70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım benim sıcak tut kendinii hergünmü tartılıyoruzz bana biraz bilgi verebilirmisinn rica etsem
Hayir canim hergun tartilmiyorsun, haftada birgun, cuma gunleri tartiliyorsun ve bildirim yapiyorsun, ama hergun menu yaziyorsun, ne yedin ne ictin, spor yaptinmi onlari yaziyorsun...

selam kızlar..ilk bildiri benden

başlangıç: 77
geçen hafta: 74.1
bu hafta: 72.1
giden/gelen: 2 KG
toplamda giden: 5 kg
hedef: 55 :82:

ayy çok mutluyum guzular ben okula gidiyorum...akşam görüşürüz...öptüm herkesi kocaaamaaan

tebrikler canim harikasin

başlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60

günaydınnn

süperr:) tebrikler cnm

e bende bildireyim bari

baslangic:82.5
gecen hafta:74.1
bu hafta:73.1
giden:1000gr
toplam giden:9400gr

kizlar bu hafta regl donemimdi sali biti verdigim kilolar soniki uc gunun amacim haftaya 71.1 olmak insalah veririm....

öqünleri atlarsan kilo veremezsin cnm çok saqlıksız olmuş daha dikkatli olman dileqiyle
Arkadaşlar bildirimlerimizi bugünden itibaren bu şekilde yapıyoruz bilginize..
yarın bende kilo bildirimi yapcakmayım ki yeni katıldım bi hafta olmadı:97:
hayatım bildirim yapmayanları haftaya listeye almıyoruz
Canım Allah senin için de hayırlısını versin.İnşallah sen de en kısa sürede hayırlı bir iş bulursun
çok teşekkür ederim bitanem RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞ.
Misafirlikte olmana raqmen çok güzel bir menü olmuş cnm tebrikler öqrendin sen bu işi :128:
Aferinn yeni başladın ama süper bir menü hep bu şekilde devam etmen dileqiyle (günde 1 tanede meyve yemelisin cnm)(
hoşgeldn cnm önce bi sakin olalım eqerki menülerini tam gün olarak hergün paylaşırsan nerde yanlış yaptıqını anlarız az yemek kilo vermek için yeterli deqil hangi öqün ne yediqimiz ne kadar yediqimiz önemli diyet yapıyoruz diye çok şeyi yanlış biliyoruz ve sonunda hem saqlıqımız kaybediyoruz hemde sonrasında çok daha fazla kilo alıyoruz bak cnm biz burda diyet yaparken börekte yiyoruz arada tatlıda yiyoruz ama neyi ne zaman yememiz gerektiqini biliyoruz ve kilo veriyoruz hemde herşeyi yiyerek bak bnm menülerime dikkat et yok yok ama nerdeyse toplamda 20 kilo verdim sende yaz menülerini hatalarını söyleyelim cnm bol şanslar
benim küçük bebeqimm oklavayla gelicem bak artık nasıl bir menü bu hayatım çok saqlıksız olmuş ve bişey yememişsin canım bak bu şekilde ilk başlarda kilo verirsin ama vücut kısa bir zaman sonra vücuduna yeterli besin gelmediqi için savunmaya geçip depolamaya başlıcak ve kilo veremiceksin laf dinle azcık diyet yaparken vücudumuza diyet yaptıqımızı hissettirmememiz gerekiyor bir daha böyle saqlıksız beslenmeni istemiyorum fıstıqım anlaştıkmı?
Canım senin menüde çok güzle ama ben tam tersini yapıyorum akşamki listeyi öqlen öqlenki listeyi akşam yiyorum akşama çok fazla yüklenme ve senden ricam hergün 1 tane meyve yemen çok iyi gidiyorsun cnm temennim böyle devam etmen
ablacım bildirimini yapmanı rica ediyorum yoksa haftaya kilonu 2 ye bölmek zorunda kalırım ben reql olduqum zamanlardada bildirim yapıyorum konsantremiz bozulmasın derim ben ama zorlamak istemiyorum size bırakıyorum yalnız haftaya kilonuzu 2ye bölerim bilginize kızlar
Canım daha hayatın çok başındasın ve bu yaşlarda sevgi kişinin hayatında ilk plandadır yıkılmanı anlıyorum biz ne dersek diyelim fayda etmicek biliyorum Rabbim sana doqru olanı göstersin ve içini aydıtlatsın en doqru kişiyi karşına çıkarsın Çok güzel bişey yazmışsın kilo verdiysem kendimi ödüllendiricem demişsin kilo veriyim vermiyim cuma günü bildirim yaptıktan sonra bende sevdiqim birşeyi yiyorum kilo vermek için önümde 1 haftam oluyor mesela bugün haşhaşlı tatlı yapıp 1 dilim yemek istiyorum dışarda işlerim var yetiştirebilirsem yapıcam ama kızlar bunu lütfen abarmayalım ozaman şöyle bir yöntem uygulayalım cuma günleri kaçamak günü olsun ama sadece 1 taneyle sınırlı mesela börek yaptık 1 dilim yicez yada canımız çikolata çekti 1 tane yicez ekmek arası döner yemek istiyoruz çeyrek ekmek yicez bu şeklide yanii..bu bizi mutlu eder cuma günü yememizde avantaj diqer cumaya hiçbir etkisi kalmaz ve yine alışkanlık haline getirelim bu kaçamakları asla akşam öqününe bırakmayalım en geç öqlen menüsünde yiyelim bakın sizinde hoşunuza gidicek hadi bakalım kilo bildirimlerimizi yapıp kaçamak yapmayaaaa :124:
sabah 1 fincan çay
3 dilim beyaz peynir
çeyrek kepek ekmeği
öğle:bişe yemedimm
akşam küçük bir tabak patates salatası
çeyrek kepek ekmeği
bir elmaa
bir havuç
Canım üzgünüm ama menün olmamış hele hele ekmeqi asla akşam öqününe taşımıyoruz hatta mümkünse sadece sabah yiyoruz ve gün içinde hiçbişey yememişsin çok saqlıksız bu şeklide devam edersen daha fazla yediqin gün kilo alırsın
kizlar nasilsiniz, ben cok kotuyum, regl oldum, cok sancim var, yarin tartilip haber verecegim, insallah vermisimdir...
geçmiş olsun bitanem sıcak tut kendini

aferinn bnm tatlımaa rakamlarda güzün güldü cnm ama dediqim gibi lütfem menülerine dikkat et cnm

başlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60

günaydınnn
Günaydın cnm maşallaaahhhhhhh şu gördüqüm rakam beni çok mutlu etti cnm 6 lı rakamlarda çok güzel ilerliyorsun aferinn sanaaa başarılarını devamını diliyorum
e bende bildireyim bari

baslangic:82.5
gecen hafta:74.1
bu hafta:73.1
giden:1000gr
toplam giden:9400gr

kizlar bu hafta regl donemimdi sali biti verdigim kilolar soniki uc gunun amacim haftaya 71.1 olmak insalah veririm....

tebrik ederim cnm reqline raqmen kilo vermişsin haftaya inş. istediqin kiloda olursun tekrar tebrikler

günaydın bacılarımmmm günaydın kaptanımmm
gelelim kilo bildirimine

başlangıç:81
geçen hafta:74
bu hafta:72
toplamda 9
hedef: 68

senacımm giden geleni anlamadım diyet esnasında tekrardan aldıklarımı soruyosan geçen hafta 74düm ama o 2 kiloyu 15 tatilde aldım yani sonradan gelen kiloydu çok sıkı diyet ve sporla bu hafta normale döndümyani ben zaten önceki haftada 72 idim bilmem anlatabildimmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…