ay ben diyet yapsam kım ınanır böyle işte ıkı ılerı bı geri.meraktan aldım eee böylede yapınca daha da tatlandı yedıkce yıyom.
bu hafta 2 kılo vermek ıstıyorum ya ama sadece istiyorum ....hareket şart bana
örgü ör acaip stres attırıyo hatta atkı ör hemen biter sıkılmazsın
sehercim kabul edersen seni kanki listeme eklemek istiyorum.ayy tatlım sen de benim gibisin yaaa.ben de sana dedim kendim yedim kellogs u iyi mii
sehercim kabul edersen seni kanki listeme eklemek istiyorum.
dinime küfreden bari ....sende benım gıbı fıstık ezmelı ıncırlı jmuzlu yeseydın harıka oluyo
aynı kaderi paylaşıyoz desene
bu arada ben su içmeyi hepten unutum ya.bitki çayı felanda
tatlım her sabah tartılmana bısey dememde gun içinde tartılmanın sana faydası yok.tükettiğin sıvılar yada yedıklerın cıkıyo tartıda sonuçta kılon degıl o ankı kutlen .
bence en güzeli bni pazartesi -çarşamba -cuma ya da pazartesi-cuma tartılmayı becerebılsek değişimi farkedrız .cunku haftasonları kaçamak yapıyoruz bu pazartesiye yansıyacak mecburen.haftab içi gösterdıgımız çabada cuma tartıı gunune yansıyacak.
canım avtarında kı sen ın eskı bır foton mu yoksa öyle mı görünüyorsun şu an.eger sımdıkı halınse gayet hoş bir fizik
cok haklisin canim gun icinde tartilmalarimi birakmam lazim, gunde bir kere sabahlari ac karnina tatilsam iyi olacak benim icin, benimde yatak odamda tartim, ve kendime bir cizelge yaptim , hergun tartildigimi oraya yaziyoum, hatta takvimimde de yaziyor ayda bir kere takvime de yaziyorum, umarim yaza kadar veririmde su kilolari, sonra bir daha takvime bakip gulup gecerim , gidecek kizlar bu kilolar baska caresi yok gidecek,....
ya canım çok yanlış yapıyorsun tartılma konusunda bu şekilde motivasyonun düşer kilo veremezsin lütfen dinle beni haftada bir kez tartıl her cuma sabah aç karnına+tuvaletten sonra +çıplak tartıl kayıt et sonra çizelgeni haftalık kilo bildirimi olarak değiştir lütfen yazık olur sana çabalarına hergün tartılırsan bugün az çıkarsın yarın bir kaç grm fazla çıkarsın bu şekilde oluncada moralin bozulur bak ben her hafta tartılıyorum yalnızca ve bu dahada heycan verici oluyo acaba koca hafta bitti kaç kilo verdim acaba diye hadi değiştir şu alışkanlığını üzülüyorum
hemşom hedef kilomuz aynıymışcok haklisin canim gun icinde tartilmalarimi birakmam lazim, gunde bir kere sabahlari ac karnina tatilsam iyi olacak benim icin, benimde yatak odamda tartim, ve kendime bir cizelge yaptim , hergun tartildigimi oraya yaziyoum, hatta takvimimde de yaziyor ayda bir kere takvime de yaziyorum, umarim yaza kadar veririmde su kilolari, sonra bir daha takvime bakip gulup gecerim , gidecek kizlar bu kilolar baska caresi yok gidecek,....
hemşom maşşkizlarrrr bugun rekorumu kirdim,
Sabah kalkinca bir bardak sirkeli su,
Bir peynirli parata yedim kahvaltida,
Bir buyuk bardak yesil cay,
Spor,
200 bel hareketi,
200 kalca hareketi,
200 kol hareketi,
100 bacak hareketi,
100 mekik,
30 dakika kosu 3.3 km 300 kalori yakmisim,
Cok yoruldum, inanin cenemden tip tip damliyor ter,
Simdide, eliptik bisikletime cikacagim 30 dakika da onu yapayim, aksam ustu yine yazarim, hergun boyle yapabilsem....
kizlarrrr bugun rekorumu kirdim,
Sabah kalkinca bir bardak sirkeli su,
Bir peynirli parata yedim kahvaltida,
Bir buyuk bardak yesil cay,
Spor,
200 bel hareketi,
200 kalca hareketi,
200 kol hareketi,
100 bacak hareketi,
100 mekik,
30 dakika kosu 3.3 km 300 kalori yakmisim,
Cok yoruldum, inanin cenemden tip tip damliyor ter,
Simdide, eliptik bisikletime cikacagim 30 dakika da onu yapayim, aksam ustu yine yazarim, hergun boyle yapabilsem....
neden kimse yazmıyo senam kuzum özledim seni
ibiibkler ötmeden gel gayri
ya ben haftada 1 kılo vermek ıstıyorum.
kızlar benı bunaltın sıkı bır dıyet yapıyım artık ya
sıkıldım kılolardan
kızlarrr napıyonuzzzz:44:
napalım anacım zayıflamaya çalışıyozsen napıyon hafta sonu da geçti yaaa.her güzel şey gibi geldi geçtiii.
inşallah canım bu hafta için bende çok heyecanlıyımgerçketen canım yaa tutmasam götürürdüm 3 5 gözleme.ben de 1 elma yedim şimdi.ben de artık 69 u küsürlü de olsa görmek istiyorum.hafta içi kendimi tutarsam görürüm inş.hadi bakalım senacım az kaldı hedefe
sevgili çıtırımmooo kaptan biz vicdan azabiyla can cekisirken yarasin masallah goturmussun cig kofte borek ben ole seyler goremiyorum kendimde beceremiyorum :84: satmiyorlar ole seyler
ama simdi olmazki ben nerden bulucam cig koftegidip uyduruk biseylemi yapsam kendim acep :90:
süper bir menükızlar menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim light ekmek
domates bider
4-5 zeytin
ara
1 adet kuru incir
öğle
salata
fırında balık 100 gr bile değil
ara
elma
akşam
bol salata
yine balıktabiki fırındaaaa
[/QUOTE]Canım bu hafta kesin 69 olcaksın ben hissediyorum çok az kaldı sabretHem 69 olunca cuma günü kendine ödül günü yaparsın bizim gibi
Canım bende 2 dilim börek yedim çok güzeldidışardan söyledik sini börek yesem bütün tepsiyi yerdim ama tuttum kendimi bu hafta 6lı rakamları görmek istiyorum sabretmem lazım ay biraz öncede çiğ köftecinin önünden geçerken canım bi istedi çiğ köfte yemek bişey deqil yanındaki dürüm yasaklı ürün tuttum kendimi almadım zaten sabahta börek yemiştim eve gelince ıspanaklı yumurta yedim
şu bisküileri hergüm yemeyin arkadaşlar diyette olsa unlu gıdaBu saate kadar neler yediğimi yazayım:
SABAH:1kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 fincan şekersiz çay
ARA:5 tane altınbaşak bisküvi
ÖĞLE:3 tane sebzeli kroket, 3 tane köfte, 4 yemek kaşığı kadar yoğurt
ARA:2 tane kurukayısı(sütlü nescafe yapıyorum şimdi kendime tabii ki şekersiz)
Akşam da çorba+köfte+salata+yoğurt yiycem şimdiden kafama koydum
geçmiş olsun cnm menün gayet güzelmerhaba kızlaaaar :2: hafif grip ile güne başladım...bu gün kü menü
kahvaltı:
:2:tavada yumurta 2 3 yudumcuk sucuk ilepeynir ve maydanozlu yoğurt 2dilime tekabül ev ekmeği
öğlen:
geç kalkıldığı için brunch oldu öğle kahvaltı ile birleşti
arada 1 türk kahvezi- kaysılı yeşil çay
akşam:
fırında köfteli sebze yoğurt
zaten ortalama günde 3 lt su içen bir yaratığım :82:seviyorum ben suyu yaaaa
spor olarak 1000adım stepper şimdilik bu kadar
sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımmneden kimse yazmıyo senam kuzum özledim seni
ibiibkler ötmeden gel gayri
ya ben haftada 1 kılo vermek ıstıyorum.
kızlar benı bunaltın sıkı bır dıyet yapıyım artık ya
sıkıldım kılolardan
tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
tatlım had o zaman birbirimizi bunaltalım var mısın bu hafta yarışmaya 1 kilo verelim beraber.bi de bişey sorcam canım yaa ben öğle arası okuldayım önceden yemek çıkıyodu şimdi çıkmıyo.öğle ne yesem kızlar yaaa ekmek yemek istemiyorum.acababisküvi falan geçiştirsem mi????:44::44::44:
özür dileriim cuma şehir dışına çıktım kilo bildiriminde bulunamadım ve zateeen
kilo verememişim 70 de devam ediyorum arkadaşlar ühüüühhüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?