benimde 3 kilo vermem gerek.. Tabii Sena abla beni almaz aranıza herhalde ben 55 kiloyum çünkü :)) Hafta içi 5 gün plates yapıyorum her sabah sizede tavsiye ederim. Birde her öğün ekmek yemeyi bırakın gerçekten gereksiz ben diyet yapmadığım normal zamanlarda da günde 1 dilim yerim o da sabah yeterli oluyor gerçekten. Zaten biz hanımlar günlerde börektir kektir tırtıklıyoruz değilmi?Su içmeyi unutmayın ve protein,karbonhidrat,kalsiyum,vitamin hepsinden alın yani dengeli beslenin.. Sporuda ihmal etmeyin. Buna ömür boyu devam edeceğiniz faydalı alışkanlıklar diyelim. Bırakmak yok. Hepinizi öpüyorum sevgiler..
hayatım meyveler çok fazla biliyorsunki meyveler masum görünsede bolbol karbonhidrat ve şeker içeriyorlar leblebi badem nohut hepsi bakliyat sen diyettesin kaş yapayım derken göz çıkarıyorusn cnmkızlar bugünkü menümü yazıyım
sabah
yarım simit
bi tane haşlama yumurta
maydanoz
ara
2 kaşık light yoğurt
bir incir
öğlen
100 gram tavuk sote
4 kaşık light yoğurt
bi domates maydanoz
bi kpçe çorba
ara
6 badem
akşam
1 kepçe çorba
yarım tabak nohut susuz
salata yicem
gece:1 elma ve bi avuç leblebi
eşini çaqır bakimm burayaslm kizlar bugun kotu bir gundu benim ve oglum icin evde kilitli kaldik aksam esim benim anagtari oglumun elinden alip cebine koymus sabah cikarken biz uyuyor oluyoruz oda hep kapiyi kilitleyip ise gitmis oglumla kavaltimizi yapip cikiyorduki anagtarin olmadigini fark etim esimi aradim cebinde unutup ise gitigini soyledi yani bugun hapis hayati yasadik zormus ya evde kilitli kalmak....tabi menulerimde bir aksaklik yapmadim ...:84::84::84:
hayatım hayırdır ekmekli diyet çıktıda bizimmi haberimiz yokkmenüm
sabah:
2 dl tb ekmeği
çok az yağlı 1yum.lı menemen(3 kaşık kadar)
peynir,zeytin,1 turp,Ihlamur
ara:1 port
öğle :
3 adet ceviz büyüklüğünde fırında köfte
1,5 dl tb ekmeği
1kase yoğurt
yağsız beyaz lahana salatası
ara: 1 elma,1ceviz
akşam:
1kase çorba
haşlanmış z.yağlı brokoli
yoğurt
lahana salatası
ara:1-2 meyve
sehercim menün gayet güzel aşkam yemeqi düşündüqün meyveye hiç gerek yok zaten elme yemişsin cuma cuma fazla çıkmaben de menümü yazyım
sabah:
1 dilim ekmek
lor peynirli omlet
1 zeytin
peynir
bal
çayy(2)
ara:
yok çok toktum
öğle:
yarım tabak etli patates yemeği
salata
ara:
1 elma
akşam:
bir tabaktan az ıspanak yemeği
bir kase yoğurt
ilerleyen saatlerde çayy ve az miktar meyve.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar kilo çizelgesi yapımı burada anlatılıyor ayrıntılı bi bakın..
hoşgeldin cnmmerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:86: ben 36 yaşında 163cm boyunda veeeeee maalesef 69kg iken 3 ay içinde 77kg çıkan yeni bir arkadaştabi bir ara yine kg almıştım:84: haziran ayında evlencem diye 67 66 kg lara indim:98: sanırm çokçabuk alıp verebilen birisiyim ama artık sıkıldım beee kesin sabitlemek istiyorum o yüzden aranıza katıldım tabii kabul ederseniz bu arada stepper ile spor yappıyorum evde de gömleklerimizi astığım tam teşekküllü koşubandım da var eh artık bana yardımcı olursunuz değil mi:86::90:
slm kizlar menumu yazayim bari
sabah limonlu sicak su
kavalti
1kk beyaz peynir
5 zeytin
3 kasik yogurt
2 dilim tb ekmegi
salatalik domates
ara iki parmak kadar cikolata
oglen
bir kase corba
ara
1form cay
yarim kivi
1 mandalina
aksam
3 kofte
yarim kase yogur
yarim salatalik
yatana kadar 1 form cay
3.5 litre su
Canım menün çok güzel mazaretlerinide gözönünde bulundurursak şdare edebiliriz
Canımmmmm hoşgeldin aramızaay çok memnun oldum canım seni gördüqüme yazdıklarına a'dan z'ye katılıyorum çok doqru şeyler öznurcum tpiqte başımın üstünde yerin var ne demek aramıza almamak olurmu hiç kilo çizelgeni yaparak aramıza katılabilirsin hayatım bu arada sitende diyet yemeklerine yer verirsen topik olarak o siteden çıkmayız canım eline emeqine saqlık sen ekle biz yapıp yeriz
hayatım meyveler çok fazla biliyorsunki meyveler masum görünsede bolbol karbonhidrat ve şeker içeriyorlar leblebi badem nohut hepsi bakliyat sen diyettesin kaş yapayım derken göz çıkarıyorusn cnm
eşini çaqır bakimm buraya
hayatım hayırdır ekmekli diyet çıktıda bizimmi haberimiz yokk3.5 dilim ekmek yemiş kızıcamı bile bile bide yazmışş :84::84:
sehercim menün gayet güzel aşkam yemeqi düşündüqün meyveye hiç gerek yok zaten elme yemişsin cuma cuma fazla çıkma
Sehercim kilo çizelgesini günceleme görevini triendy21 yapıyordu ancak pcde sorun yaşıyor o gelene kadar yeni gelen arkadaşlara linki verirsen sevinirim cnm
leblebiden vazgeçeyim akşam
hoşgeldinnn keşke komşum olsaydın senden çıkmazdım kız niye gömlek asıyosun güzelim bandaa aaaamerhabalar bende aranıza katılmak istiyorum:86: ben 36 yaşında 163cm boyunda veeeeee maalesef 69kg iken 3 ay içinde 77kg çıkan yeni bir arkadaştabi bir ara yine kg almıştım:84: haziran ayında evlencem diye 67 66 kg lara indim:98: sanırm çokçabuk alıp verebilen birisiyim ama artık sıkıldım beee kesin sabitlemek istiyorum o yüzden aranıza katıldım tabii kabul ederseniz bu arada stepper ile spor yappıyorum evde de gömleklerimizi astığım tam teşekküllü koşubandım da var eh artık bana yardımcı olursunuz değil mi:86::90:
Canım menün çok güzel mazaretlerinide gözönünde bulundurursak şdare edebiliriz
Canımmmmm hoşgeldin aramızaay çok memnun oldum canım seni gördüqüme yazdıklarına a'dan z'ye katılıyorum çok doqru şeyler öznurcum tpiqte başımın üstünde yerin var ne demek aramıza almamak olurmu hiç kilo çizelgeni yaparak aramıza katılabilirsin hayatım bu arada sitende diyet yemeklerine yer verirsen topik olarak o siteden çıkmayız canım eline emeqine saqlık sen ekle biz yapıp yeriz
hayatım meyveler çok fazla biliyorsunki meyveler masum görünsede bolbol karbonhidrat ve şeker içeriyorlar leblebi badem nohut hepsi bakliyat sen diyettesin kaş yapayım derken göz çıkarıyorusn cnm
eşini çaqır bakimm buraya
hayatım hayırdır ekmekli diyet çıktıda bizimmi haberimiz yokk3.5 dilim ekmek yemiş kızıcamı bile bile bide yazmışş :84::84:
sehercim menün gayet güzel aşkam yemeqi düşündüqün meyveye hiç gerek yok zaten elme yemişsin cuma cuma fazla çıkma
Sehercim kilo çizelgesini günceleme görevini triendy21 yapıyordu ancak pcde sorun yaşıyor o gelene kadar yeni gelen arkadaşlara linki verirsen sevinirim cnm
hoşgeldin cnmlisteye girmen için 1 hafta yediklerini bizimle paylaşman gerekiyor 2. hafta listeye ekliyorum ve mutlaka kilo çizelgenin olması şart ..
gayet güzel bir menüü
tamam tatlım hersayfaya bunu yazarsan çünkü görmeyenler oluyor ben de girdikçe yazarım:90:KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
hoşgeldinnn keşke komşum olsaydın senden çıkmazdım kız niye gömlek asıyosun güzelim bandaa aaaa
tamam canım meyveyi çıkardım bilee.zaten bu kaçamaklar yüzünden az kilo veriyorum şunu fark ettim ki yemeği ekmeği gayet güzel kesiyorum ama o arada yediğim abur cuburları kaçamakları kesemiyorum ve az kilo veriyorum niyeyse hep de bi bahanem var.yorgunsun seher,zaten o kadar çok hareket ettinki bak başında döünyo zaten halsizsin.....şeytan gittttt başımdaaaaannnn.triendy gelene kadar link ben de karışmaa
hayatım Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin bende 3.5 aydır haber bekliyorum daha bişey çıkmadı hayırlısı bakalım listen güzel ama akşam bir çorba olsun içseydin bebeqim tansiyonun falan düşer Allah korusun :26:
hoşgeldiniz kızlarlisteye girmeniz için 1 hafta boyunca menülerinizi sabah öqle ve akşam olarak topluca paylaşmanız gerekiyor ikinci hafta listeye ekliyorum arkadaşlar size yardımcı olsunlar kilo çizelgenizi yapın bol iradeler
slm kizlar menumu yazayim bari
sabah limonlu sicak su
kavalti
1kk beyaz peynir
5 zeytin
3 kasik yogurt
2 dilim tb ekmegi
salatalik domates
ara iki parmak kadar cikolata
oglen
bir kase corba
ara
1form cay
yarim kivi
1 mandalina
aksam
3 kofte
yarim kase yogur
yarim salatalik
yatana kadar 1 form cay
3.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?