70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler canım elimizden geldiğince motive etmeye çalışıyoruz birbirimizi İstersen sen de aramıza katılabilirsin

monorasa ve chukuleta birbirinizi destekleminiz cok hosuma gitti, rakip iste boyle olur :) sen yaptin ben neden yapmiyayim, yada ben yaptim sende cabuk yap, beraber guzel kilo vereceginize inaniyorum....

benim rakibelerim nerde, kizlar neler yapiyorsunuz bakiyim, ben guzelce kahvatimi yaptim, yesil cagimida ictim, evimi temizledim, esim cocuklari, disari goturdu, 2 saat sonra gelecekler, simdi sporuma baslidim, 50 mekik cektim, 100 er bel ve kalca arti kol hareketi yaptim, 59 bacak hareketi yaptim, simdi 30 dakika eliptik bisikletime cikacagim, sonra bi 30 dakikada yuruyus bandima cikarim dusumu alirim, bizimkiler gelir ogle yemegimizi yeriz insallahbir haftadir kendimi salivermistim, bugun tekrar gayrete geldim, bu hafta 9. olurum derken bi de baktim 8. olmusum, cok sevindim, insallah onumuzdeki haftalar ilk 5 e girerim, hep haftada 600 -800 arasi verdim, insallah bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, hepimize kolay gelsin kizlar, opuldunuzzz...

cok sevinirim ama sende monarosada benden cok zayifsiniz, benim ilk hedefimdesiniz, siz devam edin ben de sizi takip edip sizi yakalamaya calisayim, :))

monorasa ve chukuleta birbirinizi destekleminiz cok hosuma gitti, rakip iste boyle olur :) sen yaptin ben neden yapmiyayim, yada ben yaptim sende cabuk yap, beraber guzel kilo vereceginize inaniyorum....

saol canm:) valla ben pes ediyordum derken chukeleta aklımı başıma getirdi yapcam bu akşam tüm hareketleri.. inşallah hep birlikte vercez kiloları

rakibem gelmiste bizi soruyor hayret ilk defa yakaladin ben genelde buralardayim fakat oglum durmadigi icin fazla yazamiyorum bak gordunmu az azda olsa ne guzel gidiyor kilolar bu arada benim baskulde bir sorun var tartim alakasiz rakamlar gostermeye basladi haftaya kendime yenisini alayim yoksa moralim bozuluyor.....

Eline sağlık senacım Bu sırada bişey dikkatimi çekti liste ne kadar kalabalıklaşmış değil mi?
teşekkürler cnm
canım geçen haftaki eklenecek kişiler arasında yoksun bu haftada bildirim yapmamışsın bildirimleri en geç cuma gece yarısına kadar yapıyoruz önümüzdeki hafta listede olursun ekledim seni..
vaaoovv kg almada birinci olmuşum

liste için eline sağlık senacım herkese iyi haftasonları..
rica ederim cnm
senacım ellerine sağlık 1.arkadaşı tebrik ediyorum tekrardannn..

kızlar yeni baskül alcam varmı tavsiyeniz
ben sinbonun dijital baskülünü kullanıyorum uygun bişey arıyorsan en uygunu sinbo ama teferruatlı bişey arıyorsan tefale bak derim..

Maşallah canım çok güzel spor yapmışsın bende bugün arkadaşa gittim 4. katta oturuyor bugünkü sporumun yerine geçmiştir diye düşünmüştüm seninkinin yanında hiç kaldı :84:

kizlar menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 yumurta tereyagli omlet yaptim
yarim domates
yarim salatalik
5 tane yesil zeytin
1kk mozarela peynir
1 tane cay

ara ceyrek muz

1 form cay

oglen
1 tabak dolusu bol sebzeli kisir

aksam
1 elma yedim belki 1 tane dahada yerim

yatana kadar 2 litre su 1 form cay

senacim sabah baskule ciktim iyice kafayi yemis bir 74 gosterdi bir 73 gosterdi birde 72.5 gosterdi anlamadim giti bozulmus galiba zaten 74 gorunce bayilacaktim neoluyor dedim kendime bakalim yarin gene tartilirim yarin kac cikarim bilmiyorum....

surekli bu uyariyi veriyor deniyorum ama

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
neyi nereye yapistiracagimi sasirdim ayol :)))

bu gunku menum oglen
1 kase corba
1.4 su

oglen arasi
diet pirinc biskuvisi

aksam
1 kase corba bol salata

1 az sekerli cay
900 ml su

meyve

Yani küsüratlı da olsa cuma günü 65'i görmeliyiz canım bi hafta yoğun tempo sadece haftaya daha rahat ederiz

Ayrıca seni zorla spora teşvik ettim galiba ama sen kaşınmıştın dün bu hareketlerin hepsini yapalım diyeBen pes etmeye kalkarsam da aynısını senden bekliyorum

:))) senacim, ben 3 katta oturuyorum, spora basladigimdan bu yana hic asansoru kullanmiyorum, ve gunde 3-4 kere disariya cikiyorum, umarim bu gayretim devam eder bakalim gorecegiz...

Kontrol Paneli-Profili Düzenle-Kişisel bilgiler kısmından Çizelge yazan yere yapıştırcaksın canım

Ama etiketi yaptıktan sonra .png ile biten linki kopyalıycaksın....

slm kızlar slm kaptann
nasılsınız benim bilgisayarda sorun var ikide bir kesiliyo belki bikaçgün giremeyebilirim ama diyetime devam ediyorum görüşmek üzeree hepinizi çok seviyorumm

canım pili azalmıştır değiştir düzelir

menün gayet güzel cnm basküle gelince ben böyle durumlarda aynı rakamı 2 defa görene kadar tartılıyorum pilide azalmış olabilir..
çok ama çok saqlıksız bir menü
slm kızlar slm kaptann
nasılsınız benim bilgisayarda sorun var ikide bir kesiliyo belki bikaçgün giremeyebilirim ama diyetime devam ediyorum görüşmek üzeree hepinizi çok seviyorumm

Aslıcım güneşte bir patlama olmuş ve uyduyu büyük ölçüde etkilemiş netin gidip gelmesi bu yüzden bende sürekli modeme reset atıyorum düzeliyor inş. gelirsin cnm..

18 ŞUBAT CUMA YARIŞMA SONUÇLARI

Pj_Muquet...74.1..........72.1..........2kq ile birincimiz
durusuuuu...77.5..........76.1..........1.400kq ile ikincimiz
alaca..........74.1..........73............1.100kq ile üçüncümüz
asl35..........73.............72............1kg ile dördüncümüz
papatya_77.76.............75............1kq ile beşincimiz
nihonjin.......77.............76.2..........800qr ile altıncımız
Niqdelim......76.2...........75.4..........800qr yedincimiz
erginsena....71.2...........70.5..........700qr ile sekizincimiz
nidah.........69.4............68.7..........700qr ile dokuzuncumuz
fangolina....76.4............75.9..........500qr ile onuncumuz
shryvz.......71.2............70.7..........500qr ile onbirincimiz
menekşe81.67.3............66.9..........400qr ile onikincimiz
chukuleta...68.1............67.7..........400qr ile onüçüncümüz
monarosa_22..68.4........68.............400qr ile ondördümüz
mektupp....72.3............72.............300qr ile onbeşincimiz
triendy21...76..............75.8...........200qr ile onaltıncımız

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftaya daha güzel kilolar vermenizi diliyorum

Gelelim yerinde sayanlara

arcak81...71.6..........71.6.........0qr 100 mekik ceza
_bilqe_...68.........68..........0qr 100 mekik ceza

önümüzdeki hafta kilo vermeniz dileqiyle

Veee kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlar

bezdolap...80.1..........80.8..........+700qr 150 mekik ceza
SemPatiK...78.5..........78.9..........+400qr 150 mekik ceza
sudem34...73.6..........73.9..........+300qr 150 mekik ceza
aysebahar...68.5..........68.8..........+300qr 150 mekik ceza

önümüzdeki hafta kilo vermeniz dileqiyle

önümüzdeki hafta listemize girmek için bu hafta kilo bildirimi yapıp listeye girmeye hak kazananlar :92:

jasminnnn
barkinim
Hulk

green arkadaşımız izinli...
Bildirim yapmayan arkadaşlar listemizden silinmiştir..

KAPTANINIZ SENAA BAŞARILAR DİLER [/QUOTE]

ARKADAŞLAR LİSTEYİ HERGÜN GÜNCELLEYELİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…