- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
selam kızlar benide aranıza alırmısınız bende 79 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 74 kiloydum depresyona girdim iyice iştahım açıldı bende zayıflamak istiyorum
tabi canm buradaki paylaşımlar azmimi arttırıyor benim de rakip olma olayın esprisi takılıyorum ben valla kilo verenleri gördükçe çok seviniyorum..herşey dilediğimiz gibi olur inşallah
Canım bu hafta ben biraz kilo verme olayına tempo kazandıralım diyorum...Zaten kilolarımız da artık aynı sayılır belli bi hedef kilo koyup haftaya cumaya kadar başarmaya çalışalım diyorum...Hazır mısın buna sevgili rakibem???
kesinlikle böyle birşeye ihtiyacım var iyce saldım kendimi kaç olsun hedef 3 kilo olsun mu
Sen bilirsin canım benim de kafamdan geçen rakam 65 kilo olmak haftaya kadar...Zor bi hafta geçirmeye hazırsan sen de benim gibi bi haftacık dişimizi sıkalım diyorum ben aç kalarak değil de birazcık aktivitelerimizi arttırarak böyle bi işin içine girmemiz gerekicek tabii bunun için...
Belki bi hafta tempolu gidip , bi hafta normal ama abartmadan beslenirsek metabolizmamızı şaşırtabiliriz diye de düşünüyorum...
benim en büyük sorunum spor yapamamak zaten bi şekilde yapmam lazım.sen spor salonuna gidiomusun ya da evde bir spor aletin var mı? ben bugün spor yapmaya karar vermiştim zaten hareketler hakkında da bilgim var biraz. sopa çevirme mekik bacak hareketleri yapmayı düşünüyorum biraz da dans tabi:) metabolizma şaşırtma olayı mantıklı evet bu hafta tempolu gidelim gelecek hafta rahat davranırız biraz. ben hazırım canm hedefim 65
saol canm benim .. evet çok güzel geçti ne çok özlemişim annecimi hasret giderdikkk yetmedi amasen de mi uzaksın canm inşallah görüşürsünüz en kısa zamanda
Ben powerplate'e gidiyorum canım haftada 3 gün ama kilo vermende etkili mi dersen bence sadece sıkılaşmamda etkili oldu...Çok acilen kilo vermem gerektiğinden hız kazandırması için gitmiştim ona da mülakat için hızla zayıflamam gerekiyordu daAma artık sporla da desteklemem lazım yoksa kilo bile alabilirim enteresan bi bünyem var benim
İstersen bu haftadan itibaren senin dediğin hareketlerle başlayalım...Günde belli bi alt limit koy o kadar kez yapalım hatta yapmayan ertesi gün yapmadığı miktarın 2 katı kadar fazladan yapsın
anladım canm....ben spor salonu düşünüyorum aslında ama zamanım yok malesefevde kendi çapımda bişeyler yapcam artık. ha birde kollar için şişe kaldırıyorum ben dambıl alcam ama en kısa zamanda:) zayıflayınca en fazla sarkma kollarda oluyor bu yüzden dikkat etmek lazım. günde bir saat tempolu dans edelim oryantal falan:) 100 mekik çekelim 50 olarak günde 2 kere yapabiliriz. 100 kere spoa çevirelim yan yağlar için çok etkili. ve yarım saat de bacak hareketleri yapalım ne dersin?
canim ben baya uzaktayim 4 yil aradan sonra annemi gecen yaz gorebilmistim ama artik her yaz gormeye gidecem.....bildigim birsey var oda anelerin yerini hickimse tutamiyor....anne gibisi yok....
Canım dambıl düşünme alıp evde tutuyosun sonra benim gibiAma ona alternatif olarak pilates bandı ya da egzersiz bandı diye satılan lastik gibi uzayan bantlar var onlar daha etkiliymiş...Hatta sarkık kısmına naapmam gerektiğini kuzenim bana göstermişti (fizyoterapist kendisi)...O konuda yardımcı olabilirim...Bi de çok pahalı değil o bantlar 2 metre falan alsan yetiyor 10 tl civarıydı therabant alma ama onlar pahalı oluyomuş:)
1 saat dans olayı güzel, 100 mekik tmm, 100 sopa da çevirebiliriz ama bunların üstüne yarım saat bacak hareketleri yapamam gibi geliyor bana özellikle powerplate'e gittiğim günler 10 dkda ecel terleri döktüğüm düşünülürse ümitsiz vaka
nasılmış o bantlar hiç bilmiyorum canm nerden alınırki?? canm bana da fazla geldi sanki ama olsun hedefi büyük tutalım diğer hareketler zorunlu olsun diğeri yapabildiğimiz kadar artık
Canım eczanelerde ya da medikal ürünler satan yerlerde bulabilirsin...Hatta online alışveriş sitelerinde de var egzersiz bandı diye aratırsan ya da pilates bandı diye ama onlar renk renk ve rengine göre esneme miktarı yani senin için zorluk derecesi de değişiyor...
İstersen bacak hareketi yerine şimdilik yürüyüş koyalım yarım saatlik...Haftaya onu değiştirebiliriz istersek olur mu?
Yarım saat kadar kayboluyorum ortalıktan canım bıcı yapmam lazım
haftaya eklenecek kişiler listesindesin cnm..senacım bu haftadaki listede olacakmıyımm
nesfit karbonhidrat yiceksen haftada 1 defa ye akşam çok fazla olmuş çorba+tavuk sote+6 kaşık nesfit+salata+kremalı bisküi+5 çubuk krakerkızlar menümü yazıyım.
sabah
yarım simit
1 adet lihgt karper peynir
domates
biber
maydanoz
ara
6 badem
elma
öğlen
7 kaşık nesfit çikolata sütsüz suyla yiyorum ben o yüzden 7 kaşık normalde 6 kaşık
ara
2 kaşk light yoğurt
2 kayısı
akşam
100 gr tavuk sote yada gene 6 kaşık nesfit yiyebilirm karar vermedim
salata
bi kepçe çorba
KAÇAMAK Bİ TANE KREMALI BİSKÜVİ 5 DAL ÇUBUK KRAKER
Hoşgeldin cnmmerhaba kızlar,
benimde açılış vaktim geldi.
bende 26 yaşında 1,65 boyunda ve acı bir gerçek ki 74 kiloyum.:26:
çok acil bunu durdurmam gerek. hedefim 2 yaz önce olduğum gibi 59 olmak.
bu seferle spor ile zayıflamak istiyorum. ilk işim aburcuburu kesmek.
tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neden daha önce söylemedinCanım üzgünüm ama menün olmamış hele hele ekmeqi asla akşam öqününe taşımıyoruz hatta mümkünse sadece sabah yiyoruz ve gün içinde hiçbişey yememişsin çok saqlıksız bu şeklide devam edersen daha fazla yediqin gün kilo alırsın
ben o gün çok geç uyumuştum o yüzden öğlen vaktinde yemek yiyemedimm akşam ekmek yok diyorsunda şunu göz önünde bulundur canım ben diabetliyimm eğer sadece sabah ekmk yersemm benim koma yoldadır demektir sabah ve akşam insilün kullanıyorum buda şekerimi oldukça düşürüyorrr
teşekkürler cnm ne zaman istersen rakip oluruz yeterki isteSenacım bu azimle seni haftaya kesin 60'larda görücez demektir...Çok çok az kalmış hedefine de zaten kilo cetvelinde böyle hedefine çok yakın gözüküyosun ya ah keşke ben de oralara gelebilsem diyorum...Tebrikler canım sen bize tam bir motivasyon örneğisin
Bu sırada benim rakipler teker teker firar ediyolar acaba seni mi rakip seçsem kendime naapsam bulamadım:18:
Sanırım bende bi şanssızlık varÇünkü monarosa ile rakiptim geçen hafta sonra tatile çıktı 10 günlük...cikolatakizzz ile rakip oldum bu hafta kaç gündür sesi çıkmıyor...
Canım tabiki alırız hoşgeldinselam kızlar benide aranıza alırmısınız bende 79 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 74 kiloydum depresyona girdim iyice iştahım açıldı bende zayıflamak istiyorum
teşekkürler canımtebrikler senacım,güzel sözlerin içinde tşk ler..:)
hoşgeldin fıstıkmerhaba arkadaslar,
evime döndüm sonunda,2 saat önce geldim ve hemen yazayım dedimözlemişim valla sizleri,nasılsınız bakalım,herkes kilocuklarını vermiş sanırım
gittiğim yerlerde cok fazla dikkat edemedim ve korka korka gelip hemen tartıldım,çok şükür almamışım ama sadece 800grm verebilmişimneyse bunada şükür ,yarından itibaren toparlarım kendimi,bildirimimi yazayım ben de :
başlangıç: 78
geçen hafta:77
bu hafta:76,2
giden:800gr
toplamda giden: 1800gr
hedef:65
kızlarrr bugün menüm şöyleydi:
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal
çok az çemen
ARA
2 tane kuru incir
ÖĞLEN
1 tabak etli taze fazülye
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ARA
Yarım elma
AKŞAM
yine yarım tabak etli taze fasülye
yarım kase yoğurt
bir tabak bol limonlu roka ve tere
3 kupa yeşil çay, 2.5 litre su yatana kadar 3 olur
evett yorumlarrrr
menün güzel ama akşamki çorbanın içinde yok yok mısır buqday yasaklı ürünler arasında en azından akşam yediklerini öqlen öqlenki sütüde akşam içseydin..evet bugunku menumu yazayim
sabah
800 ml su
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
karisik koz biber+yesil zeytin+sogan +domates+ salatalik+bol limonlu special salata
yarim haslanmis sosis
oglen
1 bardak sut
900 ml su
aksam
1 Kase Kuru fasulye +Misir+Bugdayli+Etli yogurt corbasi
Bol yesillik salata
Tatli olarak
Dondurma
son olarak yatana kadar 900 ml su icmeyi planliyorum...
he ayrica agir bir menu olarak gozuksede burada hafta sonu cuma oldugu icin vucudumu sasirtmak amacli yemem gerekiyordu yoksa vucudum direniyor kilo vermiyor..
hafta basi cumartesi kaldigim yerden devam ediyorum azimliyim
ayrica 7 gunde masallahim var 1.5 kilo veriliyormus :):89:
Bugünkü menüm:
SABAH(geç kalktım yine ondan geçiştirdim gibi)
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi
ARA
1 fincan 5'i 1 yerde
ÖĞLE
1 kase sebzeli tavuk yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)
AKŞAM
1 kocaman yemek tabağı dolusu zeytinyağlı ve portakallı kereviz yemeği yedim
Birazdan teyzemlere gidicez umarım önüme dayanamayacağım bişey çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?