70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar sporum bitti dusumuda aldim geldim, kendimi cok hafif hissediyorum, ah hissetigim kiloda olabilsem, spordan sonra hep boyle oluyor, ucuyor gibiyim, eee sizler ne yapiyorsunuz...

bu gün ki menüm
sabah:
3 bardak çay
1 dilim ekmek
peynir
2 tane zeytin
salatalık 1 tane
2 tane patates kızartma(dilim)
ara:
2 küçük cezerye(kızmayın mersinden geldi akşam yiyemedim)
öğle:
yarımtabak nohut
4 tane köfte
atılmasın diye çeyrekten küçük tost
ara:
yok
akşam:
yok sadece 2 ısırık börek(misafir vardı)
çay
saat 7.30 gibi:
1 greyfurt
1 muz

fıstıqım sen denedinmi pili deqişince düzeliyormu :26:
canım ben yeni aldım da arkadaşın ki pili zayıfladığı zaman ööle oluyodu.htta 150 140 kilo gösteriyordubelki ondan olabilir.
kizlar sporum bitti dusumuda aldim geldim, kendimi cok hafif hissediyorum, ah hissetigim kiloda olabilsem, spordan sonra hep boyle oluyor, ucuyor gibiyim, eee sizler ne yapiyorsunuz...

vavvv süpersin tatlım ne güzel ben evde yapamıyorum yaa baharda salona gidicem artıkgerçekten spor kendini çok iyi hissettiriyor insana

evet kabul ediyorum cunku sabah doktordaydim tum menuyu altust etti oglen ciktim ..oradan ise gectim oradada ogle yemegi zamani sadece corba icebildim...

merhaba herkese :) hemen menümü yazayım kaptancığım bi baksın

kahvaltı : meyveli k bar 1 kase... (8:30)
ara : yarım elma (11:00)- yeşil çay (13:00)
öğlen : simit- ayran (15:00)
akşam : salata - soda : )

ayyy kilo vermek çok eğlenceli birşey

kızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
bu cuma pelerin mont aldım, biraz bollaşması lazım aslında almicaktım ama hakettim onu en geç 2 hafta içinde rahat rahat giymeye başlarım
bu cuma eğer yine güzelce verirsem kilomu ve param olursa pantolon almayı düşünüyorum...çünkü pantolonlarım düşmeye başladı

ben de menümü yazayım..

sabah: 1 dlm tam buğday, 1 kk peynir

ara: 1 elma

öğle: pazı kavurma 2 dlm ekmek 2 kaşık yoğurt

ara: 1 elma

akşam: salata, 1 çupra.

20 dk yürüyüş.

Güzel bi motivasyon yöntemi tabi alışveriş Ben de daha enteresanını bulmuştum...Üstüme büyük gelenleri hemen elimin altından çıkarıyodum...Böylelikle gözümün önünde sadece üstüme tam olan kıyafetler ve de küçük olanlar oluyodu...Hatta bi ara küçük gelen bi elbisemi dolabımın kapağına asmıştım onu giyeceğim gün için acele ediyodumSonra birazcık dar kıyafetler alıp içlerine girmek için çabalamam falan da oldu yani

kızlar menümü yazıyım bende

sabah
2 dilim light ekmek
light karper peynir 1 adet
domates
biber
maydanoz

ara
1 incir
2 adet çörek otlu diyet bisküvi

öğlen
çorba
1 adet grisini
kk peynir
4 zeytin

ara
elma

akşam
3 kaşık sebze yemegi
salata
haşlama karnıbahar

menü biraz karıştı dışardaydım bu günlük böle oldu

buda benim menüm
SABAH
1 KUPA BARDAK ÇAY
KK DAN AZ KAŞAR PEYNİRİ
1 DOMATES
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
8 TANE ZEYTİN
2 İNCE DİLİM NORMAL EKMEKK(KEPEK EKMEĞİ BUGÜN YOKTU)
ARA
1 TANE ELMA
ÖĞLE
ŞEHRİYE ÇORBASI
ARA
BİŞE YEMEDİM
AKŞAM
1 KASE ÇORBA
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
3 YEMEK KAŞIĞI TAVUKLU BEZELYE
1 TABAK SALATA
1 KÜÇÜK KASE YOĞURT
GECE
5 TANE KAJU

Son düzenleme:
menün güzelmiş ama

canım kellogs muş ülkerinmiş üzerinde kocaman K görunce flex sanmısım.ya bı de meyvelisini denemeyi düşüyorum

canım kafayı yedi biraz yerini oynatsam farklı rakam gösteriyo:) bitane daha alcam 30tl civarında bakıyom canım o yağ ölçenler tuzlu baya:)
canım basit bişey istiyosan 2-3 sene önce bimden dijıtal kıng baskul almıstım 17-18 lıraydın galıba.işimi görüyo nerdeyse hergun kocamla ıkımız tartılıyoruz sabahları.önce pilini değiştir hala çalışmasında sıkıntı yaratırsa al canım.

fıstıqım sen denedinmi pili deqişince düzeliyormu :26:
canım daha önce bi arkadaşın başına gelmişti sanırım bozuldu dıye yenıısnı aldı megerse pili azalmış pilini değiştirse oluyomuş.

ayy bende alışveriş yapmak istiyorum ya zayıflayıp elbiseler giymek istiyorum bugun üniversitede gıydıgım pantolonları felan denedim ahh ahh ne çıtırmışım o günlerde.nerde o günler 3.5 senede ne hala geldım.

kızlar aralarda tartılmayın sakın !!!
ben daha demin yemekten sonra 73.7 geldm...ama yemek yedm ve kıyafetlerm vardı...yine de moral bozdu !! cuma günleri dışında aç karnına bile tartılmayın...aslında o sizin dostunuz değil!!

tebrik edrimm en çokk kiloyu sen vermişşin bende yeni başladımm en kısa zamndaa vericemmm bende

eksik yazmışım geçerli liste budur arkadaşlar..
oh be girmişim listeye biran göremeyince kendimi üzülmüştüm ama neyseki 2.incide varmışım bende teşekkür ederim senacım

kız rakibem naptın bakiim iiyisin yine valla ben spora bi vakit bulabilsem bitek mekik çekiyorum oda zorluyo belimden ötürü çok yapamıyorum neyse yavaş yavaş gidiyo kilocuklar ne güzel bu arada bol su için valla başka yolu yok gitsin yağlar gitsiiiinnnnnnnnnnn

valla bencede pillerini bi değiştir dene olmazsa öyle yenisini al ve bende tartılırken 2-3 hatta bazen 4-5 yerde tartılıyorumki heryerde aynı gösteriyormu diye ama biyerde az biyerde çok gösteriyodu ama en uygun 2 bölge var orlarda hep aynı rakam gösteriyor ve iki yerde aynı rakam gösteriyosa doğrudur öyle yani bozma moralini pildendir pilden
hem benimde baskül digital ya soğukta kalınsa ters 33 gösteriyo yani error veriyo kafayı yiyoda bazen bende sıcakta tutuyorum sorun olmuyo piller soğuğa dayanmıyo anlaşılan

aynen benimde düşmeye başladı pantolanlar ne mutlu bize eski kıyafetlerim bekleyin içinize yine giricem yakında heyooo

wevet ya bende eskiden giydiğim pantolon vs denedimiştim ah ah diyorum aynen bende3.5 senede ne hale gelmişim

aynen canım haklısın zaten uzmanlar bile diyo haftada birkez tartılın aç karına ve tuvaletten sonra çıplak tartılın diye,,,çünkü hergün tartılan hatta her saat başı falan tartılanlar varmış bi eksik çıkıp bi fazla çıkınca strese girip kilo veremiyorlarmış, yani her seferinde heycanla tartıya çıkıp acaba verdimmi diye düşünüce böbrek üstü bezlerimiz olduğundan çok fazla çalışmaya başlıyormuş ve kilo almamıza sebep oluyormuş bilginize valla,,,,,,,,,,

dogruyu soylemek gerekirse bende onlardan birisiyim, hergun tartiliyorum oda yetmiyormus gibi sabah bazen aksamda tartiliyorum, bu aliskanligima bir son vermem lazim, ama dayanamiyorum, tartimi bir arkadasima verip haftada bir gun ona gidip tartilsam benim icin daha guzel olacak ama dayanamamki, hergun spordan sonra dusumu alip mutlaka tartilirim, neyse bende boyleyim iste, insallahh veririmde su kilolari kurtulurum sonrada tarti usutne cikmam bir daha (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…