kız zaten hocanın ayağında fren gaz var ne var panik olacak .hoca hemen müdahele ediyo zaten.o korksun o strese gırsın sen nıye giiriyon.günaydın kızlarbugün hava çok kapalı beni aldı bir panik sormayın 11-12 arası direksiyon dersim var yaqmur yaqarsa napıcam ben :18: zaten acemiyim bide panik ataqım korkudanmıdır nedir evde bile üşüyooommm
Hosgeldin canim aramiza, kac kilosun, kilo cizelgeni yaparsan iyi olur...
aman sena ablacım ya cesur ol ne korkucan ya bişeycik olmaz merak etme açılır belki daha hava bizim burası günlük güneşlik valla ohhh mis gibi sıcacık hava tam yürüyüşlük özenin gariiigünaydın kızlarbugün hava çok kapalı beni aldı bir panik sormayın 11-12 arası direksiyon dersim var yaqmur yaqarsa napıcam ben :18: zaten acemiyim bide panik ataqım korkudanmıdır nedir evde bile üşüyooommm
valla daha 10 gün varmış daha kilo verip vermemk belli olmaz bence ,peki istiyomusun çocuk veya korktunmu hamileyimdir diye ne temennide bulunalım senin için canım benimsevgili çıtırımmben çiq köfte falan yemedim sadece canım çekti ben hiç sizsiz yermiyim
selam kizlar allahin nuru ustunuze olsun..bol bol calori kaybetmeli bir gun diliyorum...
aksam menum baya ic aciciydi..
sevgili kaptan ben gittim eve uyduruk cig kofte yaptim afiyetle uc tane yedim oncesinde corba ictim..ama benim anlamadigim belki bileniniz vardir..Vucudum sisti kilo veremiyorum gibi geliyor regl 10 gun falan kaldi bundan dolayimidir acaba bide hamile olma olasiligida tasiyormuyumdur.. ...vucudunu tanimakta zorluk ceken su arkadasiniza konu ile ilgili biri yardim ederse sevinirim...diet devam ediyor hergun ayni seyleri yapiyorum ama...saglikli beslenmeye ve asirir acikmammaya ozen gosteriyorum...gunluk vitaminlerimi aliyorum...suyumu hala saatlik periyodlarla iciyorum...yok anacim yok ne oluyor anlamadim...
evet katılıyorum vitamin aldığım zamanlarda bende kilo veremiyordum üstüne alıyordum bile kurtuldum allahtandaCanım günlük ne vitamini alıyorsun vitaminler kilo yapar vücudunun şişliqi bundan olabilir..
olabilir valla bilemicemHaa birde bende vitamin alıyorum günlük B vitamini almak zorundayım cunku doktor emzırdıgım ıcın değerlerimin cok düşük oldugunu söyledı bastan ıcmedım ama rahatsızlıgını hıssedınce içmeye başladım. bend eo yüzden mı kılo veremedım bu hafta
zannetmiyorum ben kansızlık için bir vitamin bende çok kullandım bişi olmadıCanım günlük ne vitamini alıyorsun vitaminler kilo yapar vücudunun şişliqi bundan olabilir..[/QUOTE
canimsin sadece folik asit iciyorum oda yarami acepptam gaz yola devam
tabi caaanım katılıyorumkız zaten hocanın ayağında fren gaz var ne var panik olacak .hoca hemen müdahele ediyo zaten.o korksun o strese gırsın sen nıye giiriyon.
hoca değil mi öğretecek adam gibi kullanmayı
seherin dikkatine
aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım manyak çalıştı vucut.
azcık twist yaptım
kahvaltım
1 kase sütlü kellogs
haftaya sıkı başladım cumaya en az 1kılo gitsin istıyorum regle de 1 hafta var.hadi hayırlısı
hadi hayırlısı,oh be benim daha reglme çoook var ayın 10unda düzenli başlıyodu ama spiral taktırdım ya geçen bakalım nasıl gelicek bu sefer kaçında olucak ağrım olucak diye korkuyorum bide ayyy
hoşgeldin canım ya bana birtanedaha rakip geldi valla
bende 23 yaşındayım 1.68 boyunda 1 erkek-1kız annesiyim boğaaaaa burcuyum canım bol şanslar güzel zayıflamalar geleceğin çıtır bayanları ben yatcam galik hayde hayde yatın sizde dermişim
aşkım gelcek 1de yakalanmıyım zaten başım ağrıyo hehehe
acemiyim ben nasıl yapcagımı ilmiyorum canım yaaa
günaydın canım ben buranın cetvel yapıcıyım yapalımmı sanada
acemiyim ben nasıl yapcagımı ilmiyorum canım yaaa
çok sevinirim
tam 75 kiloyum aç karna
canım şimdi bana başlangıç kilonu-şimdiki kilonu ve- hedef kilonu yaz yapalım
Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........
canım ben bi ara elmakrom kullanmıştım ama tavsiye etmiyorumçünkü kullandığım dönemde diyet yaptım yürüdüm vs. Zaten kullanırken tatlı yemek yasak...1 ayda 2 kilo gibi bişey vermiştim...hatta bırakınca da geri aldım onu fazlasıyla...tatlıyı abur cuburu kesip diyet yaptıktan sonra zaten elmakrom kullanmasam da aynı sonucu alırdım...bana her ne kadar metabolizma hızım düşük gelse de öyle ayda anca 1-2 kilo vericek kadar da düşük hızlı metabolizmam yok yani...
Dışarıdan alınan ilaçların sadece kendini tok hissetmene ya da bağırsak sorunlarını çözmeye yönelik olduğunu düşünüyorum...kısa aralıklarla yemek yersen zaten kendini tok hissedersin diğer problem için de spor yapmanı ya da kuru kayısı, kuru incir vs. Tarzındaki meyveleri sabahları yemeni tavsiye ederim...ayrıca zayıflama haplarına vereceğin parayla da bi spor salonuna yazılman hiç değilse haftada 3 gün gitmen çok daha hayırlı olur benim düşüncem bu şekilde...hem de her hangi bir yan etkisi yok haplar gibi ve 3 kilo verdiğinde bile sporla 5 kilo vermiş gibi gözükebiliyosun...
Umarım sana yardımcı olabilmişimdir canım
ben bu topikte 1 aya yakındır varım ve güzel kilo verdim burdayken...önemli olan tek şey motivasyon bunu sana rahatlıkla söyleyebilirim...günlük menülerini buraya yaz menülere yorumlar yapılıyor zaten...kaçamaklarını sınırlı tut, tartıdaki ve aynadaki değişimi gör...aynı şekilde devam et olay bundan ibaret
desteqin için çok teşekküler tatlım ilaç gibi geldisenacim bende ilk direksiyon dersine gitigimde cok heyacanliydim ama baya komik anilarim olmustu o donemde mesela ilk ramponun etrafini donus alacaim yerden ramponun onunden donus almistim daha nice komik anilarim.... sende hic panik yapma canim basarilar diliyorum basarirsin hic merak etme...
canim ayrica benim hafta sonum ozelikle pazar gunum berbat gecti misafirim vardi hemde sabahtan aksama kadar hem yagli hemde karbonhitrat agirlikli beslendim bu bana kotu donmus 73. 7 gosterdi tartim gerci dun pileri degistirdim artik net gosteriyor bu hafta ici siki tutmaliyim gecirdigim en kotuuuuu hafta sonuydu.....
kız zaten hocanın ayağında fren gaz var ne var panik olacak .hoca hemen müdahele ediyo zaten.o korksun o strese gırsın sen nıye giiriyon.
hoca değil mi öğretecek adam gibi kullanmayı
Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........
arcak81
canım ben omeqa3 ve b komplex kullandım kilo aldırdıqını anlayıncada bıraktım
arcak81
canım ben omeqa3 ve b komplex kullandım kilo aldırdıqını anlayıncada bıraktım
Selam kızlarr ben geldimmdireksiyonum çok güzel geçti kızlar hoca çok beqendi ve ilk günden trafiqe çıktık 2 saat çalıştık yarın tekrar gidicem heyecanımdan korkumdan eser kalamdı destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
hadi geçmiş olsun canım,inşallah sonucu da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?