geçmiş olsun canım benim sıcak tut kendinii hergünmü tartılıyoruzz bana biraz bilgi verebilirmisinn rica etsemkizlar nasilsiniz, ben cok kotuyum, regl oldum, cok sancim var, yarin tartilip haber verecegim, insallah vermisimdir...
Canim sen nerdesin saat cok gec oldu turkiyede...tabii olurr canımmm pc başında rahatt yemeden içmeden 800 gr vermişimdir3 4 sattt uğraştımm :)))))
canim sen nerdesin saat cok gec oldu turkiyede...
Hayir canim hergun tartilmiyorsun, haftada birgun, cuma gunleri tartiliyorsun ve bildirim yapiyorsun, ama hergun menu yaziyorsun, ne yedin ne ictin, spor yaptinmi onlari yaziyorsun...geçmiş olsun canım benim sıcak tut kendinii hergünmü tartılıyoruzz bana biraz bilgi verebilirmisinn rica etsem
hayir canim hergun tartilmiyorsun, haftada birgun, cuma gunleri tartiliyorsun ve bildirim yapiyorsun, ama hergun menu yaziyorsun, ne yedin ne ictin, spor yaptinmi onlari yaziyorsun...
Her hafta kilo verdikce, cizelgeni yeniliyorsun....peki bu senin kilon 78 den 76 ya düşmüş ya onu nasıl yapıyorsunnn
her hafta kilo verdikce, cizelgeni yeniliyorsun....
Rica ederim ne demek yardimci olabildiysem....tamam canım benimm çokk teşekkürr edrimmmm
selam kızlar..ilk bildiri benden
başlangıç: 77
geçen hafta: 74.1
bu hafta: 72.1
giden/gelen: 2 KG
toplamda giden: 5 kg
hedef: 55 :82:
ayy çok mutluyum guzular ben okula gidiyorum...akşam görüşürüz...öptüm herkesi kocaaamaaan
ayy çok mutluyum guzular ben okula gidiyorum...akşam görüşürüz...öptüm herkesi kocaaamaaan
tebrikler canim harikasin
tebrikk edrimmm
öqünleri atlarsan kilo veremezsin cnm çok saqlıksız olmuş daha dikkatli olman dileqiylemerhabalar aranıza katıldığım için çook mutlu oldumçizelgeyi yarın sabah topike koyarım :89: ben sabahları tartılıyorum ve ne hikmetse cuma günüdür bu gün de:76: kalbim temizmiş neyse yarın sabah kg cizelgemi sizlere sunarım ...menümü de size yazim ama fazla umutlu değil....
sabah 2 bardak su içiyorum(yıllardır )
kahvaltı yoğurt kk den az peynir 2 dilim tavuk janbon sanırım az sebze ızgara
öğlen yemedim:78:
ikindi yemedim
akşam da bir kase yoğurt ve içine doğranmış elma
aralarda zencefilli çay ve bol su
400adım stepper :82: evet pek iç açıcı değil biliyorum
Arkadaşlar bildirimlerimizi bugünden itibaren bu şekilde yapıyoruz bilginize..KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
hayatım bildirim yapmayanları haftaya listeye almıyoruzyarın bende kilo bildirimi yapcakmayım ki yeni katıldım bi hafta olmadı:97:
çok teşekkür ederim bitanem RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞ.Canım Allah senin için de hayırlısını versin.İnşallah sen de en kısa sürede hayırlı bir iş bulursun
Misafirlikte olmana raqmen çok güzel bir menü olmuş cnm tebriklerBugünkü menüm:
SABAH(sabah dediysem de aslında öğleye doğruydu)
Yarım kabak(haşlanmış)
Yarım havuç(haşlanmış)
4 yemek kaşığı yoğurt
ÖĞLE(misafirlikteydim elimden geldiğince kendimi frenledim ama:26:)
1 kase salata
Yarım patlıcan dolması
Yarım biber dolması
Yarım kase yoğurt
1 tane minik tulumba tatlısı
AKŞAM
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
Yarım kase yoğurt
Aferinn yeni başladın ama süper bir menü hep bu şekilde devam etmen dileqiyleiyi akşamlar kızlar
ben menümü yazamıyorum kızımdan fırsat bulamıyorum.pc açıkken rahat vermiyo
ilk defa bugünkü menümü yazayım.
sabah
2 bardak su
1 ev yapımı açma
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kk keçi peyniri
arada 2 bardak su
1 form çayı
öğlen 1 kase çorba
1 form çayı
arada su
akşam
1 yk tavuklu pirinç pilavı
1 yk bamya yemeği
1 kaşık salata
1 kaşık yoğurt
2 bardak su
1 form çayı
yatana kadar içebildiğim kadar su
hoşgeldn cnmbende varim yaaa 70 kiloyum bi 69 oluyorum bi 70 sinir oldum kac aydir 60a düsemedim 20 kilo verdim 10 kiloyu veremiyorum ne yapmam lazim...düzenli spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum aqz denebilecek kadar az yiyorum ama zayiflayamiyorum nedeeeeen bilgisi olan varmiiiii?
benim küçük bebeqimm oklavayla gelicem bak artıkmerhaba hanımlaar ...yarın büyük gün :)
ben menümü yazayım...toparlanmaya başladım moralmen yavaş yavaş...terk edilmek bile engel olamadı diyetime
sabah : 1 dlm kepek ekmeği, 1 yumuta, şekersiz çay
öğlen : akdeniz salata , yeşil çay...
aara: yarım ayva
akşam: patlamış mısır (tuzsuz ve çok az yağlı)
bakalım yarn ne çıkcak sonuç
Canım senin menüde çok güzle ama ben tam tersini yapıyorum akşamki listeyi öqlen öqlenki listeyi akşam yiyorum akşama çok fazla yüklenme ve senden ricam hergün 1 tane meyve yemen çok iyi gidiyorsun cnm temennim böyle devam etmenbende bgn ki menü mü yazayım
kahvaltı 2 dilim kızarmış ekmek 1 kk peynir domates 4 zeytin şekersiz çay
arada limonlu yeşil çay
öğlen 1 kase çorba
ara yok
akşam ızgara et yoğurt yarım bardak kola :78:
yatmadan da süt içerim sanırım
ablacım bildirimini yapmanı rica ediyorum yoksa haftaya kilonu 2 ye bölmek zorunda kalırım ben reql olduqum zamanlardada bildirim yapıyorum konsantremiz bozulmasın derim ben ama zorlamak istemiyorum size bırakıyorum yalnız haftaya kilonuzu 2ye bölerim bilginize kızlararkadaşlar bildiriminizi bu şekilde yapmayı unutmayın.
senacım ben yarın bildirim yapmasam olmazmı yaaaaaaa
malum dönemim sanırım baya fazla çıkıcam.
iki haftadır olmuyor canım çok sıkıldı.genemi başaramayacağım ?
Canım daha hayatın çok başındasın ve bu yaşlarda sevgi kişinin hayatında ilk plandadır yıkılmanı anlıyorum biz ne dersek diyelim fayda etmicek biliyorum Rabbim sana doqru olanı göstersin ve içini aydıtlatsın en doqru kişiyi karşına çıkarsınbütün gün dersteydk ...sabahtan akşama kadar çizim yapıyoruz yaw :18: ..yaşım 20 ...çok sevmiştim ve hiçbir sorun yoktu..hemde telefonla msj çekerek ayrıldı...dağıldım gerçekten...ama daha da hırslandım.... şu an biraz açım ama şimdi yersem öküz gibi saldırabilirm..yok kalsın yatayım ben. ..yarın kilo vermişsem, kendimi ödüllendircem piko ile
sarılalım sıkı sıkı
Canım üzgünüm ama menün olmamış hele hele ekmeqi asla akşam öqününe taşımıyoruz hatta mümkünse sadece sabah yiyoruz ve gün içinde hiçbişey yememişsin çok saqlıksız bu şeklide devam edersen daha fazla yediqin gün kilo alırsınsabah 1 fincan çay
3 dilim beyaz peynir
çeyrek kepek ekmeği
öğle:bişe yemedimm
akşam küçük bir tabak patates salatası
çeyrek kepek ekmeği
bir elmaa
bir havuç
geçmiş olsun bitanem sıcak tut kendinikizlar nasilsiniz, ben cok kotuyum, regl oldum, cok sancim var, yarin tartilip haber verecegim, insallah vermisimdir...
Günaydın cnm maşallaaahhhhhhhbaşlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60
günaydınnn
e bende bildireyim bari
baslangic:82.5
gecen hafta:74.1
bu hafta:73.1
giden:1000gr
toplam giden:9400gr
kizlar bu hafta regl donemimdi sali biti verdigim kilolar soniki uc gunun amacim haftaya 71.1 olmak insalah veririm....
KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
başlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?