70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamalr kızlarrr,
sabah yediklerimi yazmıştım, akşamı yazayım şimdide,
bol salata,çorba bi kase,light yoğurt
utanıyorum şu anda ama 2 tane de baklava yedim gözüme gözüme soktular dayanamadım ama 50 tane mekik çektim daha da çekerim egzersiz yaparım ayyynolur erisin hemen çok pişmanım

menümü yazayım fıstıklar
sabah:
bir dilim ekmek
biraz omlet
2 zeytin
peynir
çay(yeşil)
bir çay kaşığı bal
ara:
nescafe şekersiz
öğle:
6 tane köfte
3 dilim domates
ayran
cacık
ara:
1 portakal
akşam:
yarım tabak pırasa
yarım kase çorba
sudemm kıss bak neler yaptım;mutfağı süpür sil,bulaşık,yemek,ütü
50 mekik çekicem 50 bacak hareketi yapıcam

Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum 26 yaşımdayım 74 kiloyum...aklımda hep kilolarım hiç bir kıyafetim olmuyorkendime sinir oluyorum...çok istekliyim ama tek başıma başaramıyorum... uyguladığınız diyetlerle bana da destek olursanızçok sevineceğim

teşekkürler cnm
teşekkürler cnm bu arada inş. ceza almazsın menün gayet güzel sakın bozma
menün çok güzel ama akşam birkaç çeşit yenildiqinde kilo vermekten çok korunuyor gibime geliyor çünkü bende bu hafta akşam bikaç çeşit beslendim kilomda henüz bir oynama olmadı
Canım ben brüksel lahanası hiç yapmadım ama hep almak istemişimdir nasıl yapıyorsunuz :26:
hepimiz aynı şeyi yapıyoruz menüleirmiz her ne kadar güzle görünsede aqırlık heo akşam menüsünde

fıstıqım menün süperrr

hoşgeldin toplangel kıss nerden buldun bu nicki

e hoşgeldin o zamn takıl bize ben de 26 yaşındayım 75 tim buraya geldiğimde şimdi 70.7:)))sen de verirsin en kısa zamnda.canım belli biliste yok sen uygula hergün menülerini yaz senacım yorumlayacak cuma günü kilo bildirimi var kolay gelsinn.

teşekkürler şimdiden hırslandım....her yolu denedim en son akupuntur küpesi aldım hiç bir işe yaramadı....burada bir aile ortamı oluşmuş ne güzelhedef 55 kilo

kahvaltım
1 kase müsli sütle
ara 1 portakal
öglen 1 altınbaşak bisküvi
ara 1 havuç
akşam 3-4 kaşık kıymalı nohutlu pilav
karışık turşu
ayran,yarım lahmacun
ara meyve suyu bi dilim yaş pasta kocamın doğum günü oldugundan
2 tanede incir

seherim akşam spor yapamadım beni affet sen ne yaptın
yarın müfettiş geliyo bana du a et
senam aferın bak hoca korksun ,tırssın sen rahat ol,kaza da yapsan onun suçu frene ,gaza doğru zamanda bassın

Allah yardımcın olsun canım bize de gelecek bu ara:18:ben de spor yapmadım tatlım yyaaa güya yapacaktım çokk yorulmuşum bu gündinleniyorum.

herkese merhaba yoğun pazartesi günün ardından yatmadan bildirimde bulunayım dedim hööööf çok yoruldum bu gün wala neyse hemen menüme geçiyorum

kahvaltı:
1haşlanmış yumurta , kk beyaz peynir, 1domates,1 kiwi,1 dilim ekmek

arada yeşil çay ,tuzsuz kraker 1 adet
öğlen maalesef yiyemedim çok yoğundum, sadece form çay ve su
akşam:
sebzeli mercimek çorbası, haşlanmış patates , fırında köfte,

arada 1 elma yarım portakal, yeşil çay

saat 23:00 de yarım yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı tarçın ile

sabah klasik 2 bardak suyumu içtim ,gün sonunda 3litre ye yakın su tükettim

spor olarak 800adım stepper...şimdi çoooook yorgun olarak uyumaya gidiyorum :82: iyi geceler

gunaydin kizlar

yeni bir gunde eski kilolarinizdan kurtulmaniz dilegiyle :)))

dun gazetede okudum ingilterede bir kadin 109 kilo kadin 2 senede 48 kiloya dusmus bide pozlar vermis hee o kiloya cikana kadarda 4 cocuk yapmis tabi ama kadinin son hali inanilmazdi...once teyze gibi gozukuyordu yeni hala tam bir citir olmus....
web sayfasini bulucam bi bakim neler yapmis kayda deger birseyler bulursam aktaririm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…