canım ben yeni aldım da arkadaşın ki pili zayıfladığı zaman ööle oluyodu.htta 150 140 kilo gösteriyordufıstıqım sen denedinmi pili deqişince düzeliyormu :26:
kizlar sporum bitti dusumuda aldim geldim, kendimi cok hafif hissediyorum, ah hissetigim kiloda olabilsem, spordan sonra hep boyle oluyor, ucuyor gibiyim, eee sizler ne yapiyorsunuz...
menün gayet güzel cnm basküle gelince ben böyle durumlarda aynı rakamı 2 defa görene kadar tartılıyorum pilide azalmış olabilir..
çok ama çok saqlıksız bir menü
Aslıcım güneşte bir patlama olmuş ve uyduyu büyük ölçüde etkilemiş netin gidip gelmesi bu yüzden bende sürekli modeme reset atıyorum düzeliyor inş. gelirsin cnm..
Cuma günü 65 kiloyu göreyim 2 haftadır hayalimi süsleyen şeyi kendime ödül olarak vercem valla
odul ne cok merak ettim :)))
kızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
bu cuma pelerin mont aldım, biraz bollaşması lazım aslında almicaktım ama hakettim onu en geç 2 hafta içinde rahat rahat giymeye başlarım
bu cuma eğer yine güzelce verirsem kilomu ve param olursa pantolon almayı düşünüyorum...çünkü pantolonlarım düşmeye başladı
menün güzelmiş amakızlar menümü yazıyım bende
Sabah
2 dilim light ekmek
light karper peynir 1 adet
domates
biber
maydanoz
ara
1 incir
2 adet çörek otlu diyet bisküvi
öğlen
çorba
1 adet grisini
kk peynir
4 zeytin
ara
elma
akşam
3 kaşık sebze yemegi
salata
haşlama karnıbahar
menü biraz karıştı dışardaydım bu günlük böle oldu
canım kellogs muş ülkerinmiş üzerinde kocaman K görunce flex sanmısım.ya bı de meyvelisini denemeyi düşüyorumhele bu reklamları yasaklasınlar bence gördükçe daynamıyorumm.canım tam tersine k fleks beni çok tok tutuyo.sabah yiyorum arada bişey yiyemiyorum bile.öğleye kadar tok tutuyo.sen çikolatalısını aldın heralde sadesini dene bi de tatlımm
canım basit bişey istiyosan 2-3 sene önce bimden dijıtal kıng baskul almıstım 17-18 lıraydın galıba.işimi görüyo nerdeyse hergun kocamla ıkımız tartılıyoruz sabahları.önce pilini değiştir hala çalışmasında sıkıntı yaratırsa al canım.canım kafayı yedi biraz yerini oynatsam farklı rakam gösteriyo:) bitane daha alcam 30tl civarında bakıyom canım o yağ ölçenler tuzlu baya:)
canım daha önce bi arkadaşın başına gelmişti sanırım bozuldu dıye yenıısnı aldı megerse pili azalmış pilini değiştirse oluyomuş.fıstıqım sen denedinmi pili deqişince düzeliyormu :26:
ayy bende alışveriş yapmak istiyorum ya zayıflayıp elbiseler giymek istiyorum bugun üniversitede gıydıgım pantolonları felan denedim ahh ahh ne çıtırmışım o günlerde.nerde o günler 3.5 senede ne hala geldım.kızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
bu cuma pelerin mont aldım, biraz bollaşması lazım aslında almicaktım ama hakettim onu en geç 2 hafta içinde rahat rahat giymeye başlarım
bu cuma eğer yine güzelce verirsem kilomu ve param olursa pantolon almayı düşünüyorum...çünkü pantolonlarım düşmeye başladı
kızlar aralarda tartılmayın sakın !!!
Ben daha demin yemekten sonra 73.7 geldm...ama yemek yedm ve kıyafetlerm vardı...yine de moral bozdu !! Cuma günleri dışında aç karnına bile tartılmayın...aslında o sizin dostunuz değil!!
oh be girmişim listeye biran göremeyince kendimi üzülmüştüm ama neyseki 2.incide varmışım bende teşekkür ederim senacımeksik yazmışım geçerli liste budur arkadaşlar..
benim rakibelerim nerde, kizlar neler yapiyorsunuz bakiyim, ben guzelce kahvatimi yaptim, yesil cagimida ictim, evimi temizledim, esim cocuklari, disari goturdu, 2 saat sonra gelecekler, simdi sporuma baslidim, 50 mekik cektim, 100 er bel ve kalca arti kol hareketi yaptim, 59 bacak hareketi yaptim, simdi 30 dakika eliptik bisikletime cikacagim, sonra bi 30 dakikada yuruyus bandima cikarim dusumu alirim, bizimkiler gelir ogle yemegimizi yeriz insallahbir haftadir kendimi salivermistim, bugun tekrar gayrete geldim, bu hafta 9. olurum derken bi de baktim 8. olmusum, cok sevindim, insallah onumuzdeki haftalar ilk 5 e girerim, hep haftada 600 -800 arasi verdim, insallah bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, hepimize kolay gelsin kizlar, opuldunuzzz...
rakibem gelmiste bizi soruyor hayret ilk defa yakaladin ben genelde buralardayim fakat oglum durmadigi icin fazla yazamiyorum bak gordunmu az azda olsa ne guzel gidiyor kilolar bu arada benim baskulde bir sorun var tartim alakasiz rakamlar gostermeye basladi haftaya kendime yenisini alayim yoksa moralim bozuluyor.....
kızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
canım kellogs muş ülkerinmiş üzerinde kocaman K görunce flex sanmısım.ya bı de meyvelisini denemeyi düşüyorum
canım basit bişey istiyosan 2-3 sene önce bimden dijıtal kıng baskul almıstım 17-18 lıraydın galıba.işimi görüyo nerdeyse hergun kocamla ıkımız tartılıyoruz sabahları.önce pilini değiştir hala çalışmasında sıkıntı yaratırsa al canım.
canım daha önce bi arkadaşın başına gelmişti sanırım bozuldu dıye yenıısnı aldı megerse pili azalmış pilini değiştirse oluyomuş.
ayy bende alışveriş yapmak istiyorum ya zayıflayıp elbiseler giymek istiyorum bugun üniversitede gıydıgım pantolonları felan denedim ahh ahh ne çıtırmışım o günlerde.nerde o günler 3.5 senede ne hala geldım.
kızlar aralarda tartılmayın sakın !!!
ben daha demin yemekten sonra 73.7 geldm...ama yemek yedm ve kıyafetlerm vardı...yine de moral bozdu !! cuma günleri dışında aç karnına bile tartılmayın...aslında o sizin dostunuz değil!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?