çok teşekkür ederim motive eden sözlerin için ağlayacak gibi oldum valla. çünkü hele de diyetin başlarında kolay kolay bu kadar mahvetmezdim çok inatçı olurdum o yüzden inancım sarsıldı ama toparlanıcaz artık napalım.. bi de sırf 700 değil ki hafta başında biraz kilo vermiştim o da gitti:) neyse ben gideyim de brokoli kemireyim biraz:)Öncelikle tekrar hoşgeldin diyorum aramızaKendini yine de frenlediğini düşünüyorum 700grla iyi kurtarmışsın...Seni en fazla 1 hafta geriye götürür sonra tekrar devam edersin Kanal tedavisine de zor diyolar canım ya geçmiş olsun diyorum
çok sağol canım napalım çekiyoruz 32 tane diş var biri iyiyse biri mutlaka sorun çıkarıyor işte:)Geçmiş olsun canım, diş kötü ya...
hoşgeldin tekrar bir an önce vermek lazım kiloları net gitmeden, bayram seyran kural bozucu günler gelmeden:)kızlar ben geldim internet demin bağlandı şükür valla ama heran gidebilirmiş yine neyse kilo bildirimimi geç oldu ama yapayım
geçen cuma 76 demiştim sonra tekrar tartılcam demiştim yazamamıştım
76.8 göstermişti tartı bu sabahta 75.8 gösterdi valla çok mutluyum tekrar aranızda olmaktan 1 hafta ölüm geldi girememk ne yiycem nelere dikkat etcem şaşırdım neyse bidaha net kopana kadar burdayım
merhaba arkadaşlar nasıl oldu bende anlamadım almak kiloyu kolayda vermek zor
evlendi,ğimde 56kiloydum hala şikayet ediyodum kilom fazla diye çocuktan sonra 80oldum ve nasılyapsamda 60a düşsem karakara düşünüyorum neyesem yarıyo derlerya oduruma geldim insan kendine görede bişey bulup yakıştıramıyo ahhhhhh nerde 56 kilo olduğum günler hamilelikte kendinize çokkkkkkkk dikkatedin sonra şekil ayani ben kilokilo
Kilo bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..
chukuleta rakibem döndüm bennnnnnnnn bırakırmıyım yakanııSenacım bu azimle seni haftaya kesin 60'larda görücez demektir...Çok çok az kalmış hedefine de zaten kilo cetvelinde böyle hedefine çok yakın gözüküyosun ya ah keşke ben de oralara gelebilsem diyorum...Tebrikler canım sen bize tam bir motivasyon örneğisin
Bu sırada benim rakipler teker teker firar ediyolar acaba seni mi rakip seçsem kendime naapsam bulamadım:18:
Sanırım bende bi şanssızlık varÇünkü monarosa ile rakiptim geçen hafta sonra tatile çıktı 10 günlük...cikolatakizzz ile rakip oldum bu hafta kaç gündür sesi çıkmıyor...
selam kızlarrrr döndüm bennnnnnn
tatil bana hiç yaramadı annecimin evinde yedim de yedim börekler pastalar yağı lezzetli yemeklerrrrrr
3_4 gündür tekrar başladım birdaha olmıcak söz:26:
başlangıç:71
geçen hafta:68.4
bu hafta:68
giden sadece 400 gr
of ne kadar az gitmiş yaaaaaaaaaaa
Canım hoşgeldin ben de gelmiyceksin sandım vallaTam senden bahsettim üstüne geldin valla kulakların mı çınladı çözemedim
Bence kilo almamış olmana bile şükretmelisin madem kaçamak miktarı o kadar arttıBen de bu hafta pek kilo veremedim sadece 400gr'la sınırlı kaldım...
selam kızlarrrr döndüm bennnnnnn
tatil bana hiç yaramadı annecimin evinde yedim de yedim börekler pastalar yağı lezzetli yemeklerrrrrr
3_4 gündür tekrar başladım birdaha olmıcak söz:26:
başlangıç:71
geçen hafta:68.4
bu hafta:68
giden sadece 400 gr
of ne kadar az gitmiş yaaaaaaaaaaa
chukuleta rakibem döndüm bennnnnnnnn bırakırmıyım yakanııbak sana demiştim sen beni geçersin diye ben 68im sen 67.7 olmuşsun tebriklerrrr.. rakibimsin falan ama başarını da kutlarım yani:76::76:
canim hos geldin tatilin guzel gecmis belli annenle hasret giderdin ne guzel darisi basima.....
Kilo bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..
Teşekkür ederim tatlımValla gittiğin için üzülmüştüm çünkü bana senin gibi sıkı bi rakip lazım Sürekli burdan yazışmamız menülerimize yorumlar biraz da rakibimizle muhabbet falan yani yarış da işin içine girince daha hızlı sonuçlar alınıyor diye düşünüyorum
Tabii ki bu aramızdaki tatlı bi rekabet öyle birbirimizi tebrik etmiycek ya da beddualar edicek değiliz birbirimize...Sadece ne olursa olsun ikimiz de kilolarımıza daha çabuk veda edip bunun mutluluğunu ortak olarak yaşıyoruz...Hatta bu sadece ikimiz için değil bütün topiktekiler için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?