70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:44:kızlar keten tohumu kullann varmı zayıflama baya etkiliymiş :44: :44:
ben bir dönem kullanmıştım şimdi yine başlıcam yarım kase yoqurdun içine 1 tatlı kaşıqı keten tohumu koyuyorsun ve yemeklerden yarım saat önce yiyorsun iştahını bihayli kesiyor ve tok tutuyor ben çok faydasını gördüm kesinlike tavsiye ederim..

Canm ucundan tadımlık alabilirdin aklın kalmazdı ben öyle yapıyorum neden bozukmuş bnm tatlımın morali bakimm seni üzüyormu o kişi halaa..

haklısın senacım ben sebzeyi zaten çok seciyodum ama çok yiyodum özellikle doğumdan sonra.ama insanın canı da şööle koca bi çikolata istemiyo değil yani ya da kek ya da tatlı.... uzar gider senaaammm vallahi.çok oburum yaaa

fıstıkım bizde kocamla o hatayı yapıyoruz hep et yiyoz sebzede yesek zaten sadece ıspanak yedık bu hafta o da kıymalı yumurtalı olmazsa kocama yediremıyorum.her gün sebze yesem kıymalı olursa olur mu?kıymalı kabak,kıymalı bezelye,kıymalın patetes ne bilim illa etli olacak

Canım sabah ve akşam ancak girebiliyorum annemler aybaşına kadar bizdeler yoqun geçiyor yarında 11-12 arası direksiyon dersim başlıyor perşembe son ..

Sehercim ben yeri geliyor çikolata yiyorum hemde en kocamanından yine yeri geliyor kek börek yiyorum ama gün içinde ekmek yada yasaklı başka bir ürün asla yemiyorum kahvaltıdaki ekmekte dahil dengelersen sorun kalmaz cnm ..

bende eşin gibiyim ıspanak yiceksem kıyma aramam ama yumurtalı olursa çok severim kıymalı sebze yemende hiçbir sakınca yok cnm ..

kız sürcez mı bisiklet beklıyom seni cadııı hani kapışacaktık

Canım sabah ve akşam ancak girebiliyorum annemler aybaşına kadar bizdeler yoqun geçiyor yarında 11-12 arası direksiyon dersim başlıyor perşembe son ..
kız maşallah ben hiç uzun süre misafir ağırlayamam en fazla 1 hafta çok yorucu oluyo ya anan bıle olsa ınsan memnun etmek için çırpınıyo

[/COLOR]
martın 2. haftası memlekete dönüyorlar acısı şimdiden düştü yüreqime çok baqlıyım ben aileme bu gidişler hep zor gelir bana

Canm ucundan tadımlık alabilirdin aklın kalmazdı ben öyle yapıyorum neden bozukmuş bnm tatlımın morali bakimm seni üzüyormu o kişi halaa..

evet sanırım hala atlatamadım sena abla
bir an önce uyuyup bugünü bitirmem lazım sanırım
aklım yemeklerde kalmadı hem ben azatarak bırakabilenlerden değilim, pilavdan öyle 1-2 kaşık hayatta almam ben biliyorum beni...tam motivasyonluk kilolarda değilim salarım

beynine bu şekilde komut verme cnm birgün hiç unutmuyorum yengeme gitmiştim canımda nasıl yufkadan börek istiyoru şansıma oda yufka böreqi yapmış tabaqa 3 dilim koymuş yanındada başka şeyler vardı onları yedim tekrar börek getirdi onlarıda yedim ve tekrar istedim yeminle tepsiyi alıp gelmiş yiyebildiqim kadar yemiştim o günü hiç unutmam ogün bugünlere geleceqimide tamin edemezdim ama bak şimdi en fazla 2 dilim yiyorum nasıl düşünürsen öyle olur ablacım pilavı hiç yemeyip sürekli özlemektense 2 kaşık yer nefsini körlersin 2+2=4 cnm sen büyük sözü dinle yemeklerden 2şer kaşık ye saqlıklı beslen saqlıklı kilo ver cnm..

kızlar sabah 6.30da kalkıyorum ve birdaha yatmıyorum çok uykum geldi babamın bir alfı vardır saat 10 yataqa kon saat onu çoktan geçti hadi giidyom ben hepinizi öpüyorum iyi geceler çıtırlarım tatlı rüyalarr rüyanızda beni görün sizi falakaya yatırırmışım kırbaçlarmışım niye yasaklı ürünlerden yediniz diye

sena abla benim eşimde ıspanağı pirinçle yapmamı yani ıspanaklı pilav olarak istiyo yoğurtlu yapıyrum çok seviyo bende seviyorum ne kadar yemem lazım hani ondada pirinç varya nasıl yapcam
[/COLOR]
martın 2. haftası memlekete dönüyorlar acısı şimdiden düştü yüreqime çok baqlıyım ben aileme bu gidişler hep zor gelir bana

üzülme sena ablacım bidaha gelirler,,ben annemlerle çok yakın oturuyoruz 150metre var yok yani ama bende biraz uzak olsamda özlesem diye düşünüyorum aynı yerde yaşadıkmı bazen kavgalar çıkıyo ama hemen barşıyoz ama biraz özlemek isterdim----yada istemezdim amaaan boşver ii böyle yakın olmak:26::26:

[/COLOR]

Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....

15 dakıka bisiklet sürdüm 60 kalori yakmışım

fıstık ya nilimben ne yaptı haberin var mı?

Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....
canım en azından 2 yılda bı gelsem neden 4 yıl?

canım bisikletim yok ama kastettiğin bacak hareketiyse ben varım mekik bel çevirme bacak çevirme kuzu çevirmee amaaaaaaannnnn ne diyorum ben iyice acıktımolur mu dadlummmm
[/COLOR]

canımm kıyamam yaaa gel bakim sarıl bana

iyi geceler...benim de yat saatim geldiii geçtii bile benim ufaklığı ancak uyutabildim.öpüyorum herkesi.sudemmm cvp gelmedi bu kızda da hiç bişey yok diyosun demii.haklısın bak sen aletlerle yap ben yerde bacak çevireyim olu muuu

yeni bi yontem geliştirdim çok mutluyum
1.kondisyon bisikletini ayakta sürüyorum
2.yıne ayakta ama sürmeden stepper yapar gibi yapıyorum bide kondisyonu en son hıza getırıdm acaip yoruyor kan basıncım acaıp arttı

15 dakıka bacak cevırmeden yatmak yok ona göre bek ben sürdüm bıle

az da twist yapıyım seher sen de 20 dakıka bacak cevır toplamda ödeşelim kapışma hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…