70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5 dakıka yaptım da geldım ıyıce hantallaşmasım spor yapmayalı çok olduydu ya .niye su içmediğimi de buldum spor yapmayınca suya gerek kalmıyo hehe

:84::84:bende 75 kiloyum zayıflamak istiyoruuuuuummmmmmmmmm
hoşgeldın bak biz shryvz la spora başladık sende katıl bize bu gece 20 dakıka spor yapmadan yatma ok
hemen kendine bi çizelge yap gaza gelirsin
anlat kendını burcun ne?
boyun kaç?
hedef kılon kaç?
nerde oturuyosun?
yaşın kaç*
gözünün üstünde kaşın var mı*
tanıt kendını iste

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ya bana birtanedaha rakip geldi valla

ben 24 yaşındayım boyum 1.55 ile 1.60 arası tam bilmiyorum 2 kız annesiyim aslan burcuyum istanbuldayım bu kadar yeterlimi

bende 23 yaşındayım 1.68 boyunda 1 erkek-1kız annesiyim boğaaaaa burcuyum canım bol şanslar güzel zayıflamalar geleceğin çıtır bayanları ben yatcam galik hayde hayde yatın sizde dermişim
aşkım gelcek 1de yakalanmıyım zaten başım ağrıyo hehehe

rakibem kiz senin 23 yasinda oldugunu bilmiyordum, anacim ben 29 yasindayim, senden yasliyim, malum yaslilarin metabolizma yavas calisir,:)))) o yuzden cabuk cabuk veremiyorum, simdi anlasildi, neyde ama durmak yok az azda olsa gidecekler...

[/COLOR] Hayatım onun içindeki pirinçten nolurki okadar incelemeyin rahatlıkla yiyebilirsin az koy sende pirincini eşin niye az koydun derse pirinç pahalı hayatım tasarruf dersin
Senacim inan si yazini okuyunca burnum sizladi, bende cok isterim annemlerin yanimda olmalarini, sadece babam gelebiliyor, 4 yildir annemi gormedim, allahtan net varda ette hasret gideriyoruz....
evet cnm senin durumun daha farklı Rabbim biran önce kavuçmanızı nasip etsin gerçekten çok zor peki sen gelmiyormusun hiç tr ye..
fıstık ya nilimben ne yaptı haberin var mı?

canım en azından 2 yılda bı gelsem neden 4 yıl?
nilden hiç haber alamadık kanka yaa aslında birbirimizin telini alıp reele taşımak lazım telde görüşmek isteyenler telini özelime bırakabilir yazanlara bende veririm

hoşgeldin cnm sürekli geliceksen kilo çizelgeni yaparmısın..
ben 24 yaşındayım boyum 1.55 ile 1.60 arası tam bilmiyorum 2 kız annesiyim aslan burcuyum istanbuldayım bu kadar yeterlimi

bende istanbuldayım cnm neresinden..

günaydın kızlar bugün hava çok kapalı beni aldı bir panik sormayın 11-12 arası direksiyon dersim var yaqmur yaqarsa napıcam ben :18: zaten acemiyim bide panik ataqım korkudanmıdır nedir evde bile üşüyooommm

Günaydın Kızlarr,

Nasılsınız bakalım haftasonu yazamadım kızlar benin internette problem var haftasonu yazamadım evde yani dün sadece :)) haftasonum bi gün benim, haftaya çok iddialı başladım kendimi gaza getiriyorum benim acilll 5 kg vermem lazım yani bu ay versem süper olur 4 de de razıyım bakalım:))

sevgili çıtırımm ben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim

selam kizlar allahin nuru ustunuze olsun..bol bol calori kaybetmeli bir gun diliyorum...
aksam menum baya ic aciciydi..
sevgili kaptan ben gittim eve uyduruk cig kofte yaptim afiyetle uc tane yedim oncesinde corba ictim..ama benim anlamadigim belki bileniniz vardir..Vucudum sisti kilo veremiyorum gibi geliyor regl 10 gun falan kaldi bundan dolayimidir acaba bide hamile olma olasiligida tasiyormuyumdur.. ...vucudunu tanimakta zorluk ceken su arkadasiniza konu ile ilgili biri yardim ederse sevinirim...diet devam ediyor hergun ayni seyleri yapiyorum ama...saglikli beslenmeye ve asirir acikmammaya ozen gosteriyorum...gunluk vitaminlerimi aliyorum...suyumu hala saatlik periyodlarla iciyorum...yok anacim yok ne oluyor anlamadim...

Canım günlük ne vitamini alıyorsun vitaminler kilo yapar vücudunun şişliqi bundan olabilir..

günaydın nasılsınız arkadaşlar benim midemde acayip yanma var nedeni de kendi hatam biliyorum aksam yatmadan bişiyler yedim o mahvetti heralde midem alışmış hafif yemeye 4 haftadır ne kadar kacamagımda olsa ben dıyetı bozdup yesemde midem bana uyarı verdi gerci normalde dıyet yapmasam bıle cok gec saatte yemem.sabahta kahvaltı yapamadım yasaklı bıyler aldım ama yemedım mıdem yanıyor öğleye kadar yemeyi düşünmüyorum bişey yaa

Haa birde bende vitamin alıyorum günlük B vitamini almak zorundayım cunku doktor emzırdıgım ıcın değerlerimin cok düşük oldugunu söyledı bastan ıcmedım ama rahatsızlıgını hıssedınce içmeye başladım. bend eo yüzden mı kılo veremedım bu hafta

senacim bende ilk direksiyon dersine gitigimde cok heyacanliydim ama baya komik anilarim olmustu o donemde mesela ilk ramponun etrafini donus alacaim yerden ramponun onunden donus almistim daha nice komik anilarim.... sende hic panik yapma canim basarilar diliyorum basarirsin hic merak etme...

canim ayrica benim hafta sonum ozelikle pazar gunum berbat gecti misafirim vardi hemde sabahtan aksama kadar hem yagli hemde karbonhitrat agirlikli beslendim bu bana kotu donmus 73. 7 gosterdi tartim gerci dun pileri degistirdim artik net gosteriyor bu hafta ici siki tutmaliyim gecirdigim en kotuuuuu hafta sonuydu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…