70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trendycim bilmuyorumki ugras ugras iste bu kadar gidiyor, sen spor yapmadan naisl veriyorsun yaa, rakibem hadi yarisalim yaa herkez oyle yapiyor, her hafta icin kendimize hedef koyalim, bizim kilolarimiz birbirne cok yakin, yarisirsak daha guzel olur bence....

aynı kaderi paylaşıyoz desene
bu arada ben su içmeyi hepten unutum ya.bitki çayı felanda

tatlım her sabah tartılmana bısey dememde gun içinde tartılmanın sana faydası yok.tükettiğin sıvılar yada yedıklerın cıkıyo tartıda sonuçta kılon degıl o ankı kutlen .
bence en güzeli bni pazartesi -çarşamba -cuma ya da pazartesi-cuma tartılmayı becerebılsek değişimi farkedrız .cunku haftasonları kaçamak yapıyoruz bu pazartesiye yansıyacak mecburen.haftab içi gösterdıgımız çabada cuma tartıı gunune yansıyacak.
canım avtarında kı sen ın eskı bır foton mu yoksa öyle mı görünüyorsun şu an.eger sımdıkı halınse gayet hoş bir fizik

Son düzenleme:

tamam yarışalım da hedefi kim koycak bilmiyorum, haftada 1 kilo verebilirmiyiz acaba ,valla bende artık yememe çok dikkat ediyroum e birde akşama kadar 2 çocukla uğraş peşinden koş spor gibi geliyo e birde ben bayağı bi dans manyağıyım çok dans ederim gün içinde müziği son ses bi açtımmı kimse tutamaz bi saat oynarım ee faydası oluyo tabi birde her yemekten önce dere otu yiyorum 1 çorba kaşığı iştahı kesiyo çok yemek yemiyosun öyle işte hadi kolay gelsin bize

yorumun icin oncelikle tesekkur ederim canim, cok dogru bundan sonra sabhalri bir yere ac karina iken tarilacagim, canim profil resmim ben degilim ah oyle olsamm neler vermezdimki, o resim oyle olmak istedigim bir resim, umarim birgun bende oyle zayiflarim ve ogle bir remimi cekip bu benim diye koyarim...

tamam canim bu hafta 1 kilo diyelim....

güzel bir motive yöntemi tatlım.
ben de menümü yazayım..

sabah: 1 dlm tam buğday, 1 kk peynir

ara: 1 elma

öğle: pazı kavurma 2 dlm ekmek 2 kaşık yoğurt

akşam: salata, 1 çupra.

20 dk yürüyüş.
canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.

kısss benimki de kellogsmuş ilahi hepsi birbirine benziyo ama

Son düzenleme:
çok güzel bir yöntem canım aldıklarını güle güle kullan
ben de menümü yazayım..

sabah: 1 dlm tam buğday, 1 kk peynir

öğle: pazı kavurma 2 dlm ekmek 2 kaşık yoğurt

akşam: salata, 1 çupra.

20 dk yürüyüş.
aferinn cnm çok güzel
güzel bir menü canım ama şu diyet bisküi ve gliserin omasa çok daha güzel olacak..
akşama çok yüklenmişsin bu arada kaju ne kıss :26:
günaydın herkese bugün sıfır kaçamak mükemmel bir gün bizi bekliyor :82:
günaydın bebeqim ben bu sabah börek yicem akşam eşim bir sini börek siparişi verdi sabah 7.30da börekçi elinde bir sini börekle kapıdaydı

canım aynı yer fıstığı gibi hint fıstığıda denir bir kuru yemiş

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnn
sabah sabah canımı kaju çektirdiniz

neyse...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak su
yarım domates
2 zeytin
1 fincan yeşil ve elma çayı...

ara

1 muz yicem...

öğle

1 sandovic ekmeği ile hazırlanmış kaşarlı tost
1 fincan yeşil çay

ara

yok...

akşam

belli değil :)

cidddenn eşimm dün alıp getirdi yemem dedimmama bnde grnce dayanamadım 5 tane yedimm çokkta lezettlii idi

cidddenn eşimm dün alıp getirdi yemem dedimmama bnde grnce dayanamadım 5 tane yedimm çokkta lezettlii idi

bende çok severim kajuyu
eşimde sürekli alır
yiorum ben valla acıma yok
soslu mısır ve kajuya dayanamam
o konularda diyetli değilim

günaydın çıtır adaylarımm herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm

günaydım canım sanada herkeze günaydın biraz geç oldu halbuki bugün ne hikmetse erken kalktım,gecede ufaklık mama diye çığırıyo, o ağlarken oğlan kalkıyo mama diye bi yandanda o çığırıyo amanin ortada kalıyorum valla hangine öncelik vercemi bilemiyorum bende en çok çığırandan başlıyom yani ufaklıktan öff be ne zormuş gece çocuğa mama yapmak rüyanın en tatlı yerinde ötüyorlar borozan gibi mama vermedende susmak bilmiyorlar allahtan hızlıyım bu işlerde,eşim olacak o haydutta yardım etse bi geceleri,,bazen yapıyo canı istemezse yapmıyo uykusu tatlı geliyo tabi hah sanki ben uykuyu sevmiyorum neyse günaydın

bende bugün kaçamaksız bir gün geçiricem inş,
sabah
kalkar kalmaz 1koca bardak su
15dk sonra 2 tatlı kaşığı pekmez buda sabah yendiğinde zayıflamaya yardımcıymış ben öyle duydum
sucuklu yumurta
5zeytin
2d ekmek
kk peynir+salata
azcıkta yoğurt yedim gerisini oğlan yedi valla
az şekerli çay inanın hayatımda bukadar az şekerli bi çay içmemiştim bu ne yawwww
hayde kalk gidelum hayde hayde gidelum haydeeee bitmedi bu şarkı yavv hayde görüşürüz millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…