aynı kaderi paylaşıyoz deseneoh be girmişim listeye biran göremeyince kendimi üzülmüştüm ama neyseki 2.incide varmışım bende teşekkür ederim senacım
kız rakibem naptın bakiim iiyisin yine valla ben spora bi vakit bulabilsem bitek mekik çekiyorum oda zorluyo belimden ötürü çok yapamıyorum neyse yavaş yavaş gidiyo kilocuklar ne güzel bu arada bol su için valla başka yolu yok gitsin yağlar gitsiiiinnnnnnnnnnn
wevet ya bende eskiden giydiğim pantolon vs denedimiştim ah ah diyorum aynen bende3.5 senede ne hale gelmişim
tatlım her sabah tartılmana bısey dememde gun içinde tartılmanın sana faydası yok.tükettiğin sıvılar yada yedıklerın cıkıyo tartıda sonuçta kılon degıl o ankı kutlen .dogruyu soylemek gerekirse bende onlardan birisiyim, hergun tartiliyorum oda yetmiyormus gibi sabah bazen aksamda tartiliyorum, bu aliskanligima bir son vermem lazim, ama dayanamiyorum, tartimi bir arkadasima verip haftada bir gun ona gidip tartilsam benim icin daha guzel olacak ama dayanamamki, hergun spordan sonra dusumu alip mutlaka tartilirim, neyse bende boyleyim iste, insallahh veririmde su kilolari kurtulurum sonrada tarti usutne cikmam bir daha(((
trendycim bilmuyorumki ugras ugras iste bu kadar gidiyor, sen spor yapmadan naisl veriyorsun yaa, rakibem hadi yarisalim yaa herkez oyle yapiyor, her hafta icin kendimize hedef koyalim, bizim kilolarimiz birbirne cok yakin, yarisirsak daha guzel olur bence....
aynı kaderi paylaşıyoz desene
bu arada ben su içmeyi hepten unutum ya.bitki çayı felanda
tatlım her sabah tartılmana bısey dememde gun içinde tartılmanın sana faydası yok.tükettiğin sıvılar yada yedıklerın cıkıyo tartıda sonuçta kılon degıl o ankı kutlen .
bence en güzeli bni pazartesi -çarşamba -cuma ya da pazartesi-cuma tartılmayı becerebılsek değişimi farkedrız .cunku haftasonları kaçamak yapıyoruz bu pazartesiye yansıyacak mecburen.haftab içi gösterdıgımız çabada cuma tartıı gunune yansıyacak.
canım avtarında kı sen ın eskı bır foton mu yoksa öyle mı görünüyorsun şu an.eger sımdıkı halınse gayet hoş bir fizik
tamam yarışalım da hedefi kim koycak bilmiyorum, haftada 1 kilo verebilirmiyiz acaba ,valla bende artık yememe çok dikkat ediyroum e birde akşama kadar 2 çocukla uğraş peşinden koş spor gibi geliyo e birde ben bayağı bi dans manyağıyım çok dans ederim gün içinde müziği son ses bi açtımmı kimse tutamaz bi saat oynarım ee faydası oluyo tabi birde her yemekten önce dere otu yiyorum 1 çorba kaşığı iştahı kesiyo çok yemek yemiyosun öyle işte hadi kolay gelsin bize
tamam canim bu hafta 1 kilo diyelim....
tamam inşallah hadi ben kaçtım bye
güzel bir motive yöntemi tatlım.kızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
bu cuma pelerin mont aldım, biraz bollaşması lazım aslında almicaktım ama hakettim onu en geç 2 hafta içinde rahat rahat giymeye başlarım
bu cuma eğer yine güzelce verirsem kilomu ve param olursa pantolon almayı düşünüyorum...çünkü pantolonlarım düşmeye başladı
canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.ben de menümü yazayım..
sabah: 1 dlm tam buğday, 1 kk peynir
ara: 1 elma
öğle: pazı kavurma 2 dlm ekmek 2 kaşık yoğurt
akşam: salata, 1 çupra.
20 dk yürüyüş.
canım kellogs muş ülkerinmiş üzerinde kocaman K görunce flex sanmısım.ya bı de meyvelisini denemeyi düşüyorum
canım basit bişey istiyosan 2-3 sene önce bimden dijıtal kıng baskul almıstım 17-18 lıraydın galıba.işimi görüyo nerdeyse hergun kocamla ıkımız tartılıyoruz sabahları.önce pilini değiştir hala çalışmasında sıkıntı yaratırsa al canım.
canım daha önce bi arkadaşın başına gelmişti sanırım bozuldu dıye yenıısnı aldı megerse pili azalmış pilini değiştirse oluyomuş.
ayy bende alışveriş yapmak istiyorum ya zayıflayıp elbiseler giymek istiyorum bugun üniversitede gıydıgım pantolonları felan denedim ahh ahh ne çıtırmışım o günlerde.nerde o günler 3.5 senede ne hala geldım.
tebrik edrimm en çokk kiloyu sen vermişşin bende yeni başladımm en kısa zamndaa vericemmm bende
çok güzel bir yöntem canım aldıklarını güle güle kullankızlar ben cumaları hem kendime yemek açısından ödül veriyorum hemde param varsa kıyafet fazla yoksa da kolye fln alıyorum :) ... diğer günler kesinlikle alışveriş vs. yasak :)...cumaları çok eğlenceli geçiyor :)
bu cuma pelerin mont aldım, biraz bollaşması lazım aslında almicaktım ama hakettim onu en geç 2 hafta içinde rahat rahat giymeye başlarım
bu cuma eğer yine güzelce verirsem kilomu ve param olursa pantolon almayı düşünüyorum...çünkü pantolonlarım düşmeye başladı
aferinn cnm çok güzelben de menümü yazayım..
sabah: 1 dlm tam buğday, 1 kk peynir
öğle: pazı kavurma 2 dlm ekmek 2 kaşık yoğurt
akşam: salata, 1 çupra.
20 dk yürüyüş.
güzel bir menü canım ama şu diyet bisküi ve gliserin omasa çok daha güzel olacak..kızlar menümü yazıyım bende
sabah
2 dilim light ekmek
light karper peynir 1 adet
domates
biber
maydanoz
ara
1 incir
2 adet çörek otlu diyet bisküvi
öğlen
çorba
1 adet grisini
kk peynir
4 zeytin
ara
elma
akşam
3 kaşık sebze yemegi
salata
haşlama karnıbahar
menü biraz karıştı dışardaydım bu günlük böle oldu
akşama çok yüklenmişsin bu arada kaju ne kıss :26:buda benim menüm
SABAH
1 KUPA BARDAK ÇAY
KK DAN AZ KAŞAR PEYNİRİ
1 DOMATES
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
8 TANE ZEYTİN
2 İNCE DİLİM NORMAL EKMEKK(KEPEK EKMEĞİ BUGÜN YOKTU)
ARA
1 TANE ELMA
ÖĞLE
ŞEHRİYE ÇORBASI
ARA
BİŞE YEMEDİM
AKŞAM
1 KASE ÇORBA
2 YEMEK KAŞIĞI PİLAV
3 YEMEK KAŞIĞI TAVUKLU BEZELYE
1 TABAK SALATA
1 KÜÇÜK KASE YOĞURT
GECE
5 TANE KAJU
günaydın bebeqim ben bu sabah börek yicem akşam eşim bir sini börek siparişi verdi sabah 7.30da börekçi elinde bir sini börekle kapıdaydıgünaydın herkesebugün sıfır kaçamak mükemmel bir gün bizi bekliyor :82:
çok güzel bir yöntem canım aldıklarını güle güle kullan
aferinn cnm çok güzel
güzel bir menü canım ama şu diyet bisküi ve gliserin omasa çok daha güzel olacak..
akşama çok yüklenmişsin bu arada kaju ne kıss :26:
günaydın bebeqim ben bu sabah börek yicem akşam eşim bir sini börek siparişi verdi sabah 7.30da börekçi elinde bir sini börekle kapıdaydı
cidddenn eşimm dün alıp getirdi yemem dedimmama bnde grnce dayanamadım 5 tane yedimm çokkta lezettlii idiherkese günaydınnnnnn
sabah sabah canımı kaju çektirdiniz
neyse...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak su
yarım domates
2 zeytin
1 fincan yeşil ve elma çayı...
ara
1 muz yicem...
öğle
1 sandovic ekmeği ile hazırlanmış kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay
ara
yok...
akşam
belli değil :)
cidddenn eşimm dün alıp getirdi yemem dedimmama bnde grnce dayanamadım 5 tane yedimm çokkta lezettlii idi
günaydın çıtır adaylarımm herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?