günaydınn kaptancığımmmm.ben de gözleme ile başladım bu güne hayırlısı artık öğle ve akşam dengelerim inş.günaydın çıtır adaylarımm herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
bende çok severim kajuyu
eşimde sürekli alır
yiorum ben valla acıma yok
soslu mısır ve kajuya dayanamam
o konularda diyetli değilim
zor bir gece geçirmişsin canım evet erkekler öyleler sanki çocukları biz anamızın evinden getiriyoruz sende çocuklardan bitanesini eşinin yanına götürüp bıraksaydıngünaydım canım sanada herkeze günaydın biraz geç oldu halbuki bugün ne hikmetse erken kalktım,gecede ufaklık mama diye çığırıyo, o ağlarken oğlan kalkıyo mama diye bi yandanda o çığırıyo amanin ortada kalıyorum valla hangine öncelik vercemi bilemiyorum bende en çok çığırandan başlıyom yani ufaklıktan öff be ne zormuş gece çocuğa mama yapmak rüyanın en tatlı yerinde ötüyorlar borozan gibi mama vermedende susmak bilmiyorlar allahtan hızlıyım bu işlerde,eşim olacak o haydutta yardım etse bi geceleri,,bazen yapıyo canı istemezse yapmıyo uykusu tatlı geliyo tabi hah sanki ben uykuyu sevmiyorum neyse günaydın
bende bugün kaçamaksız bir gün geçiricem inş,
sabah
kalkar kalmaz 1koca bardak su
15dk sonra 2 tatlı kaşığı pekmez buda sabah yendiğinde zayıflamaya yardımcıymış ben öyle duydum
sucuklu yumurta
5zeytin
2d ekmek
kk peynir+salata
azcıkta yoğurt yedim gerisini oğlan yedi valla
az şekerli çay inanın hayatımda bukadar az şekerli bi çay içmemiştim bu ne yawwww
hayde kalk gidelum hayde hayde gidelum haydeeee bitmedi bu şarkı yavv hayde görüşürüz millet
günaydınn kaptancığımmmm.ben de gözleme ile başladım bu güne hayırlısı artık öğle ve akşam dengelerim inş.
ben de dayanamam aynen ama baharat dilimi yara ediyo o yüzden vazgeçtim soslu mısırdan.ama kajuuu dayanamam
hafta sonu çok tenha yahu yazan kaçıyor yazan kaçıyor.ben de biraz oyun oynayım bariii
zor bir gece geçirmişsin canım evet erkekler öyleler sanki çocukları biz anamızın evinden getiriyoruz sende çocuklardan bitanesini eşinin yanına götürüp bıraksaydın
Canım bende 2 dilim börek yedim çok güzeldidışardan söyledik sini börek yesem bütün tepsiyi yerdim ama tuttum kendimi bu hafta 6lı rakamları görmek istiyorum sabretmem lazım ay biraz öncede çiğ köftecinin önünden geçerken canım bi istedi çiğ köfte yemek bişey deqil yanındaki dürüm yasaklı ürün tuttum kendimi almadım zaten sabahta börek yemiştim eve gelince ıspanaklı yumurta yedim
oh ne guzel valla herkes yatista bense calisiyorum...icimde sinsi bir kiskanclik simdi herkessss evinden esofmani ile geziyor bende santiyede amele kovaliyorum diye seytanda kulagima kulagima calisiyor..
hic cumadanda pazar gunu olurmu
zor bir gece geçirmişsin canım evet erkekler öyleler sanki çocukları biz anamızın evinden getiriyoruz sende çocuklardan bitanesini eşinin yanına götürüp bıraksaydın
Canım bende 2 dilim börek yedim çok güzeldidışardan söyledik sini börek yesem bütün tepsiyi yerdim ama tuttum kendimi bu hafta 6lı rakamları görmek istiyorum sabretmem lazım ay biraz öncede çiğ köftecinin önünden geçerken canım bi istedi çiğ köfte yemek bişey deqil yanındaki dürüm yasaklı ürün tuttum kendimi almadım zaten sabahta börek yemiştim eve gelince ıspanaklı yumurta yedim
canımm kolay gelsin orda cuma günü tatil de mi?olsun tatil olsun da cumadan olsun de mii
hm canım hatta ben bi ara abartmıştım her sabah tartılıp not çizelgeli takvime yazıyordum boylece aylık takıpler bıle yapıyordum.onu da bi güzel buzdolabının üstüne asıyordum mıknatısla.tartımla buzdolabı aynı yerdede.yorumun icin oncelikle tesekkur ederim canim, cok dogru bundan sonra sabhalri bir yere ac karina iken tarilacagim, canim profil resmim ben degilim ah oyle olsamm neler vermezdimki, o resim oyle olmak istedigim bir resim, umarim birgun bende oyle zayiflarim ve ogle bir remimi cekip bu benim diye koyarim...
hehe eşimde denedi de sevmedi bende sevmediğine sevindim sevse bana kalmazdı hehe.güzel bir motive yöntemi tatlım.
canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.
kısss benimki de kellogsmuş ilahi hepsi birbirine benziyo ama
hm canım hatta ben bi ara abartmıştım her sabah tartılıp not çizelgeli takvime yazıyordum boylece aylık takıpler bıle yapıyordum.onu da bi güzel buzdolabının üstüne asıyordum mıknatısla.tartımla buzdolabı aynı yerdede.
hehe eşimde denedi de sevmedi bende sevmediğine sevindim sevse bana kalmazdı hehe.
ya bide ben napıyorum içine muz ve incir kurusu doğruyorum bi kaşık ta fındık ezmesi koyuyorum tadı iyice güzelleşiyo.
bu arada boğzdavaçık büfe kahvaltıya gitik kocamla .sıkı bir kahvaltı yaptım ama acıktım yine bi kellogs yesem barı bak lafını edince canım çekti
Bu saate kadar neler yediğimi yazayım:
SABAH:1kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 fincan şekersiz çay
ARA:5 tane altınbaşak bisküvi
ÖĞLE:3 tane sebzeli kroket, 3 tane köfte, 4 yemek kaşığı kadar yoğurt
ARA:2 tane kurukayısı(sütlü nescafe yapıyorum şimdi kendime tabii ki şekersiz)
Akşam da çorba+köfte+salata+yoğurt yiycem şimdiden kafama koydum
selam kızlarrr ben bugün yine kaçırdım sabah ama daha bişey yemedim akşam yazarım toplu olarak menümü...
chukeleta canmmm naberrrrrr?:) ben sabah 50 mekik çektim. 100 sopa hareketi. yarım saat kadarda zıpladım hopladım müzik eşliğindeakşam üstü de yürüyüşe gidebilirimmmm. sen neler yaptınnn?
ay ben diyet yapsam kım ınanır böyle işte ıkı ılerı bı geri.meraktan aldım eee böylede yapınca daha da tatlandı yedıkce yıyom.kısss sen maşallaha bayağı bi kalorili hale getiriyosun.ben kalorisi az diye ve tok tutsun diye yiyorum onu tabi durmadan yiyesn gelir bööle.sen bunun kuru meyvelisini dene o zaman bunlara gerek kalmaz.eşim de ya bal katar ya da şeker
örgü ör acaip stres attırıyo hatta atkı ör hemen biter sıkılmazsınyaa kızlar canım çok sıkılıyo napsam acep çocuklarda uyudu yalnız kaldım pcde başımı ağrıttı kasa biraz uğulduyoda kafa kaldırmıyo bazen kurtulamadık şu sesten valla offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?