70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim bu sabaha
kalkar kalmaz 2 bardak su
dil altı 1 parça bihter:26 dr tavsiyesi)
kahvaltı : ince tam buğdaylı krep kk den az beyaz peynir ILIK SU LİMON ile ve maydanoz
ara henüz yemedim şimdi yeşil çay içicem...sonra öğleden sonra sporu
benim dr'um sporu öğleden sonra yapmamı önermişti...daha çok yağ yakımı yapıp metabolizmayı hızlandırıyormuş...sabah aç karınla yapılan sporda yağ yakımı olmuyor muş:82: ben çayımı içip sporumu yapim kızlar

eksik yazmışım geçerli liste budur arkadaşlar..

beni koymamissiniz cizelgeye ama bende kilo cizelgesi yapapamistim once

neyse size iki formattada yolluyorum senacim benide eklermisin listeye

DIET LIST PROGRAM
NO DATE WATER-Lt KG WALK DAILY CAL
1 11.02.2011 1 79.5 40 2673
2 12.02.2011 1.5 79.3 30 2673
3 13.02.2011 2.1 78.6 15 2673
4 14.02.2011 1.9 78.6 30 2673
5 15.02.2011 2.5 78.6 X 2673
6 16.02.2011 2.5 78.6 X 2673
7 17.02.2011 1.8 78.3 30 2673
8 18.02.2011 2.1 77.8 30 2673
9 19.02.2011 1.9 77.8 2673

buda benim takip ettigim cizelgem su bolumunu ictikce yeniliyorum

canımm ne ayrıntılı bi liste ööle bayağı planlı ve güzel gidiyosun maş.ayrıca bu aşağıdaki çizelgende bi sorun var.sen nereye kopyalayıp yapıştırdın canım?profilinde çizelge yazan yere yapıştırıcaksın tatlımm

Sevgili rakibem monarosa nerelerdesin??? Yoksa dün yazdığın yoğun programı uyguladığın için mi görünmüyosun ortalıkta

günaydın kızlar listeyi hazırlıyorum birazdan yayınlıcam...

gözün aydın canım sen yokken gözüm hep seni arıyor kaybolma buralardann :82:
gördüm cnm teşekküler
saol fıstıgım ınan bende öle girince senam bana ne yazmış diye geziyom sayfaları
liste için eline emeğine sağlık 25 kişyiz maşş
canı isteyenin girip çıkamayacağı bi topik olunca devamlılık sağlanıyomuş onu da öğrenmiş olduk.
inan evimde net yok diye erkenden evden çıkıp işe gittiim ilk işim siteye girmek oldu millet şaşırdı
diğer türlü çok sıkıntı oluyordu giren -çıkan belirsizdi.
şimdi gayet güzel ....

fıstık maşş ya darısı bana iştahım açık bu aralar

bende ya abur cubur olmasa fazla yemıyorum sanırım.bi de bu k flex benım iştahımı açtı galiba ya tadı da çok güzel yedikçe yiyesim geliyor.

ilk defa duyuyorum benim bildğim aç karnına yaparsan yağ yakarsın ,tok karnına yaparsan yediğini sindirirsin.neye inanacağımı şaşırdım ya.kimsenin dediği birbirini tutmuyor:26::26::26:ben neye inanıyım

Son düzenleme:
senacım ellerine sağlık 1.arkadaşı tebrik ediyorum tekrardannn..

kızlar yeni baskül alcam varmı tavsiyeniz

canım naber.ee zayıflayınca eski baskül tarmıyo heralde tatlım bütçen uygunsa bu yağı falan gösteren basküller var yok uygun değilse herhangibiri işini görür bence.

hele bu reklamları yasaklasınlar bence gördükçe daynamıyorumm.canım tam tersine k fleks beni çok tok tutuyo.sabah yiyorum arada bişey yiyemiyorum bile.öğleye kadar tok tutuyo.sen çikolatalısını aldın heralde sadesini dene bi de tatlımm

canım naber.ee zayıflayınca eski baskül tarmıyo heralde tatlım bütçen uygunsa bu yağı falan gösteren basküller var yok uygun değilse herhangibiri işini görür bence.

canım kafayı yedi biraz yerini oynatsam farklı rakam gösteriyo:) bitane daha alcam 30tl civarında bakıyom canım o yağ ölçenler tuzlu baya:)

selam kızlar bugün giremedim eşimin tatili ve kalkmıyo haklı olarak neyse ben menümü yazıp çıkyım akşama girebilirsem yine gelirim

sabah 4zeytin
kk peynir
2d ekmek domates

öğlen dışardaydık yemedim bişey

ara bir elma

akşamda çorba+sebze yemeği ve salata düşünüyorum,toplamda 2litre su 1ltresini içtim yarısıda yatana kadar içerim artık vee şimdi mutfağa gidip yemek yapmaya başlıyım anca yetişir valla geç olmadan yiyelim yemeğimizi dimi hadi görüşürüz cicişler bye:80::80:

herkesi tebrik ediyorummmmm:92::92:

Sevgili rakibem monarosa nerelerdesin??? Yoksa dün yazdığın yoğun programı uyguladığın için mi görünmüyosun ortalıkta

ah ahhh nerdeee birtanesini bile yapamadım ya yürüyüş hariç. eşimle bol bol gezdik alışveriş falan ve çok yoruldum. ilk günden pes ettim galibaaaasen naptınnn?

kızlarrr malum bugün hafta sonu saçma bir menüm vardı sanırım bakın bakalım...

SABAH ve ÖĞLEN (Geç uyandığım için saat 12.00 civarıydı)
2 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil zeytin
yarım salatalık,yarım domates,yarım yeşil biber
1 kk peynir
çok az çemen
bir çay kaşığı bal
bir yumurta ve 2 küçük patatesten yapılmış yağsız salata(fazladan oldu sanırım):26:
3 bardak şekersiz siyah çay

ÖĞLEDEN SONRA( Saat 15.00 gibi)
yarım poğaça
bir elma
4_5 tane yer fıstığı
çok az peynir
2 tane kuru incir
1 Kupa şekersiz sütlü nescafe
(bunların hepsini bi anda yedim çok saçma oldu)

AKŞAM(17.30)
yarım tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı(yemicektim ama dayanamadım)

toplamda 2 litre su şimdide
3 kupa kadar yeşil çay içcem

Son düzenleme:
Tamam haftasonu olması sebebiyle biraz esnek olalım bu seferlik ama pes etmek yok canım...Hemen al eline oklavayı 100 tane sopa hareketini yap...Yemekten 2 saat sonra da 100 tane mekik ellerinden öper...

Bacak hareketlerinin yerine yürümüşsün onları yaptın sayıyorum...Oryantal hareketlerine gelince de onları pazartesiden itibaren başlatırız madem haftasonu imkanın olmuyo...

Ben 50mekik ve 100 sopa hareketimi yaptım yarım saat yürüyüş yaptım 20dk da dans ettim haberin olsun

ah ahhh nerdeee birtanesini bile yapamadım ya yürüyüş hariç. eşimle bol bol gezdik alışveriş falan ve çok yoruldum. ilk günden pes ettim galibaaaasen naptınnn?

maşallah canm yaaa tamam kalkcam birazdan 100 sopa hareketi yapcam 50 mekik çekcem yatmadan önce de bir 50 daha mekik..havamda olursam da bi kıvırırım

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

SABAH(11 gibi)
1 bardak süt

ARA
1 fincan bitki çayı

ÖĞLE
1,5 kase zeytinyağlı kereviz yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt

ARA
1 fincan bitki çayı
Yarım salatalık

AKŞAM(bu öğünde coştum resmen)
3 yemek kaşığı zeytinyağlı kereviz
3 tane sebzeli kroket
2 tane tavuk köftesi
3 yemek kaşığı yoğurt

monorasa ve chukuleta birbirinizi destekleminiz cok hosuma gitti, rakip iste boyle olur :) sen yaptin ben neden yapmiyayim, yada ben yaptim sende cabuk yap, beraber guzel kilo vereceginize inaniyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…