70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba yarın sabah bende kilolara veda etmeye adım atacağım. 45 gün oldu sigarayı bırakalı. bırakmadan önce 75,5 kilo idim. şimdi ise 79,6 oldum. SİGARADAN KURTULABİLDİYSEM KİLOLARDANDA KURTULABİLİRİM. Koşu bandıda aldım. artık tamamdır yarına hazırım.hergün ne yaptığımı ne yiyip içtiğimi buraya yazacağım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

evet canım bu hafta 300 gram aldım.
hu huuuu ben geldim kızlar kımse yokmu?
hadi gelin lafın belini kıralım.
k flex aldım kullanan var mı? memnun musunuz?bitter çikolatalısını aldım tadı çok güzel.

bugünkü menüm
sabah
3zeytin azbiraz sahanda yumurta
kk peynir
yeşil salata
2d ekmek

öğlen
1elma ve küçük bi muz birde çay içtim bi ara annem vardı ona kuydum diye bende içtim

akşam--19.00
1kase salçalı uzun makarna tıkadı valla şiştim

şimdide 1 kacaman bardak suuuuuuuu içtim hadi bakalım yanında su yakın olanlar içsin benimle birlikteeeeeeeeeeee:90::90:

hoşgeldin cnm başarılar

sudem hoşgeldin cnm nasılsın pcdeki sorun halledildimi cnm

seher kıss geçmişi bitiremedin heralde

menün güzel ama akşamki çorbanın içinde yok yok mısır buqday yasaklı ürünler arasında en azından akşam yediklerini öqlen öqlenki sütüde akşam içseydin..

sakın yemee

himm ben misirla bugday yasakli listesinde oldugunu bilmiyordum tmm daha dikkat ederim

demmekki yarin oglen yemegi ile dengelemem gerekecek.

canım zülme artık yavv biliyorum çok zor ama daha 20 yaşındasınnn fısstıkkk hayatını yaşa bak okuyosun bitir okulunu mesleğini eline al sonra istemesen de birini seveceksinnnn hem de çokkk..şööle düşün o senin kısmetin değilmiş.:90:
bir kişe de bana yardımcı olmadı şu cetvel konusundaaa puufff
canım aşkolsun link verdim yardım edeyim dedim ama bana yazmadın.neyse trendy21 geldi zaten.

başlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60

günaydınnn

e bende bildireyim bari

baslangic:82.5
gecen hafta:74.1
bu hafta:73.1
giden:1000gr
toplam giden:9400gr

kizlar bu hafta regl donemimdi sali biti verdigim kilolar soniki uc gunun amacim haftaya 71.1 olmak insalah veririm....

Kilo bildirim

başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..

tebriklerrrr
hhoşgeldin canım benim de oğlum 1 yaşında bn de başladım ama hala emziriyorumm...

tebrikler canim harikasin
süperr:) tebrikler cnm

çok sağolun canlarım benim...sizin burda bana verdiğiniz destek sayesinde başarıyorum emin olun

aferinn bnm tatlımaa rakamlarda güzün güldü cnm ama dediqim gibi lütfem menülerine dikkat et cnm
... tamamdır kaptanım
bugün
sabah: yarım simit- ayran
öğlen: dürüm çiğ köfte etsiz ( ayy bugün ödülü haketmiştm ama )
akşam: 1 tabak pırasa...yeşil çay...
sadece 1 litre su içebildm toplamda :26:

NOT: bugün insanlar konuşmaya başladılar..."ay müge süzülmüşsün", "kız nasıl zayıfladın böyle "...daha bu ne ki bee

valla ben geçmişi tamamen okuyamadım kilo cetvelini isteyenler kimse cevap yazsın tekrar yapalım cetvellerini şekerlerim benim

aaa ne güzell topikler varmışşş
çok yakında doğum yapacağım arkadaşlarr
sonra da katılıcam aranızaaa
çok azimliyim aslında ama bakalım önce şu loğusalık psikolojisini bi atlatalımm :)
görüşürüz anacııımmmmmmm :))))

bekleriz canım merak etme doğumla ilgili eğer normal doğum yapıcaksan,,tebrik ederim şimdiden bebeğini kucağına sağlıcakla alırsın inşallah çok heyecanlısındır şimdi sen bişey kalmamış şunun şurasında bakalım lohusalık bitince görüşürüz tekrar kendine cici bak doğumun hayırlısıyla sonuçlanmasını temenni ediyorum kal sağlıcakla dikkat et kendine

Son düzenleme:
Senacım teyzemlerden sesleniyorum sana abur cubur yemedim yemiycem de

Bu sırada soruma cevap vermedin canım
2 rakip fazla cnm yalnız kalırsan gel beklerimm
evet canım bnm olduqum topiqler güzeldir hoşgeldin aramıza şimdiden katıl aramıza diyet yamazsın ama laflarız bebek oluncada kutlarız :124:
hımmm bu arada hepinize başarılar ve boş şans diliyorummm:)

teşekküler cnm Rabbim sanada hayırlı doqumlar ve saqlıklı bir bebek nasip etsin

Allah tamamına erdirsin tatlım bekleriz aramıza ama önce emzir bebişiniii yoksa almayız haaa ona göreee:90:

kızlarrr çok suçlu hissediyorum kendimi akşam dışardaydık patates ekmek yedim ayran içtim offfffff niye çorba içmediysemmmm

ben de yazayım dandik menümü:)

sabah dişçideydim yemedim. öğlen de dışarda yarım simit ve 1 ayran.

akşama doğru: 1 muz

akşam: 1 tas makarna, brokoli salatası.

1 portakal.

yarın daha güzel olacak.. şu diş illeti ikide bir sekteye uğrattı beni.

iyi geceler herkese

ben de pide yedim yaaa.dşarı çıkınca da yemeden olmuyor en iyisi çıkmamak

aynen valla en iisi çıkmamak bende dışarı artık hep tok çıkıyorum hiç birşey canım istemiyo ve alışverişede tok çıkın kızlar ve alışveriş listenizin dışına çıkmayın tok çıkarsanız zaten listedekiler hariç canınız bişey almak istemez ekstradan hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…