70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginsena teşekkür ederim. fakat tam olarak nasıl çizelge yapacağımı bilmiyorum dur anasayfaya bi göz atıyım en iyisi

hıımmmm... ben zaten yapmıştım bu çizelgeyii... artık aranıza dahil olabilirim..

teşekkürler... yaş 24 boy 165 kilo da 73.4

Tekrar hatırlayalım kim ne durumda

yaa bende hemen hemen aynı kılodayım onunla ama o zok zayıf görünüyor sanırım sporun etkısı ben doğumla birlikte dağılmış durumdayım

ya bana da öyle geldi çok zayıf görünüyo dimi
boyu uzun olabilir
bi de dediğin gibi spor yaptığı için sıkılaşmış olabilir

kızlar öğle yemeğinde bir kase taze bamya yemeği bir bardak ayran ve iki dilim light ekmek yedim.. bunların yanında avuç içinin yarısı kadar az yağda kızartılmış karnıbahar yedim.. şimdi üzülüyorum acaba çok mu kalori almışımdır diye :18:

ya bana da öyle geldi çok zayıf görünüyo dimi
boyu uzun olabilir
bi de dediğin gibi spor yaptığı için sıkılaşmış olabilir

benımde aklıma geldı boyu uzundur dıye ama sadece o deıl bence benım boyumda kısa sayılmaz 1.70 im.diğer faktörler sporla sıkılasmıstır birde ince kemikli bence

kızlar bilginize ihtiyacım var
knor çabuk çorba içtim üzerinde kalorisi az yazıyor ama kilo yaparmı diye merak ediyorum
bilgisi olan varmı,içinde tuz oranı yüksekmiş diye duydum
Bide regl öncesi tatlı krizi yaşıyorum,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz:97::97:

bildiğim kadarı ile kremalı çorbalar daha kalorili oluyor..pek de hazır çorba tüketmeyi sevmiyorum ben.. çok doyurucu olmuyor

regl öncesi ve sırasında bana da kriz geliyo ama genelde kendime hakim oluyorum.. olamazsam küçük bi kaçamak yapıyorum.. pikolata ya da sütlü tatlı tüketiyorumm.. daha sonraki yemem gerekenlerden biraz kısıyorum.

canım teşekkürkler bende kendimi tutmaya çalışıyorum umarım tutabilirimm

menekse81 resminden gördüğüm kadarı ile küçük bebeğin var.. ben de 9 ay önce doğum yaptım vermeye çalışıyorum.. sen baya vermişsin.. emziriyor musun?? yaptıklarını nasıl verdiğini paylaşırsan bana çok faydası olacak???????

kızlar kalorilide olsa sık sık tüketmez veya fazla yemezseniz bir zararı olmaz...unutmayın ki içtiğiniz çaylar, yaptığınız hareketler devamlı birşeyler yakıyor zaten :)
ama tatlı ve kızartmalara şiddetle karşıyım bu süreçte

kesinlikle bu boşluğu meyve ile doldurmalısın...gerçekten tatlı krizini kesiyor...aklına önceki yediklerini getirme çünkü sen artık yeme şeklini ve hayat tarzını değiştiren bi kadınsın..ve meyve senin için yeterince tatlı olmalıderim

Canım mutlaka kaçamaklarımız olacak az da olsa kilo aldığımız ya da veremediğimiz haftalar da olucak...Önemli olan sabır ve azimle devam etmek...Unutma ki başaramayanlar yarı yolda vazgeçenlerdir...Bu yüzden cuma günü için hedefin haftasonu aldığın kiloyu vermek olsun

Hem cuma günkü kilolarınızı hatırlamanız için hem de cumaya yaklaştık ya tekrar liste hazırlanırken kaptanımıza kolaylık olsun diye tekrar bu sayfaya taşıdım...Ayrıca umarım daha cumaya çok var nasılsa diye kaçamak yapanlar artık kaçamak olayını 2-3 gün kadar ertelerler çünkü zaten cuma gününü kaçamak günü ilan ettik diye çoğumuz kaçamak yapıyoruz

canim benim durum berbat ben hafta sonu 1 kiloya yakin aldim birde veremedim yapiismis sanki gitmiyor....

selam bayanlar. bugün yine dişçideydim. orada yatıcam artık bıktım valla. haftaya yine randevum var. hiç tadım yok okuyup çıkıyorum genelde kusuruma bakmayın.. sigorta da yok tabi okul bitti , iş yok vs derken 150 liram gitti. off..

diyete dikkat ediyorum ama halsizlikten yürüyüşleri aksatıyorum bayadır

sabah: 1 elma (evden koşarak çıktım kahvaltı yapamadım)

öğlen: 1 kır pidesi, 1 ayran

ara: 1 muz

akşamı da bol salatayla kapamayı düşünüyorum pideden sonra buraya da önceden yazıyorum ki başka bişey yemeye yüzüm olmasın:76:

cnm tatlı kriziyle gün kurusu kayısı yada normal kayısının içine bi çay kaşığı kakao koy süper oluyorr. diyeisyen tavsiyesidir uyguluyorum bende

Kuru kayısı benim de tatlı ihtiyacımı bastırıyo katılıyorum:)

Bu sırada canım sen ne kadar çabuk kilo verdin ya...Her gün tartılıyo musun sen canım?Yani son durum ne bilmiyorum da daha 1 hafta anca oldu herhalde aramıza katılalı...Ama bakıyorum da 2 kilo hemencik gidivermiş

cnm tatlı kriziyle gün kurusu kayısı yada normal kayısının içine bi çay kaşığı kakao koy süper oluyorr. diyeisyen tavsiyesidir uyguluyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…