ne matraksın kızım sen yeşimi aratmıcan nerdeysekahvaltım
1 kase müsli sütle
ara 1 portakal
öglen 1 altınbaşak bisküvi
ara 1 havuç
akşam 3-4 kaşık kıymalı nohutlu pilav
karışık turşu
ayran,yarım lahmacun
ara meyve suyu bi dilim yaş pasta kocamın doğum günü oldugundan
2 tanede incir
seherim akşam spor yapamadım beni affet sen ne yaptın
yarın müfettiş geliyo bana du a et
senam aferın bak hoca korksun ,tırssın sen rahat ol,kaza da yapsan onun suçu frene ,gaza doğru zamanda bassın
herkese merhaba yoğun pazartesi günün ardından yatmadan bildirimde bulunayım dedimhööööf çok yoruldum bu gün wala neyse hemen menüme geçiyorum
kahvaltı:
1haşlanmış yumurta , kk beyaz peynir, 1domates,1 kiwi,1 dilim ekmek
arada yeşil çay ,tuzsuz kraker 1 adet
öğlen maalesef yiyemedim çok yoğundum, sadece form çay ve su
akşam:
sebzeli mercimek çorbası, haşlanmış patates , fırında köfte,
arada 1 elma yarım portakal, yeşil çay
saat 23:00 de yarım yağlı süt ve 1 tatlı kaşığı tarçın ile
sabah klasik 2 bardak suyumu içtim ,gün sonunda 3litre ye yakın su tükettim
spor olarak 800adım stepper...şimdi çoooook yorgun olarak uyumaya gidiyorum:82: iyi geceler
gunaydin kizlar
yeni bir gunde eski kilolarinizdan kurtulmaniz dilegiyle :)))
dun gazetede okudum ingilterede bir kadin 109 kilo kadin 2 senede 48 kiloya dusmus bide pozlar vermis hee o kiloya cikana kadarda 4 cocuk yapmis tabi ama kadinin son hali inanilmazdi...once teyze gibi gozukuyordu yeni hala tam bir citir olmus....
web sayfasini bulucam bi bakim neler yapmis kayda deger birseyler bulursam aktaririm.......
hayatım yemek+salata yada ayran şeklinde geçir yani mümkünse tek çeşit ye yasa çorbayı az iç yanıda yemek+salata şeklinde tamamla akşamı hafif geçir yanii
kızlarrrrrrr çok yoruldum bugün kurs pazar yemek yap yeöldüm walla ben gidiyom sudemimmm sabah görüşürüz
akşamları yemek yemeyi canım istemiyo hiç ya bugünlerde
dün sadece çorba içtim bi de patlıcan közlemesi yapmıştım yoğurtlu onu yedim
ben şu doktorun verdiği diyetimi bi iyice inceleyip yapayım kilo vermiştim o dönemde
kızlar haftalardır sizin formunuzu takip ediyorum ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin burda yazdıklarınızın inanılmaz faydasını gördüm.. ve şimdi ben de bu gruba katılmak sizlerle birlikte daha motive olmak istiyorum.. gruba girmek için ne yapıcam bilmiyorum.. yardım ederseniz sevinirim...:97:
topigin citir adaylari gununuz aydin sefaniz bol olsun ......
günaydın hanımlaar
ay bugün ne güzel bütün gün evdeyim ve sabahtan kendime bi menü çıkardım, harfiyen uyucam yazıyorum o yüzden şimdiden...
kahvaltı : 2 tane keten tohumlu gervek
2 tane zeytin , brokoli, 3-4 parça kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay
ARA: yeşil çay
ÖĞLEN: beyaz peynirli aysberk salatası ( belki çorba da içerim 1 kase)
ARA: 1 adet ayva
Akşam: 1 kase yoğurt
ve akşam kahvem tabi ki :)
Bu arada cuma gününe az kaldı sıkı tutun boğazları
günaydın hanımlaar
ay bugün ne güzel bütün gün evdeyim ve sabahtan kendime bi menü çıkardım, harfiyen uyucam yazıyorum o yüzden şimdiden...
kahvaltı : 2 tane keten tohumlu gervek
2 tane zeytin , brokoli, 3-4 parça kaşar peynir
1 büyük bardak şekersiz çay
ARA: yeşil çay
ÖĞLEN: beyaz peynirli aysberk salatası ( belki çorba da içerim 1 kase)
ARA: 1 adet ayva
Akşam: 1 kase yoğurt
ve akşam kahvem tabi ki :)
Bu arada cuma gününe az kaldı sıkı tutun boğazları
canım menün sürekli böyleyse bence cok az böyle cok kılo versen de kastan gıder ve kalıcı olmaz derim ben.
Canım arkadaşlar gerekli bilgiyi vermişler ek olarak kilo çizelgeni yaomanı isticem yoksa listeye almıyorum bu arada hoşgeldin cnmkızlar haftalardır sizin formunuzu takip ediyorum ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin burda yazdıklarınızın inanılmaz faydasını gördüm.. ve şimdi ben de bu gruba katılmak sizlerle birlikte daha motive olmak istiyorum.. gruba girmek için ne yapıcam bilmiyorum.. yardım ederseniz sevinirim...:97:
müthiş bir deqişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?