70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ben bugun birazcik arkadasimin zoru ile kacamak yaptim itiraf ediyorum..

Doktorda oldugum icin yine atistirmalik aldik..

Sabah
2 adet ufak gozleme
1 adet zencefilli diet gazoz

oglen
500 ml su
1 yarim kase corba
2 parca az et +az Misir salatasi

suanda 1 cup cay ve 500 ml su beraber

günaydın çıtır adaylarımm herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm
günaydınn kaptancığımmmm.ben de gözleme ile başladım bu güne hayırlısı artık öğle ve akşam dengelerim inş.

bende çok severim kajuyu
eşimde sürekli alır
yiorum ben valla acıma yok
soslu mısır ve kajuya dayanamam
o konularda diyetli değilim

ben de dayanamam aynen ama baharat dilimi yara ediyo o yüzden vazgeçtim soslu mısırdan.ama kajuuu dayanamam

zor bir gece geçirmişsin canım evet erkekler öyleler sanki çocukları biz anamızın evinden getiriyoruz sende çocuklardan bitanesini eşinin yanına götürüp bıraksaydın

Canım bende 2 dilim börek yedim çok güzeldi dışardan söyledik sini börek yesem bütün tepsiyi yerdim ama tuttum kendimi bu hafta 6lı rakamları görmek istiyorum sabretmem lazım ay biraz öncede çiğ köftecinin önünden geçerken canım bi istedi çiğ köfte yemek bişey deqil yanındaki dürüm yasaklı ürün tuttum kendimi almadım zaten sabahta börek yemiştim eve gelince ıspanaklı yumurta yedim

hafta sonu çok tenha yahu yazan kaçıyor yazan kaçıyor.ben de biraz oyun oynayım bariii

oh ne guzel valla herkes yatista bense calisiyorum...icimde sinsi bir kiskanclik simdi herkessss evinden esofmani ile geziyor bende santiyede amele kovaliyorum diye seytanda kulagima kulagima calisiyor..

hic cumadanda pazar gunu olurmu

gerçketen canım yaa tutmasam götürürdüm 3 5 gözleme.ben de 1 elma yedim şimdi.ben de artık 69 u küsürlü de olsa görmek istiyorum.hafta içi kendimi tutarsam görürüm inş.hadi bakalım senacım az kaldı hedefe

oh ne guzel valla herkes yatista bense calisiyorum...icimde sinsi bir kiskanclik simdi herkessss evinden esofmani ile geziyor bende santiyede amele kovaliyorum diye seytanda kulagima kulagima calisiyor..

hic cumadanda pazar gunu olurmu

canımm kolay gelsin orda cuma günü tatil de mi?olsun tatil olsun da cumadan olsun de mii

ooo kaptan biz vicdan azabiyla can cekisirken yarasin masallah goturmussun cig kofte borek ben ole seyler goremiyorum kendimde beceremiyorum :84: satmiyorlar ole seyler
ama simdi olmazki ben nerden bulucam cig kofte gidip uyduruk biseylemi yapsam kendim acep :90:

hm canım hatta ben bi ara abartmıştım her sabah tartılıp not çizelgeli takvime yazıyordum boylece aylık takıpler bıle yapıyordum.onu da bi güzel buzdolabının üstüne asıyordum mıknatısla.tartımla buzdolabı aynı yerdede.

güzel bir motive yöntemi tatlım.

canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.

kısss benimki de kellogsmuş ilahi hepsi birbirine benziyo ama
hehe eşimde denedi de sevmedi bende sevmediğine sevindim sevse bana kalmazdı hehe.
ya bide ben napıyorum içine muz ve incir kurusu doğruyorum bi kaşık ta fındık ezmesi koyuyorum tadı iyice güzelleşiyo.

bu arada boğzdavaçık büfe kahvaltıya gitik kocamla .sıkı bir kahvaltı yaptım ama acıktım yine bi kellogs yesem barı bak lafını edince canım çekti

kızlar menüm

sabah
1 yumurta
1 dilim light ekmek
domates bider
4-5 zeytin

ara
1 adet kuru incir

öğle
salata
fırında balık 100 gr bile değil

ara
elma

akşam
bol salata
yine balık tabiki fırındaaaa

kısss sen maşallaha bayağı bi kalorili hale getiriyosun.ben kalorisi az diye ve tok tutsun diye yiyorum onutabi durmadan yiyesn gelir bööle.sen bunun kuru meyvelisini dene o zaman bunlara gerek kalmaz.eşim de ya bal katar ya da şeker

Canım bu hafta kesin 69 olcaksın ben hissediyorum çok az kaldı sabret Hem 69 olunca cuma günü kendine ödül günü yaparsın bizim gibi

Canım bende 2 dilim börek yedim çok güzeldi dışardan söyledik sini börek yesem bütün tepsiyi yerdim ama tuttum kendimi bu hafta 6lı rakamları görmek istiyorum sabretmem lazım ay biraz öncede çiğ köftecinin önünden geçerken canım bi istedi çiğ köfte yemek bişey deqil yanındaki dürüm yasaklı ürün tuttum kendimi almadım zaten sabahta börek yemiştim eve gelince ıspanaklı yumurta yedim [/QUOTE]

Bu saate kadar neler yediğimi yazayım:

SABAH:1kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 fincan şekersiz çay

ARA:5 tane altınbaşak bisküvi

ÖĞLE:3 tane sebzeli kroket, 3 tane köfte, 4 yemek kaşığı kadar yoğurt

ARA:2 tane kurukayısı(sütlü nescafe yapıyorum şimdi kendime tabii ki şekersiz)

Akşam da çorba+köfte+salata+yoğurt yiycem şimdiden kafama koydum

selam kızlarrr ben bugün yine kaçırdım sabah ama daha bişey yemedim akşam yazarım toplu olarak menümü...
chukuleta canmmm naberrrrrr?:) ben sabah 50 mekik çektim. 100 sopa hareketi. yarım saat kadarda zıpladım hopladım müzik eşliğinde akşam üstü de yürüyüşe gidebilirimmmm. sen neler yaptınnn?

Son düzenleme:

süper ya sıfır kaçamak ben de öyleydim bi zamanlar. farkındaysan artık daha esneğim ya offf

Ben bugün sadece 100 mekik ve 100 sopa hareketimi yaptım ben de akşam yürüyüş yapıcam da hoplayıp zıplama kısmını ne zaman yapıcam bilmiyorum

yaa kızlar canım çok sıkılıyo napsam acep çocuklarda uyudu yalnız kaldım pcde başımı ağrıttı kasa biraz uğulduyoda kafa kaldırmıyo bazen kurtulamadık şu sesten valla offf

ay ben diyet yapsam kım ınanır böyle işte ıkı ılerı bı geri.meraktan aldım eee böylede yapınca daha da tatlandı yedıkce yıyom.
bu hafta 2 kılo vermek ıstıyorum ya ama sadece istiyorum ....hareket şart bana

yaa kızlar canım çok sıkılıyo napsam acep çocuklarda uyudu yalnız kaldım pcde başımı ağrıttı kasa biraz uğulduyoda kafa kaldırmıyo bazen kurtulamadık şu sesten valla offf
örgü ör acaip stres attırıyo hatta atkı ör hemen biter sıkılmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…