- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
çok beqendim aferinn
evet canım bu hafta 300 gram aldım.Canım bendeki listeye göre +300 yeni kilon..
Canım ana ve ara ögünlerini yapıp buna raqmen acıkırsan su iç ve bitki çayı iç çok faydasını görürsün..
geçmiş olsun cnm senden ricam menülerini altalat yazman bu şeklide zor oluyor..
tamam cnm..
canım ben çorbayı hiç bişey yemiyorsun diye öqlen ye dedim pilavı makatnayı sakın ikindiye bırakma ara öqünde bunları yeme ve en fazla haftada 1-2 defa pilav tarzı şeyler ye ikindide süt yoqurt bitki çayı tarzı bişeyler iç akşamda çok hafif ye çorba+sebze yada çorba salata gibi..
olmuş cnm ben görüyorum..
hoşgeldin cnm başarılarmerhaba yarın sabah bende kilolara veda etmeye adım atacağım. 45 gün oldu sigarayı bırakalı. bırakmadan önce 75,5 kilo idim. şimdi ise 79,6 oldum. SİGARADAN KURTULABİLDİYSEM KİLOLARDANDA KURTULABİLİRİM. Koşu bandıda aldım. artık tamamdır yarına hazırım.hergün ne yaptığımı ne yiyip içtiğimi buraya yazacağım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
evet canım bu hafta 300 gram aldım.
hu huuuu ben geldim kızlar kımse yokmu?
hadi gelin lafın belini kıralım.
k flex aldım kullanan var mı? memnun musunuz?bitter çikolatalısını aldım tadı çok güzel.
menün güzel ama akşamki çorbanın içinde yok yok mısır buqday yasaklı ürünler arasında en azından akşam yediklerini öqlen öqlenki sütüde akşam içseydin..
sakın yemee
canım zülme artık yavv biliyorum çok zor ama daha 20 yaşındasınnn fısstıkkk hayatını yaşa bak okuyosun bitir okulunu mesleğini eline al sonra istemesen de birini seveceksinnnn hem de çokkk..şööle düşün o senin kısmetin değilmiş.:90:bütün gün dersteydk ...sabahtan akşama kadar çizim yapıyoruz yaw :18: ..yaşım 20 ...çok sevmiştim ve hiçbir sorun yoktu..hemde telefonla msj çekerek ayrıldı...dağıldım gerçekten...ama daha da hırslandım.... şu an biraz açım ama şimdi yersem öküz gibi saldırabilirm..yok kalsın yatayım ben. ..yarın kilo vermişsem, kendimi ödüllendircem piko ile
sarılalım sıkı sıkı
canım aşkolsun link verdim yardım edeyim dedim ama bana yazmadın.neyse trendy21 geldi zaten.bir kişe de bana yardımcı olmadı şu cetvel konusundaaa puufff
selam kızlar..ilk bildiri benden
başlangıç: 77
geçen hafta: 74.1
bu hafta: 72.1
giden/gelen: 2 KG
toplamda giden: 5 kg
hedef: 55 :82:
ayy çok mutluyum guzular ben okula gidiyorum...akşam görüşürüz...öptüm herkesi kocaaamaaan
başlangıç:72.4
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.7
giden/gelen:700gr
toplamda giden:3.7
hedef:60
günaydınnn
e bende bildireyim bari
baslangic:82.5
gecen hafta:74.1
bu hafta:73.1
giden:1000gr
toplam giden:9400gr
kizlar bu hafta regl donemimdi sali biti verdigim kilolar soniki uc gunun amacim haftaya 71.1 olmak insalah veririm....
Kilo bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 71.2
bu hafta 70.5
giden 700qr
toplamda giden 19.5
hedef 60..
tebriklerrrrgünaydın bacılarımmmmgünaydın kaptanımmm
gelelim kilo bildirimine
başlangıç:81
geçen hafta:74
bu hafta:72
toplamda 9
hedef: 68
senacımm giden geleni anlamadım diyet esnasında tekrardan aldıklarımı soruyosan geçen hafta 74düm ama o 2 kiloyu 15 tatilde aldım yani sonradan gelen kiloydu çok sıkı diyet ve sporla bu hafta normale döndümyani ben zaten önceki haftada 72 idim bilmem anlatabildimmi canım
hhoşgeldin canım benim de oğlum 1 yaşında bn de başladım ama hala emziriyorumm...selam arkadaşlar
bende 1 hafta oldu diyete başlayalı 1 yaşında kızım var hep erteledim neyse artık büyüdü ve benimde kendime çeki düzen verme zamanım geldi
yaptıklarımı yazıyım ben
sabah ve gece yatmadan 1 bardak ılık suya çay kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal birazda liom sıkıp içiyorum (acayip iştahımı kesti)
sabah 1.2 dilim ekmek
peynir domates
öğlende elma
bol su içiyorum
benim ara öğünüm pek yok bazen yogurt
aksamda sebze yemeği ne varsa bazende az pilav yiyorum
arada kaçamaklar oluyo tabi ama çok az yemeğe dikkat ediyorum
bizim şubat anneleri zayıflıyo diye bi topiğimiz var
ama ben sizlerinde tecrübelerinde yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
gunaydin arkadaslar.ben gecen hafta basladigim icin listede yokum ama kilo bildirimimi yapayim.burada basladigim kiloyumu baz alsam.baslangic 78,5 yani gecen hafta
bu hafta 77
giden 1.500
hedef 65
ben yediklerime cok dikkat ettigimi soyleyeyemem ama haftada uc gun yada dort gun mutlaka yuruyus yapiyorum.onun faydasini gordum bi de kizim bol bol emiyor sagolsunn..
günaydın kızlarrr bende bildirim yapıyım.yeni olduğum için heçen hafta kilom yok
14.02.2011 pazartesi başladım aranıza katıldım
başlangıç 71.3
geçen hafta:yeniyim o yüzden yazmadım geçen haftada 71.3 tüm
bu hafta:69.1
giden kilo:2.200
hedef :60 bol şanslar kızlarrrrrr
senacım günaydın ,sanırım tabloyu sen yapıyorsun,geçen hafta bende yarışmaya başladım
Diyet günlüğü yazmadım ama bugünden itibaren yazıcam
Başlangıç:67.3
Giden:400 gr.
Şimdi:66.9
Hedef:59
Sabah
Roka salatası
5 i Bİr yerde çay(şekersiz)
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
Ara neskafe(sade)
Öğlen:Meyveli Yoğurt(yoğurt +elma+portakal)
Ara :yarım paket etiform
Akşam :Sebze haşlama
Ara 1 bardak yarım yağlı sÜt
Günde 2,5 lt su
Geçen hafta taşınma telaşıyla uğraştım,dikkat edemedim bu hafta inşallah daha iyi olacak hepinize sevgiler
CANIM HOŞGELDİN.sen buraya takıl istikrar neymiş gör.tatlım menülerini yaz kaptanımız sena menünü yorumlar.ben de ööle nerde yanlış yapıyorum burda öğreniyorum.az kilo veriyorum iye üzülme az olsun yağdan olsun.cuma kilo bildirimi var bi de canım hergün menülerini de yaz.burdaki listeleri de takip et.kolay gelsin...:90:
canım sanki ekmekk fazla olmuş.kraker,sandvç,ekmek akşma yine ekmek ve pirinç[/QUOTE
dogru soyluyon valla az az yedim bakma hepsi sadece tadimlikti ama yediklerimi goreyim diye yaziyorum..
dunku menum
sabah
dometes +Salatalik
Peynir Kibrit kutusu kadar
2 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
oglen
1 adet haslanmis misir
aksam
100 gr tavuk
Bol Salata
Gun boyunca 2.1 lt su
sabah 1 saat yuruyus
kg olarak bu sabah itibari ile 79.3ile basladigimkiliyo 77.8 olarak devam etmenin onurunu yasiyorum :))
günaydınlar
bende kilo bildirimi yapayım
başlangıç 79.3
geçen hafta 77.5
bu hafta 76.1
bu hafta giden 1.400
toplam giden 3.200
hedef 69
gunaydın herkese
2 gundur evde ınternetım yok cıldırıyorum
kılom 73.9
tebriklerrrKilo bildirimimi yapayım:
başlangıç:73
geçen hafta:68,1
bu hafta:67,7
giden:400gr
toplamda giden:5,3
hedef:60
Bu hafta doğru düzgün kilo veremedim ya ama önümüzdeki haftaya sıkı başlıycam...Neyse buna da şükür en azından kilo almadım diyorum her zamanki gibi
hoşgeldin tatlımm.kilo çizelgesi isteyen çok kişi var link verdim ama pek yardım edemedim iyiki geldinkızlar ben geldim internet demin bağlandı şükür valla ama heran gidebilirmiş yine neyse kilo bildirimimi geç oldu ama yapayım
geçen cuma 76 demiştim sonra tekrar tartılcam demiştim yazamamıştım
76.8 göstermişti tartı bu sabahta 75.8 gösterdi valla çok mutluyum tekrar aranızda olmaktan 1 hafta ölüm geldi girememk ne yiycem nelere dikkat etcem şaşırdım neyse bidaha net kopana kadar burdayım
tbrikler ama kilo bildirimi bööle yapılmıyo.arkadaşlarınkin bak canım.geçen hafta 76 bugün 75 yola devam
merhaba kızlar,
benimde açılış vaktim geldi.
bende 26 yaşında 1,65 boyunda ve acı bir gerçek ki 74 kiloyum.:26:
çok acil bunu durdurmam gerek. hedefim 2 yaz önce olduğum gibi 59 olmak.
bu seferle spor ile zayıflamak istiyorum. ilk işim aburcuburu kesmek.
tavsiyelerinizi bekliyorum.hoşgeldiniz....merhaba arkadaşlar nasıl oldu bende anlamadım almak kiloyu kolayda vermek zor
evlendi,ğimde 56kiloydum hala şikayet ediyodum kilom fazla diye çocuktan sonra 80oldum ve nasılyapsamda 60a düşsem karakara düşünüyorum neyesem yarıyo derlerya oduruma geldim insan kendine görede bişey bulup yakıştıramıyo ahhhhhh nerde 56 kilo olduğum günler hamilelikte kendinize çokkkkkkkk dikkatedin sonra şekil ayani ben kilokilo
selam kızlarrrr döndüm bennnnnnn
tatil bana hiç yaramadı annecimin evinde yedim de yedim börekler pastalar yağı lezzetli yemeklerrrrrr
3_4 gündür tekrar başladım birdaha olmıcak söz:26:
başlangıç:71
geçen hafta:68.4
bu hafta:68
giden sadece 400 gr
of ne kadar az gitmiş yaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrmerhaba kızlar...
bu hafta çok ta verimli geçmedi,
eşimin yediği tatlılardan (kilo alsın diye zorla yediriyorum) birer ısırıklar,
iş yerinde öğle yemeğinde çıkan toplu yemeklerdeki yağ kullanımı (ızgaralaraı bile yağlı yaptılar yahu),
gidilemeyen spor seansları,
birde mecburi yenen karbonhidratlı ara öğünlerle ben bu hafta kilo almayı bile bekliyordum...
ama şuan kilom 75,9 yani giden yarım kilo bu hafta:26:
ama azimliyim
biraz önce patronun her işe burnunu sokan eşinin duygusal mobbinglerine son noktayı koydum
ve bastım istifayı...
artık yeni bir iş bulana kadar sabahları erken saatte spora gideceğim ev işlerine ayıracak zamanım daha çoğalacak ve her akşam sizlerle (eşim pc ile eve döndüğünde) menülerimi paylaşacağım
ve tabiki bu evde hazırlanan menüler gerçek diyet yemeği olacaklar...
canım sıkma canını verirsin hoşgeldin...selam kızlar benide aranıza alırmısınız bende 79 kiloyum 4 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 74 kiloydum depresyona girdim iyice iştahım açıldı bende zayıflamak istiyorum
tebrikler....merhaba arkadaslar,
evime döndüm sonunda,2 saat önce geldim ve hemen yazayım dedimözlemişim valla sizleri,nasılsınız bakalım,herkes kilocuklarını vermiş sanırım
gittiğim yerlerde cok fazla dikkat edemedim ve korka korka gelip hemen tartıldım,çok şükür almamışım ama sadece 800grm verebilmişimneyse bunada şükür ,yarından itibaren toparlarım kendimi,bildirimimi yazayım ben de :
başlangıç: 78
geçen hafta:77
bu hafta:76,2
giden:800gr
toplamda giden: 1800gr
hedef:65
tebrik edrim canım sigarayı bırakmışsın çok güzel sıra kilolarda....merhaba yarın sabah bende kilolara veda etmeye adım atacağım. 45 gün oldu sigarayı bırakalı. bırakmadan önce 75,5 kilo idim. şimdi ise 79,6 oldum. SİGARADAN KURTULABİLDİYSEM KİLOLARDANDA KURTULABİLİRİM. Koşu bandıda aldım. artık tamamdır yarına hazırım.hergün ne yaptığımı ne yiyip içtiğimi buraya yazacağım. hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
canımmm hoşgeldinnn.ben kullanıyorum arada bende sade ve meyvelisini kullanıyorum.fazla kaçırdığım zaanlarda .ben seviyorum..evet canım bu hafta 300 gram aldım.
hu huuuu ben geldim kızlar kımse yokmu?
hadi gelin lafın belini kıralım.
k flex aldım kullanan var mı? memnun musunuz?bitter çikolatalısını aldım tadı çok güzel.
hoşgeldin cnm başarılar
sudem hoşgeldin cnm nasılsın pcdeki sorun halledildimi cnm
seher kıss geçmişi bitiremedin heralde
green gelmiş sandım okuuuu oku bitmedi yahu.tatlım tebrik edrim vallahi geçtin hepimizi maşallah.gelelim bana gr gr ilerliyorum kaçamklarla beraber.ama çokkk mutluyum.bu gün yeni eteğimi giydim ve incecik görünüyodum çokk mutluyum.kızlar iyiki varsınız çok umutsuzdum ama şimdi umutluyum.bekleyin beni 60 larrrrrr
başlangıç: 80
geçen hafta:71.2
bu hafta:70.7
giden:500gr
toplamda giden: 9.3gr
hedef:65
az biliyorum kızlar ama çokk kaçamak yapıyorum yaaa
tebrikler canim harikasin
süperr:) tebrikler cnm
tebrikk edrimmm
aferinn bnm tatlımaarakamlarda güzün güldü cnm ama dediqim gibi lütfem menülerine dikkat et cnm
aaa ne güzell topikler varmışşş
çok yakında doğum yapacağım arkadaşlarr
sonra da katılıcam aranızaaa
çok azimliyim aslında ama bakalım önce şu loğusalık psikolojisini bi atlatalımm :)
görüşürüz anacııımmmmmmm :))))
2 rakip fazla cnm yalnız kalırsan gel beklerimmSenacım teyzemlerden sesleniyorum sana abur cubur yemedim yemiycem de
Bu sırada soruma cevap vermedin canım
evet canım bnm olduqum topiqler güzeldiraaa ne güzell topikler varmışşş
çok azimliyim aslında ama bakalım önce şu loğusalık psikolojisini bi atlatalımm :)
hımmm bu arada hepinize başarılar ve boş şans diliyorummm:)
aaa ne güzell topikler varmışşş
kızlarrr çok suçlu hissediyorum kendimi akşam dışardaydık patates ekmek yedim ayran içtimofffffff niye çorba içmediysemmmm
ben de pide yedim yaaa.dşarı çıkınca da yemeden olmuyor en iyisi çıkmamak
kızlarrr çok suçlu hissediyorum kendimi akşam dışardaydık patates ekmek yedim ayran içtimofffffff niye çorba içmediysemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?