70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim de menüm:

sabah
1 bardak bitki çayı
1 kase sütlü mısır gevreği
1kk peynir

ara
1 tane havuç

öğle
canım birşey istemedi

akşam yemeğim
soğanlı mantar sote
yoğurt

olacak daha

yeni başlıyorum canım hedef kilom 60 şuan75 kiloyum
TAMAM CANIM YAPIP ÖZELE YOLLIYCAM

Kızlarr bide zayıflama hapı kullanıp faydasını gören varmı ben çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm........

canım valla bende acaii berry kullanmıştım 1,5ay gibi ama hiç bir etkisini görmedim üstüne kilo aldım ve iştahım olmadığı kadar açıldı yemeden duramıyordum aradığım zamanda sizin metabolizmanız yavaştır şunları yemeğin uzak durun spor yapın öle böle şeyler bahaneler,ulan sizin vercenişz hapada dedim ben sizin dediklerinizi yapsam zaten kendimde kilo veririm dedim kapattım sinirlerim bozul yine 2 kutu almıştım birde neyse 2 aydır kurtuldum ya ii tavsiye etmem yani

kizlar ben ayin 24 'unde tam bir ay olacakki bu topige girmisim diyete tam iki ay olacak topikte 4.5 kilo vermisim 4.5 ta once vermistim

valla süperr tebrik edrimm inşallahhhhhhh bende bu şekilde zayıflarım ne kadar güzel bir yer burası sırf bu sayfa benim doktorum gibi oldu buraya menümü yazmak zevk veriyorr

bugünkü menüm
sabah
1 kupa bardak çay
8 zeytin
yarık kk kadar kaşar pey.
1 domates
1 haşlanmış ymurta
1 dilim ekmek
ara(çok fena şekerim düştü mecbur arada bu kadar yedim )
1 portakal
1 buçuk etimek
5 tane antep fıstığı
5 tane kaju
öğle
1 kase mercimek çorba
ara
1 havuç
akşam
haşlanmış karnıbahar
1 kasede mercimek çorba içmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
sena ablacım tebrik ederim bak korkulacak birşey yokmuş diğimi neyse yarın dahada ii kullanıcaksın bak gör güveniyoruz sana

ben kullandım ve bir ayda 9 kilo verdim kızlar

Senacım çizelgene baktım da gözüme bişey çarptı hemen bu hafta 20kilo olucak toplamda verdiğin...Eeee bunu neyle kutlıycaz
bir sini börekte size söyleyek

canım ufak bi tavsiye ekmeğiazalt öğleyin yeme mesela.

sağol canım tavsiye için ama 3 dilim fazla değil günde, az bile

erginsena tebrik ederim. artık korkun da geçmiş zevk almaya başlarsın, çok eğlenceli araba sürmek

bir de kızlar vitaminler kalorisizdir, kilo aldırmaz. iştah açabilir ve dolaylı yoldan kilo alınır. ama diyete uyarsanız vitaminin suçu günahı olmaz:)

dün dişim çok ağrıdı hiç giremedim. ama güzel bir gün geçirdim diyet açısından.

bugün de akşama tavuk ve bol salata var. proteini artırmaya başladım, daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırıyor, vücutta uzun süre kaldığı için. toparlandım artık geçenki gibi bir tongaya düşmeyeceğim. her hafta en az bir kilo gidecekkk

selam kızlarrrrr nasıl gidiyorrrr bakalımmmm.... ben daha hiçbişey yemedim desem?:44:

teşekkürler tatlımm

korkma allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insalla
bende bugun sahada saha guvenliginin karsisinda arabanin direk onune kirdim yolda babamin yoluymus gibi hic tepkisiz devam ettim simdi merakla ceza aldimmi onu bekliyorum....
Bacim sana tavsiyem araba alirsan otomotik vites al cok rahat edersin ben duzde kullandim hic ama hic sevmedim....

Bu gunku menumude yazayim
Sabah
1 kase Special K + 100 gr az yagli sut
1 lt su

oglen
1 kase misir corbasi
az tavuk eti
Bol salata
1 Adet Soda
Yarim Ice tea
Yarim Az yagli Sut

Aksam
Balik
Bol yesillik salata
Yarim Kase kisir

1 lt suylada gunu kapatirim heralde :)

merhaba herkese
Evde internet olmadığı için sadece işten yazabiliyorum ve hafta sonu giremiyorum nete.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
5 i 1 yerde çay
1 dilim light ekmek
1 dilim light peynir
ara
3 çeviz +4 kuru kaysı
öğlen
2 dilim kepek ekmekli peynirli sand.
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
lahana salatası
ara
1 bardak süt ve içine 1 kaşık nesfit
umarım akşam atıştırma krizim tutmaz
akşamları çok yemek yeme isteğim oluyor ,gece yemek yeme olayından bir kurtulamadım,bu arada günde 2 litre su içiyorum
bugünde spor yapmaya çalışacam yarım saat egzersiz yapıcam tabii yapabilirsem:18::18:
hepinizi öpüyorum birbirimize moral + destek olalım çünkü ben kilo veremeyince çok geriliyorum birde 14 aylık bir oğlum var ,bebeği olanlar beni çok iyi anlar ,insan çok yoruluyor ,diyette yapınca ister istemez geriliyorum,yada bunlarla alakası yok,yemek yemek bir alışkanlık ve alışkanlıkları bırakmak beni geriyor.
neysem sizleri çok öptüm yarın görüşürüz...

selam kızlar ne zamandır yazamadım
girip okuyup çıkıyorum
bu hafta kilo bildiriminde alt sıralara düştüm
bu cuma böyle olmaz inşallah

bugün k menü mü yazayım hemen
sabah 2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 küçük domates
4 zeytin 3 tane sucuk
şekersiz çay

arada 1 elma

öğlen 4 yk makarna
3 köfte
1 bardak ayran

arada kuru incir (yiyecek başka bişey bulamadım iş yerinde )

akşam domates çorbası ve tavuklu salata belki yanına 1 bardak ayran

yatmadan önce süt içerim sanırım

bugunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
1.5 yumurta
yarim salatalik
yarim domates
biraz yesilik
bir dilim ekmegin ucundan kopartim

ara
yarim mandalina
bir isirik muz

oglen
yarim tabak buruksel lahanasi
bir parca kiymali borek

ara
1 form cay
3 tane buruksel lahanasi

aksam
1 tabak mantar et sote
dalginlikla yedim iki kasikta pilav var tabi

form cay

yatana kadar 3 l su
1 form cay

Bugünkü menüm:

SABAH
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay

ARA
2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 fincan bitki çayı

ÖĞLE
1 tane krep(az yağlı yapmaya çalıştım ama)
3kk kadar peynir
1 fincan şekersiz çay

ARA
1 fincan sütlü nescafe

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt

çokkgüzel bir menüü beğndim

15 dakıka bacak cevırmeden yatmak yok ona göre bek ben sürdüm bıle

az da twist yapıyım seher sen de 20 dakıka bacak cevır toplamda ödeşelim kapışma hehe
kısss uyumuşum ben gözümden uyku akıyodu.tatlım ben hafta sonu da uyuyamıyorum malum bebiş.kusura bakma.bu gün yaparım ama çok yoruldummm ama neyseee yapıcam.:90:
tşkler canım hoşmu geldim orası malum:)
hoşgeldinnn
tatlım yaaa aksi gibi uydu da yok boş zamanımda int indiricem video.ben de güzel bir gün geçirdim kaçamaksız:))))

onu denemedim cnm bilemicem

desteqin için çok teşekküler tatlım ilaç gibi geldi hafta sonu kaçamaqına gelince hangi birimiz yapmıyoruz cnm yaa önemli olan nerde durman gerektiqini bilmen kaçamak yap ama 1 tane 2.ciyi asla düşünme tehlike orda başlıyor çünkü

ilaç kesinlike tavsiye etmiyoruz bizler saqlıklı beslenerek ve herşeyi yiyerek zayıflıyoruz ben atıyorum siteden ilaç kullananları [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…