70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar bende bundan birkac ay önce bu topicdeydim...nasil gidiyor diyetleriniz,neler yapiyosunuz diyetinizde....

insallah sizde 6 rakamlara kavusursunuz

Bu sırada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...Bir de benim bi rakibem vardı ama nerelerde hiç bi fikrim yok kaç gündür göremedim burda...cikolatakizzz nerdesin naaptın bakayım?

selam kızlar ben geldim memleketten. annem sağolsun yaptı yedirdi durmak bilmedi yemezsem bozuldu vs derken saldım gitti

başlangıç: 82.2
geçen hafta: 80.1
bu hafta: 80.8
giden/gelen: +700
toplamda giden: 1.4
hedef: 68

şimdi hastaneden geliyorum kanal yaptılar dişime. biraz uyuyayım sonra geçmişi okurum.

Ben geldimmmm...
Aslında ben öğlen yemeğimi yazacaktım ama tek seferde gün boyu ne yediğimi yazsam daha güzel olcak gibi akşam yazarım o yüzden buralarda olurum...

Öncelikle tekrar hoşgeldin diyorum aramızaKendini yine de frenlediğini düşünüyorum 700grla iyi kurtarmışsın...Seni en fazla 1 hafta geriye götürür sonra tekrar devam edersinKanal tedavisine de zor diyolar canım ya geçmiş olsun diyorum

Geçmiş olsun canım, diş kötü ya...

benimde rakibem vardı bu hafta gercı haftanın sonuna dogru olmustuk ama olsun blemoon26 ısım yanlsı yazmıs olabılrım nerdesın kız ben kılo veremedım bu hafta yerimde saydım

benimde rakibem vardı bu hafta gercı haftanın sonuna dogru olmustuk ama olsun blemoon26 ısım yanlsı yazmıs olabılrım nerdesın kız ben kılo veremedım bu hafta yerimde saydım

kızlar ben geldim internet demin bağlandı şükür valla ama heran gidebilirmiş yine neyse kilo bildirimimi geç oldu ama yapayım
geçen cuma 76 demiştim sonra tekrar tartılcam demiştim yazamamıştım
76.8 göstermişti tartı bu sabahta 75.8 gösterdi valla çok mutluyum tekrar aranızda olmaktan 1 hafta ölüm geldi girememk ne yiycem nelere dikkat etcem şaşırdım neyse bidaha net kopana kadar burdayım

başlangıç: 90

geçen hafta: 68.5 kg

bu hafta: 68.8 kg :18::18:

giden/gelen: 300 gr hoşgeldi safa geldi

umarım beni terk eder bu kilolar.
sevmedim sevmedim:2::2::18::18:

toplamda giden: of offffffff giden miden yok:18::18:

hedef: 62 Allahın izniyle inşallah

ben mekiklere başladım Sena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…