70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız zaten hocanın ayağında fren gaz var ne var panik olacak .hoca hemen müdahele ediyo zaten.o korksun o strese gırsın sen nıye giiriyon.
hoca değil mi öğretecek adam gibi kullanmayı

seherin dikkatine
aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım manyak çalıştı vucut.
azcık twist yaptım
kahvaltım
1 kase sütlü kellogs

haftaya sıkı başladım cumaya en az 1kılo gitsin istıyorum regle de 1 hafta var.hadi hayırlısı

aman sena ablacım ya cesur ol ne korkucan ya bişeycik olmaz merak etme açılır belki daha hava bizim burası günlük güneşlik valla ohhh mis gibi sıcacık hava tam yürüyüşlük özenin gariii

valla daha 10 gün varmış daha kilo verip vermemk belli olmaz bence ,peki istiyomusun çocuk veya korktunmu hamileyimdir diye ne temennide bulunalım senin için canım benim
Canım günlük ne vitamini alıyorsun vitaminler kilo yapar vücudunun şişliqi bundan olabilir..
evet katılıyorum vitamin aldığım zamanlarda bende kilo veremiyordum üstüne alıyordum bile kurtuldum allahtanda
olabilir valla bilemicem

kilo çizelgesini nasıl yapayım bilmiyorum:))

Kızlar topik ne kadar sessizleştiBu sırada benim rakibem nerelerde??? Haftasonu ortalıkta yoktu geziyodur dedim de bugün nerdesin acep monarosacım???

Canım ben bi ara elmakrom kullanmıştım ama tavsiye etmiyorum Çünkü kullandığım dönemde diyet yaptım yürüdüm vs. zaten kullanırken tatlı yemek yasak...1 ayda 2 kilo gibi bişey vermiştim...Hatta bırakınca da geri aldım onu fazlasıyla...Tatlıyı abur cuburu kesip diyet yaptıktan sonra zaten elmakrom kullanmasam da aynı sonucu alırdım...Bana her ne kadar metabolizma hızım düşük gelse de öyle ayda anca 1-2 kilo vericek kadar da düşük hızlı metabolizmam yok yani...

Dışarıdan alınan ilaçların sadece kendini tok hissetmene ya da bağırsak sorunlarını çözmeye yönelik olduğunu düşünüyorum...Kısa aralıklarla yemek yersen zaten kendini tok hissedersin diğer problem için de spor yapmanı ya da kuru kayısı, kuru incir vs. tarzındaki meyveleri sabahları yemeni tavsiye ederim...Ayrıca zayıflama haplarına vereceğin parayla da bi spor salonuna yazılman hiç değilse haftada 3 gün gitmen çok daha hayırlı olur benim düşüncem bu şekilde...Hem de her hangi bir yan etkisi yok haplar gibi ve 3 kilo verdiğinde bile sporla 5 kilo vermiş gibi gözükebiliyosun...

Umarım sana yardımcı olabilmişimdir canım

Ben bu topikte 1 aya yakındır varım ve güzel kilo verdim burdayken...Önemli olan tek şey motivasyon bunu sana rahatlıkla söyleyebilirim...Günlük menülerini buraya yaz menülere yorumlar yapılıyor zaten...Kaçamaklarını sınırlı tut, tartıdaki ve aynadaki değişimi gör...Aynı şekilde devam et olay bundan ibaret

Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........

tşk ederim canım ablamda elmakrom kulanmaya başladı o zaman sölim daha fazla para vermesin ilaçlara umarım kilo veririm bende 24 yaşındayım daha 2de çocuk yaptım bakmadım kendime

Selam kızlarr ben geldimm direksiyonum çok güzel geçti kızlar hoca çok beqendi ve ilk günden trafiqe çıktık 2 saat çalıştık yarın tekrar gidicem heyecanımdan korkumdan eser kalamdı destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
canimsin sadece folik asit iciyorum oda yarami acepp [/QUOTE]
onu denemedim cnm bilemicem
desteqin için çok teşekküler tatlım ilaç gibi geldi hafta sonu kaçamaqına gelince hangi birimiz yapmıyoruz cnm yaa önemli olan nerde durman gerektiqini bilmen kaçamak yap ama 1 tane 2.ciyi asla düşünme tehlike orda başlıyor çünkü
kız zaten hocanın ayağında fren gaz var ne var panik olacak .hoca hemen müdahele ediyo zaten.o korksun o strese gırsın sen nıye giiriyon.
hoca değil mi öğretecek adam gibi kullanmayı

Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........

ilaç kesinlike tavsiye etmiyoruz bizler saqlıklı beslenerek ve herşeyi yiyerek zayıflıyoruz ben atıyorum siteden ilaç kullananları

arcak81
canım ben omeqa3 ve b komplex kullandım kilo aldırdıqını anlayıncada bıraktım

saol canım bana kılo aldırmadı ama kılo verırke etkı edıyomu bılemedım sanırım benım kullandıgım vıtamın vücuttaki eksikliği gidermek için komple bir vitamin değil yani B B6 ve B12 vitamini bende aşırı derecede unutkanlık,sinirlilik ve halsizlik yapıyordu kullanmaya başladığımdan beri şikayetlerim azaldı.ama hamileyken kullandığım vitamin kılo aldırmıstı mesela onu hemen bırakmıstım hergün içmeyi ara sıra içiyordum.

kizlar ben ayin 24 'unde tam bir ay olacakki bu topige girmisim diyete tam iki ay olacak topikte 4.5 kilo vermisim 4.5 ta once vermistim

Merhabalar,
Sıkıldımda işim yok size bakıyım dedim :)menümü yazıyım,

Sabah; labne peynir bir yemek kaşığı
domates, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 2 kuru kayısı, 1 bardak yeşil çay

Öğlen; 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği,ligt yoğurt 2 ymk kaşığı kadar anca

Ara: küçük portakal yiyeceğim,

Akşam ; bilmiyorum henüz yediğimde yazarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…