TAMAM CANIM YAPIP ÖZELE YOLLIYCAMyeni başlıyorum canım hedef kilom 60 şuan75 kiloyum
Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........
kizlar ben ayin 24 'unde tam bir ay olacakki bu topige girmisim diyete tam iki ay olacak topikte 4.5 kilo vermisim 4.5 ta once vermistim
Selam kızlarr ben geldimmdireksiyonum çok güzel geçti kızlar hoca çok beqendi ve ilk günden trafiqe çıktık 2 saat çalıştık yarın tekrar gidicem heyecanımdan korkumdan eser kalamdı destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
hadi geçmiş olsun canım,inşallah sonucu da güzel olur
selam canım hadi geçmiş olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
ben kullandım ve bir ayda 9 kilo verdim kızlarTAMAM CANIM YAPIP ÖZELE YOLLIYCAM
canım valla bende acaii berry kullanmıştım 1,5ay gibi ama hiç bir etkisini görmedim üstüne kilo aldım ve iştahım olmadığı kadar açıldı yemeden duramıyordum aradığım zamanda sizin metabolizmanız yavaştır şunları yemeğin uzak durun spor yapın öle böle şeyler bahaneler,ulan sizin vercenişz hapada dedim ben sizin dediklerinizi yapsam zaten kendimde kilo veririm dedim kapattım sinirlerim bozul yine 2 kutu almıştım birde neyse 2 aydır kurtuldum ya ii tavsiye etmem yani
bir sini börekte size söyleyekSenacım çizelgene baktım da gözüme bişey çarptı hemen bu hafta 20kilo olucak toplamda verdiğin...Eeee bunu neyle kutlıycaz
Selam kızlarr ben geldimmdireksiyonum çok güzel geçti kızlar hoca çok beqendi ve ilk günden trafiqe çıktık 2 saat çalıştık yarın tekrar gidicem heyecanımdan korkumdan eser kalamdı destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
hadi geçmiş olsun canım,inşallah sonucu da güzel olur
inşallah cnm teşekkürler
mısırı fazla kullanma çok karbon var onda cnm onun dışında menün çok güzel..benim de menüm:
sabah
1 bardak bitki çayı
1 kase sütlü mısır gevreği
1kk peynir
ara
1 tane havuç
öğle
canım birşey istemedi
akşam yemeğim
soğanlı mantar sote
yoğurt
olacak daha
amin cnm teşekkürler..selam canım hadi geçmiş olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
kızlar kimdi bana mantarlı tavuk sote tarifi veren :26:
sena ablacım tebrik ederim bak korkulacak birşey yokmuş diğimi neyse yarın dahada ii kullanıcaksın bak gör güveniyoruz sana
canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.
teşekkürler tatlımm
aman sena ablacım ya cesur ol ne korkucan ya bişeycik olmaz merak etme açılır belki daha hava bizim burası günlük güneşlik valla ohhh mis gibi sıcacık hava tam yürüyüşlük özenin gariii
valla daha 10 gün varmış daha kilo verip vermemk belli olmaz bence ,peki istiyomusun çocuk veya korktunmu hamileyimdir diye ne temennide bulunalım senin için canım benim
evet katılıyorum vitamin aldığım zamanlarda bende kilo veremiyordum üstüne alıyordum bile kurtuldum allahtanda
olabilir valla bilemicem
zannetmiyorum ben kansızlık için bir vitamin bende çok kullandım bişi olmadıtam gaz yola devam
tabi caaanım katılıyorum
hadi hayırlısı,oh be benim daha reglme çoook var ayın 10unda düzenli başlıyodu ama spiral taktırdım ya geçen bakalım nasıl gelicek bu sefer kaçında olucak ağrım olucak diye korkuyorum bide ayyy
he canim ya bebek icin iciyorum kismet bakalim bu ay insallah bekliyorum dengeli beslenmeye calisiyorum ondan bide folik asitte kullaniyorum nasip bakalim
selam kızlarrrrr nasıl gidiyorrrr bakalımmmm.... ben daha hiçbişey yemedim desem?:44:
Bugünkü menüm:
SABAH
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay
ARA
2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 fincan bitki çayı
ÖĞLE
1 tane krep(az yağlı yapmaya çalıştım ama)
3kk kadar peynir
1 fincan şekersiz çay
ARA
1 fincan sütlü nescafe
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt
15 dakıka bacak cevırmeden yatmak yok ona göre bek ben sürdüm bıle
kısss uyumuşum ben gözümden uyku akıyodu.tatlım ben hafta sonu da uyuyamıyorum malum bebiş.kusura bakma.bu gün yaparım ama çok yoruldummm ama neyseee yapıcam.:90:az da twist yapıyım seher sen de 20 dakıka bacak cevır toplamda ödeşelim kapışma hehe
hoşgeldinnntşkler canım hoşmu geldim orası malum:)
tatlım yaaa aksi gibi uydu da yok boş zamanımda int indiricem video.ben de güzel bir gün geçirdim kaçamaksız:))))seherin dikkatine
aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım manyak çalıştı vucut.
azcık twist yaptım
kahvaltım
1 kase sütlü kellogs
haftaya sıkı başladım cumaya en az 1kılo gitsin istıyorum regle de 1 hafta var.hadi hayırlısı
canimsin sadece folik asit iciyorum oda yarami acepp
bir sini börekte size söyleyek
inşallah cnm teşekkürler
mısırı fazla kullanma çok karbon var onda cnm onun dışında menün çok güzel..
tebriklerrrr senacımmm beni de gezdirir misinnnamin cnm teşekkürler..
kızlar kimdi bana mantarlı tavuk sote tarifi veren :26:tatlım bendim o tarifi veren ne oldu???:26:
çokkgüzel bir menüü beğndim
kısss o avatarın ne öööleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?