70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo

canim giden -gelen son bir haftada aldigin veya verdigin kilo oranini yazacan yani sen gecen hafta 74 kilodan 72 kiloya dusmusun 2 kilo vermisin giden olarak 2 kilo yazacan
tebrik ederim 2 kilo super harikasin....

Kilo bildirim

başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..

tesekur edrim senacim bende seni tebrik ederim.....

Aslıcım sanada günaydın tatlım canım kilo verdiysen giden kısmına 1 haftada kaç kilo verdiqini yazıcaksın ama aldıysan geln diyip aldıqın kiloyu yazacaksın yani sen bu hafta 2kg vermişsin giden 2 kq yazııcaksın cnm
başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo
hayatım sporla ilgisi yok spor kilo verdirmez vücudun toparlanmasına vesile olur senin menülerinde genelde yanlışlar oluyor seni uyarıyorum ama kaile almıyorsun dediklerimi uygulasan problem kalmıcak
tesekur edrim senacim bende seni tebrik ederim.....

teşekküler cnm ben bu hafta hergün kaçamak yaptım hatta son2 günü buraya yazmadım kötü örnek olmıyım diye ama asla kaçamakları 1 taneden fazla yapmadım ve akşam öqününe sarkıtmadım 7900qr bnm için bu hafta gerçekten güzel bir rakamdı onca kaçamaqa raqmen

selam arkadaşlar

bende 1 hafta oldu diyete başlayalı 1 yaşında kızım var hep erteledim neyse artık büyüdü ve benimde kendime çeki düzen verme zamanım geldi

yaptıklarımı yazıyım ben
sabah ve gece yatmadan 1 bardak ılık suya çay kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal birazda liom sıkıp içiyorum (acayip iştahımı kesti)
sabah 1.2 dilim ekmek
peynir domates
öğlende elma
bol su içiyorum
benim ara öğünüm pek yok bazen yogurt
aksamda sebze yemeği ne varsa bazende az pilav yiyorum

arada kaçamaklar oluyo tabi ama çok az yemeğe dikkat ediyorum

bizim şubat anneleri zayıflıyo diye bi topiğimiz var
ama ben sizlerinde tecrübelerinde yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım bak bu dünkü menün gel beraber deqerlendirelim şimdi bu listeye baktıqımızda mükemmel bir menü sen emzirdiqin için sana pek yüklenmiyorum ama sürekli uyardıqım bit nokta var akşam öqününüzü az tutun çünkü gün bitmiş oluyor hareket azalıyor ve seninde akşam yediklerin bana göre fazla ben asla bukadar yemem tavuk ve salata yer kalkarım işte bu küçük ayrıntılar kilo vermemizi etkiliyor bu hafta bunlara dikkat et bakalım önümüzdeki hafta kilo verecekmisin sonrasında tekrar konuşuruz cnm

canim benimde bu haftam kotu gecmisti son ik gun haric ama kafama koymustum en az 1 kilo verecem diye yatarken bile verecegim bir kiloya yogunlastim evet verdim cokta sasirdim aslinda 73 le 73.2 arasi gitim geldim bende ikisinin arasini yazdim zaten ulasmak istedigim rakam oydu....

canım elmayı sabahla öqlen arası yemelisin öqlen 1 kepçe çorban mutlaka olmalı ve eqer akşam pilav makarna dolma gibi bişeyler yiceksen bunlarsan birini akşam deqil öqlen yemelisin akşamı çorba salata yada sebze yada et yemeqi salata tarzında geçirmelisin öqün atlamak sana kilo aldırır vücut ilk başta kilo versede zamanla direnişe geçer ve depolar bunlara dikkat edersen saqlıklı ve kalıcı kilo verirsin cnm kolay gelsin..

Canım ikisinin arası diye bişey yok net rakamları yazalım ne çıkıyorsa odur

gunaydin arkadaslar.ben gecen hafta basladigim icin listede yokum ama kilo bildirimimi yapayim.burada basladigim kiloyumu baz alsam.baslangic 78,5 yani gecen hafta
bu hafta 77
giden 1.500
hedef 65
ben yediklerime cok dikkat ettigimi soyleyeyemem ama haftada uc gun yada dort gun mutlaka yuruyus yapiyorum.onun faydasini gordum bi de kizim bol bol emiyor sagolsunn..

not aldım cnm haftaya listedesin bu hafta bildirim yapamayanlar haftaya listeye alınmaz onun için yeni gelen arkadaşlar lütfen bildirim yapsınlarki not alayım

günaydın kızlarrr bende bildirim yapıyım.yeni olduğum için heçen hafta kilom yok

14.02.2011 pazartesi başladım aranıza katıldım

başlangıç 71.3

geçen hafta:yeniyim o yüzden yazmadım geçen haftada 71.3 tüm

bu hafta:69.1

giden kilo:2.200

hedef :60 bol şanslar kızlarrrrrr

günaydın arkadaşlar
başlangıç 78
geçen hafta 72.3
bu hafta 72
giden 300 gr
toplam giden 6 kilo
hedef 65
senacım zaten 2 haftadır gr larla gidiyorum birde bölersen durum vahim.

senacım kaile almamak değil saolasın sadece zorlanıyorum evde o da aksama denk gelıyo veya haftasonuna ama yürüyüş kilo verdiriyor canım yani ben böyle menüler üstüne birde yürüyüş yapabılsem kesın bu hafta gıderdı kılolar ben yürüyüşle bu yedıklerımden de belkı daha fazla yiyerek 23 kilo vermiştim aksamları nasıl azaltıcam bılmıyorum dün doyduğum halde leblebi yedim ama 7 den sonra bişey yemedim erken yattım zaten sürekli atıştırma ihtıyacı hissediyorum gözüm hep bişeyler arıyor yiyecek işte kendimi tutabılıyorum ama evde nasıl olcak bılmıyorum

Günaydın kızlarr,

Nasılsınız, geçmişi okumadan direk yazmaya başladım vakit bulduğumda dönüp geçmişi de okurum, ben hastayım regl benim çok sancılı geçiyor işyerindede bu ay çok üşüttüm sanırım mide bulantısı ağrı filan dün mahvoldum öğleden sonra eve gittim size yazamadım hem yattım sabaha kadar sızlanarak neyse yediklerime geleyim :))
Dün sabah kahvaltıda ; bir dilim az yağlı beyaz peynir, domates,5 zeytin yedim 1 dilim de çavdar ekmeği yedim ha bu arada kahvaltıdan önce 2 bardak su içiyorum sonrasında ara öğün filan yapamadım kötüydüm öğlen de bişey yemedim bulantımı alır diye beyaz leblebi yedim bir avuç bi de ayran içtim neden bilmiyorum ama :)) akşamda bişey yemedim bu sabahta kahvaltı yok çubuk kraker yedim bi kaç tane.Aslında normalde öğünlerime çok dikkat ederim ama dünden beri halsizim ağzıma lokma almak istemiyorum ben ya bi atlatıyım daha düzenli yazarım yediklerimi de arkadaşlar :))

Bende yazayım boyumu kilomu bu haftadan.
Aranıza 17.02.2011 de katıldım yani bu tarihte öğrendim katıldığımı :))
boyum: 1,70
kg: 75
hedef: 65 şimdilik bu :))

senacım günaydın ,sanırım tabloyu sen yapıyorsun,geçen hafta bende yarışmaya başladım
Diyet günlüğü yazmadım ama bugünden itibaren yazıcam
Başlangıç:67.3
Giden:400 gr.
Şimdi:66.9
Hedef:59

Sabah
Roka salatası
5 i Bİr yerde çay(şekersiz)
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Ara neskafe(sade)

Öğlen:Meyveli Yoğurt(yoğurt +elma+portakal)
Ara :yarım paket etiform
Akşam :Sebze haşlama
Ara 1 bardak yarım yağlı sÜt
Günde 2,5 lt su

Geçen hafta taşınma telaşıyla uğraştım,dikkat edemedim bu hafta inşallah daha iyi olacak hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…