70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rakibem demek kactın haa bende aynı hiçkilo veremedim bu hafta ama moralim bozuldu ve diyeti bıraktım yaa motive olmam lazım böyle olmıycak ya hep ya hiç kuralı olması lazım bana dengeyı tutturamıyorum cuma dıyetısyene gıdıcektım aslında esım bıraz kendın devam et dedı ve böyl eoldu eger gıtseydım pes etmezdım kesın bu hafta yürüme imkanım olacak inş bakalım yarında itibaren

Arcakım bozmayalım moralimizi.. Ben burdan uzak kalınca da veremediğime inanıyorum, her an burdaydım 2 hafta önce geçen 2 hafta giremedim ve ipin ucu azıcık kaçınca gidiyor... Sakın bozma moralini hergün ne yediğimizi yazalım ben suyu da azaltınca veremiyorum... Yaza az kaldı yepyeni bir ben olarak girmek istiyorum yazaaa

bende çok severim kajuyu
eşimde sürekli alır
yiorum ben valla acıma yok
soslu mısır ve kajuya dayanamam
o konularda diyetli değilim

çok seviyorumm ama diyett yapıyorummm diyee o kadar yiyebildimm eşimde şimdi karşımda yiyorr offf yaaa kilo alırkenn nede çokk yiyordummm

tamam canım bunaltalım birbirimizi ya okula müsli mı götursek ya yanınada süt bende bılmıyom ben bı ara tost yapıp götürüyordum tahıllı kasarlı domateslı felan tamam seher bu hafta en az 1 kılo verecez
bugun biisklet sürelim twist yapalım var mısın?
sabahta ebru şallı ıle saat 10.30 da tv 8 de pılates yapalım
inşallah canım bu hafta için bende çok heyecanlıyım

sevgili çıtırımm ben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim

süper bir menü
inşallah canım görücez cuma günü dananın kuyruqu kopucakk

şu bisküileri hergüm yemeyin arkadaşlar diyette olsa unlu gıda

geçmiş olsun cnm menün gayet güzel

sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımm ne zaman olıvıuma geliceksin görüşelim cnm yaa..

tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu [/QUOTE]tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık

oy kızlar ya başım çok ağrıyor napsamkidur ben bi ilaç içip geliyim en iisi olmıycak böyle pc kasası yaptı kafamı çok uğulduyo offff

oy kızlar ya başım çok ağrıyor napsamkidur ben bi ilaç içip geliyim en iisi olmıycak böyle pc kasası yaptı kafamı çok uğulduyo offff
kız senin ömründe napsam demekle gececek ha ıkı çocukla bu kadar zamanı nerden buluyon

tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık[/QUOTE]

geçmiş olsun cnm..

amann kalabalıklaşmış burası.bebişimin karnını doyurdum daaa.
evet cnm hafta sonu geçti çalışıyomusun sen zayıflamaya devam
çalışıyorum tatlım.

sevgili çıtırımm ben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim

süper bir menü

sudemm aşşkımmm bende seni özledim canımm ne zaman olıvıuma geliceksin görüşelim cnm yaa..

tavuk sote yap küçük bir kaba koy giderkende kapalı ayran al ikinci alternatif tonbalıqı+light gazoz
üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu [/QUOTE]
senacım yaaa onlaı düşündüm de ortam musait değil yemeye.evden getirince biraz garip oluyo.en iyisi dışarıdan köfte söölemek ekmeksiz.ya da döner ekmeksiz olur mu acaba.
tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık[/QUOTE]
:)) tatlım biz de müsliyle kilo alacaz haaa.canım götürsem iyi olur da ortam pek musait değil sadece bayan olsa halden anlarlar da bi de erkekler var.canım bi de ben ilçede çalışıyorum geliş gidiş yapıyorum sabahtan akşama kadar yani 3.5- 4 gbi evde oluyorum.spora hiç vakit kalmıyo bi de oğlum yetiyo zaten.ama mekik ve bacak haraketi yaparım.bu twist aletle mi yapılıyo kiii:44:

Son düzenleme:
Gecmis olsun rakibem dikkat et hastalik falan gelmesin,
Bu arada 30 dakika eliptik bisikletimide yaptim, kosu ile birlikte 580 kalori yaktim, acaba oteki hareketlerle kac kalori gitmistir, vucudum titriyor, simdide dusumu alayim, sonra markete gidecegim, balik alayim aksamada saglikli beslenelim :)))

senacım yaaa onlaı düşündüm de ortam musait değil yemeye.evden getirince biraz garip oluyo.en iyisi dışarıdan köfte söölemek ekmeksiz.ya da döner ekmeksiz olur mu acaba.
:)) tatlım biz de müsliyle kilo alacaz haaa.canım götürsem iyi olur da ortam pek musait değil sadece bayan olsa halden anlarlar da bi de erkekler var.canım bi de ben ilçede çalışıyorum geliş gidiş yapıyorum sabahtan akşama kadar yani 3.5- 4 gbi evde oluyorum.spora hiç vakit kalmıyo bi de oğlum yetiyo zaten.ama mekik ve bacak haraketi yaparım.bu twist aletle mi yapılıyo kiii:44:[/QUOTE]

hayatım dışardan söyleme imkanın varsa neyi düşünüyorsun çocuk oyuncaqı köfte+ayran döner porsiyon+ayran hatta ogün ekmek yemediysen 1 lahmacun+ ayran şeklinde yyebilirsin

süper bir menü

üçüncü alternatif köfte yap+ayran haşlanmış yumurta+salatalık+domates yani kısaca evden götür hayatım en güzeli bu [/QUOTE]senamın fıkırlerınden yumurta kokar balgııda mayonezsız mısırsız yıyemem. o yüzden diğer fikirleri değerlendireyım

:)) tatlım biz de müsliyle kilo alacaz haaa.canım götürsem iyi olur da ortam pek musait değil sadece bayan olsa halden anlarlar da bi de erkekler var.canım bi de ben ilçede çalışıyorum geliş gidiş yapıyorum sabahtan akşama kadar yani 3.5- 4 gbi evde oluyorum.spora hiç vakit kalmıyo bi de oğlum yetiyo zaten.ama mekik ve bacak haraketi yaparım.bu twist aletle mi yapılıyo kiii:44:[/QUOTE]evet canım basit bi alet bel ve cevresını calıstırıyo yuvarlak küçük bişey üzerine çıkıp sağa sola dönüyon.10 lıradır heralde.

:)) tatlım biz de müsliyle kilo alacaz haaa.canım götürsem iyi olur da ortam pek musait değil sadece bayan olsa halden anlarlar da bi de erkekler var.canım bi de ben ilçede çalışıyorum geliş gidiş yapıyorum sabahtan akşama kadar yani 3.5- 4 gbi evde oluyorum.spora hiç vakit kalmıyo bi de oğlum yetiyo zaten.ama mekik ve bacak haraketi yaparım.bu twist aletle mi yapılıyo kiii:44:[/QUOTE]canım çorba söyleyebiliriz aslında.ben genelde altınbaşak yada limon lifli bisküvi yiyorum öğlenı ıdare ediyorum sabah kahvaltıısnı 10-11 de yaptıgımdan .2 de bisküvi her tenefus bıtkı cayı.
6 da aksam yemegı

hayatım dışardan söyleme imkanın varsa neyi düşünüyorsun çocuk oyuncaqı köfte+ayran döner porsiyon+ayran hatta ogün ekmek yemediysen 1 lahmacun+ ayran şeklinde yyebilirsin [/QUOTE]senam fikirlerini dınleyım artık yoksa cok zor zayıflıycam

seherim alıntılar çorba oldu ben acıktım havuç kemiriyorum şimdi

bugün eve bir geldim...tencerelerde pilavlar bezelyeler...masanın üstünde patatesli pohaçalar...ama ben açtım dolabı salatamı ve yanında da 2 adet şu uzun diyet çubuklarından yedm...yanlız neden bilmiyorum...moralim çok bozuk...

Sudemcim ben diyet yapmadan diyet yapanların birçok şeyden mahrum kaldıklarını düşünürdüm diyete başlayınca bu fikirlerimin ne kadar yersiz olduqunu anladım asıl şimdi çok kaliteli besleniyorum önceden oturup 1 tepsi böreqi yerken ve hiçbir keyif almazken (çünkü yemiş olmak için yiyordum) şimdi diyet yaptıqım için 1-2 dilim börekle kendimi ödüllendirmek tarif edilmez bir lezzet oluyor ve yine diyete başlayınca önceden aqzıma bile sürmediqim sebzelerin aslında ne kadar lezzetli olduqunu gördüm mesela pırasa inanılmaz lezzetliymiş ben yeni öqreniyorum önceden aqzıma bile sürmezdim mesela bu hafta ıspanak pırasa havuç kuru dolma hepsinden yedim artık sebzeleri çok seviyorum önceden etleri severdim Rabbim ne güzel nimetler vermiş yeni farkediyorum..

seherim alıntılar çorba oldu ben acıktım havuç kemiriyorum şimdi
tam ben aynısını yazıcaktım sen yazmışsınben de acıktım ama bu gün çok yedim tatlım yaaa

canım çoookkk sağlıksız besleniyosun.moralin bozuk ama bööle beslenme tatlım bu kiloları geri alacaksın bak söyleyimm

:44:kızlar keten tohumu kullann varmı zayıflama baya etkiliymiş :44: :44:
canım kolestrolu olanlar bı sılme çay kaşıgı kullanıyo ben dıyetısyene sordum da içinde bilmem ne maddesi olanlar zehirli olabiliyo dedi çok güvenilir bi keten tohumu olmalı sanıırm çunku aktarlarada artık güvenilmiyo bitkisel ürünler çok moda oldu her gun tv de su faydalı bu faydalıu derken altarda işin ticari kısmına bakabılıyo hatta meshur olan seylerı .adı altında baska sey satabiliyormuş.o yuzden ben bitkileri bıraktım.boşver bence gerek yok.az ye spor yap,yürü zaten kılolar kendılıgınden gıdecek.bi de tatlıyı azaltabılırsen yeter.

canım keşke bunları yiyip açlığını bastırdıktan sonra hepsının kenarından azcık yıyıp tadına baksaydın sonra dıyetı fena bozarsın.çok canım istediyse tat.
seher bisiklet varsa hadı 20 dakıka yapalım
senam çok mu yogunsun balım neden girmiyon nete

kız senin ömründe napsam demekle gececek ha ıkı çocukla bu kadar zamanı nerden buluyon

ay valla doğru söylüyon ben çocuklarla bütün günümü geçiriyorum ama uyudularmı aynı anda hele ooohhhhh dünya benim oluyo boş zaman bana kalıyo,saat 22de ikiside uyudu şükür bende kafamı dinliyorum ama başım ağrıyo şuan çok duygusal bir şarkı dinliyorum murat bozdan özledim ahhh ahh aşkımı özledim ben ya napsamki:84::26:
tatlım ya salı kocamla sinemaya teknosaya felan gelmeyi düşünüyoruz tek gelmıyom tatlım ya hep kocişle geliyom onu da satmayım yazık

geçmiş olsun cnm..[/QUOTE]

dankeschön canım

teşekkür ederim inşallah hasta olmam,bu arada akşam yemeğiniz afiyet olsun şimdiden tschüss:79::79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…