süper ya darısı bana
günaydın bacılarımmmmgünaydın kaptanımmm
gelelim kilo bildirimine
başlangıç:81
geçen hafta:74
bu hafta:72
toplamda 9
hedef: 68
senacımm giden geleni anlamadım diyet esnasında tekrardan aldıklarımı soruyosan geçen hafta 74düm ama o 2 kiloyu 15 tatilde aldım yani sonradan gelen kiloydu çok sıkı diyet ve sporla bu hafta normale döndümyani ben zaten önceki haftada 72 idim bilmem anlatabildimmi canım
başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo
Günaydın cnm maşallaaahhhhhhhşu gördüqüm rakam beni çok mutlu etti cnm 6 lı rakamlarda çok güzel ilerliyorsun aferinn sanaaa başarılarını devamını diliyorum
tebrik ederim cnm reqline raqmen kilo vermişsin haftaya inş. istediqin kiloda olursun tekrar tebrikler
Kilo bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..
Aslıcım sanada günaydın tatlımgünaydın bacılarımmmmgünaydın kaptanımmm
gelelim kilo bildirimine
başlangıç:81
geçen hafta:74
bu hafta:72
toplamda 9
hedef: 68
senacımm giden geleni anlamadım diyet esnasında tekrardan aldıklarımı soruyosan geçen hafta 74düm ama o 2 kiloyu 15 tatilde aldım yani sonradan gelen kiloydu çok sıkı diyet ve sporla bu hafta normale döndümyani ben zaten önceki haftada 72 idim bilmem anlatabildimmi canım
hayatım sporla ilgisi yok spor kilo verdirmez vücudun toparlanmasına vesile olur senin menülerinde genelde yanlışlar oluyor seni uyarıyorum ama kaile almıyorsun dediklerimi uygulasan problem kalmıcakbaşlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo
tesekur edrim senacim bende seni tebrik ederim.....
dünkü menüm
sabah
3/4 simit 1 tane 20 gr pınar beyaz
ara
yaban mersini yedim biraz
öğle
1 kase ezogelin çorba
6 adet terbiyeli köfte(cevizden küçük top şeklindeydi)
yeşil salata
1 bardak su
ara
yarım armut
akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 yk barbunya
küçük bir parça tavuk
yoğurtlu havuc salata
2.5 lt su
ara
yarım elma
aksam bıraz fazla kactı gıbı ama annemlerdeydım azar azar hepsınden yedım meyveyıde sonradan annem verdı yıne
Aslıcım sanada günaydın tatlımcanım kilo verdiysen giden kısmına 1 haftada kaç kilo verdiqini yazıcaksın ama aldıysan geln diyip aldıqın kiloyu yazacaksın yani sen bu hafta 2kg vermişsin giden 2 kq yazııcaksın cnm
hayatım sporla ilgisi yok spor kilo verdirmez vücudun toparlanmasına vesile olur senin menülerinde genelde yanlışlar oluyor seni uyarıyorum ama kaile almıyorsun dediklerimi uygulasan problem kalmıcak
teşekküler cnm ben bu hafta hergün kaçamak yaptım hatta son2 günü buraya yazmadım kötü örnek olmıyım diye ama asla kaçamakları 1 taneden fazla yapmadım ve akşam öqününe sarkıtmadım 7900qr bnm için bu hafta gerçekten güzel bir rakamdı onca kaçamaqa raqmen
selam arkadaşlar
bende 1 hafta oldu diyete başlayalı 1 yaşında kızım var hep erteledim neyse artık büyüdü ve benimde kendime çeki düzen verme zamanım geldi
yaptıklarımı yazıyım ben
sabah ve gece yatmadan 1 bardak ılık suya çay kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal birazda liom sıkıp içiyorum (acayip iştahımı kesti)
sabah 1.2 dilim ekmek
peynir domates
öğlende elma
bol su içiyorum
benim ara öğünüm pek yok bazen yogurt
aksamda sebze yemeği ne varsa bazende az pilav yiyorum
arada kaçamaklar oluyo tabi ama çok az yemeğe dikkat ediyorum
bizim şubat anneleri zayıflıyo diye bi topiğimiz var
ama ben sizlerinde tecrübelerinde yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
canim benimde bu haftam kotu gecmisti son ik gun haric ama kafama koymustum en az 1 kilo verecem diye yatarken bile verecegim bir kiloya yogunlastim evet verdim cokta sasirdim aslinda 73 le 73.2 arasi gitim geldim bende ikisinin arasini yazdim zaten ulasmak istedigim rakam oydu....
KİLO BİLDİRİMİ YAPACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!...
Bundan sonra bildirimlerimizi aşadaki şekilde yapıcaz arkadaşlar herkes bu 6 sıralamayı uygulayarak bildirim yapsın lüften..
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
gunaydin arkadaslar.ben gecen hafta basladigim icin listede yokum ama kilo bildirimimi yapayim.burada basladigim kiloyumu baz alsam.baslangic 78,5 yani gecen hafta
bu hafta 77
giden 1.500
hedef 65
ben yediklerime cok dikkat ettigimi soyleyeyemem ama haftada uc gun yada dort gun mutlaka yuruyus yapiyorum.onun faydasini gordum bi de kizim bol bol emiyor sagolsunn..
CANIM HOŞGELDİN.sen buraya takıl istikrar neymiş gör.tatlım menülerini yaz kaptanımız sena menünü yorumlar.ben de ööle nerde yanlış yapıyorum burda öğreniyorum.az kilo veriyorum iye üzülme az olsun yağdan olsun.cuma kilo bildirimi var bi de canım hergün menülerini de yaz.burdaki listeleri de takip et.kolay gelsin...:90:
canım sanki ekmekk fazla olmuş.kraker,sandvç,ekmek akşma yine ekmek ve pirinç[/QUOTE
dogru soyluyon valla az az yedim bakma hepsi sadece tadimlikti ama yediklerimi goreyim diye yaziyorum..
dunku menum
sabah
dometes +Salatalik
Peynir Kibrit kutusu kadar
2 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
oglen
1 adet haslanmis misir
aksam
100 gr tavuk
Bol Salata
Gun boyunca 2.1 lt su
sabah 1 saat yuruyus
kg olarak bu sabah itibari ile 79.3ile basladigimkiliyo 77.8 olarak devam etmenin onurunu yasiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?