ben bir dönem kullanmıştım şimdi yine başlıcam yarım kase yoqurdun içine 1 tatlı kaşıqı keten tohumu koyuyorsun ve yemeklerden yarım saat önce yiyorsun iştahını bihayli kesiyor ve tok tutuyor ben çok faydasını gördüm kesinlike tavsiye ederim..:44:kızlar keten tohumu kullann varmı zayıflama baya etkiliymiş :44: :44:
bugün eve bir geldim...tencerelerde pilavlar bezelyeler...masanın üstünde patatesli pohaçalar...ama ben açtım dolabı salatamı ve yanında da 2 adet şu uzun diyet çubuklarından yedm...yanlız neden bilmiyorum...moralim çok bozuk...
Sudemcim ben diyet yapmadan diyet yapanların birçok şeyden mahrum kaldıklarını düşünürdüm diyete başlayınca bu fikirlerimin ne kadar yersiz olduqunu anladım asıl şimdi çok kaliteli besleniyorum önceden oturup 1 tepsi böreqi yerken ve hiçbir keyif almazken (çünkü yemiş olmak için yiyordum) şimdi diyet yaptıqım için 1-2 dilim börekle kendimi ödüllendirmek tarif edilmez bir lezzet oluyor ve yine diyete başlayınca önceden aqzıma bile sürmediqim sebzelerin aslında ne kadar lezzetli olduqunu gördüm mesela pırasa inanılmaz lezzetliymiş ben yeni öqreniyorum önceden aqzıma bile sürmezdim mesela bu hafta ıspanak pırasa havuç kuru dolma hepsinden yedim artık sebzeleri çok seviyorum önceden etleri severdim Rabbim ne güzel nimetler vermiş yeni farkediyorum..
fıstıkım bizde kocamla o hatayı yapıyoruz hep et yiyoz sebzede yesek zaten sadece ıspanak yedık bu hafta o da kıymalı yumurtalı olmazsa kocama yediremıyorum.her gün sebze yesem kıymalı olursa olur mu?kıymalı kabak,kıymalı bezelye,kıymalın patetes ne bilim illa etli olacakSudemcim ben diyet yapmadan diyet yapanların birçok şeyden mahrum kaldıklarını düşünürdüm diyete başlayınca bu fikirlerimin ne kadar yersiz olduqunu anladım asıl şimdi çok kaliteli besleniyorum önceden oturup 1 tepsi böreqi yerken ve hiçbir keyif almazken (çünkü yemiş olmak için yiyordum) şimdi diyet yaptıqım için 1-2 dilim börekle kendimi ödüllendirmek tarif edilmez bir lezzet oluyor ve yine diyete başlayınca önceden aqzıma bile sürmediqim sebzelerin aslında ne kadar lezzetli olduqunu gördüm mesela pırasa inanılmaz lezzetliymiş ben yeni öqreniyorum önceden aqzıma bile sürmezdim mesela bu hafta ıspanak pırasa havuç kuru dolma hepsinden yedim artık sebzeleri çok seviyorum önceden etleri severdim Rabbim ne güzel nimetler vermiş yeni farkediyorum..
canım kolestrolu olanlar bı sılme çay kaşıgı kullanıyo ben dıyetısyene sordum da içinde bilmem ne maddesi olanlar zehirli olabiliyo dedi çok güvenilir bi keten tohumu olmalı sanıırm çunku aktarlarada artık güvenilmiyo bitkisel ürünler çok moda oldu her gun tv de su faydalı bu faydalıu derken altarda işin ticari kısmına bakabılıyo hatta meshur olan seylerı .adı altında baska sey satabiliyormuş.o yuzden ben bitkileri bıraktım.boşver bence gerek yok.az ye spor yap,yürü zaten kılolar kendılıgınden gıdecek.bi de tatlıyı azaltabılırsen yeter.
canım keşke bunları yiyip açlığını bastırdıktan sonra hepsının kenarından azcık yıyıp tadına baksaydın sonra dıyetı fena bozarsın.çok canım istediyse tat.
seher bisiklet varsa hadı 20 dakıka yapalım
senam çok mu yogunsun balım neden girmiyon nete
Sehercim ben yeri geliyor çikolata yiyorum hemde en kocamanından yine yeri geliyor kek börek yiyorum ama gün içinde ekmek yada yasaklı başka bir ürün asla yemiyorum kahvaltıdaki ekmekte dahil dengelersen sorun kalmaz cnm ..haklısın senacım ben sebzeyi zaten çok seciyodum ama çok yiyodum özellikle doğumdan sonra.ama insanın canı da şööle koca bi çikolata istemiyo değil yani ya da kek ya da tatlı.... uzar gider senaaammm vallahi.çok oburum yaaa
fıstıkım bizde kocamla o hatayı yapıyoruz hep et yiyoz sebzede yesek zaten sadece ıspanak yedık bu hafta o da kıymalı yumurtalı olmazsa kocama yediremıyorum.her gün sebze yesem kıymalı olursa olur mu?kıymalı kabak,kıymalı bezelye,kıymalın patetes ne bilim illa etli olacak
kız sürcez mı bisiklet beklıyom seni cadııı hani kapışacaktıkhaklısın senacım ben sebzeyi zaten çok seciyodum ama çok yiyodum özellikle doğumdan sonra.ama insanın canı da şööle koca bi çikolata istemiyo değil yani ya da kek ya da tatlı.... uzar gider senaaammm vallahi.çok oburum yaaa
kız maşallah ben hiç uzun süre misafir ağırlayamam en fazla 1 hafta çok yorucu oluyo ya anan bıle olsa ınsan memnun etmek için çırpınıyoCanım sabah ve akşam ancak girebiliyorum annemler aybaşına kadar bizdeler yoqun geçiyor yarında 11-12 arası direksiyon dersim başlıyor perşembe son ..
kız sürcez mı bisiklet beklıyom seni cadııı hani kapışacaktık
kız maşallah ben hiç uzun süre misafir ağırlayamam en fazla 1 hafta çok yorucu oluyo ya anan bıle olsa ınsan memnun etmek için çırpınıyo
Canm ucundan tadımlık alabilirdin aklın kalmazdı ben öyle yapıyorum neden bozukmuş bnm tatlımın morali bakimm seni üzüyormu o kişi halaa..
evet sanırım hala atlatamadım sena abla
bir an önce uyuyup bugünü bitirmem lazım sanırım
aklım yemeklerde kalmadı hem ben azatarak bırakabilenlerden değilim, pilavdan öyle 1-2 kaşık hayatta almam ben biliyorum beni...tam motivasyonluk kilolarda değilim salarım
Sehercim ben yeri geliyor çikolata yiyorum hemde en kocamanından yine yeri geliyor kek börek yiyorum ama gün içinde ekmek yada yasaklı başka bir ürün asla yemiyorum kahvaltıdaki ekmekte dahil dengelersen sorun kalmaz cnm ..
aynen bende öyle yapmaya çalışıyorum dengelemek açısından önemli:13:
bende eşin gibiyim ıspanak yiceksem kıyma aramam ama yumurtalı olursa çok severim kıymalı sebze yemende hiçbir sakınca yok cnm ..
[/COLOR]
martın 2. haftası memlekete dönüyorlar acısı şimdiden düştü yüreqime çok baqlıyım ben aileme bu gidişler hep zor gelir bana
Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....[/COLOR]
martın 2. haftası memlekete dönüyorlar acısı şimdiden düştü yüreqime çok baqlıyım ben aileme bu gidişler hep zor gelir bana
fıstık ya nilimben ne yaptı haberin var mı?kızlar sabah 6.30da kalkıyorum ve birdaha yatmıyorum çok uykum geldi babamın bir alfı vardır saat 10 yataqa kon saat onu çoktan geçtihadi giidyom ben hepinizi öpüyorum iyi geceler çıtırlarım tatlı rüyalarr rüyanızda beni görün sizi falakaya yatırırmışım kırbaçlarmışım niye yasaklı ürünlerden yediniz diye
canım en azından 2 yılda bı gelsem neden 4 yıl?Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....
canım bisikletim yok ama kastettiğin bacak hareketiyse ben varım mekik bel çevirme bacak çevirme kuzu çevirmee amaaaaaaannnnn ne diyorum ben iyice acıktımkız sürcez mı bisiklet beklıyom seni cadııı hani kapışacaktık
kız maşallah ben hiç uzun süre misafir ağırlayamam en fazla 1 hafta çok yorucu oluyo ya anan bıle olsa ınsan memnun etmek için çırpınıyo
[/COLOR]
kızlar sabah 6.30da kalkıyorum ve birdaha yatmıyorum çok uykum geldi babamın bir alfı vardır saat 10 yataqa kon saat onu çoktan geçtihadi giidyom ben hepinizi öpüyorum iyi geceler çıtırlarım tatlı rüyalarr rüyanızda beni görün sizi falakaya yatırırmışım kırbaçlarmışım niye yasaklı ürünlerden yediniz diye
canim aslinda heryil gidiyordum ama bu sefer olmadi insallah yazin gidecegiz, 4. yilimiz bundada rekor kirdik, hayirlisi bakalim....fıstık ya nilimben ne yaptı haberin var mı?
canım en azından 2 yılda bı gelsem neden 4 yıl?
15 dakıka bacak cevırmeden yatmak yok ona göre bek ben sürdüm bıleiyi geceler...benim de yat saatim geldiii geçtii bile benim ufaklığı ancak uyutabildim.öpüyorum herkesi.sudemmm cvp gelmedi bu kızda da hiç bişey yok diyosun demii.haklısın bak sen aletlerle yap ben yerde bacak çevireyim olu muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?