evt canım benim dikkat etmemm gerek bugünn bhoşgeldiniz kızlar..zaten sırf görünüm için değil sağlığımız için de kilo vermeliyiz.nevresema sen de dikkat et tatlım bak diyabetin de varmış.
canım menün genel olarak güzel nohut leblebi ve bademden birini tercih et derdiiii senacımmm ben de ondan öğrendimm
canııımmm geçmiş olsun.
rakibem menün gayet güzel.sen de ekmekten vazgeçemiyosun heralde.
merhaba keşke komşu olsaydıkgelip binerdin ben de gaza gelirdim ama stepper diye bir spor aleti var o daha pratik ve etkili ama koşu bandını da aslına uygun kullanmanın zamanı geldi bence aletleri aslına göre kullanmak gerek herkese merhabalar
hoşgeldin.canım sen hergün menünü paylaş bakalım nerde yanlış yapıyorsun.bende varim yaaa 70 kiloyum bi 69 oluyorum bi 70 sinir oldum kac aydir 60a düsemedim 20 kilo verdim 10 kiloyu veremiyorum ne yapmam lazim...düzenli spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum aqz denebilecek kadar az yiyorum ama zayiflayamiyorum nedeeeeen bilgisi olan varmiiiii?
merhaba hanımlaar ...yarın büyük gün :)
ben menümü yazayım...toparlanmaya başladım moralmen yavaş yavaş...terk edilmek bile engel olamadı diyetime
sabah : 1 dlm kepek ekmeği, 1 yumuta, şekersiz çay
öğlen : akdeniz salata , yeşil çay...
aara: yarım ayva
akşam: patlamış mısır (tuzsuz ve çok az yağlı)
bakalım yarn ne çıkcak sonuç
KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
kız çoookkk az yemişsin bu ne patlamış mısırla gün geçmiş.tamam canın sıkkın yemek istemiyordur ama olmaz bööle.gel bakayım yanıma bi sarılayım sanadaha yaşın kaç güzelim belki de ççoookkk iyi biriyle tanışıcaksın ruh ikizinle mesela yapma bööle yerim yoksa seni zaten açımmm
Canım menünü beğendim hatta öğlen az yemişsin ve özellikle akşamı ne güzel hafif geçirmişsin...Sadece zeytinle ilgili bişey söylemek istiyorum eğer diyet zeytin falan değilse 5 zeytinden 1 yemek kaşığı zeytinyağı elde ediliyor yani çok masum sayılmaz...Sadece hatırlatmak istedim
Bu sırada evde hem de çocukla kilitli kalmışsın canım zor bi durum...Geçmiş olsun üzüldüm:26:
bütün gün dersteydk ...sabahtan akşama kadar çizim yapıyoruz yaw :18: ..yaşım 20 ...çok sevmiştim ve hiçbir sorun yoktu..hemde telefonla msj çekerek ayrıldı...dağıldım gerçekten...ama daha da hırslandım.... şu an biraz açım ama şimdi yersem öküz gibi saldırabilirm..yok kalsın yatayım ben. ..yarın kilo vermişsem, kendimi ödüllendircem piko ile
sarılalım sıkı sıkı
Bugünkü menüm:
SABAH(sabah dediysem de aslında öğleye doğruydu)
Yarım kabak(haşlanmış)
Yarım havuç(haşlanmış)
4 yemek kaşığı yoğurt
ÖĞLE(misafirlikteydim elimden geldiğince kendimi frenledim ama:26:)
1 kase salata
Yarım patlıcan dolması
Yarım biber dolması
Yarım kase yoğurt
1 tane minik tulumba tatlısı
AKŞAM
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
Yarım kase yoğurt
Canim cizelgen olmus ben goruyorum....bir kişe de bana yardımcı olmadı şu cetvel konusundaaa puufff
canim cizelgen olmus ben goruyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?