70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar
bende kilo bildirimi yapayım

başlangıç 79.3
geçen hafta 77.5
bu hafta 76.1
bu hafta giden 1.400
toplam giden 3.200
hedef 69

[link=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIBNgR2/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wIBNgR2/weight.png[/image]
[/link]

kızlar eğer yapmak isterseniz düzenli beslenmenin dışında sabah akşam lahana suyu içiyorum bir bardak faydasını görüyorum sabırla bekleyinceee

ben kilo bildirimi yapmak istemiyorum yaaa :84::84:

başlangıç 79.6
geçen hafta 78.5
bu hafta 78.9
regl olcam ondandır diye kendimi avutuyorum ama

Aslıcım sanada günaydın tatlım canım kilo verdiysen giden kısmına 1 haftada kaç kilo verdiqini yazıcaksın ama aldıysan geln diyip aldıqın kiloyu yazacaksın yani sen bu hafta 2kg vermişsin giden 2 kq yazııcaksın cnm

senacımmm canım kaptanım tmm bu sefer böyle ekle benii olmazmı

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim valla ben oldum olası öğlen yemeği ve ara öğün hiç yemedim sabah kahvaltı akşam yemeği bu zamana kadar böyle geçti
ozaman elmayı kahvaltıdan 2 saat sonra yicem öğlende çorbam olucam mutlaka ok
bundan sonra pilav falan yersemde onlarıda ikindi gibi yerim ozaman

gunaydın herkese
2 gundur evde ınternetım yok cıldırıyorum
kılom 73.9

gunaydın herkese
2 gundur evde ınternetım yok cıldırıyorum
kılom 73.9
Canım bendeki listeye göre +300 yeni kilon..
Canım ana ve ara ögünlerini yapıp buna raqmen acıkırsan su iç ve bitki çayı iç çok faydasını görürsün..
geçmiş olsun cnm senden ricam menülerini altalat yazman bu şeklide zor oluyor..
tamam cnm..
canım ben çorbayı hiç bişey yemiyorsun diye öqlen ye dedim pilavı makatnayı sakın ikindiye bırakma ara öqünde bunları yeme ve en fazla haftada 1-2 defa pilav tarzı şeyler ye ikindide süt yoqurt bitki çayı tarzı bişeyler iç akşamda çok hafif ye çorba+sebze yada çorba salata gibi..
Bakalm şimdi oldu mu

olmuş cnm ben görüyorum..

Canım ikisinin arası diye bişey yok net rakamları yazalım ne çıkıyorsa odur

canim ben ilk tartuldim 73.2 cikti sonra iki uc defa daha tartildim 73 ciktim bende ondan ikisinin arasi 73.1 yazdim kabul olmuyorsa 73 yazayim ne dersin...

Kilo bildirimimi yapayım:

başlangıç:73
geçen hafta:68,1
bu hafta:67,7
giden:400gr
toplamda giden:5,3
hedef:60

Bu hafta doğru düzgün kilo veremedim ya ama önümüzdeki haftaya sıkı başlıycam...Neyse buna da şükür en azından kilo almadım diyorum her zamanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…