70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne matraksın kızım sen yeşimi aratmıcan nerdeyse dualarımız seninle bitanemm

canım lütfen çizelgeni yaparmısın ..

Ya evet ben de gördüm o kadını çok faklı bişeydi ya inanmadım hatta :))) ben iki kilo vercem diye çatlıyorum maşallah valla çok özeniyorum böyle çok kilo verenlere darısı başımıza

kızlar haftalardır sizin formunuzu takip ediyorum ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin burda yazdıklarınızın inanılmaz faydasını gördüm.. ve şimdi ben de bu gruba katılmak sizlerle birlikte daha motive olmak istiyorum.. gruba girmek için ne yapıcam bilmiyorum.. yardım ederseniz sevinirim...:97:

hos geldin aramiza canim
yapman gereken gunluk menu bildirimde bulunman ama bunu aksamlari toplu bir sekilde yapki kaptanimiz sena yorumlayabilsin bide kilo cizelgeni yap cumadan cumayo kilo bildirimi yap ilk hafta bekleme listesine alinirsin sanra listeye dahil olursun canim.....
bu arada yasin kilon boyun kac canim?....

günaydın hanımlaar
ay bugün ne güzel bütün gün evdeyim ve sabahtan kendime bi menü çıkardım, harfiyen uyucam yazıyorum o yüzden şimdiden...

kahvaltı : 2 tane keten tohumlu gervek
2 tane zeytin , brokoli, 3-4 parça kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay

ARA: yeşil çay

ÖĞLEN: beyaz peynirli aysberk salatası ( belki çorba da içerim 1 kase)

ARA: 1 adet ayva

Akşam: 1 kase yoğurt
ve akşam kahvem tabi ki :)

Bu arada cuma gününe az kaldı sıkı tutun boğazları

canım menün sürekli böyleyse bence cok az böyle cok kılo versen de kastan gıder ve kalıcı olmaz derim ben.

Ya ama çok az senin yediklerin, bence öğlen bir ton balığı ye ya da akşama birine et ekle ızgara tavuk filan akşam sadece yoğurt olur mu kız nasıl doyacaksınben doymam valla tabi seçim senin ama bence bu kadar az yeme hem bünyen alıştıkça daha azaltmak zorunda kalıyosun düşünsene bunun daha azını...

canım menün sürekli böyleyse bence cok az böyle cok kılo versen de kastan gıder ve kalıcı olmaz derim ben.

canım akşam yiyemiyorum ya...et zaten yemiyorum... hem bir tek akşamı kısıyorum...diğer öğünler normal aslında..mesela salata yazdım oraya evet ama tencere kadar kasede bu salata az değil yani :26:

Günaydın hatunlar ,nasılsınız
Ben dünkü menüme ilaveten 1 kase çorba içtim ama benim çorbam bol kalorili cinstendionun dışında bir kaç tanede kaysı yedim
Bugünkü menüm
Sabah
1 fincan neskafe üçü bir arada
1 h. yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 elma
Öğlen
1 porsiyon haşlanmış makarna +1 domates
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Karnabahar haşlama
1 kase çorba
Ara
2 meyva
Bakalım cumaya kadar nolacak
hepinize sevgiler

yaa bende hemen hemen aynı kılodayım onunla ama o zok zayıf görünüyor sanırım sporun etkısı ben doğumla birlikte dağılmış durumdayım

Canım arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler ek olarak kilo çizelgeni yaomanı isticem yoksa listeye almıyorum bu arada hoşgeldin cnm
müthiş bir deqişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…