teşekkürler cnmsağol canım tavsiye için ama 3 dilim fazla değil günde, az bile
erginsena tebrik ederim. artık korkun da geçmiş zevk almaya başlarsın, çok eğlenceli araba sürmek
bir de kızlar vitaminler kalorisizdir, kilo aldırmaz. iştah açabilir ve dolaylı yoldan kilo alınır. ama diyete uyarsanız vitaminin suçu günahı olmaz:)
dün dişim çok ağrıdı hiç giremedim. ama güzel bir gün geçirdim diyet açısından.
bugün de akşama tavuk ve bol salata var. proteini artırmaya başladım, daha tok tutuyor ve metabolizmayı hızlandırıyor, vücutta uzun süre kaldığı için. toparlandım artık geçenki gibi bir tongaya düşmeyeceğim. her hafta en az bir kilo gidecekkk
teşekkürler cnm bu arada inş. ceza almazsın menün gayet güzel sakın bozmakorkma allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insalla
bende bugun sahada saha guvenliginin karsisinda arabanin direk onune kirdim yolda babamin yoluymus gibi hic tepkisiz devam ettim simdi merakla ceza aldimmi onu bekliyorum....
Bacim sana tavsiyem araba alirsan otomotik vites al cok rahat edersin ben duzde kullandim hic ama hic sevmedim....
Bu gunku menumude yazayim
Sabah
1 kase Special K + 100 gr az yagli sut
1 lt su
oglen
1 kase misir corbasi
az tavuk eti
Bol salata
1 Adet Soda
Yarim Ice tea
Yarim Az yagli Sut
Aksam
Balik
Bol yesillik salata
Yarim Kase kisir
1 lt suylada gunu kapatirim heralde :)
menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadıselam kızlar ne zamandır yazamadım
girip okuyup çıkıyorum
bu hafta kilo bildiriminde alt sıralara düştüm
bu cuma böyle olmaz inşallah
bugün k menü mü yazayım hemen
sabah 2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 küçük domates
4 zeytin 3 tane sucuk
şekersiz çay
arada 1 elma
öğlen 4 yk makarna
3 köfte
1 bardak ayran
arada kuru incir (yiyecek başka bişey bulamadım iş yerinde )
akşam domates çorbası ve tavuklu salata belki yanına 1 bardak ayran
yatmadan önce süt içerim sanırım
Canım ben brüksel lahanası hiç yapmadım ama hep almak istemişimdir nasıl yapıyorsunuz :26:bugunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
1.5 yumurta
yarim salatalik
yarim domates
biraz yesilik
bir dilim ekmegin ucundan kopartim
ara
yarim mandalina
bir isirik muz
oglen
yarim tabak buruksel lahanasi
bir parca kiymali borek
ara
1 form cay
3 tane buruksel lahanasi
aksam
1 tabak mantar et sote
dalginlikla yedim iki kasikta pilav var tabi
form cay
yatana kadar 3 l su
1 form cay
hepimiz aynı şeyi yapıyoruz menüleirmiz her ne kadar güzle görünsede aqırlık heo akşam menüsündeBugünkü menüm:
SABAH
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 fincan şekersiz çay
ARA
2 tane ceviz
2 tane kuru kayısı
1 fincan bitki çayı
ÖĞLE
1 tane krep(az yağlı yapmaya çalıştım ama)
3kk kadar peynir
1 fincan şekersiz çay
ARA
1 fincan sütlü nescafe
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt
kısss uyumuşum ben gözümden uyku akıyodu.tatlım ben hafta sonu da uyuyamıyorum malum bebiş.kusura bakma.bu gün yaparım ama çok yoruldummm ama neyseee yapıcam.:90:
hoşgeldinnn
tatlım yaaa aksi gibi uydu da yok boş zamanımda int indiricem video.ben de güzel bir gün geçirdim kaçamaksız:))))
onu denemedim cnm bilemicem
desteqin için çok teşekküler tatlım ilaç gibi geldihafta sonu kaçamaqına gelince hangi birimiz yapmıyoruz cnm yaa önemli olan nerde durman gerektiqini bilmen kaçamak yap ama 1 tane 2.ciyi asla düşünme tehlike orda başlıyor çünkü
ilaç kesinlike tavsiye etmiyoruz bizler saqlıklı beslenerek ve herşeyi yiyerek zayıflıyoruz ben atıyorum siteden ilaç kullananları
bir sini börekte size söyleyek
teşekkürler fıstıqım arabamı alır almaz hep beraber ıslatırız cnminşallah cnm teşekkürler
mısırı fazla kullanma çok karbon var onda cnm onun dışında menün çok güzel..
tebriklerrrr senacımmm beni de gezdirir misinnntatlım bendim o tarifi veren ne oldu???:26:
kısss o avatarın ne öööleeeebugün tavuk sote yapıcaktımda tekrar tarifini alayım dedim ondan sormuştum neyse artık yaptım çok lezzetli oldu
hayatım menülerini parça parça yazarsan deqerlendirme yapzmayızİyi akşamalr kızlarrr,
sabah yediklerimi yazmıştım, akşamı yazayım şimdide,
bol salata,çorba bi kase,light yoğurt
utanıyorum şu anda ama 2 tane de baklava yedim gözüme gözüme soktular dayanamadım ama 50 tane mekik çektim daha da çekerim egzersiz yaparımayyynolur erisin hemen çok pişmanım
fıstıqım menün süperrrmenümü yazayım fıstıklar
sabah:
bir dilim ekmek
biraz omlet
2 zeytin
peynir
çay(yeşil)
bir çay kaşığı bal
ara:
nescafe şekersiz
öğle:
6 tane köfte
3 dilim domates
ayran
cacık
ara:
1 portakal
akşam:
yarım tabak pırasa
yarım kase çorba
sudemm kıss bak neler yaptım;mutfağı süpür sil,bulaşık,yemek,ütü
50 mekik çekicem 50 bacak hareketi yapıcam
Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 26 yaşımdayım 74 kiloyum...aklımda hep kilolarımhiç bir kıyafetim olmuyor kendime sinir oluyorum...çok istekliyim ama tek başıma başaramıyorum... uyguladığınız diyetlerle bana da destek olursanız çok sevineceğim
e hoşgeldin o zamn takıl bize ben de 26 yaşındayım 75 tim buraya geldiğimde şimdi 70.7:)))sen de verirsin en kısa zamnda.canım belli biliste yok sen uygula hergün menülerini yaz senacım yorumlayacak cuma günü kilo bildirimi var kolay gelsinn.Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 26 yaşımdayım 74 kiloyum...aklımda hep kilolarımhiç bir kıyafetim olmuyor kendime sinir oluyorum...çok istekliyim ama tek başıma başaramıyorum... uyguladığınız diyetlerle bana da destek olursanız çok sevineceğim
teşekkürler cnm
teşekkürler cnm bu arada inş. ceza almazsın menün gayet güzel sakın bozma
menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadı
Canım ben brüksel lahanası hiç yapmadım ama hep almak istemişimdir nasıl yapıyorsunuz :26:
hepimiz aynı şeyi yapıyoruz menüleirmiz her ne kadar güzle görünsede aqırlık heo akşam menüsünde
afiyet olsunnbir sini börekte size söyleyek
teşekkürler fıstıqım arabamı alır almaz hep beraber ıslatırız cnmbugün tavuk sote yapıcaktımda tekrar tarifini alayım dedim ondan sormuştum neyse artık yaptım çok lezzetli oldu
hayatım menülerini parça parça yazarsan deqerlendirme yapzmayız
bugün tartıldımmm veeeeeeeeee 2 küsur kilo vererek 88 kiloya inmişim dup dup dubi dubi dup dup dubi dubi dup dup dubi dubi
ayyyyy,80-89 yerine buraya yazmışım yaaAllah mı söyletti nedir
en kısa zamanda bekleriz tatlımmm
fıstıqım menün süperrr
hoşgeldin toplangelkıss nerden buldun bu nicki
darkred .!.:menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadıQUOTE]
canım ne yemeliyim akşam
benim diyetisyenin verdiklerine göre yapıyorum
yanlış ne var söyleyinde ona göre düzelteyim yoksa hiç kilo veremiycem bu gidişle
yada versem de geri alcam
teşekkürler şimdiden hırslandım.... her yolu denedim en son akupuntur küpesi aldım hiç bir işe yaramadı.. ..burada bir aile ortamı oluşmuş ne güzel hedef 55 kilo
darkred .!.:menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadıQUOTE]
canım ne yemeliyim akşam
benim diyetisyenin verdiklerine göre yapıyorum
yanlış ne var söyleyinde ona göre düzelteyim yoksa hiç kilo veremiycem bu gidişle
yada versem de geri alcam
hayatım yemek+salata yada ayran şeklinde geçir yani mümkünse tek çeşit ye yasa çorbayı az iç yanıda yemek+salata şeklinde tamamla akşamı hafif geçir yanii
kızlarrrrrrr çok yoruldum bugün kurs pazar yemek yap yeöldüm walla ben gidiyom sudemimmm sabah görüşürüz
hayatım yemek+salata yada ayran şeklinde geçir yani mümkünse tek çeşit ye yasa çorbayı az iç yanıda yemek+salata şeklinde tamamla akşamı hafif geçir yanii
kızlarrrrrrr çok yoruldum bugün kurs pazar yemek yap yeöldüm walla ben gidiyom sudemimmm sabah görüşürüz
güle güle tatlım iyice dinlen bakalım
hoşgeldinn fıstığım
güle güle tatlım iyice dinlen bakalım
hoşgeldinn fıstığım
fıstık sabah giremiycem seminerim var .inşallah yarın akşama girebilirimhayatım yemek+salata yada ayran şeklinde geçir yani mümkünse tek çeşit ye yasa çorbayı az iç yanıda yemek+salata şeklinde tamamla akşamı hafif geçir yanii
Allah yardımcın olsun canım bize de gelecek bu ara:18:ben de spor yapmadım tatlım yyaaa güya yapacaktım çokk yorulmuşum bu günkahvaltım
1 kase müsli sütle
ara 1 portakal
öglen 1 altınbaşak bisküvi
ara 1 havuç
akşam 3-4 kaşık kıymalı nohutlu pilav
karışık turşu
ayran,yarım lahmacun
ara meyve suyu bi dilim yaş pasta kocamın doğum günü oldugundan
2 tanede incir
seherim akşam spor yapamadım beni affet sen ne yaptın
yarın müfettiş geliyo bana du a et
senam aferın bak hoca korksun ,tırssın sen rahat ol,kaza da yapsan onun suçu frene ,gaza doğru zamanda bassın
fıstık sabah giremiycem seminerim var .inşallah yarın akşama girebilirim
teşekkürler cnm
teşekkürler cnm bu arada inş. ceza almazsın menün gayet güzel sakın bozma
menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadı
Canım ben brüksel lahanası hiç yapmadım ama hep almak istemişimdir nasıl yapıyorsunuz :26:
hepimiz aynı şeyi yapıyoruz menüleirmiz her ne kadar güzle görünsede aqırlık heo akşam menüsünde
bir sini börekte size söyleyek
teşekkürler fıstıqım arabamı alır almaz hep beraber ıslatırız cnmbugün tavuk sote yapıcaktımda tekrar tarifini alayım dedim ondan sormuştum neyse artık yaptım çok lezzetli oldu
hayatım menülerini parça parça yazarsan deqerlendirme yapzmayız
canim ben tarifini interneten almistim ilk defa yaptim ama artik sik sik yapmayi dusunuyom cok faydali ama alirken canli ve parlak olmasina dikat et yoksa tadi buruk oluyor yani taze olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?