moral bozmak yokk devammmmm
rakibem demek kactın haa bende aynı hiçkilo veremedim bu hafta ama moralim bozuldu ve diyeti bıraktım yaa motive olmam lazım böyle olmıycak ya hep ya hiç kuralı olması lazım bana dengeyı tutturamıyorum cuma dıyetısyene gıdıcektım aslında esım bıraz kendın devam et dedı ve böyl eoldu eger gıtseydım pes etmezdım kesınbu hafta yürüme imkanım olacak inş bakalım yarında itibaren
bende çok severim kajuyu
eşimde sürekli alır
yiorum ben valla acıma yok
soslu mısır ve kajuya dayanamam
o konularda diyetli değilim
tamam canım bunaltalım birbirimizi ya okula müsli mı götursek ya yanınada süt bende bılmıyom ben bı ara tost yapıp götürüyordum tahıllı kasarlı domateslı felan tamam seher bu hafta en az 1 kılo verecez
tatlım had o zaman birbirimizi bunaltalım var mısın bu hafta yarışmaya 1 kilo verelim beraber.bi de bişey sorcam canım yaa ben öğle arası okuldayım önceden yemek çıkıyodu şimdi çıkmıyo.öğle ne yesem kızlar yaaa ekmek yemek istemiyorum.acababisküvi falan geçiştirsem mi????:44::44::44:
inşallah canım görücez cuma günü dananın kuyruqu kopucakkinşallah canım bu hafta için bende çok heyecanlıyım
sevgili çıtırımmben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim
süper bir menü
kız senin ömründe napsam demekle gececek ha ıkı çocukla bu kadar zamanı nerden buluyonoy kızlar ya başım çok ağrıyor napsamkidur ben bi ilaç içip geliyim en iisi olmıycak böyle pc kasası yaptı kafamı çok uğulduyo offff
oy kızlar ya başım çok ağrıyor napsamkidur ben bi ilaç içip geliyim en iisi olmıycak böyle pc kasası yaptı kafamı çok uğulduyo offff
çalışıyorum tatlım.evet cnm hafta sonu geçti çalışıyomusun sen zayıflamaya devam
inşallah canım görücez cuma günü dananın kuyruqu kopucakkinşallah canım bu hafta için bende çok heyecanlıyım
sevgili çıtırımmben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim
süper bir menü
tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık[/QUOTE]tamam canım bunaltalım birbirimizi ya okula müsli mı götursek ya yanınada süt bende bılmıyom ben bı ara tost yapıp götürüyordum tahıllı kasarlı domateslı felan tamam seher bu hafta en az 1 kılo verecez
bugun biisklet sürelim twist yapalım var mısın?
sabahta ebru şallı ıle saat 10.30 da tv 8 de pılates yapalım
inşallah canım görücez cuma günü dananın kuyruqu kopucakk
şu bisküileri hergüm yemeyin arkadaşlar diyette olsa unlu gıda
geçmiş olsun cnm menün gayet güzel
sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımmne zaman olıvıuma geliceksin görüşelim cnm yaa..
tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu
Gecmis olsun rakibem dikkat et hastalik falan gelmesin,oy kızlar ya başım çok ağrıyor napsamkidur ben bi ilaç içip geliyim en iisi olmıycak böyle pc kasası yaptı kafamı çok uğulduyo offff
senacım yaaa onlaı düşündüm de ortam musait değil yemeye.evden getirince biraz garip oluyo.en iyisi dışarıdan köfte söölemek ekmeksiz.ya da döner ekmeksiz olur mu acaba.amann kalabalıklaşmış burası.bebişimin karnını doyurdum daaa.
çalışıyorum tatlım.
sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımmne zaman olıvıuma geliceksin görüşelim cnm yaa..
tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu
süper bir menü
senacım yaaa onlaı düşündüm de ortam musait değil yemeye.evden getirince biraz garip oluyo.en iyisi dışarıdan köfte söölemek ekmeksiz.ya da döner ekmeksiz olur mu acaba.amann kalabalıklaşmış burası.bebişimin karnını doyurdum daaa.
çalışıyorum tatlım.
:)) tatlım biz de müsliyle kilo alacaz haaa.canım götürsem iyi olur da ortam pek musait değil sadece bayan olsa halden anlarlar da bi de erkekler var.canım bi de ben ilçede çalışıyorum geliş gidiş yapıyorum sabahtan akşama kadar yani 3.5- 4 gbi evde oluyorum.spora hiç vakit kalmıyo bi de oğlum yetiyo zaten.ama mekik ve bacak haraketi yaparım.bu twist aletle mi yapılıyo kiii:44:[/QUOTE]canım çorba söyleyebiliriz aslında.ben genelde altınbaşak yada limon lifli bisküvi yiyorum öğlenı ıdare ediyorum sabah kahvaltıısnı 10-11 de yaptıgımdan .2 de bisküvi her tenefus bıtkı cayı.senacım yaaa onlaı düşündüm de ortam musait değil yemeye.evden getirince biraz garip oluyo.en iyisi dışarıdan köfte söölemek ekmeksiz.ya da döner ekmeksiz olur mu acaba.
tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık
tam ben aynısını yazıcaktım sen yazmışsınseherim alıntılar çorba oldu ben acıktım havuç kemiriyorum şimdi
bugün eve bir geldim...tencerelerde pilavlar bezelyeler...masanın üstünde patatesli pohaçalar...ama ben açtım dolabı salatamı ve yanında da 2 adet şu uzun diyet çubuklarından yedm...yanlız neden bilmiyorum...moralim çok bozuk...
canım kolestrolu olanlar bı sılme çay kaşıgı kullanıyo ben dıyetısyene sordum da içinde bilmem ne maddesi olanlar zehirli olabiliyo dedi çok güvenilir bi keten tohumu olmalı sanıırm çunku aktarlarada artık güvenilmiyo bitkisel ürünler çok moda oldu her gun tv de su faydalı bu faydalıu derken altarda işin ticari kısmına bakabılıyo hatta meshur olan seylerı .adı altında baska sey satabiliyormuş.o yuzden ben bitkileri bıraktım.boşver bence gerek yok.az ye spor yap,yürü zaten kılolar kendılıgınden gıdecek.bi de tatlıyı azaltabılırsen yeter.:44:kızlar keten tohumu kullann varmı zayıflama baya etkiliymiş :44: :44:
canım keşke bunları yiyip açlığını bastırdıktan sonra hepsının kenarından azcık yıyıp tadına baksaydın sonra dıyetı fena bozarsın.çok canım istediyse tat.bugün eve bir geldim...tencerelerde pilavlar bezelyeler...masanın üstünde patatesli pohaçalar...ama ben açtım dolabı salatamı ve yanında da 2 adet şu uzun diyet çubuklarından yedm...yanlız neden bilmiyorum...moralim çok bozuk...
:44:kızlar keten tohumu kullann varmı zayıflama baya etkiliymiş :44: :44:
kız senin ömründe napsam demekle gececek ha ıkı çocukla bu kadar zamanı nerden buluyon
tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık
Gecmis olsun rakibem dikkat et hastalik falan gelmesin,
Bu arada 30 dakika eliptik bisikletimide yaptim, kosu ile birlikte 580 kalori yaktim, acaba oteki hareketlerle kac kalori gitmistir, vucudum titriyor, simdide dusumu alayim, sonra markete gidecegim, balik alayim aksamada saglikli beslenelim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?