:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
hoşgeldın bak biz shryvz la spora başladık sende katıl bize bu gece 20 dakıka spor yapmadan yatma ok:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
hoşgeldın bak biz shryvz la spora başladık sende katıl bize bu gece 20 dakıka spor yapmadan yatma ok:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
tşkler canım hoşmu geldim orası malum:)
hoşgeldin canım ya bana birtanedaha rakip geldi valla:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
ben 24 yaşındayım boyum 1.55 ile 1.60 arası tam bilmiyorum 2 kız annesiyim aslan burcuyum istanbuldayım bu kadar yeterlimi
Hosgeldin canim aramiza, kac kilosun, kilo cizelgeni yaparsan iyi olur...ben 24 yaşındayım boyum 1.55 ile 1.60 arası tam bilmiyorum 2 kız annesiyim aslan burcuyum istanbuldayım bu kadar yeterlimi
Hayatım onun içindeki pirinçten nolurki okadar incelemeyin rahatlıkla yiyebilirsin az koy sende pirincini eşin niye az koydun derse pirinç pahalı hayatım tasarruf dersinsena abla benim eşimde ıspanağı pirinçle yapmamı yani ıspanaklı pilav olarak istiyo yoğurtlu yapıyrum çok seviyo bende seviyorum ne kadar yemem lazım hani ondada pirinç varya nasıl yapcam
üzülme sena ablacım bidaha gelirler,,ben annemlerle çok yakın oturuyoruz 150metre var yok yani ama bende biraz uzak olsamda özlesem diye düşünüyorum aynı yerde yaşadıkmı bazen kavgalar çıkıyo ama hemen barşıyoz ama biraz özlemek isterdim----yada istemezdim amaaan boşver ii böyle yakın olmak:26::26:
evet cnm senin durumun daha farklı Rabbim biran önce kavuçmanızı nasip etsin gerçekten çok zor peki sen gelmiyormusun hiç tr ye..Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....
nilden hiç haber alamadık kanka yaa aslında birbirimizin telini alıp reele taşımak lazım telde görüşmek isteyenler telini özelime bırakabilirfıstık ya nilimben ne yaptı haberin var mı?
canım en azından 2 yılda bı gelsem neden 4 yıl?
canım bisikletim yok ama kastettiğin bacak hareketiyse ben varım mekik bel çevirme bacak çevirme kuzu çevirmee amaaaaaaannnnn ne diyorum ben iyice acıktımolur mu dadlummmm
canımm kıyamam yaaa gel bakim sarıl bana
hoşgeldin cnm sürekli geliceksen kilo çizelgeni yaparmısın..:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
ben 24 yaşındayım boyum 1.55 ile 1.60 arası tam bilmiyorum 2 kız annesiyim aslan burcuyum istanbuldayım bu kadar yeterlimi
sevgili çıtırımmben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim
selam kizlar allahin nuru ustunuze olsun..bol bol calori kaybetmeli bir gun diliyorum...
aksam menum baya ic aciciydi..
sevgili kaptan ben gittim eve uyduruk cig kofte yaptim afiyetle uc tane yedim oncesinde corba ictim..ama benim anlamadigim belki bileniniz vardir..Vucudum sisti kilo veremiyorum gibi geliyor regl 10 gun falan kaldi bundan dolayimidir acaba bide hamile olma olasiligida tasiyormuyumdur.. ...vucudunu tanimakta zorluk ceken su arkadasiniza konu ile ilgili biri yardim ederse sevinirim...diet devam ediyor hergun ayni seyleri yapiyorum ama...saglikli beslenmeye ve asirir acikmammaya ozen gosteriyorum...gunluk vitaminlerimi aliyorum...suyumu hala saatlik periyodlarla iciyorum...yok anacim yok ne oluyor anlamadim...
Canım günlük ne vitamini alıyorsun vitaminler kilo yapar vücudunun şişliqi bundan olabilir..[/QUOTE
canimsin sadece folik asit iciyorum oda yarami acepp
günaydın kızlarbugün hava çok kapalı beni aldı bir panik sormayın 11-12 arası direksiyon dersim var yaqmur yaqarsa napıcam ben :18: zaten acemiyim bide panik ataqım korkudanmıdır nedir evde bile üşüyooommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?