70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:

SABAH(sabah dediysem de aslında öğleye doğruydu)
Yarım kabak(haşlanmış)
Yarım havuç(haşlanmış)
4 yemek kaşığı yoğurt

ÖĞLE(misafirlikteydim elimden geldiğince kendimi frenledim ama:26:)
1 kase salata
Yarım patlıcan dolması
Yarım biber dolması
Yarım kase yoğurt
1 tane minik tulumba tatlısı

AKŞAM
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
Yarım kase yoğurt

iyi akşamlar kızlar
ben menümü yazamıyorum kızımdan fırsat bulamıyorum.pc açıkken rahat vermiyo
ilk defa bugünkü menümü yazayım.

sabah
2 bardak su
1 ev yapımı açma
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kk keçi peyniri
arada 2 bardak su

1 form çayı

öğlen 1 kase çorba

1 form çayı

arada su

akşam
1 yk tavuklu pirinç pilavı
1 yk bamya yemeği
1 kaşık salata
1 kaşık yoğurt
2 bardak su

1 form çayı

yatana kadar içebildiğim kadar su

bende varim yaaa 70 kiloyum bi 69 oluyorum bi 70 sinir oldum kac aydir 60a düsemedim 20 kilo verdim 10 kiloyu veremiyorum ne yapmam lazim...düzenli spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum aqz denebilecek kadar az yiyorum ama zayiflayamiyorum nedeeeeen bilgisi olan varmiiiii?

evt canım benim dikkat etmemm gerek bugünn b
aşladımm inşallah bende zayıflarımm baştada tabii sağlığımm içinn gerekli bana bugün bile şekerimdee bayağıoı bir düşme olduu

merhaba hanımlaar ...yarın büyük gün :)
ben menümü yazayım...toparlanmaya başladım moralmen yavaş yavaş...terk edilmek bile engel olamadı diyetime

sabah : 1 dlm kepek ekmeği, 1 yumuta, şekersiz çay

öğlen : akdeniz salata , yeşil çay...

aara: yarım ayva

akşam: patlamış mısır (tuzsuz ve çok az yağlı)

bakalım yarn ne çıkcak sonuç

bende bgn ki menü mü yazayım

kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek 1 kk peynir domates 4 zeytin şekersiz çay

arada limonlu yeşil çay

öğlen 1 kase çorba

ara yok
akşam ızgara et yoğurt yarım bardak kola :78:
yatmadan da süt içerim sanırım

ben bu cetveli nasıl kullanıcamm yaptım bitti fakat bende neden gözükmüyorr biri yardımcı olabilir mi bana

hoşgeldin.canım sen hergün menünü paylaş bakalım nerde yanlış yapıyorsun.

kız çoookkk az yemişsin bu ne patlamış mısırla gün geçmiş.tamam canın sıkkın yemek istemiyordur ama olmaz bööle.gel bakayım yanıma bi sarılayım sana daha yaşın kaç güzelim belki de ççoookkk iyi biriyle tanışıcaksın ruh ikizinle mesela yapma bööle yerim yoksa seni zaten açımmm

arkadaşlar bildiriminizi bu şekilde yapmayı unutmayın.
senacım ben yarın bildirim yapmasam olmazmı yaaaaaaa
malum dönemim sanırım baya fazla çıkıcam.
iki haftadır olmuyor canım çok sıkıldı.genemi başaramayacağım ?

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar bu adreste KİLO ÇİZELGESİ ayrıntılı olarak anlatılıyor.gerekeni yapın adresi kopyalayın diyor sonda onu kopyalayın sonra PROFİLİM yazan yer var yukarıda orada çizelge bölümüne yapıştırın aşağıdan DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDEDİNe tıklayın...
yapamayan olursa yarın hallederiz şimdi çıkmam gerek öpüldünüz....:90::90::90::90:

bütün gün dersteydk ...sabahtan akşama kadar çizim yapıyoruz yaw :18: ..yaşım 20 ...çok sevmiştim ve hiçbir sorun yoktu..hemde telefonla msj çekerek ayrıldı...dağıldım gerçekten...ama daha da hırslandım.... şu an biraz açım ama şimdi yersem öküz gibi saldırabilirm..yok kalsın yatayım ben...yarın kilo vermişsem, kendimi ödüllendircem piko ile

sarılalım sıkı sıkı

sabah 1 fincan çay
3 dilim beyaz peynir
çeyrek kepek ekmeği
öğle:bişe yemedimm
akşam küçük bir tabak patates salatası
çeyrek kepek ekmeği
bir elmaa
bir havuç

tesekurler canim zeytin konusunu dikate alacam bilmiyordum......

canim hic uzulme inanki yuzyuze degilde tlf mesaj atarak ayrilma sevyisine dusen biri icin hic degmez henuz cok gencsin herseyi yasayarak ogrenecen her yil erkeklerin farli yuzlerini taniyacan ....

canim bence menun gayet guzel olmus

kizlar nasilsiniz, ben cok kotuyum, regl oldum, cok sancim var, yarin tartilip haber verecegim, insallah vermisimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…