[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIBNgR2/weight.png[/image]
canım elmayı sabahla öqlen arası yemelisin öqlen 1 kepçe çorban mutlaka olmalı ve eqer akşam pilav makarna dolma gibi bişeyler yiceksen bunlarsan birini akşam deqil öqlen yemelisin akşamı çorba salata yada sebze yada et yemeqi salata tarzında geçirmelisin öqün atlamak sana kilo aldırır vücut ilk başta kilo versede zamanla direnişe geçer ve depolar bunlara dikkat edersen saqlıklı ve kalıcı kilo verirsin cnm kolay gelsin..
Canım bendeki listeye göre +300 yeni kilon..gunaydın herkese
2 gundur evde ınternetım yok cıldırıyorum
kılom 73.9
Canım ana ve ara ögünlerini yapıp buna raqmen acıkırsan su iç ve bitki çayı iç çok faydasını görürsün..senacım kaile almamak değil saolasın sadece zorlanıyorum evde o da aksama denk gelıyo veya haftasonuna ama yürüyüş kilo verdiriyor canım yani ben böyle menüler üstüne birde yürüyüş yapabılsem kesın bu hafta gıderdı kılolar ben yürüyüşle bu yedıklerımden de belkı daha fazla yiyerek 23 kilo vermiştim aksamları nasıl azaltıcam bılmıyorum dün doyduğum halde leblebi yedim ama 7 den sonra bişey yemedim erken yattım zaten sürekli atıştırma ihtıyacı hissediyorum gözüm hep bişeyler arıyor yiyecek işte kendimi tutabılıyorum ama evde nasıl olcak bılmıyorum
geçmiş olsun cnm senden ricam menülerini altalat yazman bu şeklide zor oluyor..Günaydın kızlarr,
Nasılsınız, geçmişi okumadan direk yazmaya başladım vakit bulduğumda dönüp geçmişi de okurum, ben hastayım regl benim çok sancılı geçiyor işyerindede bu ay çok üşüttüm sanırım mide bulantısı ağrı filan dün mahvoldum öğleden sonra eve gittim size yazamadım hem yattım sabaha kadar sızlanarak neyse yediklerime geleyim :))
Dün sabah kahvaltıda ; bir dilim az yağlı beyaz peynir, domates,5 zeytin yedim 1 dilim de çavdar ekmeği yedim ha bu arada kahvaltıdan önce 2 bardak su içiyorum sonrasında ara öğün filan yapamadım kötüydüm öğlen de bişey yemedim bulantımı alır diye beyaz leblebi yedim bir avuç bi de ayran içtim neden bilmiyorum ama :)) akşamda bişey yemedim bu sabahta kahvaltı yok çubuk kraker yedim bi kaç tane.Aslında normalde öğünlerime çok dikkat ederim ama dünden beri halsizim ağzıma lokma almak istemiyorum ben ya bi atlatıyım daha düzenli yazarım yediklerimi de arkadaşlar :))
tamam cnm..Aslıcım sanada günaydın tatlım canım kilo verdiysen giden kısmına 1 haftada kaç kilo verdiqini yazıcaksın ama aldıysan geln diyip aldıqın kiloyu yazacaksın yani sen bu hafta 2kg vermişsin giden 2 kq yazııcaksın cnm
senacımmm canım kaptanım tmm bu sefer böyle ekle benii olmazmı
canım ben çorbayı hiç bişey yemiyorsun diye öqlen ye dedim pilavı makatnayı sakın ikindiye bırakma ara öqünde bunları yeme ve en fazla haftada 1-2 defa pilav tarzı şeyler ye ikindide süt yoqurt bitki çayı tarzı bişeyler iç akşamda çok hafif ye çorba+sebze yada çorba salata gibi..çok teşekkür ederim valla ben oldum olası öğlen yemeği ve ara öğün hiç yemedim sabah kahvaltı akşam yemeği bu zamana kadar böyle geçti
ozaman elmayı kahvaltıdan 2 saat sonra yicem öğlende çorbam olucam mutlaka ok
bundan sonra pilav falan yersemde onlarıda ikindi gibi yerim ozaman
Bakalm şimdi oldu mu
Canım ikisinin arası diye bişey yok net rakamları yazalım ne çıkıyorsa odur
canim ben ilk tartuldim 73.2 cikti sonra iki uc defa daha tartildim 73 ciktim bende ondan ikisinin arasi 73.1 yazdim kabul olmuyorsa 73 yazayim ne dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?