monorasa ve chukuleta birbirinizi destekleminiz cok hosuma gitti, rakip iste boyle olur :) sen yaptin ben neden yapmiyayim, yada ben yaptim sende cabuk yap, beraber guzel kilo vereceginize inaniyorum....
cok sevinirim ama sende monarosada benden cok zayifsiniz, benim ilk hedefimdesiniz, siz devam edin ben de sizi takip edip sizi yakalamaya calisayim, :))
monorasa ve chukuleta birbirinizi destekleminiz cok hosuma gitti, rakip iste boyle olur :) sen yaptin ben neden yapmiyayim, yada ben yaptim sende cabuk yap, beraber guzel kilo vereceginize inaniyorum....
benim rakibelerim nerde, kizlar neler yapiyorsunuz bakiyim, ben guzelce kahvatimi yaptim, yesil cagimida ictim, evimi temizledim, esim cocuklari, disari goturdu, 2 saat sonra gelecekler, simdi sporuma baslidim, 50 mekik cektim, 100 er bel ve kalca arti kol hareketi yaptim, 59 bacak hareketi yaptim, simdi 30 dakika eliptik bisikletime cikacagim, sonra bi 30 dakikada yuruyus bandima cikarim dusumu alirim, bizimkiler gelir ogle yemegimizi yeriz insallahbir haftadir kendimi salivermistim, bugun tekrar gayrete geldim, bu hafta 9. olurum derken bi de baktim 8. olmusum, cok sevindim, insallah onumuzdeki haftalar ilk 5 e girerim, hep haftada 600 -800 arasi verdim, insallah bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, hepimize kolay gelsin kizlar, opuldunuzzz...
Bi daha da ilk günden pes lafını duymiimo zaman bizim o 65kilo hedefimiz hayal olur valla [/QUO
tamam tamam pes etmicemmmm 65i görmemiz lazımmmm
teşekkürler cnmEline sağlık senacımBu sırada bişey dikkatimi çekti liste ne kadar kalabalıklaşmış değil mi?
canım geçen haftaki eklenecek kişiler arasında yoksun bu haftada bildirim yapmamışsın bildirimleri en geç cuma gece yarısına kadar yapıyoruz önümüzdeki hafta listede olursun ekledim seni..beni koymamissiniz cizelgeyeama bende kilo cizelgesi yapapamistim once
neyse size iki formattada yolluyorum senacim benide eklermisin listeye
DIET LIST PROGRAM
NO DATE WATER-Lt KG WALK DAILY CAL
1 11.02.2011 1 79.5 40 2673
2 12.02.2011 1.5 79.3 30 2673
3 13.02.2011 2.1 78.6 15 2673
4 14.02.2011 1.9 78.6 30 2673
5 15.02.2011 2.5 78.6 X 2673
6 16.02.2011 2.5 78.6 X 2673
7 17.02.2011 1.8 78.3 30 2673
8 18.02.2011 2.1 77.8 30 2673
9 19.02.2011 1.9 77.8 2673
buda benim takip ettigim cizelgemsu bolumunu ictikce yeniliyorum
rica ederim cnmvaaoovv kg almada birinci olmuşum
liste için eline sağlık senacımherkese iyi haftasonları..
senacım ellerine sağlık 1.arkadaşı tebrik ediyorum tekrardannn..
ben sinbonun dijital baskülünü kullanıyorum uygun bişey arıyorsan en uygunu sinbo ama teferruatlı bişey arıyorsan tefale bak derim..kızlar yeni baskül alcam varmı tavsiyeniz
benim rakibelerim nerde, kizlar neler yapiyorsunuz bakiyim, ben guzelce kahvatimi yaptim, yesil cagimida ictim, evimi temizledim, esim cocuklari, disari goturdu, 2 saat sonra gelecekler, simdi sporuma baslidim, 50 mekik cektim, 100 er bel ve kalca arti kol hareketi yaptim, 59 bacak hareketi yaptim, simdi 30 dakika eliptik bisikletime cikacagim, sonra bi 30 dakikada yuruyus bandima cikarim dusumu alirim, bizimkiler gelir ogle yemegimizi yeriz insallahbir haftadir kendimi salivermistim, bugun tekrar gayrete geldim, bu hafta 9. olurum derken bi de baktim 8. olmusum, cok sevindim, insallah onumuzdeki haftalar ilk 5 e girerim, hep haftada 600 -800 arasi verdim, insallah bu haftaki hedefim 1 kilo vermek, hepimize kolay gelsin kizlar, opuldunuzzz...
canımm ne ayrıntılı bi liste ööle bayağı planlı ve güzel gidiyosun maş.ayrıca bu aşağıdaki çizelgende bi sorun var.sen nereye kopyalayıp yapıştırdın canım?profilinde çizelge yazan yere yapıştırıcaksın tatlımm
Bi daha da ilk günden pes lafını duymiimo zaman bizim o 65kilo hedefimiz hayal olur valla [/QUO
tamam tamam pes etmicemmmm 65i görmemiz lazımmmm
surekli bu uyariyi veriyor deniyorum ama
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
neyi nereye yapistiracagimi sasirdim ayol :)))
bu gunku menum oglen
1 kase corba
1.4 su
oglen arasi
diet pirinc biskuvisi
aksam
1 kase corba bol salata
1 az sekerli cay
900 ml su
meyve
Kontrol Paneli-Profili Düzenle-Kişisel bilgiler kısmından Çizelge yazan yere yapıştırcaksın canım
Ama etiketi yaptıktan sonra .png ile biten linki kopyalıycaksın....
saol canim tesekkur ederim valla bu sefer oldu
kizlar menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 yumurta tereyagli omlet yaptim
yarim domates
yarim salatalik
5 tane yesil zeytin
1kk mozarela peynir
1 tane cay
ara ceyrek muz
1 form cay
oglen
1 tabak dolusu bol sebzeli kisir
aksam
1 elma yedim belki 1 tane dahada yerim
yatana kadar 2 litre su 1 form cay
senacim sabah baskule ciktim iyice kafayi yemis bir 74 gosterdi bir 73 gosterdi birde 72.5 gosterdi anlamadim giti bozulmus galiba zaten 74 gorunce bayilacaktim neoluyor dedim kendime bakalim yarin gene tartilirim yarin kac cikarim bilmiyorum....
menün gayet güzel cnm basküle gelince ben böyle durumlarda aynı rakamı 2 defa görene kadar tartılıyorum pilide azalmış olabilir..kizlar menumu yazayim
sabah limonlu sicak su
kavalti
1 yumurta tereyagli omlet yaptim
yarim domates
yarim salatalik
5 tane yesil zeytin
1kk mozarela peynir
1 tane cay
ara ceyrek muz
1 form cay
oglen
1 tabak dolusu bol sebzeli kisir
aksam
1 elma yedim belki 1 tane dahada yerim
yatana kadar 2 litre su 1 form cay
senacim sabah baskule ciktim iyice kafayi yemis bir 74 gosterdi bir 73 gosterdi birde 72.5 gosterdi anlamadim giti bozulmus galiba zaten 74 gorunce bayilacaktim neoluyor dedim kendime bakalim yarin gene tartilirim yarin kac cikarim bilmiyorum....
çok ama çok saqlıksız bir menüsurekli bu uyariyi veriyor deniyorum ama
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
neyi nereye yapistiracagimi sasirdim ayol :)))
bu gunku menum oglen
1 kase corba
1.4 su
oglen arasi
diet pirinc biskuvisi
aksam
1 kase corba bol salata
1 az sekerli cay
900 ml su
meyve
slm kızlar slm kaptann
nasılsınız benim bilgisayarda sorun var ikide bir kesiliyo belki bikaçgün giremeyebilirim ama diyetime devam ediyorum görüşmek üzeree hepinizi çok seviyorumm
fıstıqım sen denedinmi pili deqişince düzeliyormu :26:canım pili azalmıştır değiştir düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?