70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy tatlım sen de benim gibisin yaaa.ben de sana dedim kendim yedim kellogs u iyi mii

ayy tatlım sen de benim gibisin yaaa.ben de sana dedim kendim yedim kellogs u iyi mii
sehercim kabul edersen seni kanki listeme eklemek istiyorum.
dinime küfreden bari .... sende benım gıbı fıstık ezmelı ıncırlı jmuzlu yeseydın harıka oluyo

sehercim kabul edersen seni kanki listeme eklemek istiyorum.
dinime küfreden bari .... sende benım gıbı fıstık ezmelı ıncırlı jmuzlu yeseydın harıka oluyo

ne demek tatlım ekle tabi.ölümüne kankayızzzzyok tatlım yaa sade yedim sabah gözleme yedimye fazla kaçmasın diyeee ama fazla kaçırmadığım zaman denicem fıstığım aklımdaa

merhaba kızlaaaar :2: hafif grip ile güne başladım...bu gün kü menü
kahvaltı:
:2:tavada yumurta 2 3 yudumcuk sucuk ile peynir ve maydanozlu yoğurt 2dilime tekabül ev ekmeği
öğlen:
geç kalkıldığı için brunch oldu öğle kahvaltı ile birleşti
arada 1 türk kahvezi- kaysılı yeşil çay
akşam:
fırında köfteli sebze yoğurt
zaten ortalama günde 3 lt su içen bir yaratığım :82: seviyorum ben suyu yaaaa
spor olarak 1000adım stepper şimdilik bu kadar

gunaydin kizlar, nasilsiniz bugun, yaa bende bir heyecan yerimde duramiyorum, dun rakibemlede anlastik bu hafta keisn 1 kilo vermem lazim, bakalim nasil olacaksa, surekli internette arastirmalar yapiyorum, bu sabahta soyle bir yazi buldum,
Diyelim ki bazal metabolizmamız 1500 kalori olsun. Günlük hareketle de 500 kalori harcamış olalım. Böylece günde 2 bin kalori yakmış olalım. Eğer günde 2 bin kalori yakan bir kişi olarak, bin kalorilik bir diyet yaparsak, bir haftada 7000 kaloriyi eksi kalori hanesinde toplayarak 1 kilo veririz. Tersine, her gün yaktığımız kaloriden 1000 kalori fazla alırsak bir haftada artı kalori hanesine 7000 kalori toplayarak 1 kilo alırız.
boyle yaziyordu ben acaba kendime 1000 kalorilik bir diyetmi bulsam acaba onami uymaya calissam, nedersiniz, bakiyorum yediklerime aslinda 1000 kalori anca aliyorum gunde ama nedense gitmiyor gitmiyor haftada 1 kilo vermedim, bu hafta azimliyim ama, yarin sabah kahvaltiya bir arakadasa aksamda baska bir arkadasa davetliyim, oralarda cok fazla kacirmamaya dikkat edecegim ekmek falan yemem hic insallah, ama sali, carsamba ve persembe cok dikkat ederin insalla..
hepimize kolay gelsin....

cok haklisin canim gun icinde tartilmalarimi birakmam lazim, gunde bir kere sabahlari ac karnina tatilsam iyi olacak benim icin, benimde yatak odamda tartim, ve kendime bir cizelge yaptim , hergun tartildigimi oraya yaziyoum, hatta takvimimde de yaziyor ayda bir kere takvime de yaziyorum, umarim yaza kadar veririmde su kilolari, sonra bir daha takvime bakip gulup gecerim , gidecek kizlar bu kilolar baska caresi yok gidecek,....

ya canım çok yanlış yapıyorsun tartılma konusunda bu şekilde motivasyonun düşer kilo veremezsin lütfen dinle beni haftada bir kez tartıl her cuma sabah aç karnına+tuvaletten sonra +çıplak tartıl kayıt et sonra çizelgeni haftalık kilo bildirimi olarak değiştir lütfen yazık olur sana çabalarına hergün tartılırsan bugün az çıkarsın yarın bir kaç grm fazla çıkarsın bu şekilde oluncada moralin bozulur bak ben her hafta tartılıyorum yalnızca ve bu dahada heycan verici oluyo acaba koca hafta bitti kaç kilo verdim acaba diye hadi değiştir şu alışkanlığını üzülüyorum

tamam canim cuma gunune kadar tartilmiyorum hatta simdi esime vereyim tartiyi kendi arabasina goturup bagajina koysun cuma sabahi geri getirsin :)))

hemşom hedef kilomuz aynıymış
birlikte verecez kiloları inşallah canım.
benim için 4 kılo bıle iyi canım diyet yapmayı beceremeyen biriyım çunku.
o yuzden 100 gram versem bıle sevınıyorum.verdıkten sonra alsamda üzülmüyorum

kizlarrrr bugun rekorumu kirdim,
Sabah kalkinca bir bardak sirkeli su,
Bir peynirli parata yedim kahvaltida,
Bir buyuk bardak yesil cay,
Spor,
200 bel hareketi,
200 kalca hareketi,
200 kol hareketi,
100 bacak hareketi,
100 mekik,
30 dakika kosu 3.3 km 300 kalori yakmisim,
Cok yoruldum, inanin cenemden tip tip damliyor ter,
Simdide, eliptik bisikletime cikacagim 30 dakika da onu yapayim, aksam ustu yine yazarim, hergun boyle yapabilsem....

neden kimse yazmıyo senam kuzum özledim seni
ibiibkler ötmeden gel gayri
ya ben haftada 1 kılo vermek ıstıyorum.
kızlar benı bunaltın sıkı bır dıyet yapıyım artık ya
sıkıldım kılolardan

hemşom maşş
sana sürtüneyim bıraz bana da gecsın

sıkıldım kılolardan

tatlım had o zaman birbirimizi bunaltalım var mısın bu hafta yarışmaya 1 kilo verelim beraber.bi de bişey sorcam canım yaa ben öğle arası okuldayım önceden yemek çıkıyodu şimdi çıkmıyo.öğle ne yesem kızlar yaaa ekmek yemek istemiyorum.acababisküvi falan geçiştirsem mi????:44::44::44:

bugünkü menüm
sabah
1 kupa bardak çay
8 zeytin
1 domates
kk kadar peynir
2 dilim ince ekmek
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
ara
bişe yemedim
akşam
1 kase mercimek çorba
3 yk yoğurt
3 yk makarna
gece
1 portakal

inşallah canım bu hafta için bende çok heyecanlıyım
sevgili çıtırımm ben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim
süper bir menü
[/QUOTE]
inşallah canım görücez cuma günü dananın kuyruqu kopucakk
şu bisküileri hergüm yemeyin arkadaşlar diyette olsa unlu gıda
geçmiş olsun cnm menün gayet güzel
sıkıldım kılolardan
sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımm ne zaman olıvıuma geliceksin görüşelim cnm yaa..
tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu

özür dileriim cuma şehir dışına çıktım kilo bildiriminde bulunamadım ve zateeen
kilo verememişim 70 de devam ediyorum arkadaşlar ühüüühhüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…