70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menümü yazıyım.

sabah
yarım simit
1 adet lihgt karper peynir
domates
biber
maydanoz

ara
6 badem
elma

öğlen
7 kaşık nesfit çikolata sütsüz suyla yiyorum ben o yüzden 7 kaşık normalde 6 kaşık

ara
2 kaşk light yoğurt
2 kayısı

akşam
100 gr tavuk sote yada gene 6 kaşık nesfit yiyebilirm karar vermedim
salata
bi kepçe çorba

KAÇAMAK Bİ TANE KREMALI BİSKÜVİ 5 DAL ÇUBUK KRAKER

merhaba kızlar,
benimde açılış vaktim geldi.
bende 26 yaşında 1,65 boyunda ve acı bir gerçek ki 74 kiloyum.:26:

çok acil bunu durdurmam gerek. hedefim 2 yaz önce olduğum gibi 59 olmak.
bu seferle spor ile zayıflamak istiyorum. ilk işim aburcuburu kesmek.
tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canım üzgünüm ama menün olmamış hele hele ekmeqi asla akşam öqününe taşımıyoruz hatta mümkünse sadece sabah yiyoruz ve gün içinde hiçbişey yememişsin çok saqlıksız bu şeklide devam edersen daha fazla yediqin gün kilo alırsın

ben o gün çok geç uyumuştum o yüzden öğlen vaktinde yemek yiyemedimm akşam ekmek yok diyorsunda şunu göz önünde bulundur canım ben diabetliyimm eğer sadece sabah ekmk yersemm benim koma yoldadır demektir sabah ve akşam insilün kullanıyorum buda şekerimi oldukça düşürüyorrr

merhaba arkadaşlar nasıl oldu bende anlamadım almak kiloyu kolayda vermek zor
evlendi,ğimde 56kiloydum hala şikayet ediyodum kilom fazla diye çocuktan sonra 80oldum ve nasılyapsamda 60a düşsem karakara düşünüyorum neyesem yarıyo derlerya oduruma geldim insan kendine görede bişey bulup yakıştıramıyo ahhhhhh nerde 56 kilo olduğum günler hamilelikte kendinize çokkkkkkkk dikkatedin sonra şekil ayani ben kilokilo

tamam senacim yeniden bildirim yapiyom
baslangic:82.5kg
gecen hafta:74.1kg
bu hafta:73kg
giden:1100gr
hedefim:60kg

çok teşekkür ederim motive eden sözlerin için ağlayacak gibi oldum valla. çünkü hele de diyetin başlarında kolay kolay bu kadar mahvetmezdim çok inatçı olurdum o yüzden inancım sarsıldı ama toparlanıcaz artık napalım.. bi de sırf 700 değil ki hafta başında biraz kilo vermiştim o da gitti:) neyse ben gideyim de brokoli kemireyim biraz:)

2.5 saat sürdü tedavi hala da bitmedi haftaya randevu alıcam tekrar. öldüm resmen
Geçmiş olsun canım, diş kötü ya...
çok sağol canım napalım çekiyoruz 32 tane diş var biri iyiyse biri mutlaka sorun çıkarıyor işte:)
hoşgeldin tekrar bir an önce vermek lazım kiloları net gitmeden, bayram seyran kural bozucu günler gelmeden:)

hoşgeldin aramıza

selam kızlarrrr döndüm bennnnnnn
tatil bana hiç yaramadı annecimin evinde yedim de yedim börekler pastalar yağı lezzetli yemeklerrrrrr
3_4 gündür tekrar başladım birdaha olmıcak söz:26:

başlangıç:71

geçen hafta:68.4

bu hafta:68

giden sadece 400 gr

of ne kadar az gitmiş yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
merhaba kızlar...

bu hafta çok ta verimli geçmedi,
eşimin yediği tatlılardan (kilo alsın diye zorla yediriyorum) birer ısırıklar,
iş yerinde öğle yemeğinde çıkan toplu yemeklerdeki yağ kullanımı (ızgaralaraı bile yağlı yaptılar yahu),
gidilemeyen spor seansları,
birde mecburi yenen karbonhidratlı ara öğünlerle ben bu hafta kilo almayı bile bekliyordum...

ama şuan kilom 75,9 yani giden yarım kilo bu hafta:26:

ama azimliyim

biraz önce patronun her işe burnunu sokan eşinin duygusal mobbinglerine son noktayı koydum
ve bastım istifayı...

artık yeni bir iş bulana kadar sabahları erken saatte spora gideceğim ev işlerine ayıracak zamanım daha çoğalacak ve her akşam sizlerle (eşim pc ile eve döndüğünde) menülerimi paylaşacağım
ve tabiki bu evde hazırlanan menüler gerçek diyet yemeği olacaklar...

Senacım bu azimle seni haftaya kesin 60'larda görücez demektir...Çok çok az kalmış hedefine de zaten kilo cetvelinde böyle hedefine çok yakın gözüküyosun ya ah keşke ben de oralara gelebilsem diyorum...Tebrikler canım sen bize tam bir motivasyon örneğisin

Bu sırada benim rakipler teker teker firar ediyolar acaba seni mi rakip seçsem kendime naapsam bulamadım:18:

Sanırım bende bi şanssızlık varÇünkü monarosa ile rakiptim geçen hafta sonra tatile çıktı 10 günlük...cikolatakizzz ile rakip oldum bu hafta kaç gündür sesi çıkmıyor...

Kilo bildirim

başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..

chukuleta rakibem döndüm bennnnnnnnn bırakırmıyım yakanıı bak sana demiştim sen beni geçersin diye ben 68im sen 67.7 olmuşsun tebriklerrrr.. rakibimsin falan ama başarını da kutlarım yani:76::76:

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin ben de gelmiyceksin sandım vallaTam senden bahsettim üstüne geldin valla kulakların mı çınladı çözemedim

Bence kilo almamış olmana bile şükretmelisin madem kaçamak miktarı o kadar arttı Ben de bu hafta pek kilo veremedim sadece 400gr'la sınırlı kaldım...

bak nasıl yakaladım seni evet canm en azından kilo almadım tek tesellim ben de 400 gr verdim çok şükür

Son düzenleme:

canim hos geldin tatilin guzel gecmis belli annenle hasret giderdin ne guzel darisi basima.....

Teşekkür ederim tatlımValla gittiğin için üzülmüştüm çünkü bana senin gibi sıkı bi rakip lazımSürekli burdan yazışmamız menülerimize yorumlar biraz da rakibimizle muhabbet falan yani yarış da işin içine girince daha hızlı sonuçlar alınıyor diye düşünüyorum

Tabii ki bu aramızdaki tatlı bi rekabet öyle birbirimizi tebrik etmiycek ya da beddualar edicek değiliz birbirimize...Sadece ne olursa olsun ikimiz de kilolarımıza daha çabuk veda edip bunun mutluluğunu ortak olarak yaşıyoruz...Hatta bu sadece ikimiz için değil bütün topiktekiler için geçerli

chukuleta rakibem döndüm bennnnnnnnn bırakırmıyım yakanıı bak sana demiştim sen beni geçersin diye ben 68im sen 67.7 olmuşsun tebriklerrrr.. rakibimsin falan ama başarını da kutlarım yani:76::76:

selam kızlar benide aranıza alırmısınız bende 79 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 74 kiloydum depresyona girdim iyice iştahım açıldı bende zayıflamak istiyorum

canim hos geldin tatilin guzel gecmis belli annenle hasret giderdin ne guzel darisi basima.....

saol canm benim .. evet çok güzel geçti ne çok özlemişim annecimi hasret giderdikkk yetmedi ama sen de mi uzaksın canm inşallah görüşürsünüz en kısa zamanda

tabi canm buradaki paylaşımlar azmimi arttırıyor benim de rakip olma olayın esprisi takılıyorum ben valla kilo verenleri gördükçe çok seviniyorum..herşey dilediğimiz gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…